-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.Yaris οδηγούμε κύριε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.
Yaris οδηγάμε κύριε!
Ναι αλλά ξεχνάς ότι ο manosk οδηγεί opel..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.άνετα, εδώ ακολουθούσαν εμένα
-
Δεν είπες ταχύτητα όμως...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είπες ταχύτητα όμως...Βόλτα κάναμε -πηγαίνοντας-
υπήρχαν και 'ομιλούντα ESP', με πόσα να πάμε;
-
Σωστά, με πόσα να πας κιόλας στη Βάρκιζα... Με 100? 120? 170? 210? Warp 3?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.Μάνο βόλτα πήγαμε, ο ρυθμός ήταν κανονικός για να είμαστε όλοι μαζί.
Έλα εσύ σε κάποια επόμενη μάζωξη και θα δείς ότι είναι όλα πιο εύκολα απ΄ότι φαίνονται.
-
@ manosk: για να σαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσεις, έλα με το Hyundai κι όχι το Opel
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@ manosk: για να σαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσεις, έλα με το Hyundai κι όχι το OpelΔιακρίνω μια εμπάθεια ή κάνω λάθος.
-
Βρε ρεμάλια, είχα ειδικό λόγο που δεν μπορούσα να τρέξω ακόμα κι αν μπορούσα να έρθω.
Αν όλα πάνε καλά, θα τον μάθετε εν καιρό. -
Έβαλες εκείνη την τουρμπίνα μαζί με τα πιτσιλιστήρια στο Huyndai και είσαι ακόμα σε περίοδο στρωσίματος?
-
Ποιο Hyundai, Opel δεν έχει;
-
Αν δεν κάτσετε καλά θα πάρω και φολκσβάνκελ.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ποιο Hyundai, Opel δεν έχει;Βοth of them...
-
Χωρίς παρεξήγηση
Επίσκεψη στο Σούνιο το Μεγάλο Σάββατο - Εντυπώσεις