-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Με συγχωρείς Μανώλη αλλά δεν είμαι καλός χριστιανός για να γυρίσω και το άλλο μάγουλο. Δεν πειράζω κανένα αλλά μη με πειράξεις.
Δλδ Μανώλη, επειδή είπε ότι δεν κατεβαίνει στην Κρήτη γιατί δεν γουστάρει τον πόλεμο, θα τον πυροβολήσουμε;
Το θέμα είναι πως θα τον πυροβολήσεις αφού δεν θα κατέβει στην Κρήτη?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με κάποιον Τομαχωκ ισως;;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με συγχωρείς Μανώλη αλλά δεν είμαι καλός χριστιανός για να γυρίσω και το άλλο μάγουλο. Δεν πειράζω κανένα αλλά μη με πειράξεις.
Δλδ Μανώλη, επειδή είπε ότι δεν κατεβαίνει στην Κρήτη γιατί δεν γουστάρει τον πόλεμο, θα τον πυροβολήσουμε;
Μισο λεπτο να παρω τα χαπια μου.
ΟΚ
-
...Από μικρό παιδάκι με θυμάμαι να κρατάω όπλα (κυνηγετικά πάντα),καί ποτέ δέν σηκωσα όπλο για 'πλάκα' απέναντι σέ συνάνθρωπο ή συνκυνηγό μου,διότι ΓΝΩΡΙΖΩ τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει...
Εσύ ήσουν τυχερός, αλλά πες το στο 6χρονο που σκότωσε χθες τη γιαγιά του στη Ζάκυνθο.
Όταν φίλος πήγε στην Κρήτη να αγοράσει ζώα, έφερε μαζί κι ένα 38άρι και ένα κουτί σφαίρες, δώρο του κτηνοτρόφου. Για γέλια και για κλάματα...Για ποιόν σκοπό είχε το όπλο πές μου
Το θεωρείς αδιανόητο να τό είχε για το κοπάδι στο βουνό;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχεις μείνει πίσω: Έχουμε ειδικό οπλισμό, για πυροβολισμούς μέσω internet. Δεν γλιτώνει με τίποτα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...Από μικρό παιδάκι με θυμάμαι να κρατάω όπλα (κυνηγετικά πάντα),καί ποτέ δέν σηκωσα όπλο για 'πλάκα' απέναντι σέ συνάνθρωπο ή συνκυνηγό μου,διότι ΓΝΩΡΙΖΩ τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει...
Εσύ ήσουν τυχερός, αλλά πες το στο 6χρονο που σκότωσε χθες τη γιαγιά του στη Ζάκυνθο.
Όταν φίλος πήγε στην Κρήτη να αγοράσει ζώα, έφερε μαζί κι ένα 38άρι και ένα κουτί σφαίρες, δώρο του κτηνοτρόφου. Για γέλια και για κλάματα...Για ποιόν σκοπό είχε το όπλο πές μου
Το θεωρείς αδιανόητο να τό είχε για το κοπάδι στο βουνό;
Ο πατέρας έπαιρνε για κυνήγι το γιό του από πολύ μικρό.
Ο πιτσιρικάς, μόνος στο σπίτι με τη γιαγιά, πήρε το όπλο από την ντουλάπα του μπαμπά, τα φυσίγγια από το συρτάρι, όπλισε και πήγε να παίξει με τη γιαγιά. Κι έπαιξε, για τελευταία φορά. Στη συγκεκριμένη ιστορία (δεν έχω σκάνερ, αλλιώς θα παρέθετα το άρθρο, αλλά μάλλον θα το δούμε το βράδυ στα κανάλια) λυπάμαι το μικρό. Οι υπόλοιποι θα το ξεπεράσουν. -
Τα λάθος χέρια ήταν του Πατέρα Ηλία σε αυτήν την περίπτωση.
