-
Cosneo ποσες μερες ακομα εμειναν????
-
Νομίζω θα μας πει τα ευχάριστα σε 3-4 μέρες
(μη σου πω και πολύ λέω) -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Cosneo ποσες μερες ακομα εμειναν????Σύμφωνα με τα χαρτιά και τον εισαγωγέα σε 3 μέρες. Κατά την παραγγελία ο αντιπρόσωπος μου είπε πάντως ότι λόγω της απεργίας των φορτηγών δεν μπορεί να μου πει ακριβώς πότε! Σίγουρα καιγεται και ο ίδιος αφού θέλει εκθεσιακά, να παραδόσει παραγγελίες, να 'υποδεχτεί' το Juke ενώ σίγουρα έχει θέματα και με ανταλλακτικά κλπ που τυχόν χρειάζεται που και αυτά με τους μεταφορείς διακινούνται!
Ελπίζω ΣΚ να κάνω βόλτες με το καινούριο αλλά και πάλι ... θα δούμε! Όπως και να έχει με την ίδια χαρα το περιμένω!ΥΓ. Χθες σε ρεπορταζ που έδειχνε βανδαλισμούς και δολιοφθορές σε φορτηγά που δουλευουν απο 'συναδέλφους' τους απεργούς σκεφτόμουν ότι ΔΕΝ βιάζομαι, μη φάει και καμιά πέτρα στην ΕΟ. Ας έρθει καλύτερα σε 'καιρό ειρήνης' με την λήξη ή αναστολή της απεργίας για να μην περάσει απο εμπόλεμες ζώνες!
-
Πως θα σας φαινοταν φοιτητης με Qashqai???
-
Αν είναι σε λευκό ή κόκκινο τότε ... φοιτητής (και με γούστο ) αλλά με άνετους οικονομικά γονείς να διαθέσουν χρήματα για 1600άρι για το βλαστάρι τους που θα αρέσει και στους ίδιους. Φαντάζομαι ότι και ο φοιτητής δεν θα έχει 'γρήγορες' ανάγκες αφού μ' αυτά τα λεφτά ένα Ιbiza Cupra ή ένα Megane Coupe 1,4 Tce π.χ. δείχνουν πιο ιδανικές πρότασεις.
Αν είναι μαυρο ή σκουρόχρωμο τότε ... φοιτητής που πήρε το αμάξι του μπαμπά του!
Γενικά πάντως τα Crossover είναι μοντέρνα σαν εμφάνιση, σαν ίδεα, σαν χρήση αλλά υπο σκέψη για τόσο νεανικό κοινό. Εκτός αν στα άμεσα ερχόμενα σχέδια του είναι πτυχίο, στρατός και ... οικογένεια! -
Cosneo εγώ είμαι φοιτητής με Sedan (μαυρο κιόλας)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Cosneo εγώ είμαι φοιτητής με Sedan (μαυρο κιόλας)Και εγώ σαν φοιτητής είχα -από λάθος στην παραγγελία- μπλε σκούρο 4θυρο Sunny. Την ίδια εποχή το οικογενειακό μας αυτοκίνητο (του πατέρα μου) ήταν ... κόκκινο και 3θυρο! Στα 37 μου δε, ενθουσιάστηκα με ένα γαλάζιο Suzuki Splash!!!
Αλλα αντι άλλων δηλαδή κάποιες απο τις παλιότερες επιλογές μου! -
Ααααααα.Στο Sunny κόλαγε αυτό το σχόλιο του Δία
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα 21 μικρομεσαίο σεντάν; Cosneo βρήκαμε τον χαμένο σου γιο!ΥΓ: Χιουμοριστικό πείραγμα προς τον φίλτατο Κοσνεο που στην ηλικία σου έκανε το ίδιο... ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανεις σας.
Cosneo είσαι ο πατέρας μου.
-
(Δεν το πήρα χαμπάρι το πείραγμα του Δια) ... Πολύ καλό!
Φως στο Τούνελ το φορουμ! -
Υπεύθυνος εκπομπής Realzeus
-
ΥΓ: Καλορίζικο θα σου πω όταν το παραλάβεις Cosneo.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σύμφωνα με τα χαρτιά και τον εισαγωγέα σε 3 μέρες.Και το δικο μου 3 μερες.....και 5 μηνες!!! το περιμενα,
και επειδη δεν υπηρχε δεσμευση στην παραγγελια αρκετες φορες μπηκα στον πειρασμο για κατι ετοιμοπαραδωτο αλλα τελικα δεν υπεκυψα. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
5 μηνες!!! το περιμεναΑν έχεις χρήμα..... σαν και μένα..... σε 10 μέρες είχε έρθει και στη Σάμο!!!!
-
Ενας Αθηναίος πάντως που αυτό που ήθελε να πάρει ήταν ετοιμοπαραδοτο αλλά 'εκθεσιακό' (λίγων ημερών) εδω πάνω ... ήρθε μόνος του και το πήρε!
