-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tριαντάφυλλε, το πρώτο τι είναι; Ντίζες επιλογέα;Σωληνάκια υψηλής για τα φρένα δεν είναι;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Tριαντάφυλλε, το πρώτο τι είναι; Ντίζες επιλογέα;
Σωληνάκια υψηλής για τα φρένα δεν είναι;
ναι, γιατι οποιος φοβαται, φρεναρει...
-
σωληνακια υψηλης
η φιλτροχοανη (για οσους δεν ξερουν) ειναι direct replacement για τη χοανη που εχει ουτως ή αλλως απο τη μαμα.. με τη διαφορα οτι δεν πλενεται, απλα καθαριζεται με αερα και την ξανατοποθετεις..
Λενε οτι δεν προσφερει πολλα (σχετον τιποτα) απο μονη της και πως συνδιαζεται καλυτερα με πειραγμενη... πεταλουδα.. η οποια και δεν θα μπει, βεβαιως βεβαιως!
αγοραστηκε, για να γλυτωσω τα 25αρια που εχει η .. αναλωσιμη! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τς τς τς.. καποιες φορες βρισκεις και κοκκινα φαναρια ρε φιλε!
-
Καλημέρα σε όλους! Το Accord πως το βλεπετε; Κυρίως για χρήση εκτός πόλης το θέλω, με οικογενεια και αποσκευές. Κανω 10000 τέτοια χλμ το χρόνο. Τι παραπάνω έχει να προσφέρει έναντι τών Mondeo, 6, Passat κλπ, γιατι κοστίζει αρκετα παραπάνω! Επίσης, ποιό στυλ οδήγησης πιστευετε ότι του αρμόζει;
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
τς τς τς.. καποιες φορες βρισκεις και κοκκινα φαναρια ρε φιλε!
δεν ηξερα οτι για να φρεναρεις στα φαναρια χρειαζεσαι υψηλης...
-
ε, αμα εχεις γληγορο αμαξι, μαζευεις γρηγορα χλμ, πρεπει καπως να σταματησεις..
βεβαια, που να το ξερεις.. -
ενα θα σου πω μονο, Αλοφοσκουφης.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σωληνακια υψηλης
η φιλτροχοανη (για οσους δεν ξερουν) ειναι direct replacement για τη χοανη που εχει ουτως ή αλλως απο τη μαμα.. με τη διαφορα οτι δεν πλενεται, απλα καθαριζεται με αερα και την ξανατοποθετεις..
Λενε οτι δεν προσφερει πολλα (σχετον τιποτα) απο μονη της και πως συνδιαζεται καλυτερα με πειραγμενη... πεταλουδα.. η οποια και δεν θα μπει, βεβαιως βεβαιως!
αγοραστηκε, για να γλυτωσω τα 25αρια που εχει η .. αναλωσιμη!Άντε, καλή αρχή!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σωληνακια υψηλης
αγοραστηκε, για να γλυτωσω τα 25αρια που εχει η .. αναλωσιμη!Καγκουρεψε οσο προλαβαινεις γιατι στο... Variant δε θα σου επιτρεπεται
-
Ο χρήστης dpets έγραψε:
Καλημέρα σε όλους! Το Accord πως το βλεπετε; Κυρίως για χρήση εκτός πόλης το θέλω, με οικογενεια και αποσκευές. Κανω 10000 τέτοια χλμ το χρόνο. Τι παραπάνω έχει να προσφέρει έναντι τών Mondeo, 6, Passat κλπ, γιατι κοστίζει αρκετα παραπάνω! Επίσης, ποιό στυλ οδήγησης πιστευετε ότι του αρμόζει;
Ευχαριστώ.νομίζω ότι εχει τοπικ και για το accord, αλλά γενικά είναι μισή κατηγορία πάνω σε σχέση με το masda. Για το passat είναι παρόμοια αλλά σίγουρα το passat θα τις έχει τις ζημιές του
