-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
καλά σου λένεΗ αληθεια ειναι οτι σαν τα σπιρτοζα υπερ-μινι δεν εχει!
την πηγες μια βολτα να δοκιμασει την μεγαλη...ροπη του??
Και τη μεγαλη ροπη δοκιμασε.. Και τους απλετους χωρους...
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως......οποιος αγαπαει πραγματικά το αμάξι του ..... το πλένει μόνος του!!!! Δε μπορώ να το εμπιστευτώ σε κανεναν, που αντι να το καθαρίσουν θα το βρωμίσουν.........Το διαβάσαμε και αυτο ...
Δεν το αγάπαω πραγματικά το αμάξι μου! Φετίχ με λαμαρίνες δεν είχα ποτέ!Εχω παντως να δηλωσω οτι σχεδον ολοι οι φιλοι μου ειπαν οτι δεν μου παει σαν αμαξι.. Περισσοτερο μου παει το Φορδ.. Μαλιστα μια πρωην μου, το χαρακτηρισε 'τερας' και ασχημο! Γι'αυτο και θα μεινει πρωην!
Μοντέρνο είναι. Νεανικό όμως όχι. Καλά σου λένε οι φίλοι σου! Η πρώην ... αν δοκίμαζε τους χώρους ...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και τη μεγαλη ροπη δοκιμασε.. Και τους απλετους χωρους...Που σημαίνει πως διαπίστωσε ότι 'αρπάζει' από χαμηλά και απλώθηκε για να το απολαύσει...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Πάντως......οποιος αγαπαει πραγματικά το αμάξι του ..... το πλένει μόνος του!!!! Δε μπορώ να το εμπιστευτώ σε κανεναν, που αντι να το καθαρίσουν θα το βρωμίσουν.........
για το πρωτο δεν εχεις αδικο, στην πολη ομως ειναι κομματακι δυσκολο. προσωπικα οταν πηγαινω στο χωριο μου, ασχολουμαι.
για το δευτερο θες κατι να πεις για τους διαφορους επαγγελματιες του χωρου, απλα αδικεις παρα πολλους οι οποιοι κανουν πολυ καλη δουλειαNai τους επαγγελματίες του χώρου πακιστανούς , ινδούς , ιρακινούς , αφγανούς και τους άλλους ίσως να τους αδικώ αλλά επειδή δεν το έχουν σπουδάσει το αντικείμενο μερικές φορές γίνονται επικίνδυνοι.........
-
Υπαρχουν και αποκλειστικα πλυντηρια που εχουν και Ελληνες που κανουν εξαιρετικη δουλεια.. Στην Παπανικολη στο Χαλανδρι π.χ.
-
Ενταξει για τα πλυντηρια να πω οτι γενικα είμαι ευχαριστημένος. Απλα εχω ενα βιτσιο που το εχω παντα τζιτζί και αυτο το βιτσιο λεγεται δερματινο τιμονι. Τα δικα μου δερματινα τιμονια τα φερομαι σαν καλα παπαυτσια, δηλαδη βαζω προστατευτικά, τα καθαριζω καλα και πραγματικα αποζημιώνομαι,μ ιας και σε ολα τα αμαξια μου ηταν και ειναι σαν καινουργια. Την προηγουμενη εβδομαδα λοιπον μετα το πλυντηριο βρισκω μια γρατζουνια στο δερμα του τιμονιου 3 εκατοστα και βαθος 2 χιλιοστά........Υπαρξιακο σοκ!!!!! Ειμαι έτοιμος να καταρευσω, θα την πω ομως την αμαρτια μου, το σημαδι δεν εγινε ουτε απο Πακιστανο, ουτε απο Μπαγκλατεσιανο, εγινε απο Ελληναρα παντρεμενο ιδιοκτητη πλυντηριου και την βερα του......ναι λοιπόν, πηρε το αμαξι για 10 μετρα να το βαλει στο πλυντηριο και γρατζουνισε με την βερα το ενα υπεροχο τιμόνι.......
