-
Έχω μια απορία.
Όσοι έχετε ενα Χ μοντέλο και πετυχαίνετε ψηφοφορία που το συμπεριλαμβάνει, νιώθετε καλύτερα με την επιλογή σας αν η πλειοψηφία το επιλέξει? Λέτε στον εαυτό σας, 'Καλά έκανα!'?
Δεν καταλαβαίνω γιατι να αρπαζόμαστε αμέσως αν κάποιος πει κάτι για το 'αμάξι μας' (λες και προσβάλλει εμάς!) όπως επίσης δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης της τελευταίας γεμάτης ποσοστά σελίδας που αναλύει ουσιαστικά τι σημαίνει 'οριακή διαφορά' και μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα σε θρεντ περι εκλογών και οχι για αυτοκίνητα...
Φιλικά πάντα,
Θέμης
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Αυτό περί οριακής πλειοψηφίας μου αρεσε οριακή ειναι η διαφορά 52% - 47% για σενα , αυτο ομολογώ δεν το γνώριζα μέχρι τώρα ,ότι διαφορές της τάξης των 4% ειναι οριακέςΌταν οι υποψήφιοι είναι μόνο δύο σε μια ψηφοφορία με μικρό δείγμα, η διαφορά 4% θεωρώ ότι είναι οριακή...!
Όμως, για άλλη μια φορά αναλώθηκες στην αριθμολογία και δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω
Ας ήταν η διαφορά 30%. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα ποσοστό πολύ παραπάνω του μηδενός που επιλέγει την 120, το σχόλιό σου θεωρώ πως ήταν υπερβολικό, γιατί παρουσίαζε την επιλογή του Α3 μονόδρομο. Αυτό προσπαθώ να σου πω και τίποτε παραπάνω. Είπες ότι 'δε θέλει και ερώτημα', όμως από τη στιγμή που υπάρχει και αντίθετη άποψη, το ερώτημα φυσικά και μπορεί και υφίσταται
Πιαστήκαμε από μια λεπτομέρεια και το κάναμε τόσο (με το συμπάθειο)
Πρήζουμε και τους άλλους άδικα!! Απλώς με τον τρόπο που μου απαντούσες, φαινόταν ότι προσπαθούσα να ανεβάσω την εικόνα της ψηφοφορίας υπέρ της BMW, ενώ μόνο αυτό δεν ήταν η πρόθεσή μου!!
Φιλικά,
Θέμης
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτό περί οριακής πλειοψηφίας μου αρεσε οριακή ειναι η διαφορά 52% - 47% για σενα , αυτο ομολογώ δεν το γνώριζα μέχρι τώρα ,ότι διαφορές της τάξης των 4% ειναι οριακές
Όταν οι υποψήφιοι είναι μόνο δύο σε μια ψηφοφορία με μικρό δείγμα, η διαφορά 4% θεωρώ ότι είναι οριακή...!
Όμως, για άλλη μια φορά αναλώθηκες στην αριθμολογία και δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω
Ας ήταν η διαφορά 30%. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα ποσοστό πολύ παραπάνω του μηδενός που επιλέγει την 120, το σχόλιό σου θεωρώ πως ήταν υπερβολικό, γιατί παρουσίαζε την επιλογή του Α3 μονόδρομο. Αυτό προσπαθώ να σου πω και τίποτε παραπάνω. Είπες ότι 'δε θέλει και ερώτημα', όμως από τη στιγμή που υπάρχει και αντίθετη άποψη, το ερώτημα φυσικά και μπορεί και υφίσταται
Πιαστήκαμε από μια λεπτομέρεια και το κάναμε τόσο (με το συμπάθειο)
Πρήζουμε και τους άλλους άδικα!! Απλώς με τον τρόπο που μου απαντούσες, φαινόταν ότι προσπαθούσα να ανεβάσω την εικόνα της ψηφοφορίας υπέρ της BMW, ενώ μόνο αυτό δεν ήταν η πρόθεσή μου!!
