-
To A4 φαίνεται λογική επιλογή αλλα με χάλασε που το δεξί μου γόνατο χτυπάει με την μια στην κεντρική κονσόλα.... Θα ασχοληθώ εκτενώς με το θέμα μάλλον μετά γάμο και διακοπές εποχή!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
To A4 φαίνεται λογική επιλογή αλλα με χάλασε που το δεξί μου γόνατο χτυπάει με την μια στην κεντρική κονσόλα.... Θα ασχοληθώ εκτενώς με το θέμα μάλλον μετά γάμο και διακοπές εποχή!!!!!!αυτά τα κάνεις πριν γιατί μετά σε βλέπω να ψάχνεις για Meriva/Jazz/Note
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Δε βλεπεις και το Legacy?
Το Honda Legend θα αργησει πολυ να ερθει?Καλή και αυτή η ιδέα για την 325xi ξέρω οτι κοστίζει το κατι της αλλά νομίζω τα αξίζει τα λεφτά της...ειδικά σε άσπρο
-
φθηνο το πασσατ για τοσα που εχει πανω...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
To A4 και για μένα από αυτά της ψηφοφορίας αλλιώς....325xi touring Οooohhh yes αυτή να πάρεις
Oooohh yes
Oooohh yes +1000
Τι ωραία διλήμματα - τριλήμματα κλπ -
Να μη σου πω ότι σε παίρνει και για την 330 touring με λίγα ακόμη....
-
Να μαι πάλι!!! οφείλω εξηγήσεις!!!!!
Αφού ξεμπέρδεψα με τον γάμο μου... πήγα Νέα Υόρκη... πάντρεψα την αδελφή μου.... πλήρωσα ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας και τελείωσα με κουρτίνες, στεγνωτήρια, χαλιά, κήπους κλπ (Το σπίτι θέλει συνέχεια!!!!!!!!)..... έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου και βγήκα στις εκθέσεις για κάτι που μόνο οι άντρες μπορούν να καταλάβουν!!!!!
Ξεσκώνισα όλα τα περιοδικά της τελευταίας τριετείας και έχουμε και λέμε.....
Πήγα ΒΜW η station 3άρα στενή πίσω... ο πωλητής μου έδειξε το Χ3 δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης του!!!!! οδήγησα το 3λιτρο δεν τρελάθηκα οπότε delete!!!!!
Επόμενη στάση Toyota για Rav και Land Cruiser!!!!!! Ωραίο το Ravaki αλλά μόνο εμφανισιακά κάτι τα περιοδικά κάτι η περίεργη τετρακίνηση κάτι τα περι ανάρτησης .... δεν με έπεισε!!!! Βλέπω το LC άγριο και άνετο και λέω ίσως!!!!!
Παίρνω το κολλητό τον Μητσάρα που είναι καλός στα τζιπ μου λέει αέρα πάρτο αν βγαίνεις εκτός............. υποχωρήσεις στο δρόμο!!!! Μου λέεί έλα ρε μαζί μας την Κυριακή να δεις τι εστί εκτος και αν σου αρέσει προχώρα!!!!!
Και να μαστε στην Πεντέλη με ενα Pajero V6 και δυο Cherokee (το ένα Grand) με εργάτες, ιμάντες κλπ..... να ανεβαίνουμε αναχώματα, να κρεμάμε ρόδες στα νεροφαγώματα να κολλάμε στις ανηφόρες και να τραβάμε με ιμάντες........ Μετά από αυτό δεν θέλω να ξαναδώ χωματόδρομο!!!!!!!!! Μιλάμε το γδάρσιμο στην καλύτερη το έχεις σίγουρο!!!!!
Όπως συζητήσαμε μετά με τα παιδιά τα ακριβά δεν βγαίνουν off αν τα λυπάσαι τα λεφτα!!!! Μεταχειρισμένο για εκτός (με 30Κ max που βρίσκεις και Pajero και Gherokee) και είσαι ΟΚ για να μην σο πω Samurai...
Οπότε τζιπ delete!!!!Και να το φάντασμα του παρελθόντος!!!!!!!!
Ρε γαμώτο πάλι VAG????????Άντε να δούμε!!!!!! Βόλτα Audi πρώτη μούρη το νέο Allroad το οποίο οδήγησα δεν το είδα και πύραυλο ... αρκετά gadgetaδικο και 77Κ όπως το θέλω.... ρε μήπως δεν αξίζει?????
Και με πιάνει μια κρίση λογικής και λέω μάλλον το Α4 μου ταιριάζει είναι και πιο γρήγορο και από το allroad και από το GTI... και δες κόλλημα που τρώω avant ή sedan???? Και μου την πέφτουν όλοι ότι το Avant είναι γεροντίστικο μέχρι και πιο αργό μου είπε ένας κολλητός κατά 0,2 sec/ 100km/h λες και θα κάνω burn out και ούτε DTM.τα avant =νεκροφόρες κλπ.......
Είδα πιο προσεκτικά τις φωτό είδα και ένα live..............................ζαχάρωσα το Avant τους γείωσα όλους στα περί sedan και έκανα παραγγελιά!!!!!
Α4 Avant 2.0TQ 6MT χωρίς σηματάκια!!!!!!!
