-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Για το τέλος ... παραγγέλθηκε το 1,6 και σε λίγες μέρες θα το χαίρομαι!
Ο αρ. πλαισίου που κλείστηκε στα κομπιούτερ τους δείχνει εισαγωγή στην Ελλάδα ... με το τελευταίο καραβι πριν λίγες μέρες!Καλοτάξιδο να είναι και με το καλό να το παραλάβεις...
Θα αγόραζες αυτοκίνητο; Δεν το είχα πάρει είδηση... Νόμιζα ότι είχες κάποιο καινούριο...
Και πήρες το Qashqai... Ούτε αυτό το περίμενα... Περίμενα να πάρεις κάτι με turbo και κάπως ποιο μαζεμένο...Ευχαριστώ πολύ!
Υπήρχε εδώ και καιρό ένα 'σιωπηλό' συγκριτικό μεταξύ QQ 1,6, Octavia Scout 1,8, BMW 116 και VW Eos 1,4 122hp. Φαντάζεσαι να γινόταν φωναχτά στο Forum? Ο 'τρελός του χωριού' πιο ξεκάθαρες επιλογές θα είχε! Πάντως το μαζεμένο το πέτυχα κάπως!
Το Qashqai ήταν πόθος απο τον Μαρτιο του 2007 ... περιμένοντας το 4κίνητο. Λίγο η τιμή του, λίγο η πολύμηνη αρχική αναμονή του, λίγο η απόσυρση που δεν ήρθε ποτέ λίγο οι ανάγκες τότε για μικρό αυτοκίνητο ... βρέθηκα με το Splash που δεν βόλεψε όμως στο 100%. -
...'σιωπηλό' συγκριτικό...
Σωστός! Για άλλη μία φορά σωστός!...
Καλά έκανες...!...
Και εγώ παρόμοια θα πράξω στο μέλλον, κοντινό ή μακρινό... -
Μπράβο ρε cosneo καλοτάξιδο, τώρα είδα το πόστ διότι είμαι διακοπές και μπήκα λίγο ιντερνετ στα κλεφτά!!! Εύγε καλή επιλογή !!! Πέσ μας εντυπώσεις , δώρα , έκδοση και πόσο ακριβώς στοίχισε!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!
Υπήρχε εδώ και καιρό ένα 'σιωπηλό' συγκριτικό μεταξύ QQ 1,6, Octavia Scout 1,8, BMW 116 και VW Eos 1,4 122hp. Φαντάζεσαι να γινόταν φωναχτά στο Forum? Ο 'τρελός του χωριού' πιο ξεκάθαρες επιλογές θα είχε! Πάντως το μαζεμένο το πέτυχα κάπως!
Το Qashqai ήταν πόθος απο τον Μαρτιο του 2007 ... περιμένοντας το 4κίνητο. Λίγο η τιμή του, λίγο η πολύμηνη αρχική αναμονή του, λίγο η απόσυρση που δεν ήρθε ποτέ λίγο οι ανάγκες τότε για μικρό αυτοκίνητο ... βρέθηκα με το Splash που δεν βόλεψε όμως στο 100%.Αντε καλοτάξιδο!
Απορία...το Eos πως κόλλησε στο συγκριτικό? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...'σιωπηλό' συγκριτικό...Σωστός! Για άλλη μία φορά σωστός!...
Καλά έκανες...!...
Και εγώ παρόμοια θα πράξω στο μέλλον, κοντινό ή μακρινό...Γιατί από το 4ΤΦ περιμένεις να βγάλεις άκρη; Λίγο να ασχολήσαι με το άθλημα αποφασίζεις μόνος σου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά έκανες...!...
Και εγώ παρόμοια θα πράξω στο μέλλον, κοντινό ή μακρινό...Γιατί από το 4ΤΦ περιμένεις να βγάλεις άκρη; Λίγο να ασχολήσαι με το άθλημα αποφασίζεις μόνος σου.
Και όμως εγώ δύο αυτοκίνητα τα πήρα από προτάσεις του φόρουμ (σε δύο ανάλογα θέματα)...ενώ δεν τα είχα καν στα υπόψη...
Pajero Pinin & 207 ...
Τέσπα. Ας το κλείσουμε εδώ γιατί είμαστε ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά έκανες...!...
Και όμως εγώ δύο αυτοκίνητα τα πήρα από προτάσεις του φόρουμ (σε δύο ανάλογα θέματα)...ενώ δεν τα είχα καν στα υπόψη...
Pajero Pinin & 207 ...
Τέσπα. Ας το κλείσουμε εδώ γιατί είμαστε ...
Άλλο είναι το θέμα.Σου βγήκαν καλά?
Αν ναι τότε κάτι κάνει κι αυτό το Forum. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αν ναι τότε κάτι κάνει κι αυτό το Forum.Δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.
Είναι μεγάλη κουβέντα... και μάλλον αφορά άλλο θέμα... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν ναι τότε κάτι κάνει κι αυτό το Forum.Δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.
Είναι μεγάλη κουβέντα... και μάλλον αφορά άλλο θέμα...ok.Τέλος κι από εμένα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αντε καλοτάξιδο!
Απορία...το Eos πως κόλλησε στο συγκριτικό?Κωνσταντίνε σ' ευχαριστώ.
