-
ZeTOv
Δεν ειπε πουθενα κανενας οτι δεν μπορεις να αγορασεις οτι θελεις με τα χρηματα σου και να εχεις ησυχη τη συνειδηση σου.
Ο φιλος που ανοιξε το τοπικ εθεσε μια συγκεκριμενη ερωτηση και γραφτηκαν τοποθετησεις επι αυτης. Οποτε φυσικα θα συγκρινουμε τα αυτοκινητα που μπορει να παρει με αυτα τα λεφτα (25000), ανεξαρτητως κυβισμου, 'κυρους', σηματος, βαρους και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, ειτε αυτα ειναι το Α3 1.6 ειτε το Golf GT ειτε η 147 2.0 κλπ κλπ!! Δεν βλεπω πουθενα να ειπε οτι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τιμης θελει να ειναι 1600αρι!
Βεβαια ακομα και σε αυτη την περιπτωση ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ (και πιθανον για πολλους αλλους μεσα στο φορουμ) ΔΕΝ ειναι η καλυτερη επιλογη το Α3! Εγω πχ θα προτιμουσα τις καλυτερες επιδοσεις και οδικη συμπεριφορα της 147 ακομα και στα 1.6 λιτρα, ή τη δυναμη του Golf GT εστω κι αν ειναι....1400αρι . Οπως εσυ εχεις την αποψη σου και αγορασες το Α3 (και πολυ καλα εκανες) εχω κι εγω τη δικη μου!Απο εκει και περα οπως ειπαμε, το τι κανει ο καθενας τα χρηματα του ειναι προσωπικη του υποθεση! Νομιζω οτι απο πλευρας μου εχει εξαντληθει το θεμα.
-
Αντε πάλι με τα κυβικά τα pr&@^# φταίνε και λογικά όταν πωλούνται 316 με 30Κ
Τόσα χρόνια 'κυβικής σκλαβιάς' δεν αποβάλλονται
-
No comments...
-
Λοιπον, ας επαναφερω τη συζητηση:
Ο ενδιαφερομενος τελικα απορριπτει τα 2λιτρα (λογων τελων κυκλοφοριας-ασφαλιστρων).
Επισης, οπως αρκετοι απο εσας καταλαβαν, δεν τον ενδιαφερουν οι πιο οσπρο λυσεις (πχ Fiesta ST). Οπως τον βλεπω, θα προσανατολιστει μαλλον προς Civic, Astra GTC. Eλπιζω να 'τσιμπησει' και να οδηγησει τουλαχιστον την 147 και το Golf GT, οποτε πιθανως και να καμφθουν οι αντιρρησεις του.
Σας ευχαριστω ολουε για τις απαντησεις σας. Την αλλη εβδομαδα θα παρουμε μαζι σβαρνα τις αντιπροσωπειες. -
ας δει και το γκολφ τοτε...αν δεν εχει προβλημα να παρει το λογικο ρισκο του νεου κινητηρα τοτε με γεια του!!!
αν εχει προβλημα τοτε με γεια το αστρα!!
147 αυτη την εποχη?
-
Μήπως να ρίξουμε μια ματιά και στο RX8 των 25.990;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μήπως να ρίξουμε μια ματιά και στο RX8 των 25.990;mazda?
πλακα κανω!!
σκοτωστρες ειναι τα ρχ8....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μήπως να ρίξουμε μια ματιά και στο RX8 των 25.990;είναι το RX8 hatchback?
Golf GT πάει και αυτό το λύσαμε
neeeext -
RX8? Ποιο? Αυτο που το πουλανε κατα μιλουνια οι ιδιοκτητες του? Και μονο γι αυτο τον λογο υποψιαζομαι αρνητικα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ας δει και το γκολφ τοτε...αν δεν εχει προβλημα να παρει το λογικο ρισκο του νεου κινητηρα τοτε με γεια του!!!αν εχει προβλημα τοτε με γεια το αστρα!!
**147 αυτη την εποχη? **:hmmm:
Αν δεν κανω λαθος αυτη την εποχη η 147 εχει καλη εκπτωση.
Αν τωρα εννοεις οτι θα αντικατασταθει απο την 149, αυτο θα αργησει ακομα (2008 μαλλον).Φυσικα αν ο φιλος μας μπορει και θελει να παρει το Golf GT τοτε δεν το συζηταμε.
-
Εγω προτεινω ASTRA GTC 1800 140hp με IDSplus και πανοραμικη.Τα συνδυαζει ολα και ειναι και μεσα στην τιμη.Επισης και το GOLF GT ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα εγω το απερριψα λογω της οχι ευνοικης χρηματοδοτησης.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
**147 αυτη την εποχη? **:hmmm:
Αν δεν κανω λαθος αυτη την εποχη η 147 εχει καλη εκπτωση.
Αν τωρα εννοεις οτι θα αντικατασταθει απο την 149, αυτο θα αργησει ακομα (2008 μαλλον).Όντως. 147 με 20 χιλιάρικα και μας φαίνεται περίεργο; Ποιος έχει μπει σε μια fl και του φαίνεται παλιό το αμάξι ή ακόμα και τα υλικά του κατώτερα του συγκεκριμένου ανταγωνισμού; Για τα μηχανικά μέρη περιττό και να αναφερθώ.
-
To mazda με καταναλωση 16ltr ετσι για πλακα, και την τιμη της βενζίνης στο 1 ευρω,μαλλον ειναι κακη επιλογη.
-
17650 τοις μετρητοις παει η 147 η distinctive...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
17650 τοις μετρητοις παει η 147 η distinctive...ουάου έπεσε πολύυυυυυ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ουάου έπεσε πολύυυυυυ
Με τα 105 να υποθέσω ε?
-
ψεματα, η progression η 120αρα αλλα τοις μετρητοις η εκπτωση...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ουάου έπεσε πολύυυυυυ
Ηξερα οτι κανανε εκπτωση αλλα δεν ηξερα το ποσο.
Νομιζω οτι με αυτη την τιμη ειναι πλεον ευκαιρια...Βεβαια πρεπει να ειναι χωρις μεταλλικο (τα βαραει η Alfa) και πινακιδες κλπ κλπ ετσι?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ουάου έπεσε πολύυυυυυ
Ηξερα οτι κανανε εκπτωση αλλα δεν ηξερα το ποσο.
Νομιζω οτι με αυτη την τιμη ειναι πλεον ευκαιρια...Βεβαια πρεπει να ειναι χωρις μεταλλικο (τα βαραει η Alfa) και πινακιδες κλπ κλπ ετσι?
φανταζομαι...
δε βλεπω και καμια τρελη ευκαιρια...απλως τωρα κατεβηκε σε καλα επιπεδα η τιμη...και ειναι τοις μετρητοις!
-
Δεν πάει για αλλαγή η 147;
Αγορα hatchback μεχρι 25.000