-
Σωστος!Το χα ξεχασει το φαγητο!
Με καθυσηχασες αρκετα μπορω να πω!
Ραντεβου αυριο λοιπον! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σωστά. Έχει και πινακίδα στην εθνική στην αρχή της γέφυρας που γράφει 'αυτοκινητοδρόμιο'.
Το ιδανικό τεστ απότομης αλλαγής λωρίδας, αν τη δεις αργά.
-
θελω πολυ να ερθω αλλά κάτι μέσα μου φωνάζει Nurburgring, Nurburgring!!!
Θα δω πόσο δυνατα θα το φωναζει αυριο και θα αποφασίσω!!
(σημερα πάντως ξελαρυγγιάζεται!! ) -
Σε πολλους απο μας φωναζει αυτο το κατι!!
Εμενα καποιος μου εγγυηθηκε οτι και να μην προλαβουμε να γυσισουμε θα το δουμε καπου στα μεγαρα(ετσι Winmik? ) -
...εγώ άμα δεν δω το STi να κόβει δυο γύρες την πίστα δεν το κουνάω απ επαέ. Πάρ'το WinMobile και όπου θες
-
Ελπιζω να βγει γρηγορα το sti γιατι πως θα μπορεσω εγω να δαμασω τα αναριθμητα και ατιθασα αλογα του WinMobile!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
θελω πολυ να ερθω αλλά κάτι μέσα μου φωνάζει Nurburgring, Nurburgring!!!Θα δω πόσο δυνατα θα το φωναζει αυριο και θα αποφασίσω!!
(σημερα πάντως ξελαρυγγιάζεται!! )Απ' το να κάτσεις να δεις τον Αλόνσο να κερδίζει, καλύτερα Μέγαρα!
Που ξέρεις, μπορεί να κερδίσεις καμιά συνοδήγηση με Alfa Romeo! Τι χαρά, τι χαρά!!!
-
τελικα το golf gt κερδισε!!
μαλλον για γελοια ειναι το αποτελεσμα!!!ωραιο θεαμα εδωσαν οι οδηγοι ειδικα με το evo 9 και το subaru sti!!!
Y.Γ αλλη φορα ας φερνουν και ποιο μεγαλα κρανη και αυτοκινητα γιατι μερικοι εμπαιναν με δυσκολια!!! !!!
ευχαριστω το Λευτερη Μανιαδακη για την γρηγορη βολτα με το sti!!!
-
Δεν είπες όμως όλη την τριάδα, όπου εκεί είναι ακόμη πιο παράξενα τα αποτελέσματα...
Πρώτο λοιπόν το GT (οποία έκπληξις)
Δεύτερο το MX-5 (μέχρι κι ο Καββαθάς σχολίασε πως μάλλον περισσότερο συναισθηματικά ήταν τα κριτήρια των ψηφισάντων)
Τρίτο το Astra OPC (???)Ευχαριστώ θερμά τον Ακη Τεμπερίδη που έκανε τα μαγικά του με τον κόκκινο διάβολο (EVO IX)...
Για μια ακόμη φορά η παράγκα ήταν εκεί, ενωμένη δυνατή.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
θελω πολυ να ερθω αλλά κάτι μέσα μου φωνάζει Nurburgring, Nurburgring!!!Θα δω πόσο δυνατα θα το φωναζει αυριο και θα αποφασίσω!!
(σημερα πάντως ξελαρυγγιάζεται!! )Τι κατάλαβες που δεν ήρθες;
Για βοήθησέ μας σε μια απορία που εξέφρασε ο 'lkar' προ ημερών.
Τα μοτέρ της mc laren έρχονται σπασμένα από το εργοστάσιο ή τα σπάνε επιτόπου;Στο θέμα τώρα.
Τα αποτελέσματα αναμενόμενα στον νικητή. Αλλά γενικά ήταν 'κάπως'.
Εγώ ήμουν από τους 'άτυχους' που συνοδήγησα με τον Άκη Τεμπερίδη και το evo. Τον ευχαριστώ για τη βόλτα.
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
τελικα το golf gt κερδισε!!
μαλλον για γελοια ειναι το αποτελεσμα!!!ωραιο θεαμα εδωσαν οι οδηγοι ειδικα με το evo 9 και το subaru sti!!!
