-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οικονομικό (γύρω στα 7λτ κατανάλωση ανά 100 χιλιόμετρα
εισαι σιγουρος για τα 7 λιτρα?
χρονια πολλα..
Και πολλά λέει! Εχει το QQ unique edition 1,2 (κινητήρα του Micra K12)!
μα πολλα μου φαινονται και γι' αυτο η περιεργια..
πανω απο 6,2 δεν θυμαμαι να εχει αναφερει!
εκτος κι αν καταγραφει τα γεμισματα (τα οποια θα ειναι ετσι κι αλλιως μετρημενα εστω και 3 χρονια μετα!)
και εχει βγαλει ενα μεσο ορο.
τι διαολο και σε μενα στο μεγκαν2, 7 εχω εσχατως (προπαθω να κρατω τον Κ4Μ πριν αρπαξει ο μεταβλητος ) -
Να χαρώ το 9,2 μου!!!
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Χρόνια ΠολλάΜετά από διήμερη απόδραση στη Β.Εύβοια και συνολικά 464 χλμ.
'Νησιώτικη' μέση κατανάλωση
Το 'γύρω γύρω θάλασσα και στη μέση ένα QQ' θα φταίει!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να χαρώ το 9,2 μου!!!Στην Αθήνα έχω δει από 8,5 μέχρι 9,5...
Το 'γύρω γύρω θάλασσα και στη μέση ένα QQ' θα φταίει!!!
Και να σκεφτείς ότι στο 'πήγαινε' στην Εθνική το πάτησα αρκετά. Στην επιστροφή πάνω από 120 με τίποτα, είχε αρχίσει ήδη η κίνηση. Στην Εύβοια ανηφόρες, κατηφόρες, κλειστές στροφές, κατεβάσματα... Το στροφόμετρο πάνω-κάτω...
Όλη η διαδρομή χωρίς Α/C όμως, το πράσινο έφερνε ωραία δροσούλα.
Η ευχαρίστηση της οδήγησης και του τοπίου ο δρόμος Χαλκίδα-Λίμνη-Αιδηψός... -
Ρε παιδιά εκεί κολήσατε στο 7;;;; Σας έχω πει η σύνηθη κατανάλωσή μου είναι 6,4 (πραγματική όχι του τριμ κοντρόλ) αλλά βάζω μέσο όρο 7 , διότι.... έχω κάνει και καμιά 3000 χιλιόμετρα με ... αυξημενη κατανάλωση , το έχω 200αρίσει, αν μου την δώσει το ...απογειώνω κ.λ.π.
-
υπαρχει 1600cc diesel 1600 4x4 και 4χ2 με 150 αλογα?
δεν το βλεπω στον επισημο καταλογο -
130hp τα επίσημα μόνο.
Αυτό είναι μετατροπή (αυξηση ιπποδύναμης) από ελληνική αντιπροσωπία. -
Βελτιωμένο και μετα γκαζιά και τουφα το ντουμάνι
-
Η απόλυτη ξεφτίλα να πλένεις το QQ σε βούρτσες με 1€ χωρίς στέγνωμα ...
Λες και θα φτώχαινα αν έδινα ενα 5ευρω για αξιοπρεπές καθάρισμα.
Ορκίζομαι να ΜΗΝ το ξανακάνω! -
Εγώ νομίζω πως μια χαρά έκανες. Σε 2 ώρες δεν θα φαίνεται καμία διαφορά...
-
Το λες για να περιμένω να βρέξει ... αλλά δεν ...
ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ... και θα μείνει για αρκετό καιρό μάλλον! -
Καλά καλά... όταν μέσα στη βδομάδα θα με πάρεις να γκρινιάξεις επειδή βρέχει θα σου θυμίσω ότι δεν πέταξες τα λεφτά σου στα πλυντήρια...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η απόλυτη ξεφτίλα να πλένεις το QQ σε βούρτσες με 1€ χωρίς στέγνωμα ...Εγώ το πλένω εδώ, επίσης χωρίς στέγνωμα
-
Οχι δα!!! Εδω χειρότερα ... μαλλον το χειρότερο περνάει καλύτερα ...
Και υπέροχο το τραγούδι!
-
Πάντως......οποιος αγαπαει πραγματικά το αμάξι του ..... το πλένει μόνος του!!!! Δε μπορώ να το εμπιστευτώ σε κανεναν, που αντι να το καθαρίσουν θα το βρωμίσουν.........
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως......οποιος αγαπαει πραγματικά το αμάξι του ..... το πλένει μόνος του!!!! Δε μπορώ να το εμπιστευτώ σε κανεναν, που αντι να το καθαρίσουν θα το βρωμίσουν.........για το πρωτο δεν εχεις αδικο, στην πολη ομως ειναι κομματακι δυσκολο. προσωπικα οταν πηγαινω στο χωριο μου, ασχολουμαι.
για το δευτερο θες κατι να πεις για τους διαφορους επαγγελματιες του χωρου, απλα αδικεις παρα πολλους οι οποιοι κανουν πολυ καλη δουλεια -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως......οποιος αγαπαει πραγματικά το αμάξι του ..... το πλένει μόνος του!!!! Δε μπορώ να το εμπιστευτώ σε κανεναν, που αντι να το καθαρίσουν θα το βρωμίσουν.........Πρωτη φορα το επλυνα μονος μου, τη Μεγαλη Πεμπτη. Περιμενα οτι θα ηταν πολυ μπελαλιδικο αλλα δεν ηταν τοσο! Απλως μετα βαρεθηκα να καθαρισω το εσωτερικο! Η οροφη ειναι λιγο δυσκολο να καθαριστει και το ρισκαρω πατωντας πανω στα λαστιχα.. Δοξα τω Θεω το χρωμα ακομα δεν εχει αραχνιασει και εχει απαλη υφη!!
Εχω παντως να δηλωσω οτι σχεδον ολοι οι φιλοι μου ειπαν οτι δεν μου παει σαν αμαξι.. Περισσοτερο μου παει το Φορδ.. Μαλιστα μια πρωην μου, το χαρακτηρισε 'τερας' και ασχημο! Γι'αυτο και θα μεινει πρωην!
-
καλά σου λένε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
καλά σου λένεκαι συ πρωην θα παραμεινεις
-
την πηγες μια βολτα να δοκιμασει την μεγαλη...ροπη του??
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καλά σου λένε
και συ πρωην θα παραμεινεις
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)