-
Castor
Ευχαριστούμε πολύ .
Απλά επειδή οι ''αγώνες τρέχουν'' και μαζί τους και εμείς, πιστεύω οτι είναι πλέον καταλυτική η ανάγκη των όσων έχουν προαναφερθεί.
Συμφέροντα και μικροπρέπειες δεν έχουν θέση και ελπίζω να το καταλαβαίνουν όλοι.Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα και σεβόμενοι τους κανόνες να είμαστε σε κάθε αγώνα ''όλοι μας'' (δεν είναι ρομαντικό αλλά πραγματικό)
Φιλικά
Jad
-
sx
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και σίγουρα θα χρειαστούμε τις υπηρεσίες σας.
Αν διάβασες ήδη προσφέρω χώρο κατάλληλο για την συγκέντρωση και καφέ .
Απλά σεβόμενοι τον ΣΟΑΑ και την ΕΘΕΑ θα πρέπει νομίζω πρώτα αυτοί να κινητοποιηθούν σε θέματα οργάνωσης της εκδήλωσης ορίζοντας τον χρόνο και τον τόπο.
Αν δεν ενεργοποιηθούν άμεσα, τότε, ναι, μπορεί να οργανωθεί εύκολα μόνο από εμάς .Φιλικά
Jad
-
Και ΣΟΑΑ είμαστε και ΕΘΕΑ είμαστε αλλά σαν 4Τ Φορουμ είμαστε πιό ευέλικτοι και μακάρι να βοηθήσουμε ώστε να προχωρήσει η πρόταση και να οργανωθεί η εκδήλωση.
Βοηθάμε και ας μη φαινόμαστε πουθενά ώστε να μην παρεξηγηθούμε.
Οτι θέλετε μας λέτε
Σ -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μου ζήτησε ο Castor να στείλω αντί αυτού στεφάνι για το παλικάρι.
Ο φίλος μου που πήγε και κανόνισε για το στεφάνι (δεν πήγα προσωπικά γιατί είχα μόλις γυρίσει από την κηδεία του πατέρα μου), είπε όταν του ανέφερα τη συζήτηση εδώ και του ζήτησα να μου στείλει την απόδειξη, ότι είσαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στ' αλεύρια.Η απόδειξη για το στεφάνι, από το γραφείο τελετών:
Εύχομαι να βοηθήσει...
Συγνώμη , αλλά κάτι μας ξέφυγε .....
Ηλία , εκ μέρους όλων που γράφουν σε αυτό το τόπικ ,
τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του πατέρα σουΑποστόλης.
-
apostolis
Δεν μας είπες, θα συμμετάσχεις στο εκπαιδευτικό σεμινάριο¨???
-
Ο χρήστης jad έγραψε:
apostolisΔεν μας είπες, θα συμμετάσχεις στο εκπαιδευτικό σεμινάριο¨???
ΝΑΙ !
-
ΚΥΡΙΕ jad ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?
ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕΙΦ ΤΡΑΚ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ISO ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ , ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΕΕΟΑΜ .
ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΩΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ?
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ , ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΑΙΣΤΗΣΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο ΧΩΡΟΣ .
ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ
Χ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ -
APR
Αυτή την στιγμή πιστεύω οτι βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι στην απόλυτη απραξία αλλά και απόλυτη έλλειψη ενδιαφέροντος για τα σοβαρά αυτά θέματα, τόσο από την αρχή/ες του αθλήματος όσο και από την όποια εκπαίδευση έιναι υποχρεωμένη/ες να παρέχει προκειμένου να εκδώσει αγωνιστική άδεια. Να αναφέρω χαρακτηριστικά ( αν και όλοι το γνωρίζουμε ) ότι με παράβολο 100 € και δύο χαρτιά από γιατρούς ( παθολόγο & οφθαλμίατρο ) μπορεί ο καθένας να χαρακτηριστεί οδηγός αγώνων. Κανένας δεν ελέγχει αν :
- Είναι σχιζοφρενής ( γνωρίζετε πολύ καλά οδηγό που του αφαιρέθηκε η αγωνιστική άδεια λόγω .. τρέλας...)
- Γνωρίζει να οδηγάει ( εύκολα με μόλις με 200 € ο καθένας μας αποκτάει πολιτικό δίπλωμα οδήγησης )
- Γνωρίζει τι σημαίνει ασφάλεια ( πώς πρέπει να δένονται, γιατί πρέπει να φοράμε κράνος και γιατί έχει '' τόσο δύσκολο κούμπωμα'', ποιός είναι ο πραγματικός λόγος ύπαρξης της εσωτερικής επένδυσης αλλά και της φόρμας, γιατί τα καθίσματα ή οι ζώνες έχουν ημερομηνία λήξεως.... ) και τόσα άλλα σοβαρότατα θέματα, που θέλουμε ώρες και σελίδες μόνο για να τα αναφέρουμε ''επιγραμματικά''.
