-
dino ta - apo to honda civic 1,4. to a/c sti xisi gia to xethampoma sto mprostino parathiro trizei apelpistika , me to a/c anoigmeno kai se aniforiko tmhma kovei to aytokinhto katanalosi xekinise me 9,1 stin poli kai exei pesei sto 7,7 se mia diadromi 24 xlm, aneveno kai kateveno ena vouno.
- apotelesmatiko to a/c , sto dromo gia na sou figei auto to oxima prepei na eisai gynaika. eimai sta 400 molis xlm loipes paratiriseis argotera. pantos to 1,8 me tetia kratimata prepei na einai apaixto sti grigori odigisi
-
Tι να κλασουν και τα Αμερικανια!!!
Σιγα μην σαρωσαμε.
Leon ειπαν στο Ελλαda παει και τελειωσε.
Μιλησαν οι 4Τ,drive κτλ κατατοπισμενοι δημοσιογραφοι που γουσταρουν Ευρωπαιλα..... -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Tι να κλασουν και τα Αμερικανια!!!
Σιγα μην σαρωσαμε.
Leon ειπαν στο Ελλαda παει και τελειωσε.
Μιλησαν οι 4Τ,drive κτλ κατατοπισμενοι δημοσιογραφοι που γουσταρουν Ευρωπαιλα.....τώρα ψήφισαν το μαζντα 2 όμως.
-
έτσι ετσι (για το λεον)
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Αλήθεια γιατί οι λαλάκες οι γιαπωνέζοι δεν βγάζουν hybrid και το 5-3θυρο civic;; εγώ θα το είχα αγοράσει την άλλη ημέρα!!!
φοβούνται μήπως ξεκολλήσουν οι συσσωρευτές από το αυτοκίνητο όπως τα δικά μας σφραγίσματα στις λακκούβες
-
ερωτηση. μπορο να βαλω στο πενταπορτο το 1350 τις εξατμισεισ του 1800 τις τριγωνικες?
-
διακοσμιτικές. Τις κόβεις και τις φοράς σαν καπάκια
-
Δεν χρειάζεται να παίρνετε τηλέφωνο στους κλέφτες (11880) ή στους λιγότερο κλέφτες (11888). Υπάρχει το:
http://www.whitepages.gr
είναι δωρεάν και βρίσκετε ό,τι θέλετε:
στην συγκεκριμένη περίπτωση, θ'αρκούσε να έγραφε κάποιος ΠΑΠΡΑΣ και να πατούσε αναζήτηση...
Δοκιμάστε το! -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9071214.011/u.s.-news-releases-08-top-carsΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣαααρρρωωωωσσσαααμμμμεεεε
Ποιοι; To Accord που είναι διαφορετικό από την Ευρώπη και πουλάει ούτως ή άλλως ελάχιστα;
Το CR-V που εκεί λογίζεται σαν small suv (και είναι ακριβότερο από ένα Cherokee πχ...), ενώ στην Ελλάδα το αγοράζουν ελάχιστοι , αφού κοστίζει ένα 40άρι σχεδόν...
Το Fit που είναι ποιο; Το Jazz! Που στην Ελλάδα πουλάει ελάχιστα, λόγω Σαρακάκη και ακριβής τιμής, ενώ και στις ΗΠΑ, αμφιβάλλω αν θα το παίρνει κάποιος όταν θέλει economy car , αφού μπορεί να πάρει πχ ένα Aveo και να του περισσέψουν και μερικές χιλιάδες δολάρια για...βενζίνες!Για μένα, το εντυπωσιακό από αυτή τη λίστα είναι όχι τα κατορθώματα της Honda, αλλά των Γερμανών! Που καταφέρνουν να πρωτεύουν, μην έχοντας ουσιαστικά εργοστάσια στις ΗΠΑ (μόνον τα SUVλάκια τους φτιάχνουν εκεί...), μην έχοντας ειδικές εκδόσεις (η 3άρα των ΗΠΑ είναι σαν την ευρωπαϊκή, όπως και το Golf GTI) , ενώ παράλληλα είναι και ακριβότεροι όλων!
Για να μην λέμε μόνον ότι αυτά συμβαίνουν εν Ελλάδι!
Φαίνεται πως το german engineering έχει ακόμη πέραση παντού... -
σαν διακοσμιτικες οι μπουκες στην εξατμιση φιλε γινονται σε ολους τους εξατμισαδες η ξερεις κατι συγεκριμενο η στην εταιρια . σε ροταω λογω οτι ειμαι απο επαρχια και δεν κατεχο ολα τα αθηναικα κολπα
-
Καλή χρονιά!!!Ενδιαφέρομαι για το civic 1,8 sport!!Σε σύγκριση με το golf tsi 140 hp πως πάει?Με ενδιαφέρει στο δρόμο αν πάει καλύτερα και αν έχει καλύτερη ηχομόνωση για ταξίδια!!
-
γενικά πάνε το ίδιο αλλά δες στο forum του honda civic που υπάρχει αναφορά από χρήστες που έχουν και τα 2.... Κοντά το τέλος είναι κάτι αναφορές σε αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... start=7005
-
Χαιρετώ!
Το ψηστήρι απέδωσε κι η μητέρα μου είναι απελπιστικά κοντά στο Civic IMA. Αύριο θα κάνουμε και test drive, το οποίο νομίζω ότι θα δράσει συνεπικουρικά στην απόφασή μας να το αποκτήσουμε.
