-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μεταφορες- μετακομισεις ο Κασκαης??
Ειδες καμια διαφορα στην ποιοτητα κυλισης? Στο θορυβο??
στα @@ μας
Jim εμεις οι φορνταιοι ειμαστε ευγενικοι! Τι πραγματα ειναι αυτα??
-
Παιδιά γεια σας. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή. Έχω κάνει και εγγραφή στο qasqhaiclub από τις 15 του μήνα και ακόμα περιμένω το μαιλ ενεργοποίησης. Αν κάποιος μας διαβάζει ας επικοινωνησει μαζί μου.
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πολυ καλο κλαμπ , μιλας και σου απαντανε μετα απο 10 μερες τις περισοτερες φορες βεβαια δε σου μιλανε
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησειςΠαρόλα αυτά δυο ημερες πριν ρώτησες εκεί κάτι (Θα θελα να ρωτησω εαν αλλάζουμε και ποιούς ιμάντες στο αμάξι μας εχει ιμάντες ή καδένα;;;!!!!!) και την ίδια ημέρα έλαβες απάντηση και ξαναρωτάς σήμερα!
Στο προηγούμενο ερώτημα σου εκεί (πριν 1 μήνα περίπου) για την μπαταρία του QQ σου πήρες απάντηση 11 λεπτά μετα την ερώτηση σου
Θα μας τρελάνεις???
Ναι απαντηση Υπηρεσιακη........ δηλαδη οπως απανταει μια στρατιωτικη δημοσια υπηρεσια: σε απαντηση ανωτερω (α)σχετικης τυγχανει η (β) ομοια και σχετικο ειναι το φεκ 456/Α/ 23-7-2001
costaslio
ποτε δεν εκανες ερωτηση η οποια να μην εχει απαντηθει μια η΄δυο σελιδες πριν την κανεις,
και επειδη ακριβως δεν κανεις τον κοπο να διαβαζεις ανοιγεις δικα σου νεα θεματα περιφρονοντας επιδεικτικα
οσα εχουν συζητηθει και απαντηθει απαιτωντας αμεσες και προσωπικες απαντησεις,
επισης αν δεν κανω λαθος εχεις εξυπηρετηθει αρκετες φορες και με απαντησεις μεσω pm
που δεν εμοιαζαν καθολου με στρατιωτικου τυπου (που οπως βλεπω σε ενοχλει), πες μου αν κανω λαθος. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
........... εχεις εξυπηρετηθει αρκετες φορες και με απαντησεις μεσω pm
που δεν εμοιαζαν καθολου με στρατιωτικου τυπου (που οπως βλεπω σε ενοχλει), πες μου αν κανω λαθος.Δεν κάνεις λάθος, έχω εξυπηρετηθει ευγενικα και μεσω πμ , ειδικά απο σένα ! Αλλά υπάρχει μια αντιπάθεια προς το πρόσωπο μου που δε ξέρω απο που πηγάζει..... Πάντως για να πάρω μια απαντηση δεν την λέτε σταρατα αλλά πρέπει να διαβάσω όλο το θέμα , αυτό κάνω αναγκαστικά , αλλα ένα φόρουμ είναι συζήτηση..... , εαν ήθελα να μάθω σχετικά με το αμάξι θα έπαιρνα 2-3 εγκυκλοπαίδειες θα τις διάβαζα και δεν θα χρειάζόνταν να μπαίνω στα φόρουμ .........
-
Αλλά υπάρχει μια αντιπάθεια προς το πρόσωπο μου που δε ξέρω απο που πηγάζει.....Όταν απαντάς με αυτόν τον ειρωνικό τρόπο
Πολυ καλο κλαμπ , μιλας και σου απαντανε μετα απο 10 μερες τις περισοτερες φορες βεβαια δε σου μιλανε
απλα εχω γραφει για καποια ενμερωση χωρις βεβαια ερωτησειςκαι μάλιστα σε τρίτους και όχι στο ίδιο το forum φαντάζομαι οτι δεν περιμένεις να είσαι ο συμπαθέστερος...