Και κανένας μας δεν γνωρίζει το θέμα ''Πρώτες Βοήθειες'' ( κάτι που στο εξωτερικό - ξέρετε αυτούς τους άλλους τους τριτοκοσμικούς και αδαείς - είναι προυπόθεση για να συμμετάσχουν σε αγώνες.
Αν λοιπόν οι φορείς δεν μπορούν να πράξουν τα δέοντα, πιστεύω ότι από αυτή την πρωτοβουλία (στην οποία θα θέλαμε να παραστούν όλοι ), μπορούμε να αποκομίσουμε μόνο θετικές γνώσεις. Αλλωστε σε μία αφιλοκερδώς ιδιωτική πρωτοβουλία ( εφόσον δεν θα έχουμε την ενεργοποίηση των φορέων ) δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να συμμετέχει. Οποιος παραστεί θα το κάνει για να μάθει ή μεταδώσει γνώσεις και εμπειρία για ένα καλύτερο αγωνιστικό αύριο.
Αλλωστε θα ξανααναφέρω ότι το internet, η διεθνής βιβλιογραφία αλλά και ''άνθρωποι'' με μεράκι - γνώσεις - διάθεση και αγάπη για το σπόρ ευτυχώς υπάρχουν και θα την μοιραστούν μαζί μας.
Θα επιθυμούσαμε και την δική σας συμμετοχή, αφού η γνώμη μας είναι, ότι είστε ένας από αυτούς που ανέφερα στην προηγούμενη παράγραφο.
Φιλικά
jad
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ jad
-
APR
Να θεωρήσουμε δεδομένη την συμμετοχή σας ?
Να είστε σίγουρος οτι την χρειαζόμαστε. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Niko kouk
Γιατί δεν αναλαμβάνει το Φορουμ την οργάνωση της εκδήλωσης και το περιοδικό μας μπορεί να λειτουργήσει τουλάχιστον σαν χορηγός επικοινωνίας κλπ.Άγγελε, Αρη, Δήμο, τι εγινε χθες? Πως πήγε?
ΣΦυσικά.
Μόνο ας μου στείλει ο jad (με pm) περισσότερες λεπτομέρειες να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε!jad αναμένω!
-
Καλησπέρα,
Όταν ξεκίνησα να τρέχω πριν από 4 περίπου χρόνια ήμουν αρκετά τυχερός να έχω δίπλα μου τον ξάδερφο μου, ο οποίος και με καθοδήγησε στα πρώτα μου βήματα. Τότε το 2002 όταν για πρώτη φορά μπήκα μέσα στο τσιγκάκι μου είχα δίπλα μου τον Γιάννη, ο οποίος ανχομένος τότε για την σωματική μου ακεραιότητα προσπάθησε και μου έδειξε πως έπρεπε να μάθω να φροντίζω τον εαυτό μου.
Θεωρώ τον ευατό μου τυχερό που είχα δίπλα μου κάποιον να μου δείξει κάποια πράγματα.
Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι αυτήν την στιγμή κάνω το κέφι μου με ασφάλεια. Επειδή λοιπόν κάθε φορά που μπαίνω μέσα στο αγωνιστικό μου φοβάμαι, αλλά παρόλα αυτά πατάω το γκάζι όσο πιο βαθειά μπορώ, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την ασφάλεια μου, έτσι ώστε να μπορέσω να προστατέψω όσο το δυνατό περισσότερο το εαυτό μου αλλά και τον άνθρωπο που κάθεται δίπλα μου. Όταν γίνει λοιπόν ένα τέτοιο ενημερωτικό σεμινάριο θέλω πολύ να συμμετέχω. Το θεωρώ υποχρέωση στον εαυτό μου. Σίγουρα κάτι παραπάνω θα μάθω.Φιλικά
Γιάννης Χεκιμιάν
-
Ο χρήστης ΗΕΚΙ έγραψε:
Καλησπέρα,Όταν ξεκίνησα να τρέχω πριν από 4 περίπου χρόνια ήμουν αρκετά τυχερός να έχω δίπλα μου τον ξάδερφο μου, ο οποίος και με καθοδήγησε στα πρώτα μου βήματα. Τότε το 2002 όταν για πρώτη φορά μπήκα μέσα στο τσιγκάκι μου είχα δίπλα μου τον Γιάννη, ο οποίος ανχομένος τότε για την σωματική μου ακεραιότητα προσπάθησε και μου έδειξε πως έπρεπε να μάθω να φροντίζω τον εαυτό μου.
Θεωρώ τον ευατό μου τυχερό που είχα δίπλα μου κάποιον να μου δείξει κάποια πράγματα.
