-
Τον τελευταίο καιρό είμαι στο ψάξιμο για νέο αυτοκίνητο!
Ψάχνω κάτι αξιόπιστο ενδιαφέρον στον δρόμο και με ικανοποιητικό εξοπλισμό και φυσικά να ανοίγει άνετα (για καμία προσπέραση πχ)!
Τιμή στα 20 με το πολύ 24000.Έχω κοιτάξει για το Astra gtc 1,8 140hp για το leon το 1,6 115hp Sport-up και για το Golf 1.6 ή GT.
Εμφανισιακά το astaki κερδίζει τις εντυπώσεις. Αλλά έχω ενδοιασμούς για την οδική του συμπεριφορά σε σχέση με τα άλλα!Φανταστείτε ότι τώρα οδηγώ SAAB 900 S 2.0lt 135hp 1994 και συχνά και μια Jaguar S-type 3.0 lt 2001.
Για πες τε μου καμία γνώμη για τα παραπάνω!
-
Ψάχνω κάτι αξιόπιστο ενδιαφέρον στον δρόμο και με ικανοποιητικό εξοπλισμό και φυσικά να ανοίγει άνετα (για καμία προσπέραση πχ)!
Τιμή στα 20 με το πολύ 24000.Έχω κοιτάξει για το Astra gtc 1,8 140hp για το leon το 1,6 115hp Sport-up και για το Golf 1.6 ή GT.
Εμφανισιακά το astaki κερδίζει τις εντυπώσεις. Αλλά έχω ενδοιασμούς για την οδική του συμπεριφορά σε σχέση με τα άλλα!Φανταστείτε ότι τώρα οδηγώ SAAB 900 S 2.0lt 135hp 1994 και συχνά και μια Jaguar S-type 3.0 lt 2001.
-
-
Εγω προσωπικα το τελευταιο που θα επαιρνα ειναι το leon.
Με μια πρωτη ματια παντως θα επελεγα το golf το GT... -
Βγάλε τελείως το Golf 1,6. Είναι καμμένο χαρτί με αυτά που υπάρχουν και που έρχονται.
Το Leon είναι λίγο ως αρκετά πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Έχεις οδηγήσει κανένα από τα μοντέλα που αναφέρεις; Το Golf GT θα σου κοστίσει ακριβώς όσο μπορείς να διαθέσεις κατ' ανώτατο όριο.
Το Astra είναι καλό, αλλά αν δεν το οδηγήσεις αρκετά και σε διάφορες συνθήκες δεν μπορείς να ξέρεις αν σε καλύπτει από την οδηγική πλευρά. -
μπερδευεις τουρμπο με ατμοσφαιρα, 1.6 με 1.8, πυραυλακια με απλα τουφεκια....
-
Golf GT.-
-
Αυτο που συνδυαζει καλυτερα τις απαιτησεις σου, νομιζω πως ειναι το Golf GT αν και θα σε ζορισει οικονομικως. Ως δευτερη επιλογη θα εβαζα το Astra γιατι ειναι οδηγικως αδιαφορο το στησιμο.
Εαν το GT σου φαινεται αρκετα αλμυρο στην τιμη.... ισως να περιμενες τον TSi με τα 140 αλογα που θα εξοπλισει εντος ολιγων μηνων και τα υπολοιπα Golf. Λιγο λιγοτερο γκαζι αλλα και ποιο φιλικη τιμη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Leon είναι λίγο ως αρκετά πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα.γιατί?
-
Απο αυτα που ανεφερες ασυζητητι Golf GT.-
Απο εκει και περα σαν επιλογες παιζουν και το Astra GTC αν δε σε νοιαζει τοσο η σπορτιφ οδικη συμπεριφορα (γιατι κατα τα αλα ειναι ασφαλεστατο), αν σε ενδιαφερει πολυ ομως τοτε πρεπει να δεις οπωσδηποτε κατα τη γνωμη μου και την Alfa 147 ειτε σε 1.6 ειτε -ακομα καλυτερα- σε 2.0 εφοσον βλεπω οτι ειναι μεσα στον προϋπολογισμο σου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Leon είναι λίγο ως αρκετά πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα.
γιατί?
Γιατί είναι πιο αδύναμο σε σχέση με 1.8-140hp, 1.4-170hp. Επίσης είναι λιγότερο ποιοτικό και με παλαιάς τεχνολογίας κινητήρα. Έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 2+4 του Astra και τα 2+2 της VW. Επίσης δεν είναι το ομορφότερο (υποκειμενικό).
-
Ο χρήστης geo8 έγραψε:
Εγω προσωπικα το τελευταιο που θα επαιρνα ειναι το leon.
Με μια πρωτη ματια παντως θα επελεγα το golf το GT...καλα ρε geo8 εσυ δεν εισαι fun του leon????? πλακα μας κανεις?????
-
Λαθος κανεις Zetov..εγω ειμαι θαυμαστης του Grande Punto!!
-
Εμενα η επιλογη μου θα ηταν gtc 1,8 140 αλογα!
Κλασσικος κινητηρας, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
Καλη τιμη(20500 το σπορτ) ωραια εμφανιση, καλη συμπεριφορα, τι αλλο να ζητησει κανεις?
Golf gt δεν θα επαιρνα ακομα, μακαρι να βγει καλο. -
Με το κλασσικός κινητήρας υποθέτω ότι αναφέρεσαι ότι είναι ατμοσφαιρικός χωρίς κάποιο σύστημα υπερπλήρωσης ή κατι τέτοιο...Γιατί δεν είναι δοκιμασμένος ούτε αυτός....Έχει 2 μήνες που μπαίνει στα μοντέλα της opel....o 1800 που υπήρχε μέχρι τώρα ήταν με τα 125 άλογα...
-
Ο χρήστης geo8 έγραψε:
Λαθος κανεις Zetov..εγω ειμαι θαυμαστης του Grande Punto!!Απο ποτε??? Γιατι θυμαμαι πριν καμια βδομάδα αλλά διαλαλούσες στις καφετεριες της Καμάρας...
-
σε πιάσανε
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Εμενα η επιλογη μου θα ηταν gtc 1,8 140 αλογα!
Κλασσικος κινητηρας, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
Καλη τιμη(20500 το σπορτ) ωραια εμφανιση, καλη συμπεριφορα, τι αλλο να ζητησει κανεις?
Golf gt δεν θα επαιρνα ακομα, μακαρι να βγει καλο.Για δες και το Corolla TS 1,8 192 άλογα, VVTL-i κινητήρας που μαμάει.
-
Ο χρήστης the_eye έγραψε:
Για δες και το Corolla TS 1,8 192 άλογα, VVTL-i κινητήρας που μαμάει.
Aπό τα τέλη του Σεπτέμβρη του 2005 έχει σταματήσει να πωλείται αυτό το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για δες και το Corolla TS 1,8 192 άλογα, VVTL-i κινητήρας που μαμάει.
Aπό τα τέλη του Σεπτέμβρη του 2005 έχει σταματήσει να πωλείται αυτό το αυτοκίνητο.
Όντως αλλά ετοιμάζουν την Corolla Compressor
http://automoto.flash.gr/news/news/2005/10/25/4670id/
Asta Gtc, Leon, Golf ???