Φαντάζομαι με το που έφτασε σπίτι του 'στρωμένο' το πάρκαρε! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
5 μηνες!!! το περιμενα
Αν έχεις χρήμα..... σαν και μένα..... σε 10 μέρες είχε έρθει και στη Σάμο!!!!
Oταν πηρα το δικο μου το 2008 δεν υπηρχαν ετοιμοπαραδωτα, φαντασου οτι εδινες χιλια ευρω προκαταβολη και αν μετανοιωνες σου τα εδιναν πισω, ακομα και αν το αυτοκινητο ειχε ερθει στην εκθεση.
Περιμενες μηνες μεχρι να αρχισει να κατασκευαζεται, και οταν αρχιζε, μπορουσες να γνωριζεις τον αριθμο πλαισιου ποτε ετοιμαστηκε ποτε φορτωθηκε ποτε εφτασε ποτε εκτελωνιστηκε, μια διαδικασια ισως λιγοτερη απο μηνα αλλα το προβλημα ηταν η μεγαλη ζητηση και η αδυναμια παραγωγης, το εργοστασιο δουλευε 24 ωρες, τριπλη βαρδια.
Καποιοι φιλοι εφτασαν τους εφτα μηνες,
Η μονη περιπτωση για πιο γρηγορα ηταν απο καποια ακυρωμενη παραγγελια, αλλα που τετοια τυχη. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
5 μηνες!!! το περιμενα
Αν έχεις χρήμα..... σαν και μένα..... σε 10 μέρες είχε έρθει και στη Σάμο!!!!
Oταν πηρα το δικο μου το 2008 δεν υπηρχαν ετοιμοπαραδωτα, φαντασου οτι εδινες χιλια ευρω προκαταβολη και αν μετανοιωνες σου τα εδιναν πισω, ακομα και αν το αυτοκινητο ειχε ερθει στην εκθεση.
Περιμενες μηνες μεχρι να αρχισει να κατασκευαζεται, και οταν αρχιζε, μπορουσες να γνωριζεις τον αριθμο πλαισιου ποτε ετοιμαστηκε ποτε φορτωθηκε ποτε εφτασε ποτε εκτελωνιστηκε, μια διαδικασια ισως λιγοτερη απο μηνα αλλα το προβλημα ηταν η μεγαλη ζητηση και η αδυναμια παραγωγης, το εργοστασιο δουλευε 24 ωρες, τριπλη βαρδια.
Καποιοι φιλοι εφτασαν τους εφτα μηνες,
Η μονη περιπτωση για πιο γρηγορα ηταν απο καποια ακυρωμενη παραγγελια, αλλα που τετοια τυχη.Στα 2 πρώτα του χρόνια ήταν δύσκολη η αποκτηση του.
Είχα στείλει email κάποια στιγμή στη Nissan για να ρωτήσω για την αναμονή και μου την επιβεβαιωσαν ως προς το 6μηνο στο 1,6 και 4μηνο στο 2,0 εξηγώντας ότι περα από την αναμονή της κατασκευής υπήρχε και η αναμονή της μεταφοράς αφού ερχόταν συγκεκριμένος αριθμός κομματιών. Τον ίδιο καιρό αντιπρόσωπος μου είχε δείξει γύρω στις 30 παραγγελίες μέχρι τα μέσα του μήνα που ήταν για αποστολή!
Τρελή κατασταση και εγώ μη συνηθισμένος σε αναμονές κλπ έφευγα απογοητευμένος ελπίζοντας στο f/l ή στην επόμενη γενιά!ΥΓ. Και σαν να συνωμοτεί το σύμπαν και τώρα στο ετοιμοπαραδοτο ... σε 'αναμονή' είμαι!
Με τιμωρεί που θεωρούσα την τότε αναμονή έως και παραλογη! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
:metalo: Το πήρα σήμερα!!!!!!!!!! Απλά τέλειο !!!! Εχω ξετρελαθεί!!!!!5 μήνες μετά, και εγώ το ίδιο!!!
Μα τι εκπληκτικό αυτοκίνητο είναι τούτο! Τι κατασκεύασαν οι άνθρωποι! Τι εμφάνιση! Τι δύναμη! Τι ποιότητα! Στολίδι στην άσφαλτο!Οδηγικές και λοιπές εντυπώσεις απο την αντιπροσωπία στο γκαράζ δεν μπορούν να ειπωθούν διότι μόνο γέλια θα προκαλέσει!
Εντός ΣΚ θα μπορώ να πως κάποια πράγματα αρχικά! Θετικά αλλά και αρνητικά! -
Καλοριζικο Καλοταξιδο cosneo!!
-
Καλοτάξιδος cosneo!
Εύχομαι κάποια στιγμή να σπάσεις και το ρεκός κατανάλωσης του costalio. -
καλορίζικο αγορίνα.. Να σαι πάντα γερός μς την οικογένεια σου και πάντα με ασφάλεια στον δρόμο..
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)