Πάντως για να πάρω μια απαντηση δεν την λέτε σταρατα αλλά πρέπει να διαβάσω όλο το θέμα , αυτό κάνω αναγκαστικά , αλλα ένα φόρουμ είναι συζήτηση..... , εαν ήθελα να μάθω σχετικά με το αμάξι θα έπαιρνα 2-3 εγκυκλοπαίδειες θα τις διάβαζα και δεν θα χρειάζόνταν να μπαίνω στα φόρουμ ........
Όλα τα fora του κόσμου έτσι λειτουργούν, δεν είναι για αυτούς που βαριούνται να διαβάζουν αλλά για αυτούς που θέλουν να μάθουν!
-
Eυχαριστώ κ. Ραζή !!!
-
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών και 2210 χιλιομέτρων !!!
Ξεκίνησα ην 28-5 με 2 φίλους από Σάμο πήγαμε Καβάλα - Ουρανούπολη - Αγιον Ορος - Αθήνα , από εκεί μόνος πήγα Ζαχάρω και μετα με τους γονείς μου Κυλλήνη , έπειτα επιστροφή Ζαχαρω και με τον γαμπρό μου Αθήνα, άπό εκει με την οικογένεια (3 γυναίκες ) διάφορες βόλτες Αθήνα και επιστροφή Σάμο !!! Με διάφορες ταχύτητες , φορτια , μερικές φορές με κλιματισμό άλλες όχι !!! Εκαψα συνολικα 215,22 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων για τα οποία πλήρωσα 356 ευρώ !!!!
Η μέση κατανάλωσή μου με το Κασκάι μου 1,6 ήταν 9,73 λίτρα ανά 100 χιλιομετρα !!!!
Αυξημενη γυρω στο 50% απο την εδώ κατανάλωση μου των 6,5 χιλ/100 χιλ.
costaslio !!!!!! -
Πολύ για μικτή κατανάλωση.
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολύ για μικτή κατανάλωση.Στάλθηκε από το MT27i μου
Είχα πολύ φορτιο και το κρουιζ κοντρόλ στο ..... 160
και πολλά χιλιομετρα με αιρ κοντισιον................ -
-
μα με 5000 στροφες η καταναλωση θα ειναι στον ουρανο... εστω και με CC... κοντο κιβωτιο...
-
-
Εχω και μια με 174 αλλα είναι θολή
-
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών..παντως εγω δεν εχω παρει ποτε μου 26 μερες αδεια σερι απο την δουλεια μου!!!...
οσον αφορα στην καταναλωση σου...
welcome to the reality!
ok εστω και λιγο τσιμπημενα.
εκαψες παραπανω και αυτα που εχεις γλιτωσει μεχρι τωρα! -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών..
παντως εγω δεν εχω παρει ποτε μου 26 μερες αδεια σερι απο την δουλεια μου!!!...
Και είναι κακό που πήρε κάποιος άλλος; Άσε που μπορεί να περιείχε και επαγγελματικές υποχρεώσεις το ταξίδι αλλά ας δεχτούμε ότι ήταν καθαρά αναψυχής. Πείραξε κανέναν που πήρε την νόμιμη άδεια του;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών..
παντως εγω δεν εχω παρει ποτε μου 26 μερες αδεια σερι απο την δουλεια μου!!!...
Και είναι κακό που πήρε κάποιος άλλος; Άσε που μπορεί να περιείχε και επαγγελματικές υποχρεώσεις το ταξίδι αλλά ας δεχτούμε ότι ήταν καθαρά αναψυχής. Πείραξε κανέναν που πήρε την νόμιμη άδεια του;
ειπα εγω οτι ειναι κακο?
ειπα οτι ξερω για ποιο λογο πηρε τοσες μερες και τι εκανε σ' αυτες?
απλα δεχομαι οτι δεν καταλαβες το υφος με το οποιο το ειπα! -
ακομα ένας κομπλεξικός...