-
Δεν το έχει η Nissan με τα δέρματα. Και στα παλιότερα αλλά και στο Micra και στο QQ είναι
Φανερό εξαρχής, δεν μπήκα καν στον κόπο για επιπλέον φροντίδα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν το έχει η Nissan με τα δέρματα. Και στα παλιότερα αλλά και στο Micra και στο QQ είναι
Φανερό εξαρχής, δεν μπήκα καν στον κόπο για επιπλέον φροντίδα.Aν συμβεί εκτός εγγύησης, υπάρχει η λύση να ντυθεί με δέρμα καλύτερης ποιότητας σε ταπετσέρη, ή ακόμη και αυτή
-
Τιμόνι (διότι πρόκειται για ολόκληρο το τιμόνι) δεν θα άλλαζα για κανένα λόγο. Ανθρώπινο χέρι δεν θα το πειράξει εκτός αν πρόκειται για ανάκληση (όπως η τρέχουσα του Micra).
Βάζω ένα κάλυμμα από τα είδη αξεσουάρ των σούπερ μάρκετ και μια χαρά.Sent from my MT27i using Tapatalk
-
-
Σε εμφάνιση το υπάρχον τιμόνι μ αρέσει. Και δεν θέλω να πειραχτεί από κανέναν εκτός της αρχικής του τοποθέτησης από το εργοστάσιο.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η πρώην ... αν δοκίμαζε τους χώρους ...
ΟΧΙ ΑΥΤΟ ρεεεε!! Στην αναγκη εχει και το Fiesta isofix!! Μονο στενοχωρο ειναι πισω.
Μωρε ειναι πιο οικονομικο στη χρηση απο το Fiesta οποτε το παιρνω και γω.. Αλλα ειπαμε. Σαν τα γρηγορα υπερ-μινι δεν εχει!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Υπαρχουν και αποκλειστικα πλυντηρια που εχουν και Ελληνες που κανουν εξαιρετικη δουλεια.. Στην Παπανικολη στο Χαλανδρι π.χ.Πρεπει να εισαι γειτονας, εχεις δικιο οτι τα παιδια εκει κανουν καλη δουλεια.
Τιμόνι (διότι πρόκειται για ολόκληρο το τιμόνι) δεν θα άλλαζα για κανένα λόγο. Ανθρώπινο χέρι δεν θα το πειράξει εκτός αν πρόκειται για ανάκληση (όπως η τρέχουσα του Micra).
Βάζω ένα κάλυμμα από τα είδη αξεσουάρ των σούπερ μάρκετ και μια χαρά.Κωστα βγαλε το καλυμμα, φροντισε οπως πρεπει το τιμονι και θα το χαρεις αρκετα,
αν κατι συμβει, οπως ειπε και ο drdino υπαρχουν πολυ καλοι επαγγελματιες που τα εργοστασιακα τιμονια
δεν μετρανε καθολου μπροστα στα δικα τους, και ολα αυτα πλεων με τιμες κρισης. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μωρε ειναι πιο οικονομικο στη χρηση απο το Fiesta οποτε το παιρνω και γω.. Αλλα ειπαμε. Σαν τα γρηγορα υπερ-μινι δεν εχει!
προφανως δεν εννοεις και δεν το συγκρινεις με το δικο σου..
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
προφανως δεν εννοεις και δεν το συγκρινεις με το δικο σου..
Μμμμ
http://www.nissan.gr/downloads/AllClear ... st2013.pdf
168 € για το 1,6 dci.
-
Aπο 28-5-13 ειμαι σε ταξιδι με το κασκαι !!! Νεωτερα μετα περας ταξιδιου!!!!
-
Κάποια μαλακισμένα μου έκλεψαν τα 3 από τα 4 ινοχ πώματα στα λάστιχα. Το 4ο δεν μπορεσαν να το αφαιρέσουν. Το έβγαλα εγώ και το έχω στην διάθεση τους!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάποια μαλακισμένα μου έκλεψαν τα 3 από τα 4 ινοχ πώματα στα λάστιχα. Το 4ο δεν μπορεσαν να το αφαιρέσουν. Το έβγαλα εγώ και το έχω στην διάθεση τους!
οι καγκουριες πληρωνονται...
ok joke.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Aπο 28-5-13 ειμαι σε ταξιδι με το κασκαι !!! Νεωτερα μετα περας ταξιδιου!!!!Mεχρι σημερα 2200 χιλιομετρα και συνεχιζουμε.............
-
Πας για rebuild σε λίγο.
Τη νησάν, τη κασκάη, κασκάτο όλα αγωνιστικές!
-Χιπ χιπ;
-Μαχίντα!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)