-
Είστε σατανικοί... Πάνω που έλεγα ότι θα αποτοξινωθώ...
Αλλά δεν έχω λάστιχα, δύσκολο να βρω το χρόνο να ψάξω και για πότε ακριβώς λέτε;;;
-
Ε να δροσίσει λίγο ο καιρός πρώτα. Και φυσικά καθημερινή! Για λάστιχα μην ανησυχείς... σχεδόν τσάμπα τα δίνουν οι λαστιχάδες και η διάστασή σου είναι εύκολη.
-
-
Ντιριντίνο και Μάρκο μήπως να αρχίζαμε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά; Όσοι πιστοί προσέλθετε! Περιμένω και Αντρέα και Κυριάκο... Guest star ο freskadouras (original).
-
-
Έχεις αεροκλειδο ρε θηρίο; Μας σώνεις!
-
Πρόταση για Τετάρτη 6-10-2010.
Καιρός συννεφιασμένος με θερμοκρασία 20 βαθμών. Τι λέτε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρόταση για Τετάρτη 6-10-2010.Καιρός συννεφιασμένος με θερμοκρασία 20 βαθμών. Τι λέτε;
Ελπίζω να προλάβω...
-
Μάρκο ο λόγος της τόσο κοντινής ημερομηνίας είναι ότι δεν υπάρχει πρόγνωση καιρού για περισσότερο από 7 μέρες και για να έρθει και ο Χαλκιδικιώτης-Καλαμαριώτης.
Αν δεν βολεύει όμως την μεταθέτουμε...
-
Θυμίζω πως το Π-Σ-Κ 8-9-12 Οκτωβρίου έχει: Porsche GT3 Cup Challenge Ανατολικής Ευρώπης! Θα είμαι εκεί πιθανότατα από Σάββατο μεσημέρι.
Οι 997 GT3 Cup εφοδιάζονται με υγρόψυκτο επίπεδο 6κύλινδρο μοτέρ 3.6lt. Η ισχύς του αγγίζει τους 420ps και η ροπή τα 42.7kg.m. με αγωνιστικό σύστημα εξαγωγής και σειριακό 6τάχυτο κιβώτιο. Το βάρος δεν ξεπερνά τα 1160kg λόγω και της εκτεταμένης χρήσης carbon. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους 380mm μπροστά και 350mm πίσω με αλουμινένιες 6πίστονες και 4πίστονες δαγκάνες αντίστοιχα.
-
Μάρκο ο λόγος της τόσο κοντινής ημερομηνίας είναι ότι δεν υπάρχει πρόγνωση καιρού για περισσότερο από 7 μέρες και για να έρθει και ο Χαλκιδικιώτης-Καλαμαριώτης.Αν δεν βολεύει όμως την μεταθέτουμε...
Ε, εντάξει μωρέ... λογικά κάτι θα γίνει...
Τετάρτη!
-
Μάρκο ο λόγος της τόσο κοντινής ημερομηνίας είναι ότι δεν υπάρχει πρόγνωση καιρού για περισσότερο από 7 μέρες και για να έρθει και ο Χαλκιδικιώτης-Καλαμαριώτης.Αν δεν βολεύει όμως την μεταθέτουμε...
Κανονίστε όποια ημερομηνία θέλετε. Αν με βολέψει θα έρθω. Την άλλη εβδομάδα χλωμό γιατί παίζει έκτακτο ταξίδι αστραπή στο εξωτερικό και δεν θα την παλεύω...
-
Μάλλον άκυρη η Τετάρτη... η νέα πρόβλεψη κάνει λόγο για βροχή.
Οπότε πάμε για μεθεπόμενη βδομάδα;
-
Ναι, και γω αυτό είδα γμτ.
-
-
-
1:21.472 έκανε ο δικός μας Αντώνης Βώσσος στα επίσημα χρονομετρημένα του Σαββάτου! Γυρνούσαν 2-3 δευτερόλεπτα ποιο αργά στον αγώνα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
1:21.472 έκανε ο δικός μας Αντώνης Βώσσος στα επίσημα χρονομετρημένα του Σαββάτου! Γυρνούσαν 2-3 δευτερόλεπτα ποιο αργά στον αγώνα.Ευχαριστω Νικ
-
Ψήνομαι να έρθω και εγώ στο τράκντει, για να γνωριστούμε κιόλας! Δηλώνουμε πουθενά συμμετοχές ή είναι χύμα; Δεν ξέρω αν θα μπω για κανένα γύρο, αλλά σίγουρα θα φέρω (και εγώ) φωτοεξοπλισμό και datalogger για να μετρήσουμε και τίποτα, χε χε.
PS Η ημερομηνία ποια είναι ρε παιδιά;; Μπερδεύτηκα στις σελίδες του thread!!
-
Άκη τα παιδιά λένε για κάποια ελεύθερη μέρα καθημερινή κι όχι για trackday. Πάντως αύριο έχει το North Club.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)