-
Ο χρήστης dpets έγραψε:
Ευχαριστώ.μιας και έχουν το ίδιο περίπου μήκος .... να πας να τα κάνεις test drive για να δεις ποιο σου
ταιριάζει .... από τα λίγα χλμ που εκανα με το νεο accord, με εντυπωσίασε η πολύ χαμηλή κατανάλωση του
και δεν μου άρεσε η ανάρτηση του, που δεν μπορούσε να χειριστεί το βάρος του, για χάρη της άνεσης. Αν το
θες για ταξίδια ΜΟΝΟ είναι μια πολύ καλή επιλογή ! θεϊκό σασμαν -
[quote='johnkyr
μιας και έχουν το ίδιο περίπου μήκος .... να πας να τα κάνεις test drive για να δεις ποιο σου
ταιριάζει .... από τα λίγα χλμ που εκανα με το νεο accord, με εντυπωσίασε η πολύ χαμηλή κατανάλωση του
και δεν μου άρεσε η ανάρτηση του, που δεν μπορούσε να χειριστεί το βάρος του, για χάρη της άνεσης. Αν το
θες για ταξίδια ΜΟΝΟ είναι μια πολύ καλή επιλογή ! θεϊκό σασμαν[/quote]Θα τα κάνω test drive. Σε σχέση με τα αντίστοιχα ' ακριβα' γερμανικά σε τί υστερεί (εκτός από ...φιγούρα και εμπορευσιμότητα για μεταπωληση)? Φαντάζομαι έχουν και καλυτερη οδική συμπεριφορά. Τελικά δηλαδή με τι συγκρίνεται αυτό το αυτοκινητο, με τα 'ακριβά' ή με τα 'value for money' που ανέφερα?
Παντως μου έχει κάνει κακή εντυπωση στο accord, ότι όλα αυτά τα τεχνολογικά καλουδια τα δίνει μόνο στο 2.4 το οποίο είναι και αποκλειστικά αυτόματο. ΄Δηλαδή δεν μπορείς να τα παραγγείλεις σαν extra;
Δεν είμαι ειδικός, αλλά κατι πρέπει να πηγαίνει στραβά με αυτή την αντιπροσωπεία, και λαμβανοντας υποψη όσα έχω ακούσει κατα καιρούς μαλλον ' οπου καπνός και φωτια'.Στον προβληματισμό σου για αγορά μεχρι το ίδιο ποσό (35-40) περίπου είμαι και εγώ, αλλα το θελω για αποκλειστική χρήση εκτός και με συνεπιβατες που επιβαλλουν πιο 'προσεκτική' οδήγηση. Ωστόσο, θελω να αποφύγω to συντηρητικό-πολυ οικογενειακό προφίλ που έχουν κάποια αυτοκίνητα της κατηγορίας. Βεβαια , αυτό είναι υποκειμενικό όσον αφορά την εμφάνιση, αλλα αν δεν κάνω λάθος κάποιες εταιρείες έχουν 'δεθεί ' με συγκεκριμένο κοινό.
Το αυτοκίνητο 7-8 χρόνια θα το κρατήσω, και σε αυτό το βαθος χρόνου, θέλω και να μην βρεθώ με κάτι πολυ ξεπερασμένο και φυσικά να μην έχω και προβλήματα .Τι άλλο να κοιτάξω κατα την γνώμη σας, μεχρι 40Κ μετρητά?
-
-το accord στην οδήγηση μου έδινε την εικόνα μιας πολύ καλής corolla.
-To σχήμα του μου αρέσει πολύ
-τα 10 χρόνια εγγύηση είναι κοροϊδία που λέει ο Σ
-η τιμή του 29.500 δεν ξεφεύγει γιατί δεν μπορείς να βάλεις extra
-το μεταλλικό δεν κοστίζει
-μικρός χώρος αποσκευών
-είναι Euro 5
-cd 0,26Σε σχέση με το 6, Passat κτλ, προσφέρει σίγουρα την σπανιότητα (2000cc εκκίνηση αν αυτό σε ενδιαφέρει),
την χαμηλή κατανάλωση, το σχήμα που εμένα μου αρέσει, την αξιοπιστία,το accord είναι σε μια κατηγορία ανάμεσα στα 'λαικα' και τα 'ακριβά' κατ εμε
κάπου στα Saab, Volvoτι αυτοκίνητο έχεις τώρα ?
