-
Να κάνω και εγώ μία τελευταία τοποθέτηση απαντόντας απλά σε κάμμια σημεία παραπάνω.
Οι Redliners ηταν από τα πρωτα clubs που ξεπετάχτηκαν οταν το TFRC αιμοραγούσε. Ποιός είπε πρωτος τι και πως δεν με αφορά αφου ξέρω τι είπαμε εμείς, πότε το είπαμε και αν το ακολουθήσαμε πίστα ή οχι. Ειναι και αυτό μεσα στην νοοτροπία του club, η 'παρέα' εννοώ.
ratnplan τα μέλη τα οποία 'ανακαλύψαν' τον τροχό τα τελευταία 7 χρόνια ειναι όλα μέλη και στο κλειστό κομμάτι. Μέλη με πρόσβαση στο κλειστό κομμάτι έχουν γίνει αρκετές φορές άτομα με μόλις 1 μήνα ενεργή παρουσία. Και αυτό οχι μία, αλλα αρκετές φορές. Θέλω να πω οτι δεν κρατάμε καμμία γνώση κλειστή, απλά προσπαθούμε να μοιράζετε η γνώση σε αυτούς που έχουν συνησφέρη και κάτι για να εξελιχθεί αυτή η γνώση. Ετσι το ΜΟΝΟ που ζητάμε ειναι ενεργή συμμετοχή στα κοινά του club (trackday, συναντήσεις κ.α.). ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Θέλουμε τα μέλη που εχουν προσβαση να ειναι δεμένα μεταξύ τους και να μήν ειναι ο καθε άσχετος που έτυχε να πάρει ένα HONDA.
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Να κάνω και εγώ μία τελευταία τοποθέτηση απαντόντας απλά σε κάμμια σημεία παραπάνω.Οι Redliners ηταν από τα πρωτα clubs που ξεπετάχτηκαν οταν το TFRC αιμοραγούσε. Ποιός είπε πρωτος τι και πως δεν με αφορά αφου ξέρω τι είπαμε εμείς, πότε το είπαμε και αν το ακολουθήσαμε πίστα ή οχι. Ειναι και αυτό μεσα στην νοοτροπία του club, η 'παρέα' εννοώ.
ratnplan τα μέλη τα οποία 'ανακαλύψαν' τον τροχό τα τελευταία 7 χρόνια ειναι όλα μέλη και στο κλειστό κομμάτι. Μέλη με πρόσβαση στο κλειστό κομμάτι έχουν γίνει αρκετές φορές άτομα με μόλις 1 μήνα ενεργή παρουσία. Και αυτό οχι μία, αλλα αρκετές φορές. Θέλω να πω οτι δεν κρατάμε καμμία γνώση κλειστή, απλά προσπαθούμε να μοιράζετε η γνώση σε αυτούς που έχουν συνησφέρη και κάτι για να εξελιχθεί αυτή η γνώση. Ετσι το ΜΟΝΟ που ζητάμε ειναι ενεργή συμμετοχή στα κοινά του club (trackday, συναντήσεις κ.α.). ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Θέλουμε τα μέλη που εχουν προσβαση να ειναι δεμένα μεταξύ τους και να μήν ειναι ο καθε άσχετος που έτυχε να πάρει ένα HONDA.
Ίσως, αλλά σας διαφεύγει το γεγονός ότι η γνώση πολλές φορές δεν συνδέεται με το να είναι ο άλλος και κάτοχος αυτοκινήτου μιας συγκεκριμένης μάρκας. Υπάρχουν πάμπολλα άτομα που χωρίς να είναι κάτοχοι μιας μάρκας, ενδέχεται να γνωρίζουν πολλά περισσότερα πράγματα για αυτήν από όσα μπορεί κανείς να φανταστεί. Σε αυτό το σημείο το αντιμετωπίζετε λανθασμένα.
Φιλικά
Βασίλης
-
Αυτά είναι επιλογές Βασίλη...
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Να κάνω και εγώ μία τελευταία τοποθέτηση απαντόντας απλά σε κάμμια σημεία παραπάνω.Οι Redliners ηταν από τα πρωτα clubs που ξεπετάχτηκαν οταν το TFRC αιμοραγούσε. Ποιός είπε πρωτος τι και πως δεν με αφορά αφου ξέρω τι είπαμε εμείς, πότε το είπαμε και αν το ακολουθήσαμε πίστα ή οχι. Ειναι και αυτό μεσα στην νοοτροπία του club, η 'παρέα' εννοώ.
