-
Εγώ , απο αυτα που σκεφτεσαι , θα σου προτεινα κατι μεταξυ των GrandePunto , Fiesta και Polo. Προσωπικά θα επαιρνα το Polo ή το Fiesta για διαφορους λογους... To Seat Ibiza με τα 115 άλογα δεν το σκεφτεσαι; Είναι ωραιο , ειδικα τωρα που υπέστη κ facelift...
-
citroen c2 vts
εκτος αν μπορεις να χτυπησεις φιεστα st, και αν δε σε πειραζει που ειναι 2000 κυβικα.
-
Nissan NOTE .... το έχεις δει ???
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Nissan NOTE .... το έχεις δει ???To Note??? Ειδικα αυτο θα ανταποκρινεται τελεια στις προδιαγραφες του παιδιου
Βρε John, δες τι αμαξια ψαχνει... το Note πως κολλα με τα παραπανω? -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Nissan NOTE .... το έχεις δει ???Έγραψε ο φίλος:
ανεση και χωροι δεν με ενδιαφερουν τοσο
Οπότε, τι να το κάνει το NOTE?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Colt. Μ' αρέσει πάρα πολύ. Μην περιμένετε αιτιολογία και μην πάρετε τη γνώμη μου σαν πρόταση αγοράς...... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....
Θεμη, πρεπει να το κοιταξουμε αυτο το θεμα, να εκφραζουμε δηλ. ιδιες αποψεις εδω. Στο τελος θα νομιζει ο κοσμος οτι στο Σωματειο εχουμε πολιτμπυρω που μας δινει γραμμη.....
-
double post...
Ατιμε ΟΤΕ....
-
Grande Punto κι από εμένα (φυσικά ), αν και ενίσταμαι για τις εργοστασιακά τοποθετημένες 17άρες στο Sporting.
-
θα ηθελα να μου πειτε mates το λογο που ψηφιζετε το g.p. εκτος αν ειναι απλα υποκειμενικοι. (εννοειται οτι δεν ειναι κακο αυτο)
ρωταω γιατι ανεφερε οτι δεν χρειαζεται χωρους και δεν τον ενδιαφερει απολυτα η ανεση. -
Δηλαδή αν κάποιος δε χρειάζεται χώρους τότε δεν μπορεί να προταθεί ένα αυτοκίνητο που έχει όλα όσα ζητάει ΚΑΙ χώρους; Ε, δεν προτείναμε και την Octavia αλλά ένα αυτοκίνητο μικρής κατηγορίας.
-
δε χρειαζεται να αρπαζεσαι πρωτα απολα,απλα ρωταω το σκεπτικο με το οποιο προτεινεται ενα αυτοκινητο χωρις διαθεση να φερω αντιρρηση.
επισης δεν ξερω αν εχει ολα οσα ζηταει γιατι ο κινητηρας του g.p δεν μπορει να χαρακτηρισθει ζωηρος,ιδιαιτερα σε ενα αμαξωμα 1.200 κιλων..να σημειωθει οτι εχω οδηγησει το g.p.,το fiesta και το cz3,για τα αλλα δεν εχω αποψη.
προτεινω το colt γιατι ολικα εχει να προσφερει πιο πολλα απο τα τρια,με τη σημειωση οτι το fiesta ισως ειναι πιο ευχαριστο οδηγικα.
-
Κάτι ακυρο αλλά....
Κάποτε με 6.000.000 αγόραζεις καλό αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας... και τώρα c2....
Ουαου...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
δε χρειαζεται να αρπαζεσαι πρωτα απολα,απλα ρωταω το σκεπτικο με το οποιο προτεινεται ενα αυτοκινητο χωρις διαθεση να φερω αντιρρηση.Δεν αρπάχτηκα. Το emoticon ':)'το έβαλα επίτηδες επειδή δεν μπορείς να ακούσεις τον τόνο της φωνής μου και να δεις την έκφραση του προσώπου μου.
Anyway, όπως προέλεγον, το GP φαίνεται ένα πολύ καλό αυτοκίνητο χωρίς ελλείψεις και φυσικά έχει και το πλεονέκτημα των πιο άνετων χώρων λόγω του μεγαλύτερου μήκους (ίσως και όγκου) από τους ανταγωνιστές του. Εξάλλου, τα περισσότερα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας έχουν «μεγαλώσει» αρκετά.
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
Ford Fiesta ST. Με λιγότερα απο 16.000 ευρώ αν δε σου αρέσουν οι ρίγες
To st με 16000??? απο 19000 δεν αρχιζει???? 15500 εχει το s!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί να μην ισχύει η προσφορά πλέον αλλά πριν απο λίγο καιρό το SΤ είχε 15.900 με το κλειδί στο χέρι.
-
σιγουρα εχουν μεγαλωσει..το suzuki τι σας λεει?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
σιγουρα εχουν μεγαλωσει..το suzuki τι σας λεει?το suzuki ειναι το πιο γρηγορο και καλοστημενο της παρεας αλλα και το πιο αδειο απ'ολα... σκεφτομουν το swift αλλα εχει πανω απο 4 μηνες παραδωση το 3πορτο και 3 μηνες το 5πορτο...
-
απ'οτι βλεπω το grande θα ειναι το επομενο αυτοκινητο μου... το μονο που μπορει να με χαλασει ειναι να εχει μεγαλο χρονο παραδωσης...
μου φαινεται πιο ολοκληρωμενο αμαξι απ΄ολα τα αλλα και σε επιπεδο εξοπλισμου και οδηγικα... οι 17' με βαζουν λιγο σε σκεψεις απο θεμα επιδοσεων αλλα το κανουν πολυ ομορφο!!! -
Ο χρήστης baspats έγραψε:
απ'οτι βλεπω το grande θα ειναι το επομενο αυτοκινητο μου... το μονο που μπορει να με χαλασει ειναι να εχει μεγαλο χρονο παραδωσης...
μου φαινεται πιο ολοκληρωμενο αμαξι απ΄ολα τα αλλα και σε επιπεδο εξοπλισμου και οδηγικα... οι 17' με βαζουν λιγο σε σκεψεις απο θεμα επιδοσεων αλλα το κανουν πολυ ομορφο!!!Με μηδενικη χρεωση, σου βαζουν τις 15αρες και εισαι κυριλλε αν αυτο σε ανησυχει. Αυτο ειναι option κατα την διαρκεια παραγγελειας.
-
Αν θες επιδόσεις, πάρε το Ignis Sport, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι με 95 άλογα σε σχετικά βαρύ αμάξωμα...
Αν όμως θέλεις looks, μην τυχόν και δεν πάρεις τις 17αρες, καημένε μου!
-
Μαχη στα 16000 euro..