-
Ελλάδα πότε με το καλο οι παραγγελίες;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ελλάδα πότε με το καλο οι παραγγελίες;οταν μαζέψουμε λεφτά !!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω αυτο που βλεπω μ'αρεσει. Πολυ!!χωρις πλακα πιστευω πως η πρωτη γενια θα μεινει με καλες μνημες στην ιστορια!!
και αλλα μοντελα ειχαν την πρωτη τους γενια, την οποια ομως κανεις δεν θυμαται.btw το πισω μερος μου φερνει κατι μεταξυ σε ASX και Kuga ή ειναι ιδεα μου?
Ποιά η διαφορά του απο το x-trail;
είναι μόνο 5θέσιο ενώ το x-trail θα είναι 7θέσιο
σοβαρα, αυτη θα ειναι η μονη διαφορα στα 2 αυτα μοντελα?
-
Αυτοματο κιβώτιο και 4Χ4 θα παιζει μαζί ;
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Εγω αυτο που βλεπω μ'αρεσει. Πολυ!!
χωρις πλακα πιστευω πως η πρωτη γενια θα μεινει με καλες μνημες στην ιστορια!!
και αλλα μοντελα ειχαν την πρωτη τους γενια, την οποια ομως κανεις δεν θυμαται.btw το πισω μερος μου φερνει κατι μεταξυ σε ASX και Kuga ή ειναι ιδεα μου?
είναι μόνο 5θέσιο ενώ το x-trail θα είναι 7θέσιο
σοβαρα, αυτη θα ειναι η μονη διαφορα στα 2 αυτα μοντελα?
Αυτή είναι μια απορία που έχω και εγώ γιατί σχεδιαστικά/μηχανικά τα δυό αυτοκίνητα δείχνουν σχεδόν τα ίδια.
-
Πρώτες εντυπώσεις:
Μ΄αρέσει!
Μ΄αρέσει που διαφοροποιείτε αρκετά από την πρώτη γενιά σε αισθητική.
Αντικαθιστά μια μεγάλη επιτυχία της εταιρίας και έχει δύσκολο δρόμο. Μια μικρή ένσταση στα πίσω φώτα που θυμίζουν Ford (ιδίως Focus SW) και την πίσω όψη που κάτι από ix35 ή Κορέα γενικά.
Πανέμορφο εσωτερικό, καμιά σχέση με το εσωτερικό της πρώτης γενιάς και του f/l. Και τις ενστάσεις μου για το εσωτερικό (ταμπλό κλπ) της πρώτης γενιάς τις έχω εκφράσει και παλιότερα. Πολύ βαρετό ... Επιτέλους QQ με όμορφο ταμπλό. -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Ποιά η διαφορά του απο το x-trail;Καποιος που δε θελει τον επιπλεον ογκο του Xtrail, θα παρει το QQ.
Cosneo η αληθεια ειναι οτι κοιτώντας το εσωτερικο μας το βραδυ, εφαγα μια ξενερα..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καποιος που δε θελει τον επιπλεον ογκο του Xtrail, θα παρει το QQ.
Ετσι! Οι διαφορές οι εμφανείς στις διαστασεις, στους χωρους του XTrail που είναι μεγαλύτεροι και ... εύχομαι και στην οδική συμπεριφορά με το XTrail πιο μαλακό σαν SUV και με πιο off road χαρακτήρα και το QQ πιο σφιχτό σαν Crossover, σαν το τωρινό 5θέσιο.
-
To xtrail εχει ποιο πολυτελές εσωτερικό ποιο ματσο εξωτερικό, ποιο μεγάλο, ....και σιγουρα κανα 5-6Κ στην βασικη τιμη.
-
Ωραίο το εμπρός, ωραίο το πλάι, πολύ ωραίο το εσωτερικό. Το πίσω μέρος με χαλάει λίγο κυρίως στα φώτα Focus ΙΙΙ, σαν άλλος να έχει σχεδιάσει το εμπρός και άλλος το πίσω.
Επίσης, θα ήθελα ο επιλογεας να μην είναι εφαρμογή της Ρενό.
Ο 1.2Τ που επιβεβαιώθηκε, στα πόσα άλογα θα είναι;
-
115 ή 130 (ξέρω σας διαφώτισα )
Επιλογέας εφόσον όλα τα μοτερια είναι Renault πλην του 1.6 με τα 150 (σε Ρενώ πότε θα το δούμε αυτο με το καλό? ) Ρενώ υλοποίηση θα έχει αρα τιναγματακια -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Διαστασεις ξέρουμε (φαινετε αρκετα πιο μεγαλο απο τη 1 γενιά )
Εγω το βλέπω ίδιο , εσυ πως καταλαβες ότι ειναι μεγαλύτερο;;;;
φαίνεται ειπα, κ η μουρη μου φάνηκε στις φωτο ενα τσικ πιο τραβηγμένη κ η πισω πλευρά, για αυτο ρωτησα διαστασεις
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρενώ υλοποίηση θα έχει αρα τιναγματακιαΑγαπάμε τιναγματακια!
Στο τωρινό δεν είναι βέβαια τόσο έντονο ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Τί τιναγματάκια λέτε? Δεν κουμπώνουν οι ταχήτητες?
-
Προφανως κουμπωνουν, αλλα υποθετω πως λενε πως σε καθε πατημα ή αφημα του πενταλ του γκαζιου ψιλοκουνιεται ο επιλογεας.
-
Εχμ,να μη μαμάτε τα κιβώτια ρε Σε Megane εγώ πάντως δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Εχμ,να μη μαμάτε τα κιβώτια ρε Σε Megane εγώ πάντως δεν παρατήρησα κάτι τέτοιοΔε το παρατηρησες αλλα το κανει στην 1η την 3η και την 5η
Δεν ειναι θεμα σκισιματος.Είναι απο τη φυση του ζωντανο το κιβωτιο στα Ρενω -
Με 1η ίσως ,3η,5η όχι,δεν το έκανε σίγουρα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ρενώ υλοποίηση θα έχει αρα τιναγματακια
Αγαπάμε τιναγματακια!
Στο τωρινό δεν είναι βέβαια τόσο έντονο ...
Σαφως έχει μειωθεί ναι αλλα δεν παύει να υπαρχει
Νταξ στα πιο παλιά ελεγες ότι θα φυγει ο λεβγές απο τη θέση του ή ότι οι βάσεις του κιβωτίου ειχαν γινει σούπα -
Χμμμ! ...και μας λέει η Nissan για το νέο QQ ... ημιακαμπτος στο 2κινητο και πολλαπλοι στο 4κινητο!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)