-
Tiger
Δες απο πανω και μη βιαζεσαι...
-
Αγαπητέ pasxo δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!
Για να σου δώσουν δάνειο 5 εκ
-
Pasxo, για να πάρεις 5εκ. ΔΑΝΕΙΟ θες τρελούς τζίρους, όχι μαλακίες..
-
Βρε σεις ειπα εγω οτι ειναι κατι απλο; Και προφανως δεν ειναι αυτοκτονια...αλλα επενδυση που αν σου βγει,τερμα.Και πανω απ ολα πρεπει να εισαι εξυπνος και διορατικος.Αυτοκτονια σε καμια περιπτωση εφοσον πληροις ορισμενες προυποθεσεις...τεσπα,δε διαβαζετε καλα μαλλον...
-
Περιττο να σας πω παντως οτι στις μερες μας στην Ελλαδα,οσοι εχουν ενα τετοιο ποσο για επενδυση, πανε για 100Kw φωτοβολταϊκο,και εχω διαπιστωσει οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που εχουν ενα τετοιο ποσο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε σεις ειπα εγω οτι ειναι κατι απλο; Και προφανως δεν ειναι αυτοκτονια...αλλα επενδυση που αν σου βγει,τερμα.Και πανω απ ολα πρεπει να εισαι εξυπνος και διορατικος.Αυτοκτονια σε καμια περιπτωση εφοσον πληροις ορισμενες προυποθεσεις...τεσπα,δε διαβαζετε καλα μαλλον...Ρε συ προφανώς και δεν είναι ότι δε διαβάζω τι γράφεις, απλά λέω ότι όσο πιθανό είναι να βγάλεις λεφτά ως εφοπλιστής σχεδόν από το μηδέν, άλλο τόσο πιθανό είναι να βγάλεις λεφτά σχεδόν από το μηδέν και από άλλου είδους επενδύσεις.
Και έξυπνος και διορατικός να είσαι, πάλι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να σου κάτσει. Αν χρειάζεται λοιπόν να έχεις βάλει υποθήκη κάποιο ζωτικό περιουσιακό στοιχείο ναι τότε το θεωρώ αυτοκτονία.Το ρίσκο δεν είναι κακό, πρέπει όμως να ξέρεις τη δουλειά που θες να χωθείς μέσα και πρέπει να έχεις υπομονή, με την έννοια ότι κέρδος μπορεί ν' αρχίσεις να βγάζεις χρόνια μετά και να είναι και σε λογικά πλαίσια και όχι του στυλ βάζω 5 και σε λίγα χρόνια έχω 100, όπως λες. Αυτό είναι λίγοι οι εφοπλιστές που το πέτυχαν.
-
Α υπο αυτη την αποψη ναι φυσικα συμφωνω..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Περιττο να σας πω παντως οτι στις μερες μας στην Ελλαδα,οσοι εχουν ενα τετοιο ποσο για επενδυση, πανε για 100Kw φωτοβολταϊκο,και εχω διαπιστωσει οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που εχουν ενα τετοιο ποσο600k euro κοστιζουν τα 100Kw απο τα οποια τα 450κ ειναι επιδοτουμενα
-
Τα πραγματα ειναι απλα. Βαζει 1 μυριο σε ξενους μπουκ στον αγωνα Παναθηναικος-Ολυμπιακος, με αποδοση 2.3 για τον Ολυμπιακο και αυτοματως τα κανει 2.3 μυρια. Στο δευτερο γυρο στον αγωνα Ολυμπιακος-Παναθηναικος με αποδοση υπολογιζω γυρω στο 1.8 για τον Ολυμπιακο, βαζει τα 2.3χ1.8=4.24 μυρια. Σιγουρα λεφτα. Αν θελει μπορει να επαναλαμβανει το ιδιο στοιχημα καθε χρονο!
-
Όπως πέρσυ για παράδειγμα στο Καραισκάκη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως πέρσυ για παράδειγμα στο Καραισκάκη.περσυ ομως δεν ειχε το μυριο
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Περιττο να σας πω παντως οτι στις μερες μας στην Ελλαδα,οσοι εχουν ενα τετοιο ποσο για επενδυση, πανε για 100Kw φωτοβολταϊκο,και εχω διαπιστωσει οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που εχουν ενα τετοιο ποσο
600k euro κοστιζουν τα 100Kw απο τα οποια τα 450κ ειναι επιδοτουμενα
Επιδοτείται το 50% της επένδυσης..Το άλλο 50% πρέπει να είναι Ιδ. Κεφάλαια ή δανεισμός. Και τα φωτοβολταικά, να ξέρετε οτι μόλις περάσει η δεκαετία, κάνουν απόσβεση και ξαναυπογραφεί σύμβαση με τη ΔΕΗ, τότε ξεκιναν και τα κλάμματα... Πάντως μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστευουν οτι μπορείς να ζεις με τους τοκους προθεσμιακης......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Pasxo, για να πάρεις 5εκ. ΔΑΝΕΙΟ θες τρελούς τζίρους, όχι μαλακίες..Νατος εμαθε και απο χρηματοδοτησεις εταιριων, τετοιο μυαλο και παει χαμενο ρε γμτ!
Καλα στα ποσα που λεει ο πασχος δεν παιζει, αλλα το δανειο το παιρνεις μυ υποθηκη το καραβι στην ετιαρια, και φυσικα δε μιλαμε για μισθωτους ή ελ.επαγγελματιες του κωλου. Μια εταιρεια μπορει να παρει δανειο χωρις βαρη ή ακαλυπτα ολα εχουν να κανουν με το πως παει η εταιρεια τι συνεργασεια εχει με τη ντραπεζα κλπ κλπ Το δανειο τους δεν βγαινει με σκοροκαρτα ή με προγραμματακι ετοιμο οπως στα αυτοκινητα ας πουμε.
