-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλή επένδυση δεν είναι πάντως όχι να πάρει αμάξι, εκτός και αν μπορεί να πάρει το τελευταίο κάποιας σειράς που θα γίνει συλλεκτικόΤο αυτοκίνητο δεν είναι σχεδόν ποτέ μια καλή επένδυση, αν το αγοράσεις καινούργιο. Εκτός αν πάρεις π.χ. μια Ferrari και ελπίζεις οτι σε 30 χρόνια θα είναι στα 'σπάνια' και θα ανέβει η τιμή του. Η μόνη περίπτωση είναι να επενδύσεις σε ένα ήδη συλλεκτικό αυτοκίνητο κα να 'παίξεις' στην αγορά συλλεκτικών. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Την 911 την έβαλα για πλάκα. Αλλά εδώ που τα λέμε, εάν 'κερδιζα' 1εκ., σιγά μην δεν έπαιρνα τέτοιο διαμάντι .
-
Αρκετά μοντέλα Ferrari αγοράζονται για επένδυση. Το έχεις, το βγάζεις μια βόλτα το μήνα προσέχοντας να μη σκονιστεί πολύ και το πουλάς σε μερικά χρόνια περισσότερο απ' όσο το αγόρασες.
Aν έκανες καλή επιλογή στο μοντέλο και το γκαράζ είναι κλιματιζόμενο χωρίς σκόνη και υγρασία μπορεί να βγάλεις πολλά λεφτά. Αν στο χτυπήσουν η επένδυση καταστράφηκε γι αυτό πολλοί δεν τα οδηγούν ποτέ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αρκετά μοντέλα Ferrari αγοράζονται για επένδυση. Το έχεις, το βγάζεις μια βόλτα το μήνα προσέχοντας να μη σκονιστεί πολύ και το πουλάς σε μερικά χρόνια περισσότερο απ' όσο το αγόρασες.Aν έκανες καλή επιλογή στο μοντέλο και το γκαράζ είναι κλιματιζόμενο χωρίς σκόνη και υγρασία μπορεί να βγάλεις πολλά λεφτά. Αν στο χτυπήσουν η επένδυση καταστράφηκε γι αυτό πολλοί δεν τα οδηγούν ποτέ.
+1
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
διαμερισματα κ ψιχουλα..
παρε λεβεντη μου τρεις βαρελες με 150 χιλιαρικα κ θα σου δινω 4 χιλιαρικα τον μηνα.
οτι αλλο πμ.τρείς βαρέλες τι ;;
-
Μπετονιέρες.
-
[quote='Montecarlo']Φίλος από κληρονομίες και διάφορα άλλα ακίνητα απέκτησε σχεδόν από το
πουθενά ποσό κοντά στο 1 εκ. Ευρώ ( ναι, 1.000.000 -
Θα ελεγα μεγαλο ποσοστο σε προθεσμιακα (90%). Τα υπολοιπα στην τραπεζα.
Τωρα ειναι η δευτερη χρονια και μια και ειχε καιρο να το σκεφτει το πραγμα ειναι ωρα να τα επενδυσει με καποια εταιρεια επενδυσεων.
Εγω μεχρι τωρα εχω τρεις:
Wachovia securites
Ameritrade
AXAΜε καμμια δεν εχω χασει το αρχικο κεφαλαιο (παντα αυτο να σκεφτεστε ποτε χασουρα το αρχικο κεφαλαιο).
Νικος
-
1.000.000 ε? χμ χμ χμ χμ
μια platinum credit card (no limit) κ βουρ στον πατσα....
ξεκινας απο Ελλαδα και για να μην τα πολυ λεω γυριζεις πισω μετα απο περιπου 1 χρονο αφου γυρισεις ολο το ημισφαιριο!!!
μετα
ερχεσε στην Ελλαδιτσα μας και συνεχιζεις την πανεμορφη απλοικη ζωη που εκανεσ στο εξωτερικο..
σημ. οταν εχεις τα φραγκα ειναι πολυ ευκολο να βγαζεις εξισου πολλα, ειτε απο εμπορικες επιχειρησεις ειτε απο PR που θα κανεις στο εξωτερικο!!!