Y.Γ αλλη φορα ας φερνουν και ποιο μεγαλα κρανη και αυτοκινητα γιατι μερικοι εμπαιναν με δυσκολια!!! !!!
ευχαριστω το Λευτερη Μανιαδακη για την γρηγορη βολτα με το sti!!!
το 1-2 δηλαδή από αμάξια που δεν είναι GTI!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ενώ το 3;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
θελω πολυ να ερθω αλλά κάτι μέσα μου φωνάζει Nurburgring, Nurburgring!!!
Θα δω πόσο δυνατα θα το φωναζει αυριο και θα αποφασίσω!!
(σημερα πάντως ξελαρυγγιάζεται!! )Τι κατάλαβες που δεν ήρθες;
Ειδα έναν πολυ ωραιο αγωνα!!
Ηθελα να ερθω αλλά το Nurburgring δεν το χανα με τιποτα! Χαιρομαι που περάσατε καλα αλλά κι εγω περασα καλά, ότι του αρέσει του καθένα!
Για βοήθησέ μας σε μια απορία που εξέφρασε ο 'lkar' προ ημερών.
Τα μοτέρ της mc laren έρχονται σπασμένα από το εργοστάσιο ή τα σπάνε επιτόπου;Οχι ρε συ, τα σπάνε επι τόπου!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ενώ το 3;
Να αποκλειστεί το 3 λόγω ασχετοσύνης για να μπει στην τριάδα το 4!
-
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον Άκη Τεμπερίδη, αλλά και τον Λάμπρο Αθανασουλα για τις βόλτες με το Evo και Fiesta ST αντίστοιχα!!
Να πω κι ένα ευχαριστώ στο παιδάκι που τράβηξε το κουπόνι μου για το σεμινάριο safetrack!!! Ευριπίδη, μήπως ήταν ο γιος σου ρε;
Edit: Ηλέκτρα, προλάβαινες να είσαι πίσω στην ώρα σου για το GP (έτσι, για να σε τσούξει )
-
Αντε και του χρονου παιδια!Πολυ ωραια ηταν σημερα!Αφου προλαωαμε και την Φ1 παλι καλα!Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα στον Κο Τσαδαρη για την καταπληκτικη βολτα με το R32!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ευχαριστώ θερμά τον Ακη Τεμπερίδη που έκανε τα μαγικά του με τον κόκκινο διάβολο (EVO IX)...
Για μια ακόμη φορά η παράγκα ήταν εκεί, ενωμένη δυνατή.
Εγώ ήμουν από τους 'άτυχους' που συνοδήγησα με τον Άκη Τεμπερίδη και το evo. Τον ευχαριστώ για τη βόλτα.
Κ εγω απο τους ατυχους ημουν κυριε Τεμπεριδη πολλα ευχαριστω για την βολτα
οτι και να πω θα ειναι λιγο....Παραγκα rules
Κατα τα αλλα περιμενα λιγο διαφορετικα τα αποτελεσματα,οχι για το «gti» της χρονιας που ολοι ξεραμε οτι θα ειναι το golf αλλα για το 2ο και το 3ο που δεν περιμενα με τιποτα να ειναι το mazda και το Opel...
Αντε και του χρονου....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κατα τα αλλα περιμενα λιγο διαφορετικα τα αποτελεσματα,οχι για το «gti» της χρονιας που ολοι ξεραμε οτι θα ειναι το golf αλλα για το 2ο και το 3ο που δεν περιμενα με τιποτα να ειναι το mazda και το Opel...Αντε και του χρονου....
Και του χρόνου Opel? Μα γιατί?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Edit: Ηλέκτρα, προλάβαινες να είσαι πίσω στην ώρα σου για το GP (έτσι, για να σε τσούξει )Που να το ξερω ρε Θέμη...
Νομιζα μετα το gti της χρονιας, θα ακολουθουσε το τσιμπουσιον της χρονιας Και λέω δεν θα προλάβω...
Δεν πειραζει, του χρόνου που θα βγει κάποιο golf πάλι
-
Τσιμπουσιον δεν ειχε το προγραμμα σημερα...
Λογικα θα το αναπληρωσουμε καποια αλλη μερα
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5