-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
πολυ μικρος χωρος αποσκευων.........με ενα παιδι εισαι οκ με δυο θες οπωσδηποτε μπαγκαζιερα..........
Το χουμε ξεφτιλήσει. Δεν έχω δει το νεο μοντελο και το σχημα του χωρου αποσκευων, αλλα το προηγουμενο που τυγχανει να ξερω με 410λιτ ειναι υπεραρκετο για 2 παιδια. Τωρα αν θεωρούμε απαραίτητο να παρουμε μαζι μας 3 ντιβανομπάουλα για ενα ΣΚ στο χωριό - και στο γυρισμο να φορτωσουμε και 2 αρνια συν τον τσοπάνη, τοτε μαλλον το έχουμε δει λιγακι λαθος.
Εξαρταται η ηλικια τους.αν θες παρκοκρεβατο,καροτσι,καρεκλακι φαγητου?
Παντως εγω πηρα μια μπαγκαζιιερα και ξενοιασα.σε 20' μπαινουν μπαρες και μπαγκαζιερα και τελος.τοτε πας σε primastar
-
Παίζουν προσφορες (μικρες σιγουρα γιατι μολις λανσαρίστηκε το μοντελο) αλλά σε κάθε περίπτωση μην τους δειξεις οτι εισαι καθ' όλα έτοιμος να αγορασεις. Στο λεω ως παθόντες.
Meanwhile διαπίστωσα σήμερα ότι το σερβις των 15.000 χλμ. που έκανα τον Ιουλη δεν το καταχωρησαν στο βιβλιο σερβις. Να υποθεσω οτι αν παω με την απόδειξη θα μου το καταχωρησουν ετσι?? -
Ναι. Είναι και καταχωρημένο και στο σύστημα τους. Θα το συμπληρώσουν και στο βιβλιαράκι.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Το αφεντικό τι δίνει ? να ξέρουμε σε ποιο μαγαζί να πάμε πρώτα.......
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι. Είναι και καταχωρημένο και στο σύστημα τους. Θα το συμπληρώσουν και στο βιβλιαράκι.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Σας ευχαριστωω ολους καθοτι με καθησυχασατε!!!
Το αφεντικό τι δίνει ? να ξέρουμε σε ποιο μαγαζί να πάμε πρώτα.......
Ξεκινα με Θεοχαρακη και μετα βλεπεις.. Εγω παντως θα περνουσα και μια βολτα απο τον Σφακιανακη που μολις ανοιξε!!
Για την ακριβεια σκεφτομαι να παω εκει για το δευτερο σερβις... Θα δουμε. -
Ο χρήστης CCoach έγραψε:
Το αφεντικό τι δίνει ? να ξέρουμε σε ποιο μαγαζί να πάμε πρώτα.......Πέρνα από όλα τα μαγαζιά και μάζεψε προσφορές.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Το έχει πάρει κανείς στα χέρια του το νέο Qashqai για να μας πει εντυπώσεις, θετικά και αρνητικά, καταναλώσεις, επιδόσεις...;
-
Πως το εκαναν ετσι ρε πουστη μου; πιο κακασχημο κ απο dacia..
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το έχει πάρει κανείς στα χέρια του το νέο Qashqai για να μας πει εντυπώσεις, θετικά και αρνητικά, καταναλώσεις, επιδόσεις...;viewtopic.php?f=15&t=31644&start=7890
-
Το ειδα σημερα και εγω απο κοντα στην Lion.
Εκθεσιακο εχει ενα λευκο 1.2T Acenta.
Απο μπροστα μου αρεσε απο πισω δεν....
Μεσα ομως καμια σχεση με το προηγουμενο,πολυ αναβαθμισμενα υλικα,καλαισθητo design και αισθηση premium.
Καθισμενος πισω απο μενα(1,95)ειχα μπολικο αερα για το κεφαλι αλλα τα γονατα ακουμπουσαν εντονα τη πλατη του καθισματος.
Εκανα το ιδιο και στο Note και ειχα και αερα για τα γονατα
Το πορτμπαγκαζ δεν μου φανηκε ιδιαιτερα μεγαλο και ας ειναι διπατο.
