-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τσιμπουσιον δεν ειχε το προγραμμα σημερα...Λογικα θα το αναπληρωσουμε καποια αλλη μερα
Αν δε συνδιαστεί με ένα track day τότε θα είναι άψογο.
-
Με τη σειρά μου, να ξαναχαιρετήσω όσα παιδιά του forum συνάντησα σήμερα στα Μέγαρα για πρώτη φορά. Παίδες, ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα και να'χουμε και μεγαλυτερότερη άνεση για κους-κους...
Όσο για το Λευτέρη το Μανιαδάκη που με τσάρκαρε 2 γύρους με τη Σουμπαρούκλα, τι να πω...
-Ότι στο στεγνό οδηγούσε -προς τέρψιν των ευκαιριακών συνοδηγών- λες και ήμαστε στο... Andros Trophy;
-'Οτι οι γωνίες παρέκκλισης πλησίαζαν τις 90 μοίρες;
-Να πω μήπως για τη 'μαγκιόρικη' αποσταθεροποίηση-παρεκτροπή της Φτερούγας με μικροτιμονιά κατα τα χωράφια; Από πριν και με πολλά;
-Ή να πω για το φιλικό ως παιδικό χαμόγελο, με το οποίο συνόδευε ΟΛΟΥΣ τους συνοδηγούς, από την ώρα που έμπαιναν ως την ώρα που τρέκλαγαν, προσπαθώντας να βγουν;
Στα έξοδα με έβαλες, φίλε Λευτέρη (κι ελπίζω να μη σε ενοχλεί η προσφώνηση), γιατί από βδομάδα με βλέπω να δηλώνω συμμετοχή στο advanced αλλά χαλάλι... Αυτά είναι money well spent! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τσιμπουσιον δεν ειχε το προγραμμα σημερα...
Λογικα θα το αναπληρωσουμε καποια αλλη μερα
Αν δε συνδιαστεί με ένα track day τότε θα είναι άψογο.
Αντε κυριε Προεδρε αναμενουμε την ημερομηνια......
-
και μετά
-
-
Καταπληκτικός, απλά ανεπανάληπτος ο Λευτέρης με το Sti, αν και δεν είχα την τύχη να το ζήσω από μέσα, χάζεψα για πολλή ώρα από μακριά!
Συγχαρητήρια!
Και μια παράκληση προς τα μέλη του forum: όσοι τράβηξαν video από τα παιχνίδια στην πίστα, ας τα ανεβάσουν κάπου (πχ rapidshare) να τα δούμε -ξανά- και εμείς! Αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια για το ανέβασμα, να γράψω στα πρόχειρα ένα how-to!
-
Stay tuned!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Stay tuned!!Αντε σκουριάσαμε!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Stay tuned!!
Αντε σκουριάσαμε!!
Μα μην παίρνετε Γαλλικά να μην σκουριάζετε! Ορίστε μας!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Stay tuned!!
Αντε σκουριάσαμε!!
Ξέρεις τι εννοώ εγκάθετε πρόεδρε!!
-
Πρόεδρε φρόντισε να είμαι και γω στην Αθήνα τότε.
-
Ποσα μας δινεις ????
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τσιμπουσιον δεν ειχε το προγραμμα σημερα...Λογικα θα το αναπληρωσουμε καποια αλλη μερα
οπότε να έχω λίγες τύψεις που δεν ήρθα.
Stay tuned!!
Αντε σκουριάσαμε!!
καλάαααααα..... δυστυχώς η ΠΑ μου στέρεισε θέαμα σήμερα...
-
Ωραία περάσαμε....
Χάρηκα που σας είδα μετά από πολύ καιρό...
Μεγάλο ευχαριστώ και στην παράγκα που μας χάρισε βολτούλα, εμένα με το STi και το Λευτέρη στα πηδάλια να το στρίβει σε γωνίες απίστευτες...
Ευχαριστώ και όσους έκαναν baby-sitting για να πάω να παίξω.
Τώρα όμως, θέλω να οδηγήσω!!! Κανονίστε!! -
Όλα καλά!
Τα αποτελέσματα, αναμενόμενα στο περίπου, είχε διαφανεί τουλάχιστον η πρώτη θέση, ακόμα κι εδώ στο forum. Μην ξεχνάμε ότι δεν ψηφίζουν μόνο φορουμάδες, και ότι η έννοια Gti διαφέρει στην αντίληψη του καθενός σήμαρα...
Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον Λάμπρο Αθανασούλα και μέσω του 4TF για την... 'επείγουσα αερομεταφορά' με το Focus ST...
Ο άνθρωπος πήγαινε στα 5 ή 6/10 ( τουλάχιστον 400/10 δικά μου) ενώ μου εξηγούσε ήρεμα κι απλά το τι και πως...
Να πω επίσης σε όλους τους γρήγορους από τα κάγκελα μπροτά στα pits που βλέποντας Κ3-Κ4-Κ5 έλεγαν 'καλά, αυτός πάει εκδρομούλα', πολύ θα ήθελαν να είναι μέσα στο ... πούλμαν!
Το Focus πρέπει λογικά να είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο GT για ανοιχτούς δρόμους με πολλή δύναμη και ροπή, αλλά στο 'σφιχτό' περιβάλλον της πίστας των Μεγάρων δεν βολεύεται ιδιαίτερα, και δεν είναι μόνο δική μου η αίσθηση αυτή...
Να μεταφέρω και μια απορία-αίτημα του γιού μου: 'Καπελλάκι έχω! Αν γράφω κι εγώ στο forum, θα με κάνει μια βόλτα ο κ.Τσάδαρης με την Gallardo?'
Edit: Χάρηκα που είδα παλλούς φίλους και γνώρισα από κοντά κι άλλους, παλιούς και νέους...
-
Καλημέρα και από εμένα.
Ωραία περάσαμε, όμορφη ημέρα, όμορφη εκδήλωση.
Οι φτερούγες 'λύσσαξαν'
Ο sx είχε πολλά κέφια και 'έβρασε' και την Cayman και το 350Ζ.
Και του χρόνου παιδιά.ΥΓ. Παράγκα rules
-
Ωραία ήταν! Και με Bonus για τους Φορουμάδες!
Του χρόνου θα οργανώσουμε καλύτερο bonus!
Αντε και στο TD τώραα!!
-
τι είναι η παράγκα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τι είναι η παράγκα?Ξύλινο κτίριο, στηριζόμενο επί πασσάλων.....
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5