-
Πάντα με ακράδαντα επιχειρήματα.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Καια 99,9 % το νεότερο μοντέλο είναι καλύτερο και ομορφότερο από το παλαιότερο.....
Τι κατανάλωση έχει αυτόν το καιρό η μαύρη καλλονή σου?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
@Funky,δεν ειπα οτι δε πουλαει ντε ουτε εκανα καμια οικονομικη αναλυση(λες και μπορω ).Ειπα ομως οτι θεωρω πως επαιξε μεγαλο ρολο ο dci απο καποια χρονια και μετα.Δεν ειναι κακοΕίπες 'δεν κάνει το μπαμ που έκανε στην αρχή'. Και εξήγησα ότι είναι λογικό ένα αυτοκίνητο που διανύει 7ο χρόνο πωλήσεων να μην έχει άλλο μπαμ. Οπότε ή θα αποστρατευθεί ήσυχο ή θα διατηρήσει κάποιο ρυθμό πωλήσεων. Το υπάρχον κρατάει από ό,τι φαίνεται εύκολα αυτόν το ρυθμό.* Δεν διαφωνούμε, πέρα από τη λογική του 'μπαμ', το οποίο το Qashqai το έκανε μια χαρά στην αρχή, σε σημείο που αναπροσαρμόστηκε η παραγωγή μετά από τις αναμονές των 4-6 μηνών πανευρωπαϊκά με το καλημέρα (ή το goodmorning επειδή είναι στο Σάντερλαντ).
Το σίγουρο είναι ότι α) έδωσε ελευθερία στη Νισσάν να μην κάνει βεβιασμένη κίνηση στον αντικαταστάτη και β) ότι οι προσδοκίες αυξάνονται όπως μετά από κάθε επιτυχημένο μοντέλο (πόσω μάλλον 'σε επιτυχία από το πουθενά'), όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω.
*by the way, βρήκα ημερομηνία για την εξελιγμένη έκδοση 1.6 dCi στο Qashqai, από πότε όμως υπήρχε η αρχική έκδοση; Γιατί μια με αυτό και μια με το C3 II 1.4 HDi που είναι το απόλυτο αυτοκίνητο της ελληνικής ΚΡΙΣΗΣ, έχω την εντύπωση ότι έχουμε στρεβλωμένες ελληνικές απόψεις πωλήσεων.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν στα είπανε τα νέα? Στην παγκόσμια αγορά κυκλοφορεί!!!! B-)Sent from my MT27i using Tapatalk
Μα εγω επικεντρώνομαι στους ευρωπαίους κατόχους
-
Κακώς. Οι Αμερικάνοι, Αυστραλοί, Νοτιοαφρικάνοι καλύτεροι είναι?!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάντα με ακράδαντα επιχειρήματα.Και σχετικη βιβλιογραφία να υπάρχει εσείς τα αμφισβητειται όλα...
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