Οπλα καί φυσίγγια ή τα φυλάμε ξεχωριστά,ή αχρηστεύουμε το όπλο (αφαιρώντας π.χ. το κλείστρο του) πρόχειρα,εάν τα φυλάμε στό ίδιο ντουλάπι
Πάντως είναι μιά ξεκάθαρη περίπτωση όπου 'το όπλο κάνει τόν φονιά' το παραπάνω...γάμησέ τα πάντως
-
Έχεις μείνει πίσω: Έχουμε ειδικό οπλισμό, για πυροβολισμούς μέσω internet. Δεν γλιτώνει με τίποτα.
Με συγχωρείτε αλλά όταν κάποιος χρησιμοποιεί μια μειοψηφία (αν είναι αλλιώς ας μας το διευκρινίσει) για να χαρακτηρίσει ένα ολόκληρο τόπο και τους ανθρώπους του σε σημείο που να απαξιεί να μας επισκεφτεί ή να μας γνωρίσει τι θέλετε να πω; Ευχαριστώ και συμφωνώ; Για να τον πυροβολήσουμε ούτε λόγος αλλά όχι και να τον φιλήσουμε. Παρόλα όσα έχει πει είναι πάντα καλοδεχούμενος γιατί έτσι ξέρουμε εδώ να κάνουμε αλλά όσο εξακολουθεί να λέει ότι λέει θα με έχει αναγκαστικά απέναντι του.
-
Άστοχη η παρατήρηση του Μανόλη. Μάνο ελεύθερος είναι ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Άλλωστε Μάνο δεν μας πρόσβαλε ο 'Petros' με αυτό που έγραψε.
Εμένα άλλο με προβλημάτισε όπως και τον Κώστα (cmarin) που το επισημάναμε και οι δύο πιο πάνωAυτό είναι τώρα το κακό. Μια ομάδα για να μην πω τρία χωριά 'μαγαρίζουν' και κακοχαρακτηρίζουν όλο το νησί...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Με συγχωρείτε αλλά όταν κάποιος χρησιμοποιεί μια μειοψηφία (αν είναι αλλιώς ας μας το διευκρινίσει) για να χαρακτηρίσει ένα ολόκληρο τόπο και τους ανθρώπους του σε σημείο που να απαξιεί να μας επισκεφτεί ή να μας γνωρίσει τι θέλετε να πω; Ευχαριστώ και συμφωνώ; Για να τον πυροβολήσουμε ούτε λόγος αλλά όχι και να τον φιλήσουμε. Παρόλα όσα έχει πει είναι πάντα καλοδεχούμενος γιατί έτσι ξέρουμε εδώ να κάνουμε αλλά όσο εξακολουθεί να λέει ότι λέει θα με έχει αναγκαστικά απέναντι του.
Σωστά τα λές,αλλά αυτή είναι ούτως ή άλλως η διαδικασία που ακολουθείται περισσότερο από τους περισσότερους
Τσουβάλισμα επειδή...έτσι. -
με παρομοιο τροπο παραλιγο ενας θειος μου θα 'καθαριζε' τη θεια μου (πριν χρονια)
ο μικρος ο γιος του ειχε γεμισει το οπλο (κυνηγητικο) παιζοντας και ο 'μαλακας' θειος εκανε αστεια με τη θεια μεχρι που ελεγξε αν το οπλο ηταν γεματο
οπλα σε σπιτι -και ειδικοτερα με παιδια- ειναι ανεπιτρεπτο
ΙΜΟ καλυτερο θα ηταν οι κυνηγοι να τα αφηνουν σε καποιο συλογο κλειδωμενα οταν δεν τα χρησιμοποιουν
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
..κι εμενα ο φυλακτος ηθελε να με καθαρισει..ε πετραν???
γιατί;
είσαι βρώμικος; -
Με συγχωρείς και εσύ Μιχάλη αλλά διαφωνώ μαζί σου. Μάλλον κατάφεραν να σε κάνουν να δεις από λάθος οπτική γωνία τα πράγματα.
Δηλαδή θα μπορούσα να γράψω και να έχω δίκιο ότι δεν πάω στην Ξάνθη γιατί είναι πέρασμα εμπόρων ναρκωτικών και προαγωγών που εισάγουν παράνομα ξένες για πορνεία με τη βοήθεια συχνά ντόπιων;
Επίσης δεν πατάω στην Καλαμάτα και στις πέριξ περιοχές γιατί έχει πολλούς χασισοπαραγωγούς και εμπόρους επίσης;
Επίσης δεν πατάω στην Αθήνα γιατί κυριαρχεί η Ρώσικη και Αλβανική Μαφία;Αν είναι δυνατόν!!!!
