-
Πω πω κόσμος!
Πώς περάσατε;
-
Πως να πέρασαν... Με τέτοιο καιρό που είχε σήμερα, σίγουρα τέλεια!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πω πω κόσμος!Πώς περάσατε;
Τελεια!!βοηθησε και ο καιρος φυσικα!
-
Και τη χτεσινη ημερα την ευχαριστηθηκα,και άς ητανε μια 'αργη' ημερα πίστας.
Το πρωί οδηγησα στο βρεγμενο (το οποίο στεγνωσε μεσα σε μιση ωρίτσα) και μου άρεσε πολύ σαν αίσθηση,με την μικρότερη πρόσφυση και την αναγκη για περισσότερη αυτοσυγκράτηση (ο τομέας που χωλαίνω προσωπικα),αλλα και ο τρομερός αέρας που βγήκε στη συνεχεια προσεθεσε και αλλα στοιχεία δραματος στη συνεχεια,δίνοντάς μας μια εξτρα ώθηση στη μεγαλη ευθεία (αρκετα υπολογίσιμη μαλιστα) αλλα και αποσταθεροποιούσε την ουρα σε στροφες που μπαίνεις με πολλάΚατα τα λοιπά,συμπλήρωσα 81 ολόκληρους γύρους αυτο το Σ/Κ,που μεταφραζονται σε 258 χιλιόμετρα,καί όμως,ήθελα κι'άλλο.
Κατεβασα μόλις ενα δεκατο τον προσωπικό μου χρόνο (1:39:49 πλέον) αλλα τα ελαστικα που χρησιμοποίησα φανηκαν απο την αρχή οτι ήτανε περιορισμενων δυνατοτητων για τις Σερρες.Κανείς που τα χρησιμοποίησε δεν ικανοποιήθηκε.
Φωτογραφίες πιστευω οτι αυτες τις μερες θα βρεθούνε και θα δημοσιευτούνε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κατα τα λοιπά,συμπλήρωσα 81 ολόκληρους γύρους αυτο το Σ/Κ,που μεταφραζονται σε 258 χιλιόμετρα,καί όμως,ήθελα κι'άλλο.
Κατεβασα μόλις ενα δεκατο τον προσωπικό μου χρόνο (1:39:49 πλέον) αλλα τα ελαστικα που χρησιμοποίησα φανηκαν απο την αρχή οτι ήτανε περιορισμενων δυνατοτητων για τις Σερρες.Κανείς που τα χρησιμοποίησε δεν ικανοποιήθηκε.
Εισ' τρελός βρε!
Πόσους γύρους υπολογίζεις/φαντάζεσαι πως έχεις κάνει συνολικά στην πίστα;
Το 1.39 ακούγεται πολύ ωραία!
-
Δεν εχω ιδεα Χαρη.Το μετρημα το έχασα απο πολύ καιρό τωρα.
Σίγουρα εχω ξεπερασει κατα πολύ τους 1000 γύρους,αλλα πόσοι ακριβως είναι,δεν ξερω.
-
-
Εύγε στον Κυνηγό. Απίστευτοι χρόνοι με τον 'μακαρίτη'
-
Εγω εκανα 71 κ μακαρι να αντεχαν κ αλλο τα λαστιχα...!!!Σημερα ηταν πολυ καλη η μερα κ νομιζω μας το χρωστουσε μετα τη χθεσινη που μας πηρε κ μας σηκωσε στην κυριολεξια!!!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εύγε στον Κυνηγό. Απίστευτοι χρόνοι με τον 'μακαρίτη'Οι χρόνοι που με αφησανε με το στόμα ανοιχτο,ήρθανε απο ενα παιδι με ενα honda civic 1,3 που έγραψε ενα εκπληκτικό 1:41:25!!!
Υπάρχουν άτομα που 'το έχουνε' στα αλήθεια τελικα.Εύγε στον Ορφεα λοιπών,κι'άς μην διαβαζει αυτο το φόρουμ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι χρόνοι που με αφησανε με το στόμα ανοιχτο,ήρθανε απο ενα παιδι με ενα honda civic 1,3 που έγραψε ενα εκπληκτικό 1:41:25!!!
Υπάρχουν άτομα που 'το έχουνε' στα αλήθεια τελικα.Εύγε στον Ορφεα λοιπών,κι'άς μην διαβαζει αυτο το φόρουμ.
Oρίστε;
Μπράβο στο παιδί! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι χρόνοι που με αφησανε με το στόμα ανοιχτο,ήρθανε απο ενα παιδι με ενα honda civic 1,3 που έγραψε ενα εκπληκτικό 1:41:25!!!
Διαβαζει!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Oρίστε;
Μπράβο στο παιδί!Respect στον Ιάπωνα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eδώ http://www.idcoms.gr/images/TDS/071111_ ... age_01.htm
Είσαι κι εσύ κάπου ανάμεσα στα Ferrari.....
-
Ωραίες οι φωτογραφίες.. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω για κάποιους λόγους...
Τι έχασα ρε γαμώτο....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eδώ http://www.idcoms.gr/images/TDS/071111_ ... age_01.htm
Είσαι κι εσύ κάπου ανάμεσα στα Ferrari.....
Βλέπω και άλλο Kadett!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βλέπω και άλλο Kadett!Το θρίλερ με τα Opel
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βλέπω και άλλο Kadett!
Το θρίλερ με τα Opel
Το δευτερο καντετ είναι ο Γιώργος που με φιλοξενησε κι'όλας το Σαββατο το βραδυ.Το δικό του ειναι 16βαλβιδο το καντετ,και φοραει πλέον τα παλιά μου ελατηρια,με τα οποία κατεβασε τρία δευτερόλεπτα στο γύρο γραφοντας 1:42:265 χτες.Ενα τετοιο μοτορακι θα τό'θελα κι'εγω.
Επίσεις,υπάρχουνε άλλα ΤΡΙΑ όπελ,ενα κόρσα 1,4 του corsadi που εγραψε ενα πολύ καλό 1:45:56,ενα astra GTC που εγραψε 1:49:40 και ενα astra caravan diesel που στην κυριολεξία στρωθηκε εντος πίστας αφού ήρθε με 800 χιλιόμετρα στο κοντερ του και έφυγε με 1000.Πιστευω οτι πιό καινούριο αυτοκίνητο δεν πάτησε στην πίστα.Εγραψε και 1:50:40.
-
-
Παιδιά, θα ανέβει κανείς το Σ/Κ με το TD των NorthCLubs?
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)