-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Το WRC Radio ανέφερε 70 με 80 % πληρότητα του σταδίου και κάπου πάνω από 50.000 θεατές...
Ο Πέτρος που στο καλό έχασε 7' οεο;
§
Από την τηλεόραση φάνηκε πως το sub αισθανόταν πολύ άβολα στην υπερειδική. Τα 7'' διαφορά σίγουρα δεν οφείλονται στην θεαματική οδήγηση του Peter...
Το ΟΑΚΑ πόσο κόσμο χωράει; Πολύ άδειο μου φαίνεται για 50.000 κόσμο...
-
Το ΟΑΚΑ χωράει περίπου 70.000 κόσμο.Είναι υπερβολικά άδειο...Ίσως την Κυριακή να έχει περισότερο κόσμο.Σήμερα πολλοί εργάζονται.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Το ΟΑΚΑ χωράει περίπου 70.000 κόσμο.Είναι υπερβολικά άδειο...Ίσως την Κυριακή να έχει περισότερο κόσμο.Σήμερα πολλοί εργάζονται.Και πέρυσι Πέμπτη έγινε και ήταν γεμάτο.
Ο κόσμος δε θέλει τέτοιο αγώνα και το έδειξε με το καλύτερο τρόπο.
Δεν τον θέλουμε κύριοι έτσι τον εθνικό μας αγώνα. -
Από τη μια ο φετινός αγώνας έφερε στο στάδιο ανθρώπους που δεν θα πήγαιναν αλλιώς (όπως οικογένειες και πολλά μικρά παιδιά) από την άλλη έδιωξε τους πιο 'σκληροπυρηνικούς' με αποτέλεσμα να είναι τελείως άναυρος ο αγώνας, χωρίς κανέναν ενθουσιασμό και χωρίς τον περσινό παλμό και με το στάδιο να βράζει....
Ήταν ψιλοαπογοήτευση.... -
Ας ευχηθουμε, οτι το 2 φορες μισο(με-το-ζορι)γεματο ΟΑΚΑ θα ειναι το μονο σημαδι της φετινης κατρακυλας και δε θα εχουμε κι αλλα.
Ας ευχηθουμε επισης οτι οπως περσι Πεμπτη βραδυ καποιοι ειχαν ηδη 'παρει' το μηνυμα της 'αναβαθμισης' και αρχισαν να πιεζονται μεταξυ τους ωστε να υποκυψουν εντελει, ετσι και φετος εχουν ΗΔΗ ξαναπαρει το μηνυμα της 'υποβαθμισης' και θα ξαναφαμε παϊδακια-παγωτο στο Ραβανη στη Μουσουνιτσα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ας ευχηθουμε, οτι το 2 φορες μισο(με-το-ζορι)γεματο ΟΑΚΑ θα ειναι το μονο σημαδι της φετινης κατρακυλας και δε θα εχουμε κι αλλα.
Ας ευχηθουμε επισης οτι οπως περσι Πεμπτη βραδυ καποιοι ειχαν ηδη 'παρει' το μηνυμα της 'αναβαθμισης' και αρχισαν να πιεζονται μεταξυ τους ωστε να υποκυψουν εντελει, ετσι και φετος εχουν ΗΔΗ ξαναπαρει το μηνυμα της 'υποβαθμισης' και θα ξαναφαμε παϊδακια-παγωτο στο Ραβανη στη Μουσουνιτσα.Μακάρι αλλά το βλέπω χλωμό.
-
Συνοπτικά: κόσμος λιγότερος από πέρυσι αποφεύγοντας και τις κερκίδες κόντρα στον ήλιο (μάθαμε πια), διαδρομή λιγότερο θεαματική και μια δόση από 'ξαναζεσταμένο φαγητό'.
Στα θετικά η παρουσία του Αλιάγα (αν και κράτησε λίγο) καθώς και η οδήγηση των Χατζητσοπάνη-Χαλκιά. Ο Ιαβέρης θεαματικότερος του Μπλόμκβιστ στα εισαγωγικά, ακόμη και όταν 'βρόντηξε' το Έσκορτ στα πλαστικά.
Τα Φόκους έμοιαζαν με Φόρμουλες, τα Ξαρά με οδοστρωτήρες, τα Σούμπι εκτός τόπου και χρόνου και τα Σκόντα αξιοπρεπή.
Καλή συνέχεια! -
Μόλις γύρισα από ΟΑΚΑ.
Μούδιασμα. Μόνο αυτή τη λέξη μπορώ να σκεφτώ.
Ελπίζω το μήνυμα να το πήραν αυτοί που έπρεπε...
Και μια κουβέντα για τα ιστορικά: είναι πραγματικά αμαρτία από το Θεό αυτά τα έργα τέχνης να τα πετάνε στη Ρωμαϊκή αρένα, για να ξεσηκώσουν τα πλήθη που διψάνε για αίμα (ίσως επειδή κάποιους τους συμφέρει τα πλήθη τόσο να καταλαβαίνουν). Όταν είδα την jaguar να εκτοξεύεται στα τσιμέντα, μαύρισε η ψυχή μου
Καληνύχτα μας.
