-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Mάλλον τα λόγια του pskarm αξίζουν όσο 10.000 φωτογραφίες...Ετσι είναι !!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εγω προσωπικα πιστευω οτι ολα τα αυτοκινητα εχουν ψυχη. αρκει να τους τη βγαλεις
...Από την αρχή έως το τέλος μιλούσες με την ψυχή μου, προφανώς και με την ψυχή αρκετών ακόμη...
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
εγω προσωπικα πιστευω οτι ολα τα αυτοκινητα εχουν ψυχη. αρκει να τους τη βγαλεις
...Από την αρχή έως το τέλος μιλούσες με την ψυχή μου, προφανώς και με την ψυχή αρκετών ακόμη...
Συνάδελφε pskarm δεν ξέρω πότε πέτυχες το πάρκινγκ της σχολής άδειο...όμως όπως λέει και ο miltellas μίλησες στην ψυχή των περισσότερων εδώ μεσα...
Από την αρχή εως το τέλος του ποστ σου ένιωθα ότι εγώ σκεφτόμουν και εσύ έγραφες....! Μπράβο σου. -
-
pskarm, τα είπες όλα..
-
και συ λίγους μήνες μετά
-
...μη τον σταυρωνεις κι εσυ..
ψαχνει να βρει αυτο που του λειπει..! -
το μόνο 'σύγχρονο' αυτοκίνητο που μπορώ να χαρακτηρίσω κλασσικό...
και θα συμφωνήσω με προλαλήσαντα για..
-
Ανυπομονώ να βρώ ξανα αυτό που βρήκα στο ραλυ σχεδόν 5 χρόνια πριν.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Mάλλον τα λόγια του pskarm αξίζουν όσο 10.000 φωτογραφίες...
Ετσι είναι !!
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, πάντα φιλικά, αλλά για τον ίδιο τον pskarm νομίζω ότι τα λόγια του ή 10.000 φωτογραφίες είναι ισοδύναμα με το τίποτα συγκριτικά με τα ζωντανά συναισθήματα που του έχουν χαρίσει απλόχερα οι αγάπες του..
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ανυπομονώ να βρώ ξανα αυτό που έχασα στο ραλυ σχεδόν 5 χρόνια πριν.Αναπτήρας zippo, κλειδιά, πορτοφόλι, κάνα cd;
-
http://www.automobile-riekmann.com/verk ... lber_l.jpg
Κάποια στιγμή ήταν να πάρει μια τέτοια ο πατέρας μου για δεύτερο (318i cabriolet σε ευκαιριακή τιμή), τελικά μάλλον κρίμα που δεν το έκανε...
Εχει ξαναμπεί, αλλά bite me.
Με ένα τέτοιο, στο ίδιο χρώμα, έκανα τις πρώτες μου βόλτες. Fiat 127 type I Special. Η διαφορά του Special από το απλό? Είχε αναπτήρα, τασάκι, προστατευτικές ρίγες στα πλάγια (πάχους 2 εκατοστών) και άλλες ζάντες από αυτές τις φωτό.
http://www.fiat127club.nl/index.php?t=f ... age005.jpg
Ο κινητήρας κατά βάση ο ίδιος που κινούσε πολύ αργότερα τα Cinque και Sei, με 900κεκ και περίπου 35 άλογα (στα νιάτα του), αλλά και με πολύ χαμηλό βάρος. Καπώ που άνοιγε ανάποδα, μεγάλο σε διάμετρο και αργό τιμόνι, μαλακή ανάρτηση με κακή απόσβεση, μακρύ και ασαφές σασμάν (4τάχυτο βεβαίως βεβαίως), αλλά και ένα τεράστιο χαμόγελο στη θέση που είναι το στόμα του οδηγού.
-
datsun A510 !!!!
-
Αρχές '80...
Μάλιστα το 1.3 όχι τοοο...απλό 1.1!!!
Αγιος Πέτρος-Νέα Μάκρη!!! Τι τράβηξε το καημένο!!!
-
Εμένα αυτή είναι η αγάπη μου...
Τώρα έχω βάλει σε δράση το σχέδιο 'Γερμανία'... Tότε μάλλον θα παίζω περισσότερο χρόνο απ'ότι με τον τσίγκο που έχω τώρα... Δε λέω πιστή η... 'Ιταλίδα' αλλά η... 'Γιαπωνέζα' με ερεθίζει περισσότερο...
Οπτέριε, αν όλα πάνε καλά και μπω στην 'καρδιά' του όπως έχει μπει αυτό στη δική μου ορκίζομαι να το 'κατεβάσω' το ποστ για να πληρώ τα κριτήρια που έθεσες...
-
Μην κάνεις κάνα αστείο!!! Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει!! Άσε τις φωτογραφίες στην ησυχία τους!!
Respekt στο ωραίοτερο MR-2!!!!
-
Nομίζεις ότι όταν το πάρω θα βρω χρόνο (ειδικά τον πρώτο μήνα) να κάνω κάνα αστείο;;;;
-
mr2 ηταν και εμενα η επιλογη μου..
δυστυχως σταματησε πριν να ειμαι ετοιμος για αγορα..η εξωτερικη εμφανιση σε ελαχιστες περιπτωσης με ενδιαφερει..
μονο και μονο το MR για μενα ειναι αρκετο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δυστυχως σταματησε πριν να ειμαι ετοιμος για αγορα..Tί εννοείς;
-
δεν παραγεται πλεον..
Αυτοκίνητα με ψυχή!!