Απο τη στιγμη που απο την αρχη η κατασταση ηταν ετσι (σχετικα με την προσβαση σε συγκεκριμενες ενοτητες) τοτε οποιος προσφερει μπορει και διαβαζει....αν ειναι σωστο η οχι δεν θα το κρινω εγω, παντω δεν ειναι αδικο.
Απο τη στιγμη που αν δεν κανω λαθος υπαρχει και αλλο honda club, και οσοι δεν συμφωνουν με εσας μπορουν να πανε εκει, φαινεται ότι δεν σας ενδιαφερει να εχετια πολλα μελη, αλλα 'λιγα' με πολυ συμμετοχη κλπ!
Ασυνηθιστη τακτικη αλλα τους κανονες τους βαζει η διοικηση και οποιος θελει ακολουθει, καλη συνεχεια ευχομαι!
-
Μια ματία στο νέο οικολογικό της honda:
-
Αν ξέρει κάποιος πώς ξεχωρίζουν τα hrv τα vtec με τα απλά θα του ήμουν υπόχρεος!!
-
-
I know that is it a VTEC than he must have a 4x4 wheeldrive,
Is it a 2 wd, than is it a non VTEC. -
The engine block has the engine number which correlates to the engine type :
W16W1 & W16W2 (or something very similar) is just a SOHC
The W16W5 is the VTEC
Από: http://www.hr-v.co.uk/forum/viewtopic.p ... c&start=15
-
-
Σ ευχαριστώ πολύ!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν ξέρει κάποιος πώς ξεχωρίζουν τα hrv τα vtec με τα απλά θα του ήμουν υπόχρεος!!δε το γραφει στον ποπο? ή στο πλαι....
Συνηθως στην Ελλαδα τα πουλαγαν με αεροτομή.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αν ξέρει κάποιος πώς ξεχωρίζουν τα hrv τα vtec με τα απλά θα του ήμουν υπόχρεος!!
δε το γραφει στον ποπο? ή στο πλαι....
Συνηθως στην Ελλαδα τα πουλαγαν με αεροτομή.
Πιθανότατα το γράφει στη βάση του πίσω παρμπριζ.
Επίσης στην κορυφή του κινητήρα. -
Πάνω στο καπάκι του μοτέρ αν δεν κάνω λάθος το γράφει
-
Όχι παιδιά δεν είναι σε τόσο εμφανή σημεία. Η αεροτομή ναι ήταν στάνταρ στο vtec, αλλά μπορούσες να τη βάλεις και στο απλό.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Όχι παιδιά δεν είναι σε τόσο εμφανή σημεία. Η αεροτομή ναι ήταν στάνταρ στο vtec, αλλά μπορούσες να τη βάλεις και στο απλό.δε μου λες.... να κλέψεις θέλεις βράδυ.....
Μια χαρά τα ξεχωρίζεις....
-
καλως με βρηκατε και σας βρηκα!
(3 σελιδες πισω ειχε παει το ρημαδι!) -
ερωτηση:
τα πιτσιλιστιρια φωτων, εχουν καπου κανενα κουμπακι που τα ενεργοποιει ή πλενονται μαζι με τα τζαμια?
(εχω ψαξει το αμαξι και δεν τα βρισκω.. ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερωτηση:
τα πιτσιλιστιρια φωτων, εχουν καπου κανενα κουμπακι που τα ενεργοποιει ή πλενονται μαζι με τα τζαμια?
(εχω ψαξει το αμαξι και δεν τα βρισκω.. )Αν ακολουθείται η τυπική Ιαπωνική συνταγή, δουλεύουν αν είναι αναμένα τα φώτα, και πλύνεις τα τζάμια...
-
Το 3θυρο Civic της προπροπροηγούμενης γενιάς με τι μοτέρ κυκλοφορούσε και πόση δύναμη είχαν αυτά;
-
1.6 vtec 160 ιππους ηταν η μια εκδοση σιγουρα.Ειχε και 1400 με 90 ιππους νομιζω.
-
Τίποτα ενδιάμεσο; Νομίζω η 1,3 είχε 90 ίππους αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα αν υπήρχε μια 1,5 ή 1,6 με καμμιά 100άρα άλογα. Μπορεί να διαφωτίσει κανείς;
-
Και 1,6 με 110?Περιμενε ομως να γραψει και καποιος που ξερει.
HONDA FORUM