-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Mία παρατήρηση/διόρθωση, το Caliber βγαίνει σε 1800cc και 2000cc, όχι 1600.Σωστά το αναφέρεις αλλά 'εννοούσα' γενικά τα κάτω απο 2000 κυβικά crossover και λόγω ότι είναι τα άλλα 1,6 πήρα παραμάζωμα και το Caliber. Για το 1,8 φυσικά αναφερόμουν!
-
Παιδιά πάντως το κασκάι είναι τέλειο!!!!!
-
Ειδα σημερα λευκο facelift Qashqai ,πραγματικα κανανε πολυ καλη δουλεια !
-
να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει λάβει την προσφορά της Νισσάν?
Τι ακριβώς προσφέρει ? γνωρίζω για την έκπτωση 1300 + 1.000 ευρώ , για αγορά μέχρι Σεπτέμβρη , όμως θέλω να ρωτήσω σε υποχρεώνει να κάνεις αγορά ή απλά αν περάσεις ααπό εκεί , καταγράφουν το όνομα σου και εάν αποφασίσεις αγορά τότε έχεις την έκπτωση -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει λάβει την προσφορά της Νισσάν?
Τι ακριβώς προσφέρει ? γνωρίζω για την έκπτωση 1300 + 1.000 ευρώ , για αγορά μέχρι Σεπτέμβρη , όμως θέλω να ρωτήσω σε υποχρεώνει να κάνεις αγορά ή απλά αν περάσεις ααπό εκεί , καταγράφουν το όνομα σου και εάν αποφασίσεις αγορά τότε έχεις την έκπτωσηΟχι δεν εχεις καμια υποχρεωση, απλα περνας και αν αποφασισεις μεχρι τον Σεπτεμβη να αγορασεις καποιο Nissan τοτε σου κανουν την αναλογη εκπτωση.
-
ευχαριστώ ρε φίλε , θα περάσω..
-
Απ΄ότι είδα στο νετ τα ποσά των δωροεπιταγών είναι διαφορετικά αναλογα με τα μοντέλα πχ 500€ για το Micra, 1000€ για τα QQ και XTrail και 3000€ για το Pathfinder, οπότε φαντάζομαι θα πρέπει να έχει κάποιος κατασταλάξει ως προς το μοντέλο εκτός αν ισχύσουν 'ανοικτά' τα ποσά αναλογα με την τελική επιλογή.
-
όχι . ισχύει το πρώτο από αυτό που έγραψες (δηλαδή συγκεκριμένο ποσό για συγκεκριμένο μοντέλο).
Όμως ρε φίλε cosneo , με το ραδιο αρβύλα που ακούμε (ακόμα και από εδώ μέσα) , όπως π.χ ότι επίκειται να επιτραπεί η ντιζελοκίνηση στην αθήνα , επειδή η αγορά έχει νεκρώσει θα ξαναβγεί στην επιφάνεια η απόσυρση και άλλα τέτοια , έχω μπερδευτεί τόσο πολύ , και επιδή (προσωπικά πάντα) δεν καίγομαι άμεσα για την αγορά , όλα αυτά με κάνουν να περιμένω...
Μήπως έτσι η αγορά νεκρώνει πιο πολυ΄? -
Μια απο τα ίδια και εγώ!
Για καθαρά λόγους ελπίδας και αναμονής σκέφτομαι ίσως κάτι για μετά τον Σεπτέμβρη, φθινόπωρο προς χειμώνα!
Τις έως τώρα προσφορές σχεδόν όλων δεν τις βρίσκω ιδιαιτερα ελκυστικές και δελεαστικές! Τους τελευταίους μήνες 'φαγαμε' τόσες αυξήσεις (είτε λόγω ΦΠΑ, είτε εργοστασιακών τιμών, είτε αλλαγής μοντέλων, τέλη, ασφάλειες κλπ στον ουρανό) που οι εκπτώσεις, προσφορές, δωροεπιταγές κλπ μου φαίνονται έως και αστείες για μια τέτοια κατασταση αγοράς που περιγραφουν οι έμποροι στις τηλεοράσεις! -
το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ .
Από την άλλη κάθε φορά που περνάω από την ρημάδα την Νισσάν στην Λ.Βουλιαγμένης , πηγαίνοντας για την δουλειά μου , το βλέπω κάθε μέρα και το ζαχαρώνω , παρκαρισμένο έξω..
