-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
- Ο κινητήρας είναι πολύ δυνατότερος 95 PS
- Το cvt δεν εχει κανένα πρόβλημα χρόνια τώρα
- Αλλά είναι ο ίδιος nevertheless.. απλά άλλο τσιπάρισμα
- Αλλά δεν είναι διαδεδομένο nevertheless Πριν το ΙΜΑ ΙΙ τουλάχιστον
-
Τι να λεμε το fd2 ειναι μακραν το καλυτερο σιβικ R και αυτη η εκδοση mugen τα σπαει...
-
Αυτο ειναι!!!!!Οτι καλυτερο για εμενα τωρα που απεκτησα και οικογενεια
Αλλα επειδη αυτο ειναι ενα ονειρο ας μεινω για την ωρα με την JAZZARA που ειναι μια χαρα -
-
Δηλαδη μπορει να υπαρξει και εκτος αο υβριδοκινητο?Απο τιμη...καλουτσικη την βλεπω.
-
Ανάκληση Honda CR-V
Η ανάκληση αφορά 245 οχήματα, σε ορισμένα εκ των οποίων λόγω ενδεχόμενης υψηλής αντίστασης μεταξύ του τερματικού καλωδίωσης και της λάμπας της μεσαίας σκάλας φώτων, μπορεί τα μεσαία φώτα να μην ενεργοποιηθούν.
http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6432&Itemid=63 -
Κύκλος Rankine για τους εμβολοφόρους κινητήρες του νέου υβριδικού συστήματος της HONDA.
http://www.worldcarfans.com/9080218.017 ... rid-system
Το εν λόγω σύστημα θα εκμεταλεύεται μέρος της θερμικής ενέργειας του κινητήρα που συνήθως πάει χαμένη για την τροφοδοσία των συσσωρευτών.
Με τις απαιτήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα να αυξάνονται συνεχώς ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε υπό ΚΣ με σταθερή ταχύτητα να μειώσει τις απαιτήσεις σε καύσιμο καθώς ο ηλεκτροκινητήρας θα υποβοηθά τον βενζινοκινητήρα για τον υπερκερασμό των αντιστάσεων πρακτικά αυξάνοντας την απόδοση της καύσης από το 30% σε τιμές πλησίον ένος καλού diesel ή και ψηλότερα.
Κάτι μου λέει ότι το ίδιο σύστημα θα το δούμε του χρόνου και στην Φ1....
-
γιατί να μην βάλουν με παρόμοια λογική και μια γεννήτρια που, αντί για την πίεση του ατμού, να χρησιμοποιεί τα καυσαέρια όπως ο στροβιλοσυμπιεστής;
-
Καλησπερα παιδια!
Ξερει κανεις τπτ για το S3000?Θα βγει? -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
γιατί να μην βάλουν με παρόμοια λογική και μια γεννήτρια που, αντί για την πίεση του ατμού, να χρησιμοποιεί τα καυσαέρια όπως ο στροβιλοσυμπιεστής;!!!ΙΜΗΟ!!!
Διότι η συγκεκριμένη συνδεσμολογία δεν προκαλεί αντιστάσεις στην εξαγωγή των καυσαερίων που προκαλεί η φτερωτή. Στηρίζεται απλά στη μεταφορά θερμότητας. Στους στροβιλοσυμπιεστές η υπερπλήρωση υπερκαλύπτει τις απώλειες αυτές οι οποίες είναι σημαντικές και πρακτικά θα φίμωναν τον κινητήρα.
Επιπλέον η πτώση της θερμοκρασίας των καυσαερίων μειώνει και τη πίεση τους οπότε έχεις και καλύτερη καθαρισμό του θαλάμου καύσης και θεωρητικά μικρότερες απώλειες λόγω της εξαγωγής.
Τα δύο αυτά πρέπει εξ ορισμού να προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση για να δικαιολογείται η παραπάνω πολυπλοκότητα. Υποθέτω ότι το συγκεκριμένο σχήμα θα είναι το ψωμί της εταιρείας για τα SUV της εταιρείας.
Όλα αυτά ΙΜΗΟ καθώς δεν είμαι Μηχ. Μηχ. Αν κάποιος είναι πιο ειδικός ας μας διαφωτίσει.
-
να μη ξεχασω να κοιταξω το βιβλιαρακι του αυτοκινητου για λαδια...
να μη ξεχασω να κοιταξω το βιβλιαρακι του αυτοκινητου για λαδια... -
Για να το γράφεις θα το έχεις ξεχάσει ήδη μια φορά να το κάνεις...
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για να το γράφεις θα το έχεις ξεχάσει ήδη μια φορά να το κάνεις...το ξεχασα ρε γαμωτο ΚΑΙ σημερα..
Ενταξει, μεσα στη μερα θα παω στο γκαραζ να το φερω επανω, γιατι πλησιαζει το επομενο σερβις και θα ηθελα να ρωτησω τα τζιμανια, μηπως και αλλαξω καναν τυπο λαδιου..
Ετσι.. σε δουλεια, ξερεις τωρα! -
χαχααα, ενταξει.. ειμαι απιστευτος... πηγα στο αυτοκινητο, πηρα το βιβλιαρακι, αλλα στο αυτοκινητο εχω μονο τα βιβλιαρακια που ενημερωνουν για το ποτε πρεπει να γινει το σερβις!
τα υπολοιπα ειναι στα βιβλια που εχω σπιτι..
γρουμφ! -
Γιατί δεν το βρίσκεις μέσω internet; Στο google αν το ψάξεις θα βρεις σίγουρα τις πληροφορίες που ψάχνεις (ειδικά σε sites του εξωτερικού). Ακόμα και το manual μπορείς να κατεβάσεις.
-
ε, ειπαμε, μην το παρακανουμε... το απογευμα στο σπιτι, θα τα δω ολα και αυριο θα εχουμε ερωτησεις... για να μαζευω κανα λαδακι, δηλαδη - αν αποφασισω να παω τα δικα μου και δεν βαλω οτι μου βαλουν....
-
βαλε υπενθύμιση στο κινητο σου. Αν δεν ξερεις πως, pm @ Kouk.
-
s3000 h' s2010 ?
-
κανενα ... χοντοφορουμ αξιοπρεπες να παρουμε καμμια γνωμη για λαδια, εχουμε υπ οψιν μας?
HONDA FORUM