-
Daihatsu Terios ή Suzuki SX4
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=48539
για να ακούσω γνώμες για μικρή οικογένεια με κυρίως αστικές διαδρομές
αλλά 1-2 φορές το μήνα εξόρμηση στο χωριό (λάσπες - ορεινοί δρόμοι - τρακτέροδρομοι ) και αλλα ισως λίγη άμμο στην παραλία το καλοκαίρι. -
αλλά 1-2 φορές το μήνα εξόρμηση στο χωριό (λάσπες - ορεινοί δρόμοι - τρακτέροδρομοι ) και αλλα ισως λίγη άμμο στην παραλία το καλοκαίρι. -
κρινοντας μονο αισθητικα το: suzuki
-
κρινοντας μονο αισθητικα το: TERIOS
ηδη εχει πάρει το RED DOT DESIGN AWARD....
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
κρινοντας μονο αισθητικα το: TERIOSηδη εχει πάρει το RED DOT DESIGN AWARD....
Από έξω έιναι πολυ ωραίο...
από μέσα σαν κορεάτικο προηγούμενη γενιάς μάλιστα.... χμμ...Εαν η τιμή ήταν 2-3Κ πιο κάτω....
-
Αν τα κοιτάς για την 4κίνηση τότε με κλειστά μάτια terios.
Δεν σηκώνει καθόλου συζήτηση το θέμα.Η 4κίνηση του SX μονο 4κίνηση που δεν είναι. Εδώ στα προηγούμενα ignis (ΜΚ1 και ΜΚ2) σπίνιαραν οι μπροστινοί τροχοί και σε μερικές περιπτώσεις δεν έστελνε τίποτα στους πίσω ο συμπλέκτης.
Δες αυτό για το ΜΚ2
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-3732.html
όσο για το ΜΚ1 στο test που του έγινε στο Drive είχε φωτογραφία με τους μπροστινούς τροχούς να σπινιάρουν φανερά και τους πίσω να δείχνουν ακίνητοι.
Φαντάζομαι πως η ίδια τεχνολογία υπάρχει και στο SX4 (με επιπλεόν το κουμπάκι για την εμπλοκή της 4κίνησης που ελαχιστοποιεί το παραπάνω πρόβλημα), αλλά και πάλι για μένα υστερεί.
Αν τώρα δε σε νοιάζει η 4κίνηση δες και άλλα αυτοκίνητα. -
Το Τerios είναι σιγουρα καλύτερο εκτός(διαφορικό - ύψος)
... και το suzuki εντός( επιδόσεις, οικονομία)...το ερώτημα είναι πόσο χειρότερο εκτός είναι το Suzuki ?
-
Terios εντός και εκτός
-
Οικονομοτεχνικά το SX4/Sedici
Το Terios ειναι πολυ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Με τα ιδια χρηματα βρίσκεις μτχ GV ενός έτους και δίλιτρο μαλιστα -
+1
Το Terios είναι άθλιο...στενό και κουτί!
Το SX4 είναι σαφώς ομορφότερο. Εντάξει τους χωματόδρομους θα τους περνά άλλωστε δεν θα το πάνε και στο Camel Trophy.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μήπως το μπερδεύεις με το προηγούμενο μοντέλο; Το καινούργιο το βρίσκω αρμονικότατο και αρκούντως σύγχρονο. Πάντως, μεταξύ των δύο, και με δεδομένες τις απαιτήσεις του φίλου montecarlo, θα πήγαινα για το SX4, με μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να έρθει το αντίστοιχο fiat, το οποίο όμως θα είναι και ακριβότερο...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μήπως το μπερδεύεις με το προηγούμενο μοντέλο; Το καινούργιο το βρίσκω αρμονικότατο και αρκούντως σύγχρονο. Πάντως, μεταξύ των δύο, και με δεδομένες τις απαιτήσεις του φίλου montecarlo, θα πήγαινα για το SX4, με μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να έρθει το αντίστοιχο fiat, το οποίο όμως θα είναι και ακριβότερο...
Mάλλον δεν το έχεις δει καλά το καινούριο...
Σου φαίνεται αυτό για φαρδύ;
-
Terios δαγκωτο... ειναι SUV κι οχι crossover... στα υπερ τα περιπου 100 λιτρα που εχει στο χωρο των αποσκευων παραπανω απ το SX4
-
Ανάμεσα στα 2 Terios, αν και το βρίσκω ακριβό.
Το SX4 δεν μου γεμίζει το μάτι σαν 4Χ4 (ελέω ψευτοτετρακίνησης) και τελικά απ' ότι διαβάζω δεν ειναι και τοσο καλό στην άσφαλτο. A jack of all trades is a master of none...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ανάμεσα στα 2 Terios, αν και το βρίσκω ακριβό.Το SX4 δεν μου γεμίζει το μάτι σαν 4Χ4 (ελέω ψευτοτετρακίνησης) και τελικά απ' ότι διαβάζω δεν ειναι και τοσο καλό στην άσφαλτο. A jack of all trades is a master of none...
δεν είναι και τόσο ψευτοτετρακίνηση αφού μπορείς να μπλοκάρεις το κεντρικό... το μόνο που λείπει ειναι μπλοκέ πίσω.. αλλά αυτό λείπει σχεδόν σε όλα τα 4χ4 της αγοράς
-
Βασικα αυτο ακριβως αυτο ηθελα να πω και εγω... το μονο στο οποιο υπερτερει το Terios ειναι το μπλοκε και μεταξυ μας αμφιβολου χρησιμοτητος στο 90% του αγοραστικου κοινου.
Η υπεροχη των SuzuFiat για μενα ειναι ξεκαθαρη... λαμβανοντας υποψην την χρηση για την οποια προοριζονται.
-
Εμένα μου αρέσει το off-road αλλά ειναι γεγονός οτι το 95% δεν θα τα έβαζε ούτε σε λάσπες
-
SX4.To Terios είναι πολύ στενό, 3 άτομα δύσκολα χωράνε πίσω, άρα για οικογενειακό που κοιτάς και τους χώρους τα δίδυμα είναι καλύτερα.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
SX4.To Terios είναι πολύ στενό, 3 άτομα δύσκολα χωράνε πίσω, άρα για οικογενειακό που κοιτάς και τους χώρους τα δίδυμα είναι καλύτερα....εδώ και 2 άτομα μπροστά αλλά και πίσω είναι στενά...έχω μπει και ξέρω. (στο παλιό)
Daihatsu Terios ή Suzuki SX4/ FIAT Sedici