Φιλικά,
Θέμης
-
Μονο με μαθηματικά απο εδώ και πέρα θα μιλώ μια και ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει εδω μέσα και καλά κάνει .Αυτος ειναι ο μονος αντικειμενικά δρόμος και αποδεκτός απο όλους ,όλα τα άλλα ειναι μαμακίες..
-
Εκανα ένα λάθος προηγουμένως τραγικό ,η διαφορα ειναι 5 % ( 52-47)
και οχι 4% και ΠΡΟΦΑΝΩς ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ αν γνωριζεις απο στατιστική βέβαια ! -
Η ταυτοτητά μου περί αυτοκίνησης ειναι γνωστή ,ιδιοκτήτης Α3 sportback 2.0 και μάλιστα ικανοποιημένος ΣΥΝΟΛΙΚΑ μετα από 20.000 χλμ μετά απο 5 αμάξια που έχω αλλάξει στα 40 μου !
4)Και βέβαια δεν αρπάζομαι αλλά ουτε και νιώθω σαν το ποιός θα νικήσει στο ποδοσφαιρικό αγώνα ,ΑΛΛΑ νιώθω υπερήφανος για το α3 , προσπαθώ να ειμαστε in topic και οχι να γραφονται σχολιάκια τυπου 'none' ,'γιατι αρπάζεσαι','κτλ,κτλ,κτλ' ,απαντήστε με επιχειρήματα και ΑΡΙΘΜΟΥΣ σε ότι αφορα το θεμα αν φυσικα το θέλετε .
5)Kαι φυσικά ΕΣΥ μπορεί να εισαι και πιτσιρικάς 17 ετών που ουτε καν οδηγείς όπως ετυχε σε άλλο θέμα με γνωστο χρήστη του forum
6)Τέλος γιατι εχουμε και δουλειές ' .εστηκα ' για τα %$^#%^ εσυ πάρε οτι γουστάρεις ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ( που πήρε &*^&**) ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ forum , Κάνε μια βόλτα στα θέματα πάνω-κάτω και θα καταλάβεις
Υ.Γ Δεν αναφέρομαι σε εσένα opterios αποκλειστικά
-
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Υ.Γ Δεν αναφέρομαι σε εσένα opterios αποκλειστικάΑλίμονο
Ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος, όπως θα γνωρίζεις...! Πέσαμε και οι δυο στη λούμπα και κάναμε το τίποτα ολόκληρο θέμα!
Ας ξεχάσουμε όλο το ζήτημα. Καμία παρεξήγηση από την πλευρά μου.
Υ.Γ.
Αν σε παρηγορεί, δεν είμαι 17 χρονών -
120i
Diaforetiko sxima kai mporei na ginei to 1o sou bima stin piso kinisi.To A3 me afinei pagera adiaforo san sxima kai odigika akoma kai meta apo tin apenergopiisi tou ESP (Technik pou einai h photo??? )
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Δεν είναι καθόλου οριακή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η διαφορά στις πωλήσεις είναι χαοτική υπέρ του Α3 (στα 2000cc πάντα-ακόμα και στην ατμοσφαιρική έκδοση).
Οπότε εδώ μπορεί να είναι οριακή στην πραγματικότητα όμως είναι μεγάλη και ξεκάθαρη.Καλα κατσε να δεις τωρα που ηρθε το Golf GT και σε λιγο που θα μπει και ο TSi στο Α3 και μετα βλεπουμε που θα πανε οι πωλησεις του ατμοσφαιρικου Α3 2.0.
