-
φίλος δούλευε στο σαρα και μου έχει πει δυο τρεις απίστευτες ιστορίες
στέλνουν ένα υπάλληλο που δεν ξέρει αγγλικά να παραλάβει γιαπωνέζο της χόντα από το ξενοδοχείο του. Αυτός αφού δεν ξέρει αγγλικά παραλαμβάνει λάθος...γιαπωνέζο. ΄Μόλις παίρνει χαμπάρι πως έκανε βλακεία, παίρνει τηλέφωνο στην εταιρία, μιλάνε αυτοί με τον ξένο, και λένε στον υπάλληλο τους την ατάκα.
Λάθος άνθρωπο πήρες, παράτα τον αλλά ΠΑΡΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ -
με το Σαρα, τιποτα δεν ειναι απιστευτο...
-
..δε βοηθας, δε βοηθας!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
φίλος δούλευε στο σαρα και μου έχει πει δυο τρεις απίστευτες ιστορίες
στέλνουν ένα υπάλληλο που δεν ξέρει αγγλικά να παραλάβει γιαπωνέζο της χόντα από το ξενοδοχείο του. Αυτός αφού δεν ξέρει αγγλικά παραλαμβάνει λάθος...γιαπωνέζο. ΄Μόλις παίρνει χαμπάρι πως έκανε βλακεία, παίρνει τηλέφωνο στην εταιρία, μιλάνε αυτοί με τον ξένο, και λένε στον υπάλληλο τους την ατάκα.
Λάθος άνθρωπο πήρες, παράτα τον αλλά ΠΑΡΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑσαν εξυπνάδα μου φαίνεται από τον υπάλληλο.... Αλλά εχει πολύ γέλιο
-
Εντελως ψωφισμενο το topic,κριμα..
Παιδια ειναι κανεις που γνωριζει απο βελτιωση για τον f20c?
Αυτη τη στιγμη φοραω εξατμιση Ν1 της spoon και AEM V2 εισαγωγη.
Σκεφτωμε τωρα να ολοκληρωσω την βελτιωση με ενα χταποδι και πεταλουδα μαλλον απο την spoon. Και ισως ενα εναν εγκεφαλο ΑΕΜ στην συνεχεια και τελος. Αν ειναι καποιος που ασχολειται θα με ενδιεφερε να ακουσω αποψεις.. -
Έχει ακούσει κανείς αν πρόκειται μέσα στο 2007 ή της αρχές του 2008 να βγει νέο Jazz?
Θυμάμαι κάτι είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι το πότε) αλλά δεν το βρίσκω πια...για ρίξτε καμια βοήθεια.... -
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς αν πρόκειται μέσα στο 2007 ή της αρχές του 2008 να βγει νέο Jazz?
Θυμάμαι κάτι είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι το πότε) αλλά δεν το βρίσκω πια...για ρίξτε καμια βοήθεια....Για το 2007 δυσκολο παρα πολυ να γινει κατι ,γιατι δεν εχει διαρευσει κατι (spyphotos etc),προσωπικα πιστευω οτι 08~09 θα γινει η κινηση για αντικατασταση.
Παμε και για Fit εεε??
-
....In the product area, the highly acclaimed Fit, which was ranked as the best selling car among new vehicle registrations in 2002, and has achieved cumulative worldwide sales of 2 million units (at the end of June 2007), will undergo a full model change this fall.....
Από: http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=695166
Δες και εδώ: http://www.vtec.net/forums/one-message? ... _id=695166
Also, one interesting titbit is that I was recently helping another 'insider' with something and when talking about my own Jazz VTEC, he asked me whether I am considering changing the car. I said I will probably do so in the near future and he said 'Do it early next year. The new Fit/Jazz will be so revolutionary looking that it will make even the new Civic look bland (!!!!)'
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Σκεφτωμε τωρα να ολοκληρωσω την βελτιωση με ενα χταποδι και πεταλουδα μαλλον απο την spoon. Και ισως ενα εναν εγκεφαλο ΑΕΜ στην συνεχεια και τελος. Αν ειναι καποιος που ασχολειται θα με ενδιεφερε να ακουσω αποψεις..Στην μάνα σου το πες?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σκεφτωμε τωρα να ολοκληρωσω την βελτιωση με ενα χταποδι και πεταλουδα μαλλον απο την spoon. Και ισως ενα εναν εγκεφαλο ΑΕΜ στην συνεχεια και τελος. Αν ειναι καποιος που ασχολειται θα με ενδιεφερε να ακουσω αποψεις..Στην μάνα σου το πες?
θεϊκό....
Φίλε μου γιατί δεν έρχεσαι στους redliners για να ακούσεις απόψεις από άτομα που έχουν ήδη βελτιώσει τα χόντα τους; Εκεί σε διαβεβαιώνω ότι ξέρουν.
-
Γιατί δε θέλω να το βελτιώσω. Τι να βγάλει? +40 άλογα?
