- 

Ο χρήστης manosk έγραψε: 
 Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.Yaris οδηγούμε κύριε! 
- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου. Yaris οδηγάμε κύριε! Ναι αλλά ξεχνάς ότι ο manosk οδηγεί opel.. 
- 

Ο χρήστης manosk έγραψε: 
 Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.άνετα, εδώ ακολουθούσαν εμένα 
- 

Δεν είπες ταχύτητα όμως... 
- 

Ο χρήστης manosk έγραψε: 
 Δεν είπες ταχύτητα όμως...Βόλτα κάναμε -πηγαίνοντας- υπήρχαν και 'ομιλούντα ESP', με πόσα να πάμε; 
- 

Σωστά, με πόσα να πας κιόλας στη Βάρκιζα... Με 100? 120? 170? 210? Warp 3? 
- 

Ο χρήστης manosk έγραψε: 
 Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.Μάνο βόλτα πήγαμε, ο ρυθμός ήταν κανονικός για να είμαστε όλοι μαζί. Έλα εσύ σε κάποια επόμενη μάζωξη και θα δείς ότι είναι όλα πιο εύκολα απ΄ότι φαίνονται. 
- 

@ manosk: για να σαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσεις, έλα με το Hyundai κι όχι το Opel 
- 

Ο χρήστης lkar έγραψε: 
 @ manosk: για να σαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσεις, έλα με το Hyundai κι όχι το OpelΔιακρίνω μια εμπάθεια ή κάνω λάθος. 
- 

Βρε ρεμάλια, είχα ειδικό λόγο που δεν μπορούσα να τρέξω ακόμα κι αν μπορούσα να έρθω. 
 Αν όλα πάνε καλά, θα τον μάθετε εν καιρό.
- 

Έβαλες εκείνη την τουρμπίνα μαζί με τα πιτσιλιστήρια στο Huyndai και είσαι ακόμα σε περίοδο στρωσίματος? 
- 

Ποιο Hyundai, Opel δεν έχει; 
- 

Αν δεν κάτσετε καλά θα πάρω και φολκσβάνκελ. 
- 

Ο χρήστης dimsabas έγραψε: 
 Ποιο Hyundai, Opel δεν έχει;Βοth of them... 
- 

Χωρίς παρεξήγηση 

Επίσκεψη στο Σούνιο το Μεγάλο Σάββατο - Εντυπώσεις