Αν και μένουμε στα Νότια Προάστια κι η Honda Γλυφάδας είναι η κοντινότερη επιλογή, θα μας ενδιέφερε να μας συστήσουν οι περισσότερο γνώστες μία αντιπροσωπεία στην οποία να μπορούμε να βασιστούμε, αν χρειαστεί κάτι παραπάνω από μια απλή τυπική συντήρηση; Πολλά ακούω για την Πράπα, μήπως θα ήταν προτιμότερο να αγοραστεί το αυτοκίνητο από εκεί;
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χαιρετώ!
Το ψηστήρι απέδωσε κι η μητέρα μου είναι απελπιστικά κοντά στο Civic IMA. Αύριο θα κάνουμε και test drive, το οποίο νομίζω ότι θα δράσει συνεπικουρικά στην απόφασή μας να το αποκτήσουμε.
Αν και μένουμε στα Νότια Προάστια κι η Honda Γλυφάδας είναι η κοντινότερη επιλογή, θα μας ενδιέφερε να μας συστήσουν οι περισσότερο γνώστες μία αντιπροσωπεία στην οποία να μπορούμε να βασιστούμε, αν χρειαστεί κάτι παραπάνω από μια απλή τυπική συντήρηση; Πολλά ακούω για την Πράπα, μήπως θα ήταν προτιμότερο να αγοραστεί το αυτοκίνητο από εκεί;
Ευχαριστώ!Συγχαρητήρια για την επιλογή.
Α. ΠΑΠΡΑΣ λέγεται. Μπορείς να πας στο κατάστημα επί της Ποσειδώνος.
Β. Από που θα αγοράσεις το αυτοκίνητο δεν έχει καμία σημασία. Επιλογή αυτού που σου προσφέρει τα περισσότερα.
Γ. Με εξαίρεση το ΙΜΑ όλα τα υπόλοιπα μέρη είναι απολύτως συμβατικά. Ο κινητήρας είναι πρακτικά αυτός του Jazz, και το αμάξωμα αναρτήσεις είναι ίδιο ακριβώς με το 4θυρό. Το μόνο που πιθανώς να ανησυχήσει κάποιον είναι το CVT αλλά και λόγω Jazz πάλι υπάρχει η γνώση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Στα εξαρτήματα του ΙΜΑ η λύση είναι απλή καθώς είναι plug-in. ΙΜΗΟ μόνον ένα τρακάρισμα φοβάμαι και αυτό λόγω του φαινομένου ντόμινο (ο χώρος του κινητήρα είναι τόσο μικρός που μία απλή σύγκρουση θα παρασύρει τα πάντα). -
Εχω αγωνια για το νεο nsx υπαρχει τιποτα νεοτερο?Καμια δοκιμη?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Χαιρετώ!
Ευχαριστώ!Συγχαρητήρια για την επιλογή.
Α. ΠΑΠΡΑΣ λέγεται. Μπορείς να πας στο κατάστημα επί της Ποσειδώνος.
Β. Από που θα αγοράσεις το αυτοκίνητο δεν έχει καμία σημασία. Επιλογή αυτού που σου προσφέρει τα περισσότερα.
Γ. Με εξαίρεση το ΙΜΑ όλα τα υπόλοιπα μέρη είναι απολύτως συμβατικά. Ο κινητήρας είναι πρακτικά αυτός του Jazz, και το αμάξωμα αναρτήσεις είναι ίδιο ακριβώς με το 4θυρό. Το μόνο που πιθανώς να ανησυχήσει κάποιον είναι το CVT αλλά και λόγω Jazz πάλι υπάρχει η γνώση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Στα εξαρτήματα του ΙΜΑ η λύση είναι απλή καθώς είναι plug-in. ΙΜΗΟ μόνον ένα τρακάρισμα φοβάμαι και αυτό λόγω του φαινομένου ντόμινο (ο χώρος του κινητήρα είναι τόσο μικρός που μία απλή σύγκρουση θα παρασύρει τα πάντα).- Ο κινητήρας είναι πολύ δυνατότερος 95 PS
- Το cvt δεν εχει κανένα πρόβλημα χρόνια τώρα
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Σήμερα κάναμε test-drive κι οι εντυπώσεις είναι αντικρουόμενες.
Τόσο για τους πωλητές που δεν ξέρουν ακριβώς το αντικείμενο (αλλά κάνουν καλή εντύπωση σε όσους δε γνωρίζουν και πολλά, πχ τη μητέρα μου ), αλλά κι από το αυτοκίνητο.
Κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο, ελπίζω να γράψω περισσότερα. Μερσί! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Σήμερα κάναμε test-drive κι οι εντυπώσεις είναι αντικρουόμενες.
Τόσο για τους πωλητές που δεν ξέρουν ακριβώς το αντικείμενο (αλλά κάνουν καλή εντύπωση σε όσους δε γνωρίζουν και πολλά, πχ τη μητέρα μου ), αλλά κι από το αυτοκίνητο.
Κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο, ελπίζω να γράψω περισσότερα. Μερσί!Στην Γλυφάδα πήγατε για test drive?
-
μάλλον έτσι είπε, ότι του είναι πιο κοντά
-
HONDA FORUM