-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
το qq σιγουρα δεν ειναι απο τα λαιμαργα αυτοκινητα. το προβλημα ειναι η τιμη του καυσιμου. τι θα ελεγες αντι με πχ 60 ευρω, να κοστιζει το γεμισμα γυρω στα 25? γυριζεις μεσα στην πολη με το υγραεριο και οταν θελησεις να ταξιδεψεις -οπου τιθεται θεμα αυτονομιας- πας με βενζινη. μεσα σε ενα χρονο εχει γινει η αποσβεση. ποσο να ακριβυνει το υγραεριο? εαν γινει καποτε αυτο τοτε η βενζινη θα εχει φτασει το..ταλιρο! γενικα ειμαι υπερ των ενναλακτικων καυσιμων με... αρχηγο το πετρελαιο. ας ειναι καλα το λεκανοπεδιο. οπως αναφερθηκε επισης θεμα αξιοπιστιας δεν υπαρχει (δεν μπορω να βαλω και ορκο βεβαια), αφου η ολη πατεντα ερχεται απο το εξωτερικο οπου υπαρχει το know how εδω και δεκαετιες. απλα μαλλον εμεις εδω ειμαστε οι μαγκες της υποθεσης.
ενα μεγαλο μπραβο στην nissan που με ενα δημοφιλεστατο αμαξι της στην ελλαδα ( για να μην πει καποιος οτι κυκλοφορουν λιγα και δεν βαριεσαι), τολμησε για το διαφορετικο και το οποιο -το κυριοτερο- μπορει να εχει αμεσοτατα οικονομικα ωφελη ειδικα στις μερες που ζουμε και που φυσικα...ερχονται!Το πετρέλαιο ΔΕΝ είναι εναλλακτικό καύσιμο και ειδικά για το Λεκανοπέδιο και την Συμπρωτεύουσα θα ήταν η χαριστική βολή στην ρύπανση της ατμόσφαιρας...
-
Εγώ είχα πάντοτε μια απορία η οποία είναι αναπάντητη.
Από τη στιγμή που υπάρχουν εργοστασιακά υγραεριοκίνητα, γιατί καμμία αντιπροσωπεία δεν φέρνει κανένα έτοιμο να το δίνει στην αγορά . Υπάρχει ένα σκασμό κόσμος που δεν βάζει τίποτα το άφτερ στη ρόδα του, ακόμη και αν αυτό το άφτερ είναι καλύτερο του εργοστασιακού.
Και όσα πουλήσουν, σιγά μη δεν πουλήσουν δηλαδής εδώ που έφτασε η βενζίνα. Ιδιαίτερα σε τζιπ/τζιποειδή θα χώσουν πολλά, και θα χρεώνουν και όσο θέλουν όταν ο ανταγωνισμός είναι ο κάθε Φίτσουλας ΕΠΕ που διατηρεί συνεργείο μετατροπής υγραερίου. -
+1000
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ελα ρε φιλαράκι , θα είσαι ο 1ος που θα το μάθει όταν το κλείσω !!!
Αχχ...ρημάδα φτώχεια..Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!
Το τέριος το πήρα οταν έγινε υποτίμηση της δραχμής , το κασκάι όταν μπήκαμε ΔΝΤ , οταν ΄μειώθηκαν οι μισθοί 200€ ο δικός μου και 150€ της γυναίκας μου και όταν τα δώρα χριστουγέννων από 1600€ πήγε 500€ πάσχα , αδείας από 800 € στα 250€ !!!!
ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!! -
λες ??
Το q.q είναι αγχολυτικό ? Κοντεύουμε να πέσουμε σε κατάθλιψη με αυτά που ακούμε από τις t.v... -
λες ??
Το q.q είναι αγχολυτικό ? Κοντεύουμε να πέσουμε σε κατάθλιψη με αυτά που ακούμε από τις t.v...Είναι αγχολυτικό!!!! Στην περίπτωση μου....από την μία η ΤV με αυτά που λένε και από την άλλη μια προαγωγή μου σε δύσκολη θέση...... η μόνη διέξοδος μου είναι να πάρω το κασκάι και να φύγω.............
