-
Πάει ο Βασίλης! Θα τον 'χάσουμε' μόλις δει τις φωτό!!!
Και Catterham ρε συ Αντρέα?!?!
-
Αααααααααααααα, Κορβέτα.... Ομολογώ ότι αν και ο λόγος που δεν ήρθα άξιζε τελικά ( ), ζηλεύω τώρα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάει ο Βασίλης! Θα τον 'χάσουμε' μόλις δει τις φωτό!!!Και Catterham ρε συ Αντρέα?!?!
2 caterham,2 Westfield,1 Exige,1 Corvette,1 M3,1 Legend,1 porsche,1 EVO IX, 1 EVO X,1 Opel Kadett GSi ( ) και δεκαδες σαξοραλλα/μιατα/φιέστα/σμαρτ/μικρα/σααμπ/σαννυ/γκολφ/αλφα/........κ.λ.π.......κ,λ.π
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
2 caterham,2 Westfield,1 Exige,1 Corvette,1 M3,1 Legend,1 porsche,1 EVO IX, 1 EVO X,1 Opel Kadett GSi ( ) και δεκαδες σαξοραλλα/μιατα/φιέστα/σμαρτ/μικρα/σααμπ/σαννυ/γκολφ/αλφα/........κ.λ.π.......κ,λ.π
[/quote]
Δέν ήταν Μ3.335 ήταν
Καλά ρε σύ!!Ε30 δεν είχε καμία?? -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δέν ήταν Μ3.335 ήταν
Καλά ρε σύ!!Ε30 δεν είχε καμία??Για την 335 το ηξερα ρε.Η Ε30 νομιζα οτι ειναι Μ3.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Παραδεχεσαι;
-
Respect
Ο κολλητός μου ήξερε ότι είχε Mustang επάνω?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
RespectΟ κολλητός μου ήξερε ότι είχε Mustang επάνω?
Μαστανγκ; Ποιά μαστανγκ;Εκεινη με τα σηματα της όπελ;
-
Ναι, αυτή!!!
Ρε! Δεν του κάνατε καμιά πλάκα? Και για την Corvette πάλι θα ερχότανε...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν ήταν Μ3.335 ήταν
Καλά ρε σύ!!Ε30 δεν είχε καμία??Για την 335 το ηξερα ρε.Η Ε30 νομιζα οτι ειναι Μ3.
Άτιμεεεεεεεε...με έσφαξες στο γόνατο....
Είναι 325...με χταπόδια hartge. -
Ααχ αχ αχ !!!
Καλά περάσατε βλέπωΕτοιμάζομαι για το επόμενο
-
Ωραία πράγματα...
(βάλτε και κανά χρόνο να ενημερωνόμαστε... )
-
Οι γρηγοροι πρεπει να παιζανε στο 1:25-1:26 αν δεν κανω λαθος.
-
-
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Οι γρηγοροι πρεπει να παιζανε στο 1:25-1:26 αν δεν κανω λαθος.Ρε Αντρέα τι λάστιχο ήταν αυτό και του άλλαξες τα φώτα έτσι;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Οι γρηγοροι πρεπει να παιζανε στο 1:25-1:26 αν δεν κανω λαθος.Ακριβώς. 1:24.629 για την ακρίβεια ο ταχύτερος με το Caterham του f1pilot!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πήρε κιλά ή μου φαίνεται?Σου φαίνεται.
Φταίει ο ευρυγώνιος φακός του κυνηγού.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε Αντρέα τι λάστιχο ήταν αυτό και του άλλαξες τα φώτα έτσι;
Pirelli σλίκ (κοτες) RS5 (σκληρα) μεταχειρισμενα,κατασκευης 2000.Τα φορούσε καποτε ο νικος ο Βατσος στο Γιαρις του.Το Σαββατο που τα φορεσα μπροστα τα πιο καλα και πίσω τα πιο φθαρμενα,ειχα σε 7 γυρους....9 εξοδους.Και τι εξόδους!Βίαιες και τρομακτικες.Βασικα σβουρηξα ακομα και στο γυρο αποθεραπειας,τόσο χαλι ηταν το αυτοκινητο.Ηταν σαν να οδηγούσα τη μικρή 'αραχνη'.Ο κώλος δεν ειχε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ πρόσφυση.
Την Κυριακη τα φορεσα αναποδα.Οι πρωτοι μου γυροι ήτανε με πολλά μούτρα,αλλα σιγα-σιγα ήρθε η νεα γομα στην επιφανεια και εγινε δουλίτσα.Το κακο ειναι οτι,στους τελευταίους γυρους που ΛΥΣΑΞΑ (μεχρι που το έσκασα και βγηκα) δεν μετρούσε πλέον η χρονομετρηση.Ενδεχεται να εχω κατεβασει τυο χρονο μου,και να μην το γνωριζω.Αλλα οταν λεμε ΛΥΣΑΞΑ....ΤΟΥ ΗΠΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)