κάτι παρελκόμενα.... φώτα, καθίσματα, οροφή...... Μειον 57Κ στο ταμείο (θα πάρουν το ταλαίπωρο GTI μετά από 3 μήνες μόλις έρθει το νέο με 150,000χλμ στα 10Κ)... άρα 47Κ από τσέπη και θα πηγαίνω άνετα και με ασφάλεια όπως φαντάζομαι παντός καιρού!!!!!! -
Kαλορίζικο Χρήστο! καλή επιλογή, πολλά τα λεφτά! Να το χάρεις και περιμένουμε εντυπώσεις όταν πατήσει άσφαλτο!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο κι από εμένα. Και μια ερώτηση. Τι επάγγελμα ασκείς, αν επιτρέπεται;
-
Πολύ καλή επιλογή!
Καλή αναμονή.
-
Χρηστο κανονισες και για τον junior βλεπω.
Καλοριζικο και σε περιμενουμε στο επομενο Τ/D. -
Καλοτάξιδοι οι κύκλοι σου!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Α4 Avant 2.0TQ 6MT χωρίς σηματάκια!!!!!!!
κάτι παρελκόμενα.... φώτα, καθίσματα, οροφή...... Μειον 57Κ στο ταμείο (θα πάρουν το ταλαίπωρο GTI μετά από 3 μήνες μόλις έρθει το νέο με 150,000χλμ στα 10Κ)... άρα 47Κ από τσέπη και θα πηγαίνω άνετα και με ασφάλεια όπως φαντάζομαι παντός καιρού!!!!!!Πολύ καλή επιλογή. Πιο όμορφο από σεντάν κατ' εμέ, πραγματική τετρακίνηση, ωραίος κινητήρας. Σε χαίρομαι που το ζήτησες χωρίς σηματάκια. Καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
τους γείωσα όλους στα περί sedan και έκανα παραγγελιά!!!!!
Α4 Avant 2.0TQ 6MT χωρίς σηματάκια!!!!!!!με γειες, με το καλο να το παραλαβεις.
πολυ καλη επιλογη
εκανες σωστα που πηρες το αβαντ, ειναι και πιο ομορφο και το πιο πρακτικο !!!!!
χρωμα ????
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
τους γείωσα όλους στα περί sedan και έκανα παραγγελιά!!!!!
Α4 Avant 2.0TQ 6MT χωρίς σηματάκια!!!!!!!με γειες, με το καλο να το παραλαβεις.
πολυ καλη επιλογη
εκανες σωστα που πηρες το αβαντ, ειναι και πιο ομορφο και το πιο πρακτικο !!!!!
χρωμα ????
Παίδες να είστε καλά..... αν και έχω χρονικό περιθώριο αλλαγής του χρώματος... έβαλα ένα μπλε ανοικτό που έχουν πολλά Α3 και ΤΤ
-
kaloriziko!
Exeis kaneis odhghsei A4 2.0 TFSI kai sygkekrimena DTM? 8a h8ela na ma8w entypwseis gia odhgikh symperifora, timoni kai katanalwsh. -
kaloriziko!
Exeis kaneis odhghsei A4 2.0 TFSI kai sygkekrimena DTM? 8a h8ela na ma8w entypwseis gia odhgikh symperifora, timoni kai katanalwsh. -
kaloriziko!
Ξεψάχνισα τα περιοδικά όπως είπα!!!!!
Το Avant είναι σίγουρα πιο βαρύ από το sedan και έχει πιο αραιή κλιμάκωση παραδόξως!!!!
Κατανάλωση = ποδι .... φαντάζομαι 14 - 15λίτρα/100km ακούγεται δίκαιο!!!! Μην ξεχνας μόνιμη τετρακίνηση!!!!!!
Τώρα οι 4Τ είχαν βάλει τον Δεβερίκο στα Μέγαρα και με το απλό ήταν πιο γρήγορος σε σχέση με το DTM (λόγο πίστας απ΄ότι έλεγαν) 1.15.05 το απλό, 1.15.40 το DTMΠαρατηρήσεις ΙΜΟ
-Δεν είναι πολύ συμμετοχικό στην οδήγηση... σε άλους αρέσει σε άλλους όχι- Έχει κατανάλωση αν το πιέζεις... και ο ήχος στο ρελαντι θυμίζει λίγο
diesel - Ελαφραίνει λίγο το τιμόνι στα πολλά............. αισθητή βελτίωση σε σχεέση με τα προηγούμενα Α4 αλλά και πάλι θα το ήθελα λίγο πιο βαρύ
- Θεωρείται από τα πολύ καλά παντός καιρού (Θα πάρω ένα σετ χιονολάστιχα και πιστεύω θα το επιβεββαιώσω)
- Τέλος.... θα μου πάρουν το δίπλωμα σίγουρα λόγω ταχύτητας
Λεπτομέριες in 3 months time!!!!
- Έχει κατανάλωση αν το πιέζεις... και ο ήχος στο ρελαντι θυμίζει λίγο
-
..αυτη η αναμονη σκοτωνει.....
αντε με το καλο!!!
[Διάσπαση] Ποιο να είναι το νέο αυτοκίνητο του cpp?