-
τη λυση να επενδυσει σε καποιο prvt investment fund με τη μεσιτεια καποιας ελληνικης τραπεζας το σκεφτηκε?Με αυτο το κεφαλαιο θα μπορουσε να διεκδικησει μεχρι 25% τοκο,καλυμμενος πληρως απο την επισφαλεια της τραπεζας.Αξιζει να το ψαξει.
επισης αν μπορει να περιμενει μεχρι μετα τις εκλογες και την ελαττωση του φορου κληρονομιας
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
τη λυση να επενδυσει σε καποιο prvt investment fund με τη μεσιτεια καποιας ελληνικης τραπεζας το σκεφτηκε?Με αυτο το κεφαλαιο θα μπορουσε να διεκδικησει μεχρι 25% τοκο,καλυμμενος πληρως απο την επισφαλεια της τραπεζας.Αξιζει να το ψαξει.Σ' αυτού του είδους τις επενδύσεις που λες εξασφαλίζεται μόνο το κεφάλαιο και ένας πολύ μικρός τόκος, μικρότερος από τον αντίστοιχο προθεσμιακής κατάθεσης. Ο υπόλοιπος τόκος εξαρτάται μόνο από της επιτυχία της επένδυσης που θα πραγματοποιήσει το prvt investment fund σε συνεργασία με την τράπεζα.
Υπάρχουν π.χ. κάποια επενδυτικά προγράμματα που πατάνε πάνω σε υπάρχοντα ασφαλιστικά συμβόλαια και 'υπόσχονται' αποδόσεις της τάξεως του 10% το χρόνο ή και περισσότερο σε διάστημα 5ετίας ή και περισσότερο, από αυτά όμως πλήρως εξασφαλισμένα είναι το κεφάλαιο και ένας τόκος της τάξεως του π.χ. 3%. Το υπόλοιπο εξαρτάται από το πώς θα κινηθούν τα ομόλογα ή οτιδήποτε άλλο πάνω στο οποίο έχει γίνει η επένδυση.
-
Ο χρήστης paladin έγραψε:
Επιδοτείται το 50% της επένδυσης..Το άλλο 50% πρέπει να είναι Ιδ. Κεφάλαια ή δανεισμός. Και τα φωτοβολταικά, να ξέρετε οτι μόλις περάσει η δεκαετία, κάνουν απόσβεση και ξαναυπογραφεί σύμβαση με τη ΔΕΗ, τότε ξεκιναν και τα κλάμματα... Πάντως μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστευουν οτι μπορείς να ζεις με τους τοκους προθεσμιακης......
Δεν καταλαβαίνω : εφόσον μιλάμε για 1 εκατομ. γιατί δεν μπορείς να ζεις μια χαρά με τους τόκους της προθεσμιακής?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Τα πραγματα ειναι απλα. Βαζει 1 μυριο σε ξενους μπουκ στον αγωνα Παναθηναικος-Ολυμπιακος, με αποδοση 2.3 για τον Ολυμπιακο και αυτοματως τα κανει 2.3 μυρια. Στο δευτερο γυρο στον αγωνα Ολυμπιακος-Παναθηναικος με αποδοση υπολογιζω γυρω στο 1.8 για τον Ολυμπιακο, βαζει τα 2.3χ1.8=4.24 μυρια. Σιγουρα λεφτα. Αν θελει μπορει να επαναλαμβανει το ιδιο στοιχημα καθε χρονο!Μπορει ισως να δανειστει και 5 εκατομμύρια απο την τραπεζα για να τα βαλει ολα στον Θρύλο;Μπα,ουτε η τραπεζα Κρητης δεν θα εδινε τετοιο δανειο
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρητορικη ερωτηση..
γινεται να βαλω υποθηκη οτι εχω κ δεν εχω να παρω καμια
2-3κατομμυριακια ευρω κ να την κοπανησω βραζιλια?Θα με πάρεις μαζι σου φφφφφανταστικέ Νασο!!!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ρητορικη ερωτηση..
γινεται να βαλω υποθηκη οτι εχω κ δεν εχω να παρω καμια
2-3κατομμυριακια ευρω κ να την κοπανησω βραζιλια?Να προτιμήσεις Βενεζουέλα αρχικά και μετά άλλη χώρα της Λατ.Αμ. Βραζιλία αργότερα....
Αλλάζεις και το όνομα σε κάτι τύπου Δον Αλφονσο Αλβάρες Λα Λούνα ντε Κονκισταδόρ και αντε γεια!!!! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω : εφόσον μιλάμε για 1 εκατομ. γιατί δεν μπορείς να ζεις μια χαρά με τους τόκους της προθεσμιακής?
Με 1 εκ οι τόκοι μια προθεσμιακής είναι περίπου 42000 το χρόνο (καθαρά μετά από φόρους για προθεσμικαή κατάθεση 1 έτους).
Αν συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου τότε έχεις μια καλή πηγή επιπλέον εισοδήματος (3500 ευρώ το μήνα για 12 μήνες) που σου επιτρέπει να δουλεύεις χωρίς αγχος.
Αυτό είναι μια καλή λύση αν δεν θέλεις να ρισκάρεις καθόλου.
Από εκεί και πέρα η επιπλέον απόδοση είναι ευθέως ανάλογη του κινδύνου που επιθυμείς να αναλάβεις.
Τί είναι μια καλή επένδυση ΕΑΝ έχεις χρήματα ;