-
Ο χρήστης greg-st έγραψε:
Μαλλον θα ειμαι κι εγω.Δεν εχω παραβρεθει ποτε σε αναλογη εκδηλωση.
Ελπιζω να κερδισω και κατι!!Στην ψηφοφορια παντως ψηφισα το ST.Τετοιο εχω και η αδυναμιες δεν κρυβονται.
Μα μόνο ότι θα γνωρίσεις κάποιους από εμάς είναι κέρδος.
Θα διηγείσαι περήφανος στους απογόνους σου για εκείνη την ημέρα του Μαΐου που άλλαξε τη ζωή σου. -
Καλά τα λες, Φρανκ!
Η λέξη 'ψώνιο' είναι πλέον πολύ μικρή για να φτάσει τα δικά μας επίπεδα χαφτιάς!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
από εδώ ποιοι θα πάνε?Εκεί θα είμαστε!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ε λογικα οι περισσοτεροι... -
ναι ρε ελατε ολοι, να μην κερδισουμε τιποτα εμεις!!!
-
Θα έρθω κι εγώ.
Ψηφίζω το fiesta ST. Νομίζω πως είναι το πλησιέστερο στο όρο GTI (αν ορίζεται έτσι) μαζεμένο-σβέλτο-στριφτερό-προσιτό με αίσθηση που χαρίζει χαμόγελο στον οδηγό του. Τα παραπάνω τα συμπεραίνω από αυτά που έχω διαβάσει κι έχω ακούσει, χωρίς να έχω οδηγήσει κανένα από τα παραπάνω αυτοκίνητα.
-
Πως θα σας γνωρίσω????
ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΤΥΑΡΙ
-
Ευκολο! Πλησίασε όποιον φοράει καπελλάκι Φόρουμ!
-
καλά που μου το είπες ....
να κάτσω με τους άλλους μη με δείρουν -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευκολο! Πλησίασε όποιον φοράει καπελλάκι Φόρουμ!Mια και είπες για καπελάκι. Όποιος έχει παραγγείλει καπελάκι και θέλει να το παραλάβει την Κυριακή στα Μέγαρα, να το δηλώσει σε αυτό το θέμα: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=17146
-
Παιδιά για να παρακολουθήσει κάποιος το event χρειάζεται το κουπόνι των 4T ή αυτό είναι μόνο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό?
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Παιδιά για να παρακολουθήσει κάποιος το event χρειάζεται το κουπόνι των 4T ή αυτό είναι μόνο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό?Μόνο για την ψηφοφορία χρειάζεται το κουπόνι.
Θα σε δούμε αύριο στη πίστα;
-
Να ρωτησω κατι κι εγω!Ξερουμε τι ωρα περιπου θα τελειωσει η ολη φαση?Την Φ1 την προλαβαινουμε???
-
Θα σε δούμε αύριο στη πίστα;
Yeap, και εγώ και ο Mclaren-Queen από πάνω θα περάσουμε μια βολτίτσα!
-
Αφού αρχίζει κατά τις 10:00, υπολόγιζε γύρω στις 2-3 ώρες (το πολύ)...
-
Ok, thanx για την ώρα. Και κάτι ακόμα, γιατί αν και έχω πάει μια φορά αλλά δεν θυμάμαι καλά, πως λέγεται η έξοδος? Απ' ότι θυμάμαι μετά την έξοδο ανεβαίνεις μια γέφυρα, δεξιά πάει προς Μέγαρα και αριστερά λέει προς Πάχη και την πίστα, σωστά?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αφού αρχίζει κατά τις 10:00, υπολόγιζε γύρω στις 2-3 ώρες (το πολύ)...Thanx!Ελπιζω να ναι ετσι!Μη χασουμε και τα μακλαρενικα που θα κανουν περιπατο αυριο(στις πισω θεσεις )!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Ok, thanx για την ώρα. Και κάτι ακόμα, γιατί αν και έχω πάει μια φορά αλλά δεν θυμάμαι καλά, πως λέγεται η έξοδος? Απ' ότι θυμάμαι μετά την έξοδο ανεβαίνεις μια γέφυρα, δεξιά πάει προς Μέγαρα και αριστερά λέει προς Πάχη και την πίστα, σωστά?Σωστά. Έχει και πινακίδα στην εθνική στην αρχή της γέφυρας που γράφει 'αυτοκινητοδρόμιο'.
-
Συνήθως όλοι βιάζονται (βιαζόμαστε) να φύγουν(-με) για το φαγητό... Οπότε μην περιμένεις να καθήσουμε εκεί με τις ώρες...
-
Ok, ραντεβού στα Μέγαρα
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5