Ο ερχομός του Tsi σε αυτοκίνητα παραγωγής αποτελεί γεγονός που θα σηματοδοτήσει μεγάλες ανακατατάξεις στην αγορα αν βέβαια δεν παρουσιάσει προβλήματα νεότητος και ομολογω ότι δεν ΜΠΟΡΩ να προσδιορίσω τι θα συμβεί μελλοντικά όχι μονο για 2.0fsi αλλά και για τα 1.6fsi ακόμη και για το 2.0Τfsi
Εχω πάντως να πώ ότι με τα δικά μου 'ζα' 150 κομμάτια που ζητάνε ταισμα 10.5λ/100 ( με σανο 95+ συνήθως ) και αν προσεξω και λιγο μονο 9.0λ/100 δεν με χαλάει καθολου ούτε τώρα ,ούτε μελλοντικά -
Φανταζομαι οτι ο συγγραφεας του τοπικ αναφερεται στην ΕΛΛΑΔΑ, οποτε για να ειμαστε εντος θεματος τα σχολια που θα κανω αφορουν την εδω αγορα. Στην Ελλαδα λοιπον και με το υπαρχον συστημα ΜΠΟΡΩ να προσδιορισω οτι τα TSi ειτε στο Golf ειτε μελλοντικα στο Α3, θα ειναι ο φονιας του Α3 2.0FSi (οπως και του αντιστοιχου Golf) και πιθανον και των 1.6FSi (ειδικα οταν ερθει ο TSi με τα 140).
Ο ΙΔΙΟΣ ο ομιλος κανει λογο για χαμηλοτερη καταναλωση του TSi σε σχεση με τον 2.0FSi και προφανως πολυ καλυτερη αποδοση.Αν δε βαλουμε και την μεταπωλητικη αξια των διλιτρων στην Ελλαδα μεσα, τοτε τα βλεπω πολυ δυσκολα τα πραγματα για τις πωλησεις των Golf/A3 2.0FSi.
Απο τη στιγμη που ηρθαν τα TSi δε βλεπω κανενα λογο να παρει καποιος το 2.0 FSi πλεον (για την Ελλαδα παντα). -
Φανταζομαι οτι ο συγγραφεας του τοπικ αναφερεται στην ΕΛΛΑΔΑ, οποτε για να ειμαστε εντος θεματος τα σχολια που θα κανω αφορουν την εδω αγορα. Στην Ελλαδα λοιπον και με το υπαρχον συστημα ΜΠΟΡΩ να προσδιορισω οτι τα TSi ειτε στο Golf ειτε μελλοντικα στο Α3, θα ειναι ο φονιας του Α3 2.0FSi (οπως και του αντιστοιχου Golf) και πιθανον και των 1.6FSi (ειδικα οταν ερθει ο TSi με τα 140).
Ο ΙΔΙΟΣ ο ομιλος κανει λογο για χαμηλοτερη καταναλωση του TSi σε σχεση με τον 2.0FSi και προφανως πολυ καλυτερη αποδοση.Αν δε βαλουμε και την μεταπωλητικη αξια των διλιτρων στην Ελλαδα μεσα, τοτε τα βλεπω πολυ δυσκολα τα πραγματα για τις πωλησεις των Golf/A3 2.0FSi.
Απο τη στιγμη που ηρθαν τα TSi δε βλεπω κανενα λογο να παρει καποιος το 2.0 FSi πλεον (για την Ελλαδα παντα).Δεν ξέρω τώρα αν ειμαστε εντος θέματος αλλά πάλι για να ειμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ σε ότι λέμε αγαπητέ coralli o Ομιλος δεν ανακοίνωσε ΠΟΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗς GIA GOLF GT < 2.0FSI ,αλλα τα παρακάτω :
a3 2.0fsi
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 5,5/6,9/9,6
Golf GT
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 5,9/7,2/9,6Παρόλα αυτά πιστεύεις εσυ κινητήρας turbo να καταναλώνει λιγότερο απο ατμοσφαιρικό ;
Δε νομιζω .....