Γιατι αν ειναι να πας εξω μονο κ μονο για να τα φας ..... ΜΗΝ ΠΑΣ!!! -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εγω μεχρι τωρα εχω τρεις:
Wachovia securites
Ameritrade
AXAΜε καμμια δεν εχω χασει το αρχικο κεφαλαιο (παντα αυτο να σκεφτεστε ποτε χασουρα το αρχικο κεφαλαιο).
Απο κέρδος;Καλο ειναι το αρχικο κεφαλαιο σιγουρα,αλλα τι κερδος δινουν μακροχρονια αυτες οι εταιρειες στους πελατες τους;
-
Να διασκεδάσει να του πεις του... μη βρίσω τώρα.
Φίλος μου, 33 ετών έμφραγμα και άλλος 37, εγκεφαλικό. Η μία πλευρά ακίνητη.
Μέσα στον Αύγουστο αυτά.
Πες του να το χαρεί λίγο. Ποτέ δεν ξέρεις. -
[quote='kacey'][quote='Montecarlo']Φίλος από κληρονομίες και διάφορα άλλα ακίνητα απέκτησε σχεδόν από το
πουθενά ποσό κοντά στο 1 εκ. Ευρώ ( ναι, 1.000.000 -
Εχοντας 1 εκ. παιρνεις δανειο αλλα 5 εκατομμυρια και αγοραζεις καραβι για μεταφορες:τσιμεντα,χαλικια κλπ... Σε 10 χρονια εχεις κανει κοντα 100 εκατομμυρια στολο και βγαζεις 40000 τη μερα.. Δεν τα λεω τυχαια... Απαραιτητη προυποθεση το απιστευτο αγχος και ο ανυπαρκτος υπνος...Ως γνωστον ομως,μεγαλο ρισκο=μεγαλο κερδος.Αν ποτε φτασω να εχω αυτα τα λεφτα κατι τετοιο θα επιχειρουσα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχοντας 1 εκ. παιρνεις δανειο αλλα 5 εκατομμυρια και αγοραζεις καραβι για μεταφορες:τσιμεντα,χαλικια κλπ... Σε 10 χρονια εχεις κανει κοντα 100 εκατομμυρια στολο και βγαζεις 40000 τη μερα.. Δεν τα λεω τυχαια... Απαραιτητη προυποθεση το απιστευτο αγχος και ο ανυπαρκτος υπνος...Ως γνωστον ομως,μεγαλο ρισκο=μεγαλο κερδος.Αν ποτε φτασω να εχω αυτα τα λεφτα κατι τετοιο θα επιχειρουσα...ενίοτε παίζει και μεγάλο ρίσκο... μεγάλη χασούρα.
-
Μα αυτη ειναι η εννοια του ρισκου... Αμα θες να χ@στεις στο ταλιρο ομως...
-
Καλα η κοπελα μου δουλευει σε μεγαλη ναυτιλιακη και η κολητη της το ιδιο (σε αλλη) ενας φιλος απο την παρεα εχει (ο πατερας του φυσικα) 2-3 καραβακια μικρα, τι μεταφερει δεν ξερω παντως όχι τουριστες κλπ Η ιστορια με τα καραβια πασχε ειναι λιγο πιο περιπλοκη απο οτι φανταζεσαι.
ΥΓ. Οι ναυτιλιακες απο οτι βλεπω παντως ειναι απο τις τελευταιες που πληρωνουν τους ηπαλληλους απο αξιοπρεπος μεχρι πολυ καλα.....και δεν εχω σπουδασει ναυτηλιακα!
-
Ξερω οτι ειναι περιπλοκο και φυσικα πρεπει να εχεις τα εντερα για να κανεις αυτη τη μπιζνα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχοντας 1 εκ. παιρνεις δανειο αλλα 5 εκατομμυρια και αγοραζεις καραβι για μεταφορες:τσιμεντα,χαλικια κλπ... Σε 10 χρονια εχεις κανει κοντα 100 εκατομμυρια στολο και βγαζεις 40000 τη μερα.. Δεν τα λεω τυχαια... Απαραιτητη προυποθεση το απιστευτο αγχος και ο ανυπαρκτος υπνος...Ως γνωστον ομως,μεγαλο ρισκο=μεγαλο κερδος.Αν ποτε φτασω να εχω αυτα τα λεφτα κατι τετοιο θα επιχειρουσα...α)5 εκατομμύρια δάνειο πως παίρνεις? ...Ποιός δίνει σε κάποιον 'φουκαρά' μισθωτό 5 εκατομμύρια?
