-
Να φωναξουμε και την Αννιτα Πανια μπας και γινει τιποτα;
-
Καλά εσένα ούτε η Αννίτα δεν θα μπορέσει να σε αποκαταστήσει!
-
Οντως... Μη αναστρεψιμη κατασταση ο αρραβωνας...
-
Καλά αυτά τα έχουμε ξαναπει............ποια θα σε αντέξει εσένα ρε ούρδα?
-
Κοιτα,εχω ενα βασικο πλεονεκτημα σε σχεση με σενα...
Δεν χρειαζομαι πρωινη βολτα καθε μερα στις 6 για κατουρημα και χ...ιμο,δεν αφηνω χνουδι,δεν μυριζω και τρωω σε πιατο στο τραπεζι αντι σε μπολακι στο πατωμα.
Κοπρο...σκυλε....Το χεσαμε το topic ρε βλαχο,θα μας βρισουνε στο τελος.
-
Συνεχίστε ρε μπουγάτσες με ταμπούρα,όλο για ραλιά θα διαβάζουμε?
Στέλιο το τηλεφώνημα απο τον Ηλία να μείνει μεταξύ μας ε? ακους εκεί TSI...
-
Παιδια ειμαι ευτυχης κατοχος ενος 106 1,6 8v rallye,ειναι μαμισιο αγορασμενο καινουργιο με 145000 χλμ και προσεγμενο σαν πολυτιμο κοσμημα (μην χαιρεστε δεν πουλιετε).Εδω κι ενα χρονο τωρα μου αναβει το λαμπακι με το κλειδι για επισκεψη στο συνεργειο,οπως κι εκανα,ξεκινησαμε με αλλαγη αισθητηρα λ σταματησε λιγο καιρο και μετα παλι τα ιδια,ξανα συνεργειο με την ιδια διαγνωση σφαλμα μιγματος μου αλλαξανε ενα κουτακι ψηλα στον χωρο μηχανης δεν θυμαμαι τι ηταν αλλα τιποτα,αλλαζω συνεργειο οπου μου αλλαζουν την φυσα του εγκεφαλου και παλι τα ιδια,τωρα πριν 2 μηνες περιπου κι επειδη μου τσιμπαγε κατι λαδακια αποφασιζω να αλλαξω τσιμουχακια βαλβιδων καθαριζω και τα μπεκ (κοστος 538,00)και ολα καλα κι ωραια,φευγω κι 1 Σαββατο πρωι γι Αγ.Αννα στριβω ξεκα.....νω φτανω κατω το φυλαω κι αραζω παραλια.Κανενα προβλημα το εργαλειο δουλευε σαν καινουργιο καλυτερα απο ποτε μεχρι χθες βραδυ,βγαινω εθνικη προς Λαμια και στα πρων 120 με περιπου 120 χλμ νασου ξανα το λαμπακι.Εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο ultrex, anyone help me?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Συνεχίστε ρε μπουγάτσες με ταμπούρα,όλο για ραλιά θα διαβάζουμε?Στέλιο το τηλεφώνημα απο τον Ηλία να μείνει μεταξύ μας ε? ακους εκεί TSI...
Μα καλα,δεν ντραπηκες εστω και λιγο ρε ξετσιπωτε Go-Go Tranny;;;
Αλλα θα μου πεις εδω δεν σε χαλασε το Getz,το TFSI θα σου κακοφαινοταν;Που ειναι και ο Jim να αρχισει να λεει,δεν προκειται να σταματησουμε ποτε...
Σπυρο το κουτακι που σου αλλαξανε μαλλον ηταν ο map sensor αν και μαλλον απιθανο να ηταν απο εκει...
Ρε συ,σιγουρα δεν ειναι καμια επαφη ή γειωση;
Αυτο το λαμπακι σπανια αναβει ιδιαιτερα στα 8βου... -
Να βάλω τις εξάρες ζάντες με 185-55 απο το 16v???
Nα βάλω τα αυτοκόλιτα?
