-
Όπως θα δείτε από το site, είναι απλό να γράψεις στον χιλιομετρητή σου τα χιλιόμετρα που σου αρέσουν. Μάλλον είναι το απαραίτητο εργαλείο ενός εμπορου μεταχειρισμένων.
-
Όπως θα δείτε από το site, είναι απλό να γράψεις στον χιλιομετρητή σου τα χιλιόμετρα που σου αρέσουν. Μάλλον είναι το απαραίτητο εργαλείο ενός εμπορου μεταχειρισμένων.
-
-
Στα καινουργια αυτοκιντα πλεον ειναι καπως δυσκολο να κρυψεις οχι ομως οτι δεν γινεται κιολας!
-
Αντε και τα κατεβαζει τα χιλιόμετρα... Αν ένα αυτοκινητο δεν έχει βιβλίο service, ο λεβιές είναι φθαρμένος σε παράλογα υψηλό βαθμό, το ίδιο και το τιμόνι και τα καθίσματα... Μόλις δεις αυτά τα πράγματα γιατί να κάτσεις και να δεις και να ενδιαφέρεσαι ακόμα για το αυτοκίνητο; Γυρνάς και λες στον έμπορο 'αντε και !@#$%^&*(' και απλά φευγεις...
-
Πολύ γνώστος μου πούλησε Subaru Forester σε έμπορο Subaru με 118.000 χλμ..όλα ωραία...
Μετά από 1 μήνα μπαίνω στο μαγαζί επειδή ενδιαφερόμουνα για ένα Impreza
και το είχε και αυτό στα μεταχειρισμένα... επειδή το ήξερα το αυτοκίνητο
πήγα και το είδα από κοντά.... πια είχε μόνο 52.000 χλμ......
Αυτο σε Β.Π. της Αθήνας.... -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πολύ γνώστος μου πούλησε Subaru Forester σε έμπορο Subaru με 118.000 χλμ..όλα ωραία...Μετά από 1 μήνα μπαίνω στο μαγαζί επειδή ενδιαφερόμουνα για ένα Impreza
και το είχε και αυτό στα μεταχειρισμένα... επειδή το ήξερα το αυτοκίνητο
πήγα και το είδα από κοντά.... πια είχε μόνο 52.000 χλμ......
Αυτο σε Β.Π. της Αθήνας....Του εκανε θεραπεια με BOTOX !!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αντε και τα κατεβαζει τα χιλιόμετρα... Αν ένα αυτοκινητο δεν έχει βιβλίο service, ο λεβιές είναι φθαρμένος σε παράλογα υψηλό βαθμό, το ίδιο και το τιμόνι και τα καθίσματα... Μόλις δεις αυτά τα πράγματα γιατί να κάτσεις και να δεις και να ενδιαφέρεσαι ακόμα για το αυτοκίνητο; Γυρνάς και λες στον έμπορο 'αντε και !@#$%^&*(' και απλά φευγεις...Εχω τυχει μπροστα σε σκηνικο σε αντιπροσωπεια οπελ, οπου 'χάθηκαν' 6 καινούργια βιβλια book service.. Ευκολα αν εισαι εμπορος κανεις λαμογια. Φτιάχνεις βιβλιο καθαρο καινούργιο με σφραγίδες, κατεβάζεις κμ και ...
'Το είχε μια κυρία και το κινούσε 2 φορές την εβδομάδα, για αυτό έχει μόνο 30.000κμ... Αποφάσισε όμως ότι ήθελε να ξεκινήσει ποδήλατο..'
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αντε και τα κατεβαζει τα χιλιόμετρα... Αν ένα αυτοκινητο δεν έχει βιβλίο service, ο λεβιές είναι φθαρμένος σε παράλογα υψηλό βαθμό, το ίδιο και το τιμόνι και τα καθίσματα... Μόλις δεις αυτά τα πράγματα γιατί να κάτσεις και να δεις και να ενδιαφέρεσαι ακόμα για το αυτοκίνητο; Γυρνάς και λες στον έμπορο 'αντε και !@#$%^&*(' και απλά φευγεις...
Εχω τυχει μπροστα σε σκηνικο σε αντιπροσωπεια οπελ, οπου 'χάθηκαν' 6 καινούργια βιβλια book service.. Ευκολα αν εισαι εμπορος κανεις λαμογια. Φτιάχνεις βιβλιο καθαρο καινούργιο με σφραγίδες, κατεβάζεις κμ και ...
'Το είχε μια κυρία και το κινούσε 2 φορές την εβδομάδα, για αυτό έχει μόνο 30.000κμ... Αποφάσισε όμως ότι ήθελε να ξεκινήσει ποδήλατο..'
Οποιος ψαχνει βρισκει ,ακομα και καινουργια βιβλιαρακια σερβις υπαρχουν και τα συμπληρωνεις οπως θελεις .
-
Και αυτό ξέρω ότι συμβαίνει και στις άλλες χώρες της ΕΕ.... δεν είμαστε μόνο στην Ελλάδα οι 'έξυπνννννιοι!....
Φαντάσου λοιπόν να έχει πχ 120.000 αλλά ο ιδιοκτήτης το πάει στα 100, μετά ο Γερμανός μαντράς το ρίχνει στα 80 και τέλος ο Ελληνάρας το ρίξει λίγο ακόμα στα 60.000.....
Ο συγκεκριμένος από 118 στα 52 το παράκανε....
Για αυτό λέω μεταχειρισμένο είτε χρέπι είτε γνωστής προέλευσης.... -
οποιος είναι ενημερωμένος δεν την πατάει...
