-
Ρε σεις τωρα το είδα... γαμωτ....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ρε σεις τωρα το είδα... γαμωτ....και εγώ ...και κάθομαι τώρα σπίτι ...
Να δω πότε θα θυμάμαι να βλέπω και αυτή την ενότητα
-
Γυρίσαμε
Μια χαρά ήταν, οδηγήσαμε, ήπιαμε καφέ στο Λαύριο και κάποιοι κάναν και την ειδική του Αγ. Κωσταντίνου στο γυρισμο Πιστάψατε οτί απλώς θα πηγαίναμε από Αττική οδό?
-
-
Δεν φάγαμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν φάγαμεΈμ έλειπε ο kouk
-
Ευχαριστώ όλη την παρέα για μια θαυμάσια μέρα!!! Δε φαντάζεστε πόσο το ευχαριστήθηκα!!!!!!!
Να πούμε ότι υπήρχε και συμμετοχή από το MX-5 club στο γυρισμό
Θα βάλω και εγώ καμιά φωτό, αν υπάρχει καμιά καλή!!!
-
Η δεν-θέλω-να-βγαίνω-φωτογραφίες ξέρει ότι δημοσιεύτηκε φωτογραφία της ή κάποιος θα φάει ξύλο;
-
Luck favors the bold λένε και παρότι ο καιρός φαινόταν άσχημος μας αποζημίωσε όλους πιστεύω, σε απο τις πιο ωραίες διαδρομές στον κόσμο αρκεί να μην σε μπλοκάρει κανα φορτηγό/νερομπατσικό και τα συναφή
Φώτο1
Φώτο2
Φώτο3
Φώτο4
Φώτο5Παρότι ξεκίνησε σαν εκδρομούλα για 3-4 άτομα, ήρθαν αρκετά παιδιά που γνωριστήκαμε και απο κοντά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η δεν-θέλω-να-βγαίνω-φωτογραφίες ξέρει ότι δημοσιεύτηκε φωτογραφία της ή κάποιος θα φάει ξύλο;Aυτό λες? Η που με τραβηξαν την ωρα που δεν κοιταγα, υπουλα??
Σπύρο...
-
Μπράβο παιδιά, ωραία σύναξη. Καλή Ανάσταση να έχουμε.
-
-
Ωραία πινακίδα
Aftermarket είναι? -
Ήμουν κι εγώ εκεί! Δυσκολεύτηκα να κάνω το πρώτο βήμα και να έλθω σε μια συνάντηση μιας και δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά αλλά ούτε και γράφω πολύ στο φόρουμ, αλλά τελικά αποζημιώθηκα.
Πολύ ωραία η διαδρομή - την έχω κάνει μόνο μία ή δύο φορές ακόμα. Το πιο διασκεδαστικό όμως είναι η «απομυθοποίηση» των γραφώντων (με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ), όταν τα usernames παίρνουν πλέον σάρκα και οστά και πάνε για καφέ.
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Παρότι ξεκίνησε σαν εκδρομούλα για 3-4 άτομα, ήρθαν αρκετά παιδιά που γνωριστήκαμε και απο κοντά.Τελικά αυτά τα απρογραμμάτιστα είναι και τα καλύτερα μου φαίνεται. Ίσως έφταιγε και η μέρα.
Να είστε όλοι καλά και καλή Ανάσταση!
Ξέχασα να πώ οτι ζήλεψα λίγο εκείνα τα παλιομάζντα μέσα στις στροφές και κάτω απο τον ήλιο...
-
Όρσε @ kid που παρόλο που το έμαθε εγκαίρως βαρέθηκε να κατέβει μέχρι το ΣΕΦ...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Πολύ ωραία η διαδρομή - την έχω κάνει μόνο μία ή δύο φορές ακόμα. Το πιο διασκεδαστικό όμως είναι η «απομυθοποίηση» των γραφώντων (με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ), όταν τα usernames παίρνουν πλέον σάρκα και οστά και πάνε για καφέ.Έτσι είναι! Γι' αυτό το λόγο παραμερίζω οποιαδήποτε κακοτοπιά, παρεξήγηση, βλακεία ή οτιδήποτε άλλο κακό συναντώ στο forum. Επειδή τελικά, πίσω από το forum κρύβεται μια θαυμάσια παρέα! Καλή η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις, αλλά όποιος επιλέγει να μένει σε αυτές, χάνει πολλά κατά τη γνώμη μου!!
Φυσικά, εξαιρούνται όσοι δεν μπορούν λόγω απόστασης να παραβρίσκονται σε συναντήσεις!!
Ελπίζω τα λόγια του Πάνου (ότι δηλαδή δεν τολμούσε) να γίνουν αφορμή να παραβρίσκονται ακόμα περισσότεροι σκεπτικοί/επιφυλακτικοί στις συναντήσεις...!! Αυτή είναι όλη η αξία του forum!!
-
@panark: zoom-zoom
-
-
panark Μακάρι την δική σου άποψη να τη έχουν και άλλοι και σιγά σιγά να γίνονται μεγαλύτερες οι 'μαζώξεις'.
Α ρε Θέμη οργανωτή.
-
Kid Το τηλέφωνο μου το έχεις Δημήτρη, δίπλα μένουμε, άλλη φορά ... .
Επίσκεψη στο Σούνιο το Μεγάλο Σάββατο - Εντυπώσεις