Πήρε τηλέφωνο στην peugeot για τα καπάκια του προφυλακτήρα και μου είπαν 150€....θέλουν και βάψιμο.Να βάλω καλύτερα προβολάκια? -
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Παιδια ειμαι ευτυχης κατοχος ενος 106 1,6 8v rallye,ειναι μαμισιο αγορασμενο καινουργιο με 145000 χλμ και προσεγμενο σαν πολυτιμο κοσμημα (μην χαιρεστε δεν πουλιετε).Εδω κι ενα χρονο τωρα μου αναβει το λαμπακι με το κλειδι για επισκεψη στο συνεργειο,οπως κι εκανα,ξεκινησαμε με αλλαγη αισθητηρα λ σταματησε λιγο καιρο και μετα παλι τα ιδια,ξανα συνεργειο με την ιδια διαγνωση σφαλμα μιγματος μου αλλαξανε ενα κουτακι ψηλα στον χωρο μηχανης δεν θυμαμαι τι ηταν αλλα τιποτα,αλλαζω συνεργειο οπου μου αλλαζουν την φυσα του εγκεφαλου και παλι τα ιδια,τωρα πριν 2 μηνες περιπου κι επειδη μου τσιμπαγε κατι λαδακια αποφασιζω να αλλαξω τσιμουχακια βαλβιδων καθαριζω και τα μπεκ (κοστος 538,00)και ολα καλα κι ωραια,φευγω κι 1 Σαββατο πρωι γι Αγ.Αννα στριβω ξεκα.....νω φτανω κατω το φυλαω κι αραζω παραλια.Κανενα προβλημα το εργαλειο δουλευε σαν καινουργιο καλυτερα απο ποτε μεχρι χθες βραδυ,βγαινω εθνικη προς Λαμια και στα πρων 120 με περιπου 120 χλμ νασου ξανα το λαμπακι.Εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο ultrex, anyone help me?Ανάβει το λαμπάκι για το σέρβις, ή το check engine; Με μπέρδεψες λιγάκι...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Να βάλω τις εξάρες ζάντες με 185-55 απο το 16v???Χμ... τα λάστιχά σου θέλουν αλλαγή?
Αν όχι, τότε κάτσε με αυτά που έχεις.Αν θες να αλλάξεις λάστιχα τότε ναι, είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις τα 185/55, ειδικά αν στη μαμά διάσταση 175/60 δε βγαίνει κανένα καλό ελαστικό.
(δεν το έχω ψάξει, υποθέτω)
Οπότε επί τη ευκαιρία αλλάζεις και ζάντες με 6', αλλά κοίτα να είναι από 8V.
Του 16V είναι μαύρες!Το αν θα μείνεις στο 175/60 ή αν θα πας στο 185/55 πάντως εξαρτάται και από το προσωπικό σου στυλ οδήγησης.
Αν σου αρέσει η όσο το δυνατόν περισσότερη πρόσφυση, οι καλοί χρόνοι κτλ. τότε αλλάζεις διάσταση.
Αν αντίθετα προτιμάς το παιχνίδι στο όριο της πρόσφυσης και τη ρυθμίσιμη συμπεριφορά μένεις στη μαμά διάσταση.
Κάτι ήξεραν οι Γάλλοι που το έβγαλαν με 175/60, δεν το έκαναν για λόγους ανάγκης, και εφόσον το 106 σου είναι νορμάλ σε ανάρτηση τότε θα έχεις την ευκαιρία να οδηγείς ένα πλήρως εργοστασιακό 1300άρι σε στήσιμο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.Nα βάλω τα αυτοκόλιτα?
Ναι!
Αλλά ελπίζω να γνώριζες την τιμή τους πριν το ρωτήσεις αυτό...[quote='pad']Πήρα τηλέφωνο στην peugeot για τα καπάκια του προφυλακτήρα και μου είπαν 150
-
Alex....έχω ήδη πάρει ζάντες(ολοκαίνουργιες!) απο 16v .....απλά ρωτάω αν αξίζει τελικά να τις βάψω και να τις βάλω! (θέλω και λάστιχα)
Αυτοκόλλητα βρήκα με 90€!
Στην 6αρα μπορώ να παίξω με άλλη διάσταση χωρίς να χαλάσει το βήμα και ο χαραχτήρας του αυτοκινήτου?..........ή τελικά να κάνω ένα βαψιματάκι στις 5.5αρες να αλλάξω και λαστιχάκια και να τελειώνω? -
Τα αυτοκόλητα φυσικά και να τα βάλεις!
Βάλε τις 6ρες (απαραίτητα άσπρες) θα έλεγα να μην τις βάψεις αλλά να πουλήσεις αυτές και να πάρεις άσπρες.
Για τα καπάκια των αεραγωγών μήπως είναι πιο καλά να τα αφήσεις έτσι και να βάλεις αεραγωγούς για τα φρένα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα αυτοκόλητα φυσικά και να τα βάλεις!Βάλε τις 6ρες (απαραίτητα άσπρες) θα έλεγα να μην τις βάψεις αλλά να πουλήσεις αυτές και να πάρεις άσπρες.
Για τα καπάκια των αεραγωγών μήπως είναι πιο καλά να τα αφήσεις έτσι και να βάλεις αεραγωγούς για τα φρένα?
Αν γίνει σωστή βαφή(ηλεκτροστατική) πιστεύω να ειναι οκ!