Έχω λοιπόν την εντύπωση ότι αυτήν την στιγμή κάνω το κέφι μου με ασφάλεια. Επειδή λοιπόν κάθε φορά που μπαίνω μέσα στο αγωνιστικό μου φοβάμαι, αλλά παρόλα αυτά πατάω το γκάζι όσο πιο βαθειά μπορώ, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την ασφάλεια μου, έτσι ώστε να μπορέσω να προστατέψω όσο το δυνατό περισσότερο το εαυτό μου αλλά και τον άνθρωπο που κάθεται δίπλα μου. Όταν γίνει λοιπόν ένα τέτοιο ενημερωτικό σεμινάριο θέλω πολύ να συμμετέχω. Το θεωρώ υποχρέωση στον εαυτό μου. Σίγουρα κάτι παραπάνω θα μάθω.Φιλικά
Γιάννης Χεκιμιάν
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ'.
ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΦΟΒΑΣΑΙ !!!!
ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΩ ΦΟΒΟ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ (ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ 100% ΚΑΙ ΟΧΙ 95%.
ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης jad έγραψε:
APRΝα θεωρήσουμε δεδομένη την συμμετοχή σας ?
ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ jad .Να είστε σίγουρος οτι την χρειαζόμαστε. ΤΟΝ ΛΟΓΟ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ !! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ . -
APR
Γιατί έτσι απλά, ξέρω, ότι είστε ένας ''άνθρωπος'' που πάνω από όλα αγαπάτε το σπόρ αυτό και θέλετε να το δείτε να γίνεται καλύτερο.
Οι λόγοι για τους οποίους θα ήθελα να είστε ''εκεί'' είναι πολλοί, αλλά ο σημαντικότερος για να δείξετε με την παρουσία σας και τις γνώσεις σας ότι το σπόρ ( και εν γένει ο αθλητισμός ) είναι πάνω από κόντρες, αντιπαραθέσεις και εγωισμούς !Ευχαριστώ πάντως και θα τα πούμε σύντομα (από ότι φαίνεται) από κοντά .
''ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ''
ΦιλικάJad
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλησπέρα,
Όταν ξεκίνησα να τρέχω πριν από 4 περίπου χρόνια ήμουν αρκετά τυχερός να έχω δίπλα μου τον ξάδερφο μου, ο οποίος και με καθοδήγησε στα πρώτα μου βήματα. Τότε το 2002 όταν για πρώτη φορά μπήκα μέσα στο τσιγκάκι μου είχα δίπλα μου τον Γιάννη, ο οποίος ανχομένος τότε για την σωματική μου ακεραιότητα προσπάθησε και μου έδειξε πως έπρεπε να μάθω να φροντίζω τον εαυτό μου.
Γιάννης Χεκιμιάν
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ'.
ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΦΟΒΑΣΑΙ !!!!
ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ (ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ 100% ΚΑΙ ΟΧΙ 95%.
ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πάντως Λώρη, παρά τα όσα έγραψε ο Γιάννης περί φόβου, θα συμφωνήσεις ότι δεν τα επιβεβαιώνει και μέσα στον αγώνα όπου είναι από τους λίγους που πηγαίνει πάντα τόσο γρήγορα και οριακά για τα δεδομένα της κατηγορίας του....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Καλησπέρα,
Γιάννης Χεκιμιάν
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ,
'EL-EM'
Πάντως Λώρη, παρά τα όσα έγραψε ο Γιάννης περί φόβου, θα συμφωνήσεις ότι δεν τα επιβεβαιώνει και μέσα στον αγώνα όπου είναι από τους λίγους που πηγαίνει πάντα τόσο γρήγορα και οριακά για τα δεδομένα της κατηγορίας του....
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
edit [kouk]
Οπως γράφτηκε ήδη, η Διευθυνση του Φόρουμ δεν επιτρέπει την δημοσίευση τέτοιου ειδους Δελτίων Τύπου στο 4ΤΦ
-
ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
...... ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΩΝ ? Η ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΟΛΜΠΑΡΣ ,ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Καλό Πάσχα σε όλους και πάνω από όλα με υγεία.
Με την επιστροφή μας από τις σύντομες διακοπές θα υπάρξουν νέα (τόπος - ημέρα - ώρα ), για την οργάνωση της απαραίτητης σε όλους μας ενημερωτικής - εκπαιδευτικής συνάντησης για τα θέματα της ''ασφάλειας πληρωμάτων'' και εύχομαι οι ημέρες αυτές να δώσουν στο ΣΟΑΑ και την ΕΘΕΑ την απαραίτητη ευαισθησία που τους αρμόζει, ωστε να παρερευθούν και να υποστηρίξουν με την παρουσία τους τους αγωνιζόμενους.
Το αθλημα μπορεί και πρέπει να αλλάξει.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