-
Κοζάνη πάντως άρχισε εδώ και 15-20 λεπτά χιονόνερο και βγήκε κι ένα κρύο... Μαμώ τον καιρό μου μέσα, έτσι βλέπω να συνεχίζει και το Σ/Κ.
-
Σημερα το απόγευμα έπεσα με την μηχανή,και έσπασα το πόδι μου...
-
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Σημερα το απόγευμα έπεσα με την μηχανή,και έσπασα το πόδι μου...Περαστικά ρε Παντελή...
-
ευχαριστω παίδες.....ταλαίπωρος λέμε...
-
Όχι ρε παιδιά τέτοιες γκαντεμιές
Περαστικά Παντελή, περαστικά και στην κούκλα του Βασίλη -
Περαστικα ρε Παντελή.
Για ολα φταιει ο Κούκος.Επειδη δεν ερχεται αυτος,σας εκανε βουντου.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Σημερα το απόγευμα έπεσα με την μηχανή,και έσπασα το πόδι μου...Περαστικα!!
-
Παντελή περαστικά! Πω πω γκαντεμιά..
-
Περαστικά pad!
Περαστικά Delta του ΒΑΣΙΛΗ -
Eυχαριστώ παίδες...
-
Γρήγορα περαστικά στον Παντ!
Υπομονή στο Βασίλη!
Μακριά από μηχανές και ιταλικά! -
Περαστικά σε όλους παίδες... Θα περάσει αυτή η γκαντεμοβδομάδα, τι θα γίνει...
-
Περαστικά βρε παιδιά...
-
όλο γκαντεμιές!
Τέλοσπάντων, ίσως όλα να γίνονται για να επαναληφθεί η προσπάθεια από την Άνοιξη και πέρα , ώστε να πιάσουμε και απαρτία, που τη χρωστάμε πάνω από 3 χρόνια πια...
Βασίλη κουράγιο
Παντελάκο υπομονή,όπως σού έγραψα και αλλού... -
Ελα με το καλό πίσω και κάτι θα κανονίσουμε στα σίγουρα !!
-
Σημερα σερρες ηρεμα πραματα βγηκαν φωτο και ειδαμε και καποια πολυ καλα περασματα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σημερα σερρες ηρεμα πραματα βγηκαν φωτο και ειδαμε και καποια πολυ καλα περασματαΦώτο??
-
Θα βρίσκεται κανείς στην πίστα Τρίτη ή/και Τετάρτη 24-25/3/09, που είναι ελεύθερη για το κοινό ?
99% θα είμαι εκεί Τετάρτη και με μια μικρή πιθανότητα την Τρίτη.
-
Απαντώ στον εαυτό μου !
(Από Δευτέρα ξεκινάω ψυχανάλυση! Είναι και ο Ίρβιν Γιαλόμ στα μέρη μας, ευκαιρία είναι!)Όντως ΕΝΤΕΛΩΣ καμία σχέση οι Σέρρες με τα Μέγαρα! Το άκουγα, το άκουγα, τώρα το βίωσα και αυτοπροσώπως! Όλα πολύ καλά και αρκετά οργανωμένα. Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά ας μην ξεχνάμε σε ποια χώρα ζούμε και αναλόγως ας προσαρμόσουμε τις όποιες απαιτήσεις μας! Γενικά όμως όλα είναι πολύ καλά και αξίζει τον κόπο! Η πίστα είναι πολύ καλή και έχει πολλά σημεία τα οποία πρέπει να 'Δουλευτούν' αρκετά, το οποίο νομίζω ότι της δίνει και μια παραπάνω γοητεία σαν πίστα (όχι ότι έχω γυρίσει και πολλές αλλά μάλλον οι πίστες που δεν 'μαθαίνονται' και τόσο εύκολα είναι οι πιο ενδαφέρουσες!) πέρα από την σαφώς καλύτερη 'ποιότητά' της σε σχέση με το Μέγαρο.
Τη μία μέρα ήμουν τελείως μόνος (οι βορειοελλαδίτες ΔΕΝ την τιμούν ιδιαίτερα την πίστα όπως μου είπε και κάποιος εργαζόμενος εκεί. Τα αυτοκίνητα είναι πάντα λιγοστά έως και καθόλου. Αν δεν υπήρχαν και οι μοτοσυκλετιστές και οι αγώνες μάλλον θα βάραγε κανόνι η πίστα αν περίμενε από ιδιώτες αυτοκίνητάδες!) και πραγματικά μου δόθηκε η ευκαιρία να μάθω την πίστα χωρίς την παρουσία άλλου οχήματος μέσα. Η 'εκμάθηση' της πίστας έγινε με ανοικτό το ESP το οποίο αφενός γονατίζει τους χρόνους (τη δεύτερη μέρα με το ESP εκτός αλλά φυσικά και με την μικρή εμπειρία της πρώτης μέρας ήμουν περίπου 1 με 1.5 δεύτερολεπτο κάτω από την προηγούμενη) και αφετέρου ΞΕΦΤΙΛΪΖΕΙ το πίσω τακάκια. Παρόλο που ήμουν πάνω από τη μέση στην πάστα πλησίασα τα σίδερα! Εκεί που φοβόμουν μήπως ξεμείνω από λάστιχα παραλίγο να ξεμείνω από πίσω τακάκια! Ευτυχώς όμως με βγάλανε και τη δεύτερη μέρα και για την επιστροφή και έχω ακόμη αρκετή πάστα. Τη δεύτερη μέρα ήταν ακόμη ένας φίλος και μια κίτρινη 911 (996). Πέρα από τα αυτοκίνητα ήταν αρκετές μοτοσυκλέτες με Έλληνες αλλά και Σέρβους και Βούλγαρους.
Ο καλύτερος μου χρόνος ήταν στο 1:43:30 και όπως θα φανεί και στο βίντεο (όταν αξιωθώ να συμπιέσω! ) με αρκετά λάθη (και στην ideal line και στο 'smoothness', που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι!) οπότε πιστεύω ότι μπορώ να βελτιωθώ αρκετά όταν φυσικά με το καλό μπορέσω να το προγραμματίσω πάλι, γιατί 1200 χλμ το πάνω κάτω είναι αρκετά συν διανυκτερεύσεις αλλά και γενικότερα η απουσία από τις όποιες υποχρεώσεις!
Με την πρώτη ευκαιρία ανεβάζω καμιά φωτό και ενδεχομένως βίντεο.
Ωραία είναι πάντως, να είμαι (είμαστε!) καλά να ξανανέβω (ξανανέβουμε) !
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)