Όσο για τους αεραγωγούς.....έτοιμος είμαι.. -
Παντελή μην βάλεις προβολάκια. Και άχρηστα σχεδόν είναι και (προσωπική γνώμη) δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Παντελή μην βάλεις προβολάκια. Και άχρηστα σχεδόν είναι και (προσωπική γνώμη) δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου...Έχετε δίκιο.....δεν βάζω....τελικά μάλλον θα βάλω τα πλαστικά καπάκια!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Alex....έχω ήδη πάρει ζάντες(ολοκαίνουργιες!) απο 16v .....απλά ρωτάω αν αξίζει τελικά να τις βάψω και να τις βάλω! (θέλω και λάστιχα)
Αυτοκόλλητα βρήκα με 90€!
Στην 6αρα μπορώ να παίξω με άλλη διάσταση χωρίς να χαλάσει το βήμα και ο χαραχτήρας του αυτοκινήτου?..........ή τελικά να κάνω ένα βαψιματάκι στις 5.5αρες να αλλάξω και λαστιχάκια και να τελειώνω?Εγω το 2004 πληρωσα τα γνησια σχεδον 200Ε ολο το σετ μπρος/πισω,δεξια/αριστερα.
Οσο για ζαντες,λαστιχα,κλπ...
Οι 6αρες να ξερεις οτι σε οριακες περιπτωσεις βρισκουν λιγο(οι πισω).Κατα τα αλλα ομως με 185/55/14 και 6αρες,βελτιωνεται αρκετα η αισθηση του τιμονιου. Βεβαια βαραινει κιολας...
Παντως και στις 6αρες μπαινει το 175/60/14 χωρις προβλημα αφου τετοια διασταση φορουσε το 16αρι 8βου.
Α!Και σε ολες τι περιπτωσεις μονο ασπρες ζαντες στο 13αρι!!! -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Α!Και σε ολες τι περιπτωσεις μονο ασπρες ζαντες στο 13αρι!!!
Βέβαια!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παιδια ειμαι ευτυχης κατοχος ενος 106 1,6 8v rallye,ειναι μαμισιο αγορασμενο καινουργιο με 145000 χλμ και προσεγμενο σαν πολυτιμο κοσμημα (μην χαιρεστε δεν πουλιετε).Εδω κι ενα χρονο τωρα μου αναβει το λαμπακι με το κλειδι για επισκεψη στο συνεργειο,οπως κι εκανα,ξεκινησαμε με αλλαγη αισθητηρα λ σταματησε λιγο καιρο και μετα παλι τα ιδια,ξανα συνεργειο με την ιδια διαγνωση σφαλμα μιγματος μου αλλαξανε ενα κουτακι ψηλα στον χωρο μηχανης δεν θυμαμαι τι ηταν αλλα τιποτα,αλλαζω συνεργειο οπου μου αλλαζουν την φυσα του εγκεφαλου και παλι τα ιδια,τωρα πριν 2 μηνες περιπου κι επειδη μου τσιμπαγε κατι λαδακια αποφασιζω να αλλαξω τσιμουχακια βαλβιδων καθαριζω και τα μπεκ (κοστος 538,00)και ολα καλα κι ωραια,φευγω κι 1 Σαββατο πρωι γι Αγ.Αννα στριβω ξεκα.....νω φτανω κατω το φυλαω κι αραζω παραλια.Κανενα προβλημα το εργαλειο δουλευε σαν καινουργιο καλυτερα απο ποτε μεχρι χθες βραδυ,βγαινω εθνικη προς Λαμια και στα πρων 120 με περιπου 120 χλμ νασου ξανα το λαμπακι.Εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει τα παντα εκτος απο ultrex, anyone help me?
το check engine,χθες ξαναπηγα συνεργειο το βαλαμε στον εγκεφαλο και παλι εδειξε σφαλμα μιγματος,σβησαμε την βλαβη απ την μνημη και το βραδυ πηγαινοντας σπιτι απο Εθνικη ξαναναψε,μηπως το οτι αναβει μονο στην Εθνικη λεει τιποτα?να αλλαψω διαδρομη μηπως?
Περα απ'την πλακα μηπως υπαρχει προβλημα κι απλα δεν το βρισκουνε,μου προτειναν να αλλαξω βεζιναδικο και βενζινη σε super αμολυβδη.Ανάβει το λαμπάκι για το σέρβις, ή το check engine; Με μπέρδεψες λιγάκι...
-
Βασικα στο δικο μου το κανει τωρα τελευταια λογο μπουκωματος αλλα επειδη ξερω οτι τα μπουζι μου ειναι παλια και εχουν ανοιξει τα διακενα πουλ,ειναι λογικο...'Και μου το κανει με 100αρα βενζινη περισσοτερο.
Στην δικια σου περιπτωση βγαλε τα μπουζι για εναν ελεγχο και για καλο και για κακο,αλλαξε ενα φιλτρο βενζινης και ενα βενζιναδικο,ποτε δεν ξερεις...
Να ξερεις ομως οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι λ,δηλαδη να μην διαβαζει σωστα και να σου βγαζει σφαλμα μιγματος.
Ραλάκι μου καλό, καλό μου ραλάκι...