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
το qq σιγουρα δεν ειναι απο τα λαιμαργα αυτοκινητα. το προβλημα ειναι η τιμη του καυσιμου. τι θα ελεγες αντι με πχ 60 ευρω, να κοστιζει το γεμισμα γυρω στα 25? γυριζεις μεσα στην πολη με το υγραεριο και οταν θελησεις να ταξιδεψεις -οπου τιθεται θεμα αυτονομιας- πας με βενζινη. μεσα σε ενα χρονο εχει γινει η αποσβεση. ποσο να ακριβυνει το υγραεριο? εαν γινει καποτε αυτο τοτε η βενζινη θα εχει φτασει το..ταλιρο! γενικα ειμαι υπερ των ενναλακτικων καυσιμων με... αρχηγο το πετρελαιο. ας ειναι καλα το λεκανοπεδιο. οπως αναφερθηκε επισης θεμα αξιοπιστιας δεν υπαρχει (δεν μπορω να βαλω και ορκο βεβαια), αφου η ολη πατεντα ερχεται απο το εξωτερικο οπου υπαρχει το know how εδω και δεκαετιες. απλα μαλλον εμεις εδω ειμαστε οι μαγκες της υποθεσης.
ενα μεγαλο μπραβο στην nissan που με ενα δημοφιλεστατο αμαξι της στην ελλαδα ( για να μην πει καποιος οτι κυκλοφορουν λιγα και δεν βαριεσαι), τολμησε για το διαφορετικο και το οποιο -το κυριοτερο- μπορει να εχει αμεσοτατα οικονομικα ωφελη ειδικα στις μερες που ζουμε και που φυσικα...ερχονται!Το πετρέλαιο ΔΕΝ είναι εναλλακτικό καύσιμο και ειδικά για το Λεκανοπέδιο και την Συμπρωτεύουσα θα ήταν η χαριστική βολή στην ρύπανση της ατμόσφαιρας...
το πετρελαιο το αναφερω σαν εναλλακτικο τροπων τινα!!
το γιατι να ειναι χαριστικη βολη για την ρυπανση της ατμοσφαιρας δεν το καταλαβαινω! -
Έχει αναλυθεί πολλές φορε΄ς σε αυτό το φόρμου. Εν ολίγοις, η καύση του ντίζελ εκπέμπει πολλαπλάσιους βλαβερούς για τους ζώντες οργανισμούς ρύπους σε σχέση με την βενζίνη. Πολύ πιο επικίνδυνο για την υγεία δηλαδή.
Εναλλακτικά καύσιμα είναι όσα δεν προέρχονται από το αργό πετρέλαιο και τα κλάσματά του.
-
για τα εναλλακτικα καυσιμα πιστευω πως -κατανοητως- εξηγηθηκα για τι ακριβως εννοω. εχεις δικιο για την εννοια τους ως παραγωγα-κλασματα του αργου πετρελαιου. απλα για την ελληνικη πραγματικοτητα, οτιδηποτε εκτος της βενζινης φανταζει σαν.... εναλλακτικο!!!
οσο για τις εκπομπες ρυπων του πετρελαιου, εχουμε δηλαδη δικιο εδω στην ελλαδα εναντι της υπολοιπης ευρωπης σχετικα με την μη χρησιμοποιηση του?
sorry για το off topic. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
για τα εναλλακτικα καυσιμα πιστευω πως -κατανοητως- εξηγηθηκα για τι ακριβως εννοω. εχεις δικιο για την εννοια τους ως παραγωγα-κλασματα του αργου πετρελαιου. απλα για την ελληνικη πραγματικοτητα, οτιδηποτε εκτος της βενζινης φανταζει σαν.... εναλλακτικο!!!