Απο τεστ golf gt 4troxoi εχουμε : Μέση/Μέγιστη/Ελάχιστη 12,4/13,9/9,8
Τώρα επαναλαμβάνω ( πάντα για Ελλάδα μιλάμε ) ότι το gt θα προκαλέσει ανακατατάξεις σε όλη τη σειρά των ατμοσφαιρικών fsi αλλά και του 2.0tfsi -
Μαλιστα, για να δουμε τι λεει και η ιδια η VW επι του θεματος:
2.0FSi:
http://www.vw.gr/site/technicaldata/golftechdata5.pdfΓια οσους βαριουνται να το ανοιξουν: Πολη/Εκτος πολης/Μικτος: 11.0/6.3/8.0
1.4GT TSi
http://www.vw.gr/site/technicaldata/golftechdata14.pdfΓια οσους βαριουνται να το ανοιξουν: Πολη/Εκτος πολης/Μικτος: 9.8/6.1/7.4
και ολα αυτα με ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ εκπομπες ρυπων του TSi και ΠΡΟΦΑΝΩΣ χαοτικη διαφορα σε επιδοσεις (για να μην ξεχνιομαστε:) )
Ας δουμε και τι εγραψες εσυ:
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν ξέρω τώρα αν ειμαστε εντος θέματος αλλά πάλι για να ειμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ σε ότι λέμε αγαπητέ coralli o Ομιλος δεν ανακοίνωσε ΠΟΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗς GIA GOLF GT < 2.0FSI
Ουδεν σχολιο.
Καλο Πασχα.
-
pwn3d!
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν ξέρω τώρα αν ειμαστε εντος θέματος αλλά πάλι για να ειμαστε ΑΚΡΙΒΕΙΣ σε ότι λέμε αγαπητέ coralli o Ομιλος δεν ανακοίνωσε ΠΟΤΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗς GIA GOLF GT < 2.0FSI ,αλλα τα παρακάτω :
a3 2.0fsi
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 5,5/6,9/9,6
Golf GT
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 5,9/7,2/9,6Παρόλα αυτά πιστεύεις εσυ κινητήρας turbo να καταναλώνει λιγότερο απο ατμοσφαιρικό ;
Δε νομιζω .....
Απο τεστ golf gt 4troxoi εχουμε : Μέση/Μέγιστη/Ελάχιστη 12,4/13,9/9,8
Τώρα επαναλαμβάνω ( πάντα για Ελλάδα μιλάμε ) ότι το gt θα προκαλέσει ανακατατάξεις σε όλη τη σειρά των ατμοσφαιρικών fsi αλλά και του 2.0tfsiκαι από το λινκ που παρέθεσες
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8960
μέση Α3 2.0 12 (χωρίς δοκιμή σε πίστα)
Σε καθημερινή χρήση το GT θα αποδειχθεί πιο οικονομικό. Εδώ το δικό μου έχει κάτω από 11 και τώρα τελευταία ξερό 10 παρόλο που δουλεύει κι ο κλιματισμός
Για επιδόσεις μην το συζητήσουμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και από το λινκ που παρέθεσες
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8960
μέση Α3 2.0 12 (χωρίς δοκιμή σε πίστα)
Σε καθημερινή χρήση το GT θα αποδειχθεί πιο οικονομικό. Εδώ το δικό μου έχει κάτω από 11 και τώρα τελευταία ξερό 10 παρόλο που δουλεύει κι ο κλιματισμός
Για επιδόσεις μην το συζητήσουμε
Καλα τι συγκρινεις κι εσυ τωρα?:rtfm:
Ειναι δυνατον να συγκριθουν τα τιποτενια 1400 κεκ του Golf με τα p@#$%^m 2000 του Α3 2.0FSi?
600 ολοκληρα κυβικα διαφορα εχουν, χωρια που το ενα ειναι p@#%$m και το αλλο οχι.**
silencer51** επειδη δεν τα παω καλα με τις συντομογραφιες τι σημαινει αυτο που εγραψες? -
**
silencer51** επειδη δεν τα παω καλα με τις συντομογραφιες τι σημαινει αυτο που εγραψες? -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
**
silencer51** επειδη δεν τα παω καλα με τις συντομογραφιες τι σημαινει αυτο που εγραψες?Ααα, οκ τωρα ξερω!