Όταν πας για καφέ Μιχάλη φοράς αλεξίσφαιρο; Όχι τίποτα άλλο για να ξέρω να προσέχω μην φάω καμιά αδέσποτη.
Ο κάθε ένας μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει και να υποστηρίζει ότι θέλει, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετώ τη στάση και τα λεγόμενα του. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
με παρομοιο τροπο παραλιγο ενας θειος μου θα 'καθαριζε' τη θεια μου (πριν χρονια)ο μικρος ο γιος του ειχε γεμισει το οπλο (κυνηγητικο) παιζοντας και ο 'μαλακας' θειος εκανε αστεια με τη θεια μεχρι που ελεγξε αν το οπλο ηταν γεματο
ΙΜΟ καλυτερο θα ηταν οι κυνηγοι να τα αφηνουν σε καποιο συλογο κλειδωμενα οταν δεν τα χρησιμοποιουν
Από την Κρήτη και ο θείος;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
με παρομοιο τροπο παραλιγο ενας θειος μου θα 'καθαριζε' τη θεια μου (πριν χρονια)ο μικρος ο γιος του ειχε γεμισει το οπλο (κυνηγητικο) παιζοντας και ο 'μαλακας' θειος εκανε αστεια με τη θεια μεχρι που ελεγξε αν το οπλο ηταν γεματο
καλύτερα οι κυνηγοί,να μάθουνε τί είναι αυτό το ρημάδι που δικαιούνται να κατέχουνε,καί πώς θα χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια.
θα μου πείς βέβαια,είναι σαν να ζητάς απο τους οδηγούς αυτοκινήτων,να μάθουνε να τα χρησιμοποιούν με ασφάλεια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φυσικά απαγορεύονται διαπληκτισμοί, αψιμαχίες και 'κόντρες' με οποιοδήποτε 4x4, ειδικά τώρα που υπάρχουν κινητάΓια θυμηθείτε τι είχε γίνει όταν είχαν κατέβει τα ΕΚΑΜ κι έστηναν μπλόκα. Για να μη χυθεί αίμα (Κρητικών κι ΕΚΑΜιτών) την έκαναν διακριτικά οι δεύτεροι (η πολιτική βούληση που λέγαμε)
3ος παγκόσμιος θα γινόταν
Κατά τ'άλλα οι περισσότεροι Κρητικοί που ξέρω μια χαρά παιδιά είναι αλλά βέβαια μένουν σε πόλεις
α και γάμους-πρόγαμους και λοιπά γλέντια στα ορεινά να τ'αποφεύγετε επίσης
Ρε μήπως θέλουν να κάνουν κανα κίνημα οι 'επαναστάτες' και δεν το χουμε πάρει χαμπάρι στην υπόλοιπη Ελλάδα???? ΕΛΕΟΣ
Αν ήμουν πολιτικός πάντως θα έκανα την εξής κίνηση 'Αν θέλετε μπορείτε να αποκοπείτε από την υπόλοιπη Ελλάδα και να αυτονομηθείτε από την στιγμή που δεν σεβεστε βασικές αρχές της δημοκρατίας μας. Άμα γίνει αυτό η αρωγή της Πολιτείας θα σταματήσει και έχετε το δικαίωμα να αναπτύξετε την δική σας οικονομία όπως εσείς νομίζετε και μπορείτε!!!!!' Σε μισή ώρα όλα τα όπλα θα ήταν στην πλατεία!!!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Με συγχωρείς και εσύ Μιχάλη αλλά διαφωνώ μαζί σου. Μάλλον κατάφεραν να σε κάνουν να δεις από λάθος οπτική γωνία τα πράγματα.
