-
Now!!!
-
Ενα trackday με Matiz ...
-
το κάναμε και αυτό κύριε μου.
viewtopic.php?f=11&t=12058&p=319306&hilit=matiz#p319306'Highlight το Matiz του Μουσάτου που πήγαινε αέρα-πατέρα , το Rallye με τα ημισλίκ αλλά κυρίως για μένα το Type-R του Κυριάκου.'
Παίζει να'χω το μοναδικό matiz που έχει πατήσει τα λάστιχά του σε Μέγαρα ΚΑΙ Σέρρες.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ήμουν σήμερα εκεί για να παρακολουθήσω το 400αρι. Ήταν η τέλεια μέρα, πολύ καλός καιρός άφθονο θέαμα και πολύς κόσμος.
Λαοθάλασσα.
Οι κερκίδες τιγκαρισμένες , κόσμος στα σύρματα κατα μήκος της ευθείας , παντού.πέτυχα αρκετούς στον δρόμο για Σαλονικα, οι περισσότεροι ειχαν ξεχαρμανιασει και με 90 επιστρεφαν
-
Έχουμε εικόνα για το πώς πάνε οι εργασίες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουμε εικόνα για το πώς πάνε οι εργασίες;μεχρι και την πεμπτη δεν ειχε γινει τιποτα απολυτως...ίδωμεν...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουμε εικόνα για το πώς πάνε οι εργασίες;Στο ημερολόγιο τους στο site δίνει όλο το καλοκαίρι εργασίες. Τελευταίο track day ήταν του italianjob.
Παίζει να τελειώσουν πιο νωρίς?
-
Ξεκίνησαν οι εργασίες!
Από το Facebook της πίστας
https://www.facebook.com/serrescircuit -
Καιρός ήταν, είχε κάτι τρούπες 'να' τελευταία φορά που πήγα. Ελπίζω να ξαναβάψουν κόκκινα τα κερμπ επίσης. Α και να τα έκαναν πιο ομαλά στο εσάκι δεν θα έβλαπτε.
-
Άμα τα έκαναν πιο ομαλά δε θα ήταν εσάκι, θα το έκοβες ευθεία.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άμα τα έκαναν πιο ομαλά δε θα ήταν εσάκι, θα το έκοβες ευθεία.Στο μυαλό μου είσαι...
-
Ευθειάκια!
-
Αυτήν την κυριακή κατα πάσα πιθανότητα θα είμαι και εγώ. Πορτοκαλί αντανακλαστικό, μπουρί στο χέρι και θα μπω να βγάλω τα όσα λίγα φιεστάκια θα δοκιμάσουν την τύχη τους
-
Focusman91.
-
Ειναι φανταστικη φωτο!!
Σημερα ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα.. Ηταν μια φανταστικη εμπειρια η οδηγηση σε πιστα. Κι οχι μονο αυτο.. Η παρεα, το κλιμα κλπ. Ολα ηταν τελεια!! -
Mπραβο παιδια!
Η πιστα με τον νεο ασφαλτοταπητα κανει μεγαλη διαφορα στην αισθηση? (και πιθανον σε καλυτερους χρονους?)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άμα τα έκαναν πιο ομαλά δε θα ήταν εσάκι, θα το έκοβες ευθεία.Το είπε; και έγινε
Sent from my HTC One V
-
Περπατώντας και μόνο στην πίστα μέσα, για να μετακινηθώ από σημείο σε σημείο, ειδικά στις στροφές της, μου ερχόταν να 'ξαπλώσω' να βγάλω καλλιτεχνικές φωτό. Πολύ καλή ποιότητα του ασφαλτοτάπητα. Λιγότερη φθορά στα λάστιχα και ίσα με 1 - 1.5 δεύτερο κάτω σε χρόνους για αμάξια 120 - 200 αλόγων ας το πω έτσι.
-
Εκτός του κλασσικού φιέστα που χόρτασα να βγάζω φωτό, μια πανέμορφη 320 si, μάλλον
ένα Radical SR8
ένα Radical SR3
και μια κομπρεσοράτη Lotus Exige cup
-
O από πάνου και εγώ το Σάββατο Σέρρες για το trackday του alfisti.gr
όποιος έρθει ας ψάξει δυο καμένους ( ) με ανακλαστικά γιλεκάκια
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)