-
Σαφέστατα το Α3 φαντάζει πιο ολοκληρωμένη λύση από όλες τις απόψεις σε σχέση με τη σειρά 1... Α3 δαγκωτό!
-
Off-topic mode: ON
Την δοκιμή των 4Τ που παρέθεσε ο Ikar την θυμάμαι. Το Α3 είχε ελάχιστα χιλιόμετρα (~900), ήταν πρακτικά άστρωτο και δε νομίζω οτι από μια τέτοια δοκιμή μπορούν να βγούν ασφαλή συμπεράσματα για την κατανάλωση (Η Sports Coupe είχε -αν θυμάμαι καλά- πάνω από 30Κ Km οπότε οι μετρήσεις γι'αυτήν ήταν σίγουρα πιο αντιπροσωπευτικές).
Τώρα για τις τιμές που ανακοινώνει επίσημα η VW...εντάξει δεν βλέπω και τρομερές διαφορές. Υπό κανονικές συνθήκες πάνω-κάτω το ίδιο θα κάψουν (με μια μικρή ίσως υπεροχή του TSI) αλλά αν ο οδηγός αποφασίσει να το πατήσει λίγο τότε η κατάσταση μάλλον θα ανατραπεί υπέρ του Α3. Οι turbo κινητήρες αν πιεστούν θα κάψουν και από κάποιο σημείο και μετά (ειδικά αν έχει μπει και κάποιο πρόγραμμα) δεν καταναλώνουν...απλά ρουφάνε (βλέπε 1.8Τ).
Ακόμα πάντως κι αν δεχτούμε οτι ο 1.4 TSI υπερισχύει ολοκληρωτικά έναντι του 2.0 FSI, ο FSI έχει -τουλάχιστον προς το παρόν- ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι ατμοσφαιρικός χωρίς τα διάφορα 'περιφερειακά' του TSI τα οποία, όσο και να'ναι αυξάνουν την πολυπλοκότητα του συστήματος και την πιθανότητα βλάβης. Αν ο TSI αποδειχθεί εξίσου αξιόπιστος τότε ok. Αλλά ας περιμένουμε πρώτα 1-2 χρόνια ακόμη.
Off-topic mode: OFF
Τι λέγαμε; Α! για το Α3 2.0 vs 120. Δεν ξέρω...εξαρτάται τι ζητάει ο κάτοχος από το αυτοκίνητο. Νομίζω πάντως κι εγώ οτι το Α3 είναι πιο ολοκληρωμένο. Δύσκολη επιλογή.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δεν υπάρχουν εναλλακτικέςΔεν υπάρχουν εναλλακτικές;
ΜΟΝΟ ένα από τα δυο. Ποιο θα προτιμούσατε και γιατί;
Πουλάω το Clio και το Leon, το Sunny παίρνει την (πολυπόθητη) άγουσα για την απόσυρση, ανεβάζω το ποδήλατο από το υπόγειο και παίρνει full θέση στο γκαράζ...και:
α) Κινούμαι μόνο επί του άξονα Γρ. Λαμπράκη - Εγνατία, μέχρι το Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επίσης, επί του άξονα Κ. Τούμπα - Τσιμισκή μέχρι το κτίριο των ΚΤΕΛ. Όταν δε έχω κέφια, μπορώ να κάνω μια (τεράστια) υπομονή και να πάρω το λεωφορείο με το νούμερο 30, και να φτάσω μόλις 25 λεπτά μακριά από το σπίτι μου στην Καλαμαριά.