β)Αυτά σε 'απλούς' ανθρώπους δουλεύουν 1 στα 100...Σκέψου να είσαι διακοσμητής ή οδοντίατρος και να πας να αγοράσεις καράβι για εκμετάλλευση και business...Θα σε ξεπουπουλιάσει η αγορά...Βέβαια αυτοί που το πετυχαίνουν γίνονται έμβλημα του καπιταλισμού και θα προσελκύσουν πολλούς άλλους για να τους ξυρίσουν οι αετονύχηδες τα κ@λομέριαγ)Δεν συζητάω φυσικά αυτό που ανέφερες περί άγχους...Με 5 εκατομ. δανεισμό εγώ ο κακομοίρης (από οικογένεια που δεν έχει δανειστεί ποτέ σε βάθος τουλάχιστον 70 χρόνων) θα προτιμούσα να καταπιώ ένα μαγκάλι κάρβουνα... Ειλικρινά θα έπαιζα πιο ψύχραιμος ρώσσικη ρουλέτα
-
Εδώ κυκλοφορεί καθημερινά με bravo, ένα δανειάκι των 5 εκ. θα είναι ρίσκο;
-
-Γεια σας κυριε τραπεζίτη,κληρονομησα 1 εκατομμύριο,και αποφασισα αντι για υπαλληλος γραφειου να γινω εφοπλιστης.Θελώ 5 εκατομμύρια δανειο χωρις προσωπικη εγγύηση (δεν εχω αλλη περιουσια αλλωστε).Δεν εχω ιδεα απο την αγορα,δεν εχω φυσικα ουτε γραφειο ουτε προσωπικο.Απλα θα παιρνω μερικα τηλεφωνα,και το χρημα θα ρεει αφθονο,μου το ειπαν αλλωστε στο forum των 4Τ,απο οπου βγαινουν ολοι οι κορυφαιοι επενδυτες τον τελευταιο αιώνα.
Την απαντηση μπορειτε να την φανταστειτε
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
α)5 εκατομμύρια δάνειο πως παίρνεις? ...Ποιός δίνει σε κάποιον 'φουκαρά' μισθωτό 5 εκατομμύρια?
Ε δε συζηταμε τωρα να εισαι μισθωτος και απλα να σου κατσει 1 εκατ.. Πρεπει να εχεις μια ακομα εταιρια ή επιχειρηση που εχει σχετικα μεγαλο τζιρο ετσι ωστε να μπορεις στην αρχη να ανταπεξελθεις στον ανταγωνισμο..εφοσον εχεις και μια επιχειρηση απο πισω σαφως και μπορεις να παρεις δανειο..και απο κει αρχιζει το παραμυθι.. Προφανως και με 1 εκατ απο κληρονομιες πχ και 2000 ευρω μισθο δεν αγοραζεις τπτ..
γ)Δεν συζητάω φυσικά αυτό που ανέφερες περί άγχους...Με 5 εκατομ. δανεισμό εγώ ο κακομοίρης (από οικογένεια που δεν έχει δανειστεί ποτέ σε βάθος τουλάχιστον 70 χρόνων) θα προτιμούσα να καταπιώ ένα μαγκάλι κάρβουνα... Ειλικρινά θα έπαιζα πιο ψύχραιμος ρώσσικη ρουλέτα
Επειδη εχω χειροπιαστο παραδειγμα ανθρωπου που καταφερε σημερα να εχει 7 καραβια εχω αντιληφθει τι παει να πει 2 και 3 χρονια αυπνος απ το αγχος των χρεων.. Πλεον ομως ο ανθρωπος ζει βασιλικα χωρις να ξεχναει απο που προηλθε..
Τί είναι μια καλή επένδυση ΕΑΝ έχεις χρήματα ;