Το Eos κολλάει ... ανετο για 4θέσιο, ικανοποιητικός χώρος αποσκευών, όμορφο αμάξωμα, εκτιμώ τον 1,4 122hp, μ' αρέσουν τα κάμπριο. Τα μείον του όμως αφορούν ολοκληρη την εταιρία ενώ σ' αυτό η τιμή του!
Και γενικά πάντως η επιλογή έπαιζε με άλλες παραμέτρους όπως 2ο αυτοκίνητο και διαφορες οικογενειακές αναγκες....'σιωπηλό' συγκριτικό...
Καλά έκανες...!...
Και εγώ παρόμοια θα πράξω στο μέλλον, κοντινό ή μακρινό...Για να μην παρεξηγηθώ σέβομαι και εκτιμώ τις απόψεις των φίλων εδω μέσα και κατα διαστήματα κατέγραφα γνώμες ή ρωτούσα απόψεις για τα 'υποψήφια' μου.
Από εκεί και πέρα το ότι δεν έθεσα 'θέμα' με επιλογές δεν βρήκα τον λόγο, λόγω της καθημερινής μας επικοινωνίας. Τις γνώμες μας και τις απόψεις μας τις καταγραφουμε σε διάφορα θέματα.Μέσω του forum εκτιμώ που έμαθα και θεώρησα προυπόθεση των επιλογών μου την ύπαρξη του ESP.
-
cosneo πολυ καλη επιλογη
καλοριζικο και καλοταξιδο. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
cosneo πολυ καλη επιλογη
καλοριζικο και καλοταξιδο.Να' σαι καλά! Ευχαριστώ!
-
Από πάντα ... όχι τόσο οι καθημερινές αλλά τα ΣΚ της αναμονής μέχρι την παραλαβή ... σκοτώνουν!!!
Κάπου σε ένα παλιότερο ποστ ενός φίλου αναφέρει πως το QQ έχει ρεζέρβα ανάγκης. Στο εκθεσιακό που είδα (που είναι και αυτό Acenta όπως το δικό μου) είδα κανονική μαυρη σιδερένια (και ήταν και τεράστια, μάλλον 16άρα η ζάντα της).
Στο προηγούμενο (προf/l) θυμάμαι να έχω διαβάσει κάπου ότι υπήρχε είτε ανάγκης, είτε κανονική. Ίσως αναλογα με την έκδοση, χωρα εισαγωγής κλπ. -
ατρακαριστο και καλοταξιδο
Να το χαρεις -
106 σ' ευχαριστώ!
-
Φλασιά με ολίγη από αμνησία ... Ο 'HR16DE', ο 1,6 του QQ εχει καδένα. Ετσι?
-
ναι
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από πάντα ... όχι τόσο οι καθημερινές αλλά τα ΣΚ της αναμονής μέχρι την παραλαβή ... σκοτώνουν!!!Κάπου σε ένα παλιότερο ποστ ενός φίλου αναφέρει πως το QQ έχει ρεζέρβα ανάγκης. Στο εκθεσιακό που είδα (που είναι και αυτό Acenta όπως το δικό μου) είδα κανονική μαυρη σιδερένια (και ήταν και τεράστια, μάλλον 16άρα η ζάντα της).
Στο προηγούμενο (προf/l) θυμάμαι να έχω διαβάσει κάπου ότι υπήρχε είτε ανάγκης, είτε κανονική. Ίσως αναλογα με την έκδοση, χωρα εισαγωγής κλπ.To QQ που ερχεται Ελλαδα εχει ρεζερβα αναγκης, ειναι αυτη που ειδες, δεν ειναι ιδιαιτερα στενη οπως σε αλλα αυτοκινητα, αλλα εχει οριο τα 80 χλμ.
Προσοχη ομως στην συντηρηση της γιατι θελει πιεση 60 psi και αν κανουμε λαθος και βαλουμε οσο στα κανονικα λαστιχα θα την παρουμε στο χερι. -
To QQ που ερχεται Ελλαδα εχει ρεζερβα αναγκης, ειναι αυτη που ειδες, δεν ειναι ιδιαιτερα στενη οπως σε αλλα αυτοκινητα, αλλα εχει οριο τα 80 χλμ.
Προσοχη ομως στην συντηρηση της γιατι θελει πιεση 60 psi και αν κανουμε λαθος και βαλουμε οσο στα κανονικα λαστιχα θα την παρουμε στο χερι.Δεν είδα αυτοκόλλητα κλπ που έχουν οι ρεζέρβες ανάγκης, ήταν μεγάλη και μαυρη η ζάντα ... λίγο θέλει ο άνθρωπος ... έτοιμος ήμουν να κάνω και παραπονο γιατί δεν είναι αλουμινίου.
Ευχαριστώ για την προειδοποιηση για τον αερα γιατί συνήθως ... την παίρνω στο χέρι!ναι
Επιβεβαίωση ήθελα. Κόλλησε το μυαλό μου στον 1,5 diesel που έχει ιμάντα χρονισμού.
Ευχαριστώ! -
Προσοχη ομως στην συντηρηση της γιατι θελει πιεση 60 psi και αν κανουμε λαθος και βαλουμε οσο στα κανονικα λαστιχα θα την παρουμε στο χερι.Αντε ρε συ σοβαρολογείς;;; Είδατε που μαθαίνουμε από το φόρουμ; Είμαι περίεργος να δω πόσο αέρα έχει μέσα η ρεζέρβα μου, τώρα είμαι διακοπές με το 106 στη Αθήνα!!! Θα το δω μεθαύριο!!!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)