το mazda6 Tc 1.8 είναι ίσως πιο τίμιο για τα € που ζητά (γι αυτό και καθε μήνα τσιμπάνε την τιμή του)
το Αccord διαφέρει και κοστίζει λίγο παραπάνω
και το Α4 1.8Τ 2.0Τ κοστίζει αρκετά (αν και είναι πολύ καλό overall)... στα όρια του υπέρ τιμημένου
η Bmw 320 δεν τσουλάει με το 2.0 μοτέρ, πρέπει να πας σε 325
η merk C180 blue .... είναι μια λογική επιλογή
δες και το subaru legacy (αν και μάλλον θα καίει πολύ)τι θα έλεγες και για τα prius civic IMA ?
-
Σε ευχαριστω για τις πληροφορίες johnkyr. Δεν τα έχω οδηγήσει τα αυτοκινητα και αυτα που αναφέρεις μου είναι χρήσιμα. Corolla 1.6 έχω, είναι σχεδόν 6 ετών και είμαι ευχαριστημένος από την συνδυασμένη χρήση του 'μεσα-έξω'. Ομως στα μειον είναι ο θόρυβος και η οδική συμπεριφορά στο ταξίδι και ο μικρός χώρος αποσκευών για τις ανάγκες μου. Στην πολη, η κατανάλωση. Από ασφάλεια, υστερεί σε σχέση με τα αυτοκινητα που συζητάμε,εφόσον είναι μια κατηγορία κάτω. Κάποια από τα μικρά που κοιτάζω έχουν 6 αεροσακους, να φανταστείς.
Τελος παντων, δεν υπάρχει άλλη λυση το Corolla θα το πουλήσω και θα παρω ένα μικρό (σκεφτομαι το Mazda 2 ή το Yaris) και ενα μεγαλο όπου όπως ξερεις οι επιλογές είναι πολλές.
Σχετικά με αυτά που προτείνεις, το Prius εκτός πόλης εχει κατανάλωση γυρω στα 5,5-6.0. Δεν κερδίζεις πολλά. Το έχει στενός συγγενής και έχω ιδία πείρα από ταξίδι με αυτό. Το ΙΜΑ φαντάζομαι στα ίδια θα είναι. Και τα δυο είναι μια κλάση κάτω σε χωρους και οδική συμπεριφορά. Το Legacy ποσα χρόνια το έχουνε στην αγορά; Επιπλέον θα έχει υψηλή καταναλωση και συντήρηση. To A4 μου αρέσει και είναι 1,8 αλλα εμπειρία με αυτους δεν έχω, και δεν έχω ακούσει καλα λόγια για το after sales τους. Η C180 μου φαινεται πιο προχωρημένη σχεδιαστικά από την 320. Καi για τους δύο αυτους έχω ακούσει καλά λογια
στο after sales. Παντως τα γερμανικά πανε στα 40Κ, και με αυτή την διαφορά των 10 παίρνω και μεταχειρισμένο μικρό ή τελος πάντων βαζω και άλλα 3-4 για καινουριο.Τέλος πάντων, θα οδηγήσω και κανένα και θα επανέλθω. Εν τω μεταξυ, καλοδεχούμενα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις όλων σχετικά με το θέμα.
Παρεπιπτόντως, ξερετε αν πληρώσεις μετρητοίς που έχεις καποιο όφελος ( όχι μόνο για την Honda αλλα και στους άλλους), Σου κανουν καμια εκπτωση?
-
H honda δεν κάνει έκπτωση ....(τουλάχιστον σε μένα δεν έκανε)
Η mazda δεν έκανε έκπτωση
Η audi 2.000 μόνο στο Α3 προ facelift, στο Α4 τίποταH merk γύρω στο 5%
η bmw αν βρεις κάποια πρίν το face lift κάπου 3Κ-4Κ -
εγω πιστευω οτι στο accord κατι θα κοψουν.
-
επισήμως ? μακάρι !
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω πιστευω οτι στο accord κατι θα κοψουν.Απολύτως τίποτα.
Μόνον κάποια ηλίθια δώρα....
Πάγια πολιτική Σ.
-
αισθητήρες παρκαρίσματος ... (όχι μαμά)
και ίσως πατάκια ... ????
HONDA FORUM