β) Ξεχνάω τοποθεσίες όπως Παραλία Αρετσού (και όχι Κρήνη όπως τη βανδαλίζουν μερικοί), Πανόραμα, Φοίνικας, Πυλαία, τα εμπορικά κέντρα, τη Σταυρούπολη, το Διοικητήριο, τις 40 Εκκλησιές, ένα μεγάλο μέρος από την περιοχή της Β. Όλγας και της Δελφών και
γ) Νιώθω ευτυχής που δεν ασχολούμαι με φαναρτζήδες, ασφαλιστές, πωλητές αυτοκινήτων, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους αλλά με οδηγούς ΟΑΣΘ, ελεγκτές λεωφορείων και άλλους επιβάτες στις στάσεις στις οποίες πάλι θα ξεχειμωνιάζω όταν το 12, το 14 και το 30 θα αργούν χαρακτηριστικά να περάσουν.
120i ή Α3 δεν υπάρχει περίπτωση να ξόδευα ούτε ένα από τα αντίτυπα του καταραμένου Ευρώ για να αγοράσω. Είτε turboFSI είτε 130Μ...Heroin is so passe...που λένε και οι dandy warhols...
-
Αδιαφορα γερμανικα hatchback και τα δυο...
Μεταξυ τους,ελαφρως πιο ασχημο το bmw. -
Είχα την ευκαιρία σήμερα να οδηγήσω το A3 2.0 ενός φίλου για μερικά χιλιόμετρα. Το έχει 3 μήνες περίπου. Παραθέτω τα συμπεράσματά μου:
Συν:
-Καταπληκτικό εσωτερικό που αποπνέει ποιότητα και πολυτέλεια, κορυφαία , ευανάγνωστα όργανα, χειριστήρια κ.λ.π. Όλα τα λεφτά ο κόκκινο-μπλέ φωτισμός.
-Πρακτικό, θήκες παντού
-Πολύ καλή θέση οδήγησης, εργονομία
-Σχετικά βαρύ τιμόνι
-Καλός επιλογέας, προδιαθέτει για συχνές αλλαγές
-Κινητήρας ροπάτος, αποδίδει καλύτερα απ΄όσο νόμιζα, και σε συνδυασμό με το καλά κλιμακωμένο 6άρι κιβώτιο κινείσαι αρκετά σβέλτα
Πλήν:
-Παρά τα προσεγμένα υλικά και συναρμογή, υπήρχαν μερικά φάουλ, αρκετοί τριγμοί απο τις βάσεις των καθισμάτων, 2-3 πλήκτρα στο ηχοσύστημα ξεβαμμένα εντελώς (!) και ενα μικρό σφύριγμα στο ανεβοκατέβασμα του παραθύρου του συνοδηγού
-Παρά το βάρος του το τιμόνι θα μπορούσε να έχει περισσότερη αίσθηση
-Ο συμπλέκτης ειναι υπερβολικά ελαφρύς (για τα γούστα μου)
-Σε κάποιες γρήγορες αλλαγές ο επιλογέας σκάλωνε (γι' αυτό πιθανόν να φταίω κι εγώ που δεν ήξερα το αμάξι)
-Απαράδεκτος ντιζελοειδής ήχος μηχανής στο ρελαντί, φτιάχνει κάπως καθώς ανεβαίνουν οι στροφές
-Τα καθίσματα μου φάνηκαν εντελώς άβολα, αν και παρείχαν σχετικά καλή πλευρική στήριξη - δεν ειμαι σίγουρος αν ήταν τύπου μπάκετ ή όχι.
Αυτά τα ολίγα.
Σε γενικές γραμμές αρκετά καλό, απλά περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό για την τιμή του.
Προσωπικά με 30000 ευρώ δεν θα το σκεφτόμουν κάν, GTI δαγκωτό, αλλα περι ορέξεως...
-
Πάντως, μ' αρέσει που σχεδόν ό,τι έβαλες στα συν, έβαλες και στα πλην!
A3 2.0 FSi vs BMW 120i