Τελικα μου αρεσει παρολο που απο τις φωτο δεν ελεγα το ιδιο.
Τιμη με το κλειδι για το 1.2Τ Εnergy σε λευκο 17.780€ με δωρο τους αισθητηρες και 4μηνη παραδοση με μονη παραφωνια για μενα οσον αφορα τον εξοπλισμο του τα τασια στις 16αρες. -
Δυστυχώς λόγω ίωσης ούτε στο δικό μου δεν μπήκα αυτόν τον καιρό, πόσο μάλλον στο καινούργιο...
Λογικά τα 17780€ είναι και η χαμηλότερη τιμή. Βενζίνης και βασική έκδοση και με ESP. Όχι κακή!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυστυχώς λόγω ίωσης ούτε στο δικό μου δεν μπήκα αυτόν τον καιρό, πόσο μάλλον στο καινούργιο...
Λογικά τα 17780€ είναι και η χαμηλότερη τιμή. Βενζίνης και βασική έκδοση και με ESP. Όχι κακή!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Ναι η χαμηλοτερη.Για Acenta ζηταει 19.980€ με αρκετα ετοιμοπαραδοτα.
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
...και εγω σε fiat mirafiori μεγαλωσα αλλα καποτε το θεωρουσαν μικρομεσαιο οπως και πριν 10 χρόνια μας φαινόταν μικρή η Χ5.........ο χώρος αποσκευών του qq αντικειμενικα είναι μικρός σε σχέση με αλλά οικογενειακα αυτοκινητα πως να το κάνουμε τώρα δηλαδη........
Τα 430 λιτρα σε μικρομεσαιο (μηκος κατω απο 4,4μετρα...) ειναι αντικειμενικα κιολας , μικρος...Μαλιστα.
Ο μεσος ορος δηλαδη σε χωρο αποσκευων, εσυ που φαινεται να εισαι και σιγουρος, σε σχεση με αλλα οικογενειακα (της μικρομεσαιας κατηγοριας ομως, μην βαλεις μεσαια... ) ποιος ειναι?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και εγω σε fiat mirafiori μεγαλωσα αλλα καποτε το θεωρουσαν μικρομεσαιο οπως και πριν 10 χρόνια μας φαινόταν μικρή η Χ5.........ο χώρος αποσκευών του qq αντικειμενικα είναι μικρός σε σχέση με αλλά οικογενειακα αυτοκινητα πως να το κάνουμε τώρα δηλαδη........
Τα 430 λιτρα σε μικρομεσαιο (μηκος κατω απο 4,4μετρα...) ειναι αντικειμενικα κιολας , μικρος...Μαλιστα.
Ο μεσος ορος δηλαδη σε χωρο αποσκευων, εσυ που φαινεται να εισαι και σιγουρος, σε σχεση με αλλα οικογενειακα (της μικρομεσαιας κατηγοριας ομως, μην βαλεις μεσαια... ) ποιος ειναι?
το qq είναι suv........δες τα αντίστοιχα suv αλλων εταιρειών κ συγκρινε
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το έχει πάρει κανείς στα χέρια του το νέο Qashqai για να μας πει εντυπώσεις, θετικά και αρνητικά, καταναλώσεις, επιδόσεις...;viewtopic.php?f=15&t=31644&start=7890#p2981642
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
το qq είναι suv........δες τα αντίστοιχα suv αλλων εταιρειών κ συγκρινε
...δεν κολλαμε στην ταμπελα, μην το συγκρινεις γενικως ομως με 'αλλα οικογενεικα αυτοκινητα', αλλα με SUV/crossover μεχρι τα 4,5μετρα και μεχρι τα 26κ (που κανει η πλεον ολοκληρωμενη 4κινητη diesel εκδοση...).
Αιτιολογησε αν μπορεις τα λεγομενα σου...