το αυτοκίνητο έχει έναν αριθμό απο σένσορες οι οποίοι μετράνε τα χλμ που έχει διανύσει,με το να μηδενίσεις/αλλάξεις τα χλμ στο κοντέρ,οι μετρητές που συνδέονται με τους παραπάνω σένσορες συνεχίζουν να μετράνε κανονικά.
Οπότε βάζοντας το αυτοκίνητο στο τέστερ,τα βρίσκεις όλα.
Το παραπάνω ισχύει για τα τα καινούριας τεχνολογίας αυτοκίνητα,και πιο πολύ για τα γερμανικής προέλευσης.
Από εκεί και πέρα, αν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα,φωνάζεις έναν κοντερά,και μπορεί να σου πει αν έχει γίνει επέμβαση στο κοντέρ
Πριν από χρόνια είχε γίνει σκάνδαλο στην Τογιότα Θέρμης με τα μεταχειρισμένα της Autotrust, τα είχαν γράψει και οι εφημερίδες...
-
Σε ένα service είχα την ατυχία να μου χαθεί/ χάσουν το βιβλίο service του αυτοκινήτου...... Για καλή μου τύχη κάνω όλα τα service στο ίδιο εξουσιοδοτημένο όπου μου έφεραν καινούργιο και μου το ξανασυμπλήρωσαν από την αρχή. Οπότε όλα ok φαντάζομαι.....
Η απορία μου γιατί και καλά υπάρχει η αίσθηση ότι ένα αυτοκίνητο με 52,000 χλμ είναι καλύτερο από ένα με 100,000????? Το καλοσυντηρημένο με 100,000 εγώ θεωρώ μπορεί να είναι καλύτερο...... Όσοι παίρνουν αμάξι με πχ 52,000 χλμ θα πρέπει να αλλάξουν επιπλέον λογικά αμορτισερ, δίσκος - συμπλέκτη.. και κάποια στιγμή ιμάντα εκκεντροφόρου!!!!! Αμάξι με 100,000 χλμ τα έχει κάνει αυτά λογικά όλα αν θέλει να κινείται αξιοπρεπώς...... οπότε νομίζω το manual είναι καθρέπτης!!!!Όσοι κοιτάνε ένα μεταχειρισμένο με και καλά λίγα χιλιόμετρα και δεν κοιτάνε την κατάσταση των εξαρτημάτων με τις φθορές που έχουν σημαντικό κόστος επισκευυής είναι πελατάκια!!!!!
Ακούω κάτι τύπους να λένε πήρα πχ Α3 me 50,000χλμ σε πολύ καλή τιμή θέλει μόνο λάστιχα και αμορτισερ πάρε 1,000 Euro μάγκα να συνέλθεις και ότνα μπεις για ιμάντα και δίσκο/συμπλέκτη τα ξαναλέμε -
Υπάρχει νομικό πλαίσιο για αυτό το θέμα ή κάθε έμπορος κάνει ότι θέλει και δεν τον πειράζει κανένας ;;;;
Για να μήν νομίζεται οτι αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, άλλος φίλος στην Αγγλία αγόρασε TOYOTA MR2 με 60.000 μίλια..... μετά από 1-2 μήνες βρήκαμε
στο πλάι στο καπάκι της μηχανής αυτοκολλήτο της TOYOTA οτι αλλάχτηκαν ιμάντες στα 72.000 ...... -
§
Μήπως το πήρε από Έλληνα;
§
-
Η ΙΣΤΟΡΙΑ....
ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΑ SLK 200 KOMP. ME 80000 χλμ.
ΣΤΗ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 160 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΒΗΝΕΙ
ΠΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ.
ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΦΤΙΑΧΝΕΙ''.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 160 ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Ο ΤΥΠΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΙΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MERC.
ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΑΝΕ SERVICE ΣΤΙΣ.............. 280.000 χλμ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ....
-
Τουλάχιστον πήρε δώρο πατάκια;
-
Τα χιλιομετρα ειναι σημαντικο θεμα, ενα αυτοκινητο που περνα τα 100.000 εχει χασει την μιση ζωή του,ειδικα αν συνοδεύεται απο τα αναλογα χρόνια και δεν ειναι απλως πολλα χλμ στην εθνικη.
-
Έχουν γραφτεί πολλές φορές, τα περισσότερα είναι μαϊμού.
Ο πιο 'ασφαλής' ίσως τρόπος, αριθμός πλαισίου και σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για ενημέρωση
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
το αυτοκίνητο έχει έναν αριθμό απο σένσορες οι οποίοι μετράνε τα χλμ που έχει διανύσει,με το να μηδενίσεις/αλλάξεις τα χλμ στο κοντέρ,οι μετρητές που συνδέονται με τους παραπάνω σένσορες συνεχίζουν να μετράνε κανονικά.Όλα τα αλλάζει, αυτοί είναι πιο προχωρημένοι.
*BMW - recalibration of all modules, which also contains the mileage can be reprogrammed, like the light-control-module, the ignition lock and the ignition keys. *Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψεις τέτοια πράγματα είναι οι μεγάλες ποινές χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Στην Αμερική γιατί δεν πειράζουν κοντέρ;
ODOMETER TAMPERING IS ILLEGAL UNDER STATE AND FEDERAL LAW Violators of state and federal odometer tampering laws can be sentenced to jail for up to 3 years. -
εμενα στο πεζο φιλος ηλεκτρολογος που δουλευει μεσα στη λαιον μου ειπε οτι μπορει να μου πειραξει και τα χλμ που δειχνουν αυτοι οι αισθητηρες και απο συζητηση που ειχαμε συμπερανα οτι το ιδιο πανω κατω ισχυει παντου.αρκει να εχεις καποιο γνωστο σε αντιπροσωπεια!
Πόσα χιλιόμετρα έχει το μεταχειρισμένο?