υ.γ. στις δύο δεσποινίδες με το peugeot, συνιστώ ψυχραιμία (για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα)
-
Τα ιστορικά είναι απίστευτο θέαμα πάντως. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που τα διατηρούν και τα τρέχουν. Κούκλες οι 250GT, Giulietta, Aurelia, Fulvia. Μάυρισε κι εμένα η ψυχή μου με την E-Type, το Kadett και την Veloce στα τσιμέντα
Τα ειδικά μου συγχαρητήρια στο φίλο Γιώργο Περιστεριώτη και τον πατέρα του με το φοβερό και τρομερό άσπρο Mini Cooper που ξεσήκωσε για δεύτερη χρονιά το στάδιο. Τέτοιο χειροκρότημα και επευφημία δεν ακούστηκε για κανέναν, ούτε πέρυσι ούτε φέτος. Καρτ το αυτοκίνητο, ταχύτατος οδηγός. Ο ήχος σκέπαζε την Πορσε!
Ομοίως στον Δημήτρη Ραζή, που οδήγησε όμορφα το Ντατσούνι του, το πέρασε αέρα από το άλμα. Ελπίζω να φτιαχτεί εύκολα η εμπρός δεξιά φίλε! Και πάλι μπράβο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα ιστορικά είναι απίστευτο θέαμα πάντως. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που τα διατηρούν και τα τρέχουν. Κούκλες οι 250GT, Giulietta, Aurelia, Fulvia. Μάυρισε κι εμένα η ψυχή μου με την E-Type, το Kadett και την Veloce στα τσιμέντα3 στα τσιμέντα; Κρίμα!
-
Και μια 2002ti που καβαλησε κυριολεκτικα με το καρτερ τα τσιμεντενια jerseys και απλα ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχισε. Αλλα η E type εκανε την μουρη της...Ασε που στον πρωτο γυρο της Ferrari 250GT, την πρωτη φορα που περασε απο την στροφη αμεσως πριν να περασει κατω απο το γεφυρακι, παραλιγο να την καρφωσει και αυτη ο Σταφυλλοπατης. Εκει να βλεπαμε κλαμματα.
-
ράλλυ μοντέλο το κάνανε μ............!!!
ρε παιδία τι ήταν αυτός ο Αλιάγας ...... υπεειδική παρουσιαζε όχι την eurovision.....
έκαστος στο ειδλος του ..... και ο Φωτεινέλης(Στεφανής, Θεοφραστού ) στους αγώνες....
όταν είδα το ρολόι και ήταν 5:55 και το οακα μησογεμάτο ένοιωσα ντροπή
δεν ξέρω τι φταίει (το ακριβό εισητήριο , το ότι οι ειδικές ήταν κοντά στην αθήνα και ο κόσμος θα πάει εκεί.....)?????
αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε σε όσες περισσότερεσ ειδικέσ μπορούμε και να ευχηθούμε να μην είναι ο αγώνας σκληρός για τα πληρώματα και τα αμάξια!
-
πηγα και εγω και μολις μπηκα στις 6 παρα αντικρυσα αυτο που περιμενα.το σταδιο μισοαδειο.θεαμα καλουτσικο λιγα πραγματα καθολου παλμο ο κοσμος καμια σχεση με περσι.
ειμαι σιγουρος οτι τη κυριακη θα εχει λιγοτερο κοσμο.
για μενα ειναι η τελευταια φορα που παω οακα για αυτο το λογο.νταξει 1-2 ειναι αρκετα.
-
Εγω εκανα τη σκεψη του χρονου να παω μετα τις δεκα το βραδυ ωστε να δω μονο τα ιστορικα μια και τα πρωτα τα δειχνει η τηλεοραση. Ετσι δεν θα πληρωσω και εισητηριο!!!!! και δεν θα παρακολουθησω ενα ενιαιεο με φτερουγες!!!!
-
Σίγουρα του Ακρόπολις δεν είναι γιά εμάς.
Σίγουρα οι εταιρείες μετράνε διαφορετικά την διαφημιστική απόδοση κάθε αγώνα.
Σίγουρα όμως αυτό δεν μοιάζει και πολύ με Ράλλυ Ακρόπολις.
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακός, αλλά φοβάμαι ότι και τα βουνά (ποιά βουνά δηλαδή;) δεν θα έχουν τον αναμενόμενο κόσμο.
Ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι θεατές της επαρχίας μετακινούνται πιό δύσκολα από ότι των μεγάλων αστικών κέντρων, οι θεατές του Ακρόπολις θέλουν να κάνουν την παρακολούθηση κάποιας ή κάποιων ειδικών διαδρομών 'γεγονός', οπότε η Αττική δεν προσφέρεται, και τέλος οι θεατές θέλουν να μπορούν να βλέπουν, κάτι που μς τόσες λίγες ειδικές ανά ημέρα, την μία μάλλον θα πρέπει να μην την υπολογίσουμε, το βλέπω χλωμό.
Εύχομαι να πετύχουμε και πάλι.
Φοβάμαι πολύ και γιά το λόγο αυτό θα ΄ήθελα όσοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό του Ακρόπολις να προβληματισθούν με το φετεινό τους έργο, αν αυτό βεβαίως δεν πετύχει.
Καλή επιτυχία στους Έλληνες, καλή επιτυχία σε όλους, καλή διασκέδαση σε εμάς ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, μήπως και σταματήσει η γκαντεμιά των ατυχημάτων. (Η γκαντεμιά δεν είναι προσωπική μου άποψη, αλλά της ΕΘΕΑ).
kri.kri
-
Όταν πέρσι το εισητήριο είχε
-
Δεν εχετε καταλαβει κατι σωστα:
Η Fia η ΕΛΠΑ κλπ, τους εχουν γραμμενους τους θεατες.
Δεν τους υπολογιζουν και δεν τους ενδιαφερει αν θα εχουν κοσμο οι ειδικες.
Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι το τηλεοπτικο προιον.
Γι αυτο ο Υμμητος ηταν κλειστος για θεατες, γι αυτο ο αγωνας εγινε κοντα στην αθηνα.
Θα κλεισουν τις ειδικες 3 χλμ πιο χαμηλα και ας κοψουμε το κεφαλι μας εμεις να παμε.
Κατι σαν τους ολυμπιακους αγωνες, ενα πραμα. -
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
ράλλυ μοντέλο το κάνανε μ............!!!ρε παιδία τι ήταν αυτός ο Αλιάγας ...... υπεειδική παρουσιαζε όχι την eurovision.....
έκαστος στο ειδλος του ..... και ο Φωτεινέλης(Στεφανής, Θεοφραστού ) στους αγώνες....
όταν είδα το ρολόι και ήταν 5:55 και το οακα μησογεμάτο ένοιωσα ντροπή
δεν ξέρω τι φταίει (το ακριβό εισητήριο , το ότι οι ειδικές ήταν κοντά στην αθήνα και ο κόσμος θα πάει εκεί.....)?????
αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε σε όσες περισσότερεσ ειδικέσ μπορούμε και να ευχηθούμε να μην είναι ο αγώνας σκληρός για τα πληρώματα και τα αμάξια!
Δυστυχώς επαληθευτήκαμε εμείς που φωνάζαμε απο τη Λαμία από πέρσι ακόμη ,δες τι εγραφα στις 25/5/2006
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=18174&postdays=0&postorder=asc&start=120 -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ας ευχηθουμε επισης οτι οπως περσι Πεμπτη βραδυ καποιοι ειχαν ηδη 'παρει' το μηνυμα της 'αναβαθμισης' και αρχισαν να πιεζονται μεταξυ τους ωστε να υποκυψουν εντελει, ετσι και φετος εχουν ΗΔΗ ξαναπαρει το μηνυμα της 'υποβαθμισης' και θα ξαναφαμε παϊδακια-παγωτο στο Ραβανη στη Μουσουνιτσα.+100 αν και προτιμώ Καλοσκοπή τη ψησταρια 'Μπαλκόνι της Γκιώνας' στο δρόμο πάνω με θεα τη ρεματια...ο παπουκας Ραβανής ειναι 'ακριβούτσικος '
α,ρε περασμένα μεγαλεία και θυμωντας τα να κλαις.... -
Το χθεσινό φιάσκο ( σε σύγκριση με το περσινό ) ήταν αναμενόμενο, νόμιζαν ότι ανακάλυψαν την κότα με το χρυσό αυγό, αν το εισητήριο είχε 15 ευρώ αντί 30 και αφού είναι για 2 φορές η υπερειδική και το σκηνικό ήταν στημένο άρα τα έξοδα μοιράζονται δια 2, το στάδιο θα γέμιζε και τις 2 ημέρες, τώρα ας το ξαναδούν το θέμα γιατί μάλλον δεν θα ξαναγίνει υπερδειδική στο ΟΑΚΑ, δεν έβγαλαν τα τεράστια κέρδη που προσδοκούσαν και θα κάνουν πίσω, μάλλον, όχι ότι έχασαν κιόλας.
Η επιλογή του συμπαθέστατου κατά τα άλλα Αλιάγα ήταν λάθος, αυτό το event θέλει γνώστες και με πολύ καλή γλώσσα, να μην κάνει κενά απο αμηχανία και να μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο παραθέτωντας σχόλια απο τον χώρο του παγκόσμιου και εκλαικευμένα τεχνικά θέματα.
OAKA SSS 2006