προσωπικά , εάν η Νισσάν βάλει κάποια στιγμή άτοκο διακανονισμό θα πάω την επομένη να το κλείσω. Υπολογίζω ότι με τα 15.000 € που θα δανειοδοτηθώ για 60 μήνες , με άτοκο γλυτώνω περίπου στο σύνολο 3.000 €.
Πάντα βέβαια όλα υπολογίζονται με τις οικογενειακές ανάγκες του καθενός μας.
Ακόμα δεν έχει έρθει ο διάδοχος ή η διάδοχος , οπότε έχω την σχετική άνεση να περιμένω.Υ.Γ
έχω ένα Νισσάν Αλμέρα του 2000 , τρίπορτο , μαύρο , πολύ προσεγμένο και καποια στιγμή που το έβαλα σε αγγελία δεν είδα καμμία σπουδαία ανταπόκριση.. Οπότε είναι και αυτός ένας λόγος.. -
Με βάση τα σημερινά δεδομένα , εάν υποθετικά αύριο ανακοίνωνε η Νισσάν ότι στον 1.6 βάζει και τον τούρμπο κινητήρα (λέμε τώρα..) , ποια πιστεύετε θα ήταν η τιμή του σε σχέση με τον υπάρχων?
-
Πιστευω 3 εως 4 χιλιαρικα πανω απο καθε μια εκδοση.
Αυτη η τιμη λογικη μου φαινεται αν και η τιμολογιακη πολιτικη της nissan ειναι οτι ποτε δεν δινουμε αυτα που ζηταει στους τιμοκαταλογους τις.Παντα καποια εκπτωση παιζει..... -
Πιθανολογώ ένα 1,6Τ 4χ4 ότι θα είχε τις τιμές του αντίστοιχου 1,4 4κίνητου Tiguan.
Σαν μοντέλο, όνομα, 'φήμη και πελατεία' προσφέρει κύρος, σαν εταιρία προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία, λογικό aftersales κλπ! -
και 4 κίνηση να μην είχε πιστεύω ένα 5.οοο παραπάνω από αυτό που έχει τώρα...
-
Με βάση τα σημερινά δεδομένα , εάν υποθετικά αύριο ανακοίνωνε η Νισσάν ότι στον 1.6 βάζει και τον τούρμπο κινητήρα (λέμε τώρα..) , ποια πιστεύετε θα ήταν η τιμή του σε σχέση με τον υπάρχων?Νομιζω οτι δεν θα περναγε τα 3000, ( μονο για turbo οχι compressor)
αλλα οταν τον βαλει μαλλον θα προτιμησει να το κανει στον 1,4 για να κρατησει χαμηλα την τιμη. -
εννοείς Qahqai με 1.4 Τ?
-
εννοείς Qahqai με 1.4 Τ?Ναι, απο το ραφι της ΡΕΝΩ.
-
Ο συγκεκριμένος 1,4Τ της Renault δεν είναι στα σχέδια της Nissan.
1,6 θα είναι και μάλλον σύμφωνα με ένα άρθρο θα ασχοληθεί με combressor και όχι τουρμπο όπως ξεκίνησε με το 1,2 του νέου Micra. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
1,6 θα είναι και μάλλον σύμφωνα με ένα άρθρο θα ασχοληθεί με combressor και όχι τουρμπο όπως ξεκίνησε με το 1,2 του νέου Micra.Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω , εχουν ενα ετοιμο κινητηρα που θα δωσει ακομα μεγαλυτερη ωιηση στις πωλησεις τους και δεν τον χρησιμοποιουν , τι σκατα συνεργασια ειναι τοτε αυτη της Renault με την Nissan ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
1,6 θα είναι και μάλλον σύμφωνα με ένα άρθρο θα ασχοληθεί με combressor και όχι τουρμπο όπως ξεκίνησε με το 1,2 του νέου Micra.Μακαρι να ειναι Ιαπωνικος και ας βαλουν και σεσουαρ,
το σιγουρο ομως ειναι οτι μεχρι να κυκλοφορησει θα ακουσουμε πολλα σεναρια, ετσι για να μας κρατησουν το ενδιαφερον αλλα και να αποφασισουν και οι ιδιοι αφου το σκηνικο συνεχεια αλλαζει και ο παραγοντας κοστος δειχνει να ειναι το πιο δυνατο χαρτι.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)