Δηλαδή θα μπορούσα να γράψω και να έχω δίκιο ότι δεν πάω στην Ξάνθη γιατί είναι πέρασμα εμπόρων ναρκωτικών και προαγωγών που εισάγουν παράνομα ξένες για πορνεία με τη βοήθεια συχνά ντόπιων;
Επίσης δεν πατάω στην Καλαμάτα και στις πέριξ περιοχές γιατί έχει πολλούς χασισοπαραγωγούς και εμπόρους επίσης;
Επίσης δεν πατάω στην Αθήνα γιατί κυριαρχεί η Ρώσικη και Αλβανική Μαφία;Μα δεν είπε αυτό ο άνθρωπος. Ούτε ότι δε μας γουστάρει είπε ούτε τίποτα.
Τέσπα δικαίωμά του να πιστεύει ότι θέλει.
Φυσικά και δεν φοράω αλεξίσφαιρό όταν πηγαίνω για καφέ, ακόμα και στα
Ανώγεια όταν είμαι ή στα Σφακιά ή δεν ξέρω και εγώ που αλλού στην Κρήτη. -
[quote= Ο Φίλος είπε
καποια στιγμη αυτη η μαλακια με τα οπλα στην κρητη πρεπει να σταματσει
ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ
χειροτεροι και απο τα ζωα [/quote]
Παρόλα αυτά δεν προχώρησα εγώ σε χαρακτηρισμούς γιατί πέρα από άδικοι δεν ταιριάζουν στα πιστεύω μου. Τι λες τώρα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
με παρομοιο τροπο παραλιγο ενας θειος μου θα 'καθαριζε' τη θεια μου (πριν χρονια)
ο μικρος ο γιος του ειχε γεμισει το οπλο (κυνηγητικο) παιζοντας και ο 'μαλακας' θειος εκανε αστεια με τη θεια μεχρι που ελεγξε αν το οπλο ηταν γεματο
καλύτερα οι κυνηγοί,να μάθουνε τί είναι αυτό το ρημάδι που δικαιούνται να κατέχουνε,καί πώς θα χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια.
θα μου πείς βέβαια,είναι σαν να ζητάς απο τους οδηγούς αυτοκινήτων,να μάθουνε να τα χρησιμοποιούν με ασφάλεια
Έτσι είναι, δυστυχώς. Όσο και να ξέρουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε, πάντα θα βρεθεί ο μαλάκας ή η στιγμή της απροσεξίας.
Κι εμείς μπορεί να είμαστε 1.000 φορές τυχεροί, αλλά ο άλλος μια φορά άτυχος...
Προσωπικά, έκοψα το κυνήγι μετά από το τέταρτο ατυχηματάκι, στο οποίο κάποιος από την παρέα άκουσε τα σκάγια να σφυρίζουν δίπλα του. Είχαμε αρχίσει να μαζευόμαστε πολλοί...
Και πέταξα (μαζί με τον πατέρα μου) το πιστόλι του από τον πόλεμο, όταν είδα κι έπαθα να μεταπείσω μεθυσμένο φίλο που ξεσφράγισε και όπλιζε την καραμπίνα του, με σκοπό να βγει στο μπαλκόνι και να ρίξει στον αέρα, από τη χαρά του. Φοβόμουν ότι δεν θα ήξερε που είναι ο 'αέρας', στην κατάστασή του. -
Ο χρήστης Και άλλος φίλος είπε έγραψε:
Πείτε με παλαβό, αλλά προσωπικά 'μποϋκοτάρω' την Κρήτη (δεν κατεβαίνω, παρότι έχω φίλους που με έχουν καλέσει επανειλημένα) εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης νοοτροπίας που υπάρχει για κάλυψη των θρασύδειλων οπλοφόρων με πρόσχημα τα 'τοπικά έθιμα' (που αποκαλύπτουν και την τραγική εικόνα του τοπικού ΗΘΟΥΣ).
Λεφτά από μένα δεν παίρνουν...Συγγνώμη για το
Και αυτό αν δεν θυμάστε. Δεν πειράζει όμως, ευτυχώς που εμείς τιμάμε τους φίλους μας και τους καλοδεχόμαστε πάντα!!!!
Κρήτη: όπλα, βεντέτα και άλλες ιστορίες.