Δε θέλω. Μια χαρά πάει και έτσι. Θα το πουλήσω και θα κάνει την μετατροπή κάποιος άλλος
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί δε θέλω να το βελτιώσω. Τι να βγάλει? +40 άλογα?Δε θέλω. Μια χαρά πάει και έτσι. Θα το πουλήσω και θα κάνει την μετατροπή κάποιος άλλος
Ούτε και εγώ θέλω να το βελτιώσω...
αυτό όμως δεν αναιρεί την επιλογή κάποιων να το πράξουν...ειδικά οι redliners έχουν κάνει αξιόλογες βελτιώσεις στα αυτοκίνητα τους. Βέβαια ποτέ μια βελτίωση δεν ...επιστρέφει τα χρήματα της...απλά ο ιδιοκτήτης κάνει το κέφι του. -
Η βελτίωση όσο καλή και αν είναι δεν έχει και το μείον της αξιοπιστίας; Αν θες περισσότερα άλογα καλύτερο είναι να βάλεις (αν υπάρχει για το μοντέλο που έχεις) μεγαλύτερο μοτέρ. Βέβαια κάποιοι (και δικαίωμά τους) έχουν το χόμπι της βελτίωσης.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
θεϊκό....
Φίλε μου γιατί δεν έρχεσαι στους redliners για να ακούσεις απόψεις από άτομα που έχουν ήδη βελτιώσει τα χόντα τους; Εκεί σε διαβεβαιώνω ότι ξέρουν.
πάντως μιας και το ανέφερες για τους redliners.... ακομα περιμένω αδεια στο φορουμ να διαβάσω για βελτιωσεις στα λαστιχα.... Τι ειναι πυρηνικά secrets!!!!? και δε μου τι δώσανε?
-
πρόσβαση στα κρυφά τόπικ του φόρουμ έχουν μόνο τα μέλη που δίνουν το απρών στις εκδηλώσεις ή τις συναντησεις του κλαμπ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις πάρει πρόσβαση. Το παραπάνω αποτελεί κανόνα του συγκεκριμένου κλαμπ και από μένα ήταν σεβαστό. Πρόσβαση απέκτησα αφού έδωσα το παρών. Για μένα είναι λογικό...
-
Ελα τωρα.... αφου ήρθα στο GTI της χρονιάς και τους είπα ποιος ήμουνα.... και μιλησα με τα παιδια...
Τι είμαι κανένα πιτσιρίκι που είπε ψέματα (τους εδωσα ψευτικο user name?).... λάστιχα έψαχνα ο καημένος...
Να ξέρεις ότι κάποιοι δε πανε στις εκδηλώσεις γιατί έχουν παιδιά και δε βγαίνουν!!!! δε το κανουν επίτηδες
-
δε μου απαντησανε εννοω!!!! (λάθος που απαντήσανε και αναφέρανε τους κανόνες που δεν τους ήξερα για να πω την αλήθεια....) τωρα που τους είπες εσύ τους κατάλαβα.
-
πρόσβαση στα κρυφά τόπικ του φόρουμ έχουν μόνο τα μέλη που δίνουν το απρών στις εκδηλώσεις ή τις συναντησεις του κλαμπ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις πάρει πρόσβαση. Το παραπάνω αποτελεί κανόνα του συγκεκριμένου κλαμπ και από μένα ήταν σεβαστό. Πρόσβαση απέκτησα αφού έδωσα το παρών. Για μένα είναι λογικό...Τι διάβολο, αυτό είναι club ή μασονική στοά; Κάνουν και τελετές μύησης;
Μου φαίνεται πρέπει να βγάλει βιβλίο ο...Παντελής Γιαννουλάκης, για την...κρυφή γνώση των Redliners , με τίτλο πχ ...'Κούφια Γνώση'... -
πρόσβαση στα κρυφά τόπικ του φόρουμ έχουν μόνο τα μέλη που δίνουν το απρών στις εκδηλώσεις ή τις συναντησεις του κλαμπ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις πάρει πρόσβαση. Το παραπάνω αποτελεί κανόνα του συγκεκριμένου κλαμπ και από μένα ήταν σεβαστό. Πρόσβαση απέκτησα αφού έδωσα το παρών. Για μένα είναι λογικό...Δηλαδη καποιος που δεν ειναι απο Αττικη πως θα παρευρεθει ρε παιδια;
Δεν ξερω αλλα εμενα δεν μου φαινεται λογικο...Τεσπα,μηπως μπορει καποιος να μου επισημανει καποια πραγματα για Type R EP3;
Δεν εννοω να ειναι ατρακαριστο(σασι,κλπ) απλα καποια πραγματα που θα επρεπε να προσεξει καποιος κατα την αγορα ενος τετοιου μοντελου που δεν μπορει να τα καταλαβει καποιος που δεν ασχολειται αποκλειστικα με Honda.
-
παίδες υπάρχουν και στην κρήτη και στην πάτρα και στην θεσσαλονίκη redliners.
Για το θέμα της περιορισμένης πρόσβασης απλά θεωρώ λογικό να μην μοιράζονται την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με όλους αλλά μόνο με άτομα που έχουν γνωρίσει...άλλωστε όλοι μπορούν αν βρουν ανάλογες πληροφορίες στο διαδίκτυο οπότε τα παιδιά κάνουν καλά.
HONDA FORUM