οσο για τις εκπομπες ρυπων του πετρελαιου, εχουμε δηλαδη δικιο εδω στην ελλαδα εναντι της υπολοιπης ευρωπης σχετικα με την μη χρησιμοποιηση του?
sorry για το off topic.Πολλοί επιστήμονες συγκλίνουν στο ότι καλώς υπάρχει απαγόρευση της πετρελαιοκίνησης στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα καθώς οι ιδιαίτερες κλιματολογικές και χωροταξικές συνθήκες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης εντεινουν το πρόβλημα συγκέντρωσης μικροσωμματιδίων (κατ' εξοχίν ρύπος των πετρελαιοκινητήρων) που είναι πολύ βλαβερά για τον οργανισμό. Η Ευρώπη προωθεί την πετρελαιοκίνηση για ίδιοτελείς σκοπούς (προστατευτισμός και μείωση εκπομών CO2) ενώ στην Αμερική και Ιαπωνία προτιμάται η λύση της βενζίνης και των υβριδικών που φαίνεται πολύ ορθότερη περιβαλλοντολογικά. Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα είναι από τους ρύπους των παλαιών βαρέων οχημάτων (το γνωστό ντουμάνι) και λιγότερο οι εκμπομπές των σύγχρονων ντίζελ. Και αυτά όμως συμβάλλουν στην μικροσωμματιδιακή μόλυνση, όπως επίσης και σε άλλους πολύ βλαβερούς ρύπους (πχ ΝΟΧ).
-
λες ??
Το q.q είναι αγχολυτικό ? Κοντεύουμε να πέσουμε σε κατάθλιψη με αυτά που ακούμε από τις t.v...Σε λίγο μ' αυτά που θα ακούμε, το Pixo με τον άκαμπτο θα είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε!
Περι δωροεπιταγής ένα ερώτημα:
Είναι δεσμευτική ως προς το αυτοκίνητο.
Είναι δεσμευτική και ως προς την αντιπροσωπία? Μπορώ να την πάρω απο τον Χ αντιπρόσωπο και να την χρησιμοποιήσω στον Ψ? -
Νομίζω ναι φίλε μου , εγώ που πήρα την επιταγή πάνω σε αυτήν γράφει έναν κωδικό που είναι ο αριθμός της προσφοράς που μου έκαναν για το αμάξι (δηλαδή του εντύπου που λέει την τιμή , διακανονισμό κ.λ.π) , οπότε φαντάζομαι...
Όμως λένε ότι αν θες μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για μεγαλύτερο αυτ/το , δηλαδή για παραπάνωλεφτά και όχι για αγορά μικρότερου , οπότε ο κωδικός αυτός μπορεί να μην λέει και τίποτα....
Αλλά από την άλλη γιατί δεν πας κατευθείαν στον άλλο αντιπρόσωπο και να πάρεις την επιταγή ? -
... Αλλά από την άλλη γιατί δεν πας κατευθείαν στον άλλο αντιπρόσωπο και να πάρεις την επιταγή ?Μου είναι εύκολο να την πάρω την επιταγή απο αντιπροσωπία Θεσ/νίκης αλλά δεν θελω να πάρω το αυτοκίνητο απο έμπορο εδώ πάνω. Θα φροντίσω να βρω κάποιον απο Αθήνα ... που δεν ξέρω ακόμα απο ποιον.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Αλλά από την άλλη γιατί δεν πας κατευθείαν στον άλλο αντιπρόσωπο και να πάρεις την επιταγή ?
Μου είναι εύκολο να την πάρω την επιταγή απο αντιπροσωπία Θεσ/νίκης αλλά δεν θελω να πάρω το αυτοκίνητο απο έμπορο εδώ πάνω. Θα φροντίσω να βρω κάποιον απο Αθήνα ... που δεν ξέρω ακόμα απο ποιον.
Αν το έχεις αποφασίσει μπες στο club που έχουν τα παιδιά για το Q.Q και ρώτα...
από δώρα και εξυπηρέτηση νομίζω ο Κυριακούδης είναι μακράν ο καλύτερος.
Αντε τυχερέ το αποφάσισες...
Να δούμε εμείς... -
... Αλλά από την άλλη γιατί δεν πας κατευθείαν στον άλλο αντιπρόσωπο και να πάρεις την επιταγή ?
Μου είναι εύκολο να την πάρω την επιταγή απο αντιπροσωπία Θεσ/νίκης αλλά δεν θελω να πάρω το αυτοκίνητο απο έμπορο εδώ πάνω. Θα φροντίσω να βρω κάποιον απο Αθήνα ... που δεν ξέρω ακόμα απο ποιον.