-
-
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών και 2210 χιλιομέτρων !!!Ξεκίνησα ην 28-5 με 2 φίλους από Σάμο πήγαμε Καβάλα - Ουρανούπολη - Αγιον Ορος - Αθήνα , από εκεί μόνος πήγα Ζαχάρω και μετα με τους γονείς μου Κυλλήνη , έπειτα επιστροφή Ζαχαρω και με τον γαμπρό μου Αθήνα, άπό εκει με την οικογένεια (3 γυναίκες ) διάφορες βόλτες Αθήνα και επιστροφή Σάμο !!! Με διάφορες ταχύτητες , φορτια , μερικές φορές με κλιματισμό άλλες όχι !!! Εκαψα συνολικα 215,22 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων για τα οποία πλήρωσα 356 ευρώ !!!!
Η μέση κατανάλωσή μου με το Κασκάι μου 1,6 ήταν 9,73 λίτρα ανά 100 χιλιομετρα !!!!
costaslio !!!!!!Δεν ερχόσουν λίγο πιο κάτω... Κυπαρισσία να πιούμε έναν καφέ;
-
Ο χρήστης pepis έγραψε:
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών και 2210 χιλιομέτρων !!!
Ξεκίνησα ην 28-5 με 2 φίλους από Σάμο πήγαμε Καβάλα - Ουρανούπολη - Αγιον Ορος - Αθήνα , από εκεί μόνος πήγα Ζαχάρω και μετα με τους γονείς μου Κυλλήνη , έπειτα επιστροφή Ζαχαρω και με τον γαμπρό μου Αθήνα, άπό εκει με την οικογένεια (3 γυναίκες ) διάφορες βόλτες Αθήνα και επιστροφή Σάμο !!! Με διάφορες ταχύτητες , φορτια , μερικές φορές με κλιματισμό άλλες όχι !!! Εκαψα συνολικα 215,22 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων για τα οποία πλήρωσα 356 ευρώ !!!!
costaslio !!!!!!Δεν ερχόσουν λίγο πιο κάτω... Κυπαρισσία να πιούμε έναν καφέ;
-
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών και 2210 χιλιομέτρων !!!Ξεκίνησα ην 28-5 με 2 φίλους από Σάμο πήγαμε Καβάλα - Ουρανούπολη - Αγιον Ορος - Αθήνα , από εκεί μόνος πήγα Ζαχάρω και μετα με τους γονείς μου Κυλλήνη , έπειτα επιστροφή Ζαχαρω και με τον γαμπρό μου Αθήνα, άπό εκει με την οικογένεια (3 γυναίκες ) διάφορες βόλτες Αθήνα και επιστροφή Σάμο !!! Με διάφορες ταχύτητες , φορτια , μερικές φορές με κλιματισμό άλλες όχι !!! Εκαψα συνολικα 215,22 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων για τα οποία πλήρωσα 356 ευρώ !!!!
costaslio !!!!!!Καλησπέρα costaslio
Λογικό να αυξηθεί η κατανάλωση σε μικτές συνθήκες.Βέβαια δεν ανέφερες μωτ. Αν ήταν μέχρι 100 χαω είναι υψηλή. Αν είναι της τάξης 120-130 είναι λογική.Μην κάνεις όμως σύγκριση με την μάση στη Σάμο.Όταν κινείσαι σε επαρχιακό δρόμο μπορείς πολύ εύκολα να είνσαι 30-40% κλατω από μια αστική χρήση. Πχ το δικό μου (F25 20d auto) όταν είμαι σε επαρχιακούς δρόμους (ακόμα και σε ορεινές στροφοδιαδρομές που δεν μπορείς να αναπτύξεις μεγάλες ταχύτητες) η μέση πάει κάπου στα 5λ/100 ενώ στη Αθήνα σε μικτή μπορεί να είναι και 8-8.5λ/100.Επίσης αν κινούμε με ταχύτητες 140-160 τότε έχω μια μέση μεταξύ 8.5 και 9 λ/100.
Καλό βράδυ
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)