-
προσωπικα οταν ψαχνω να αγοράσω οικογενειακο αυτοκινητο (κ γενικως αυτοκινητο) θα το συγκρινω με αλλά οικογενειακά μεσα στην τιμή που εχω ως budget ........τα αυτονόητα θα λέμε δηλαδή τωρα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικά τα 17780€ είναι και η χαμηλότερη τιμή. Βενζίνης και βασική έκδοση και με ESP. Όχι κακή!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μουμαλλον κα με μεταλλικο χρωμα ετσι?
το ESP πιστεύω πως -πλεον- δεν θα πρέπει να αναφέρεται καν!τα 430 λιτρα αποσκευών είναι ικανοποιητικά ουτε παραπάνω ουτε παρακάτω.
οι ανάγκες που εχει ο καθενας στα μπαγκάζια του μπορεί να φαίνονται απίστευτες και εντελως παράξενες σε καποιον αλλον.
επειδή αναφέρθηκαν νηπιακες-παιδικες μεταφορικές ανάγκες, σαν φρέσκος μπαμπας εχω να αναφερω πως δεν είναι τοσο απλα τα πραγματα. στο μεγκαν με 520 λίτρα χωρου αποσκευών, βαζω το σπαστο καρότσι (από αυτά που ξεκουμπώνει το πορτ μπεμπέ) και κλείνει σχεδόν το μισο. -
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
προσωπικα οταν ψαχνω να αγοράσω οικογενειακο αυτοκινητο (κ γενικως αυτοκινητο) θα το συγκρινω με αλλά οικογενειακά μεσα στην τιμή που εχω ως budget ........τα αυτονόητα θα λέμε δηλαδή τωρα...απο την μια μας διευκρινιζεις οτι το qq ειναι SUV, απο την αλλη το συγκρινεις με 'οικογενειακα'...Οτι να ναι δηλαδη, και αυτο ειναι και αυτονοητο...
Μαθετε πρωτα να συγκρινετε καποιοι πορτοκαλια με πορτοκαλια, και οχι μανταρινια με πορτοκαλια, και μετα συζηταμε σε καποια βαση.
Γιατι δεν μπορεις να λες μικρο χωρο αποσκευων τα 430 λιτρα για SUV κατω απο 4,5μετρα, επειδη εσυ μπορει να εχεις στο μυαλο σου πχ μια λιμουζινα σαν το Octavia που εχει 590λιτρα στα 4,65μετρα. Γιατι αλλες δυνατοτητες-φιλοσοφια πρεσβευει το SUV/crossover και αλλες μια λιμουζινα, η οποια εχει και σημαντικα μεγαλυτερο μηκος στην προκειμενη...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
προσωπικα οταν ψαχνω να αγοράσω οικογενειακο αυτοκινητο (κ γενικως αυτοκινητο) θα το συγκρινω με αλλά οικογενειακά μεσα στην τιμή που εχω ως budget ........τα αυτονόητα θα λέμε δηλαδή τωρα
...απο την μια μας διευκρινιζεις οτι το qq ειναι SUV, απο την αλλη το συγκρινεις με 'οικογενειακα'...Οτι να ναι δηλαδη, και αυτο ειναι και αυτονοητο...
Μαθετε πρωτα να συγκρινετε καποιοι πορτοκαλια με πορτοκαλια, και οχι μανταρινια με πορτοκαλια, και μετα συζηταμε σε καποια βαση.
Γιατι δεν μπορεις να λες μικρο χωρο αποσκευων τα 430 λιτρα για SUV κατω απο 4,5μετρα, επειδη εσυ μπορει να εχεις στο μυαλο σου πχ μια λιμουζινα σαν το Octavia που εχει 590λιτρα στα 4,65μετρα. Γιατι αλλες δυνατοτητες-φιλοσοφια πρεσβευει το SUV/crossover και αλλες μια λιμουζινα, η οποια εχει και σημαντικα μεγαλυτερο μηκος στην προκειμενη...
καλά εσύ κάτσε κ σύγκρινε εκατοστά κ κατηγορίες κ μήκη κ πλάτη κ ασε μας εμας να συγκρίνουμε με βαση το πορτοφόλι μας και τι μας βολευει χωρίς κολλήματα σε
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)