Αν το έχεις αποφασίσει μπες στο club που έχουν τα παιδιά για το Q.Q και ρώτα...
από δώρα και εξυπηρέτηση νομίζω ο Κυριακούδης είναι μακράν ο καλύτερος.
Να δούμε εμείς...Για μένα ο ΚΑΣΣΙΟΣ ήταν άψογος , δώρα πολλά και σε 10 μέρες είχα το αμάξι!!!!
giannik1977 το αμάξι έχει 20.580 και έχει 1000€ έκπτωση και το παίρνεις δηλαδή 19.580 με τα 1000€ δωροεπιταγή κάνει , κοστίζει το παίρνεις 18.580; Για πες μου που ρώτησες για να δω αν έχει ισχύ και αξία η προσφορά της νισσάν ή είναι μούφα;;; Το παίρνω 18.580 ή ΟΧΙ; -
Να δούμε εμείς...Δεν αποφασίστηκε ακόμα. Απλώς σε 15 μέρες τελειώνει η διορία της δωροεπιταγής!
-
λοιπόν για να ξεμπερδευτούμε λίγο...
Η προσφορά των 1.000 € είναι ανεξάρτητη από την τρέχουσα προσφορά που έχει η νισσάν.Αυτή την στιγμή το Q.Q έχει 1300 € έκπτωση. Οπότε με την επιταγή η έκπτωση γίνεται αυτομάτως 1300 +1000=2300 €Η αγορά με τις δωροεπιταγές της Νισσάν είναι για να γίνει μέχρι τον Σεπτέμβριο.
δηλαδή αν το σεπτέμβριο λέμε π.χ ότι το Q.Q θα έχει έκπτωση 3.000 € , με την επιταγή γίνεται 3.000+1.000= 4.000 €.Ελπίζω να τα κατάλαβα καλά και να σας τα εξήγησα ακόμα καλύτερα..
-
καθολου ασχημη προσφορα δεν νομιζετε? απο τις κλασικες περιπτωσεις, που ο ανταγωνισμος (λεγε με και κριση!) ωφελει τον καταναλωτη-αγοραστη. και τον πωλητη βεβαια (nissan), οπου καταφερνει την πωληση με τα επακολουθα (service κ.α.)
η ιστορια βεβαια εχει δειξει οτι σχεδον παντα βγαινουν καινουργιες προσφορες, καλυτερες των ηδη ισχυοντων, αλλα δυσκολο να υπαρξει μια τοσο καλη οσο η τρεχουσα! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Το φόρουμ του qq ........ πρέπει να είσαι πιστοποιημένο μέλος , με πληρωμή κ.λ.π.Ειμαι και εγω γραμμενος και στα δυο forum οπως και αλλα μελη απο εδω,
επισης ειναι δικαιωμα σου να εχεις και να λες την αποψη σου, αρκει οσα λες να ειναι σωστα,
οι ενοτητες του forum στο qgc ειναι ολες ανοιχτες για ολους, μπρoρει να γραψει και να διαβασει καθενας τα παντα, υπαρχει μονο μια ενοτητα για συζητησεις πιστοποιημενων μελων, αλλα δεν νομιζω να σε προβληματισε αυτο.
Aπ οτι ειδα σαν costaslio που γραφεις και εκει, δεν ρωτησες κατι που να μην σου εχει απαντηθει, επισης σαν costaslio1 δεν εχεις κανει καμια δημοσιευση, αντιθετα εκεινος που ζητησε να διαγραφει ειναι ο costas ο οποιος ειναι ο τριτος σου λογαριασμος στο qgc,
κανω καπου λαθος costaslio η' costaslio1 η΄costas ????Ζητω συγνωμη απο τους συντονιστες για το αναγκαιο off topic,
για οτι αλλο χρειαστει καλο θα ηταν να γινει με pm. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
επισης ειναι δικαιωμα σου να εχεις και να λες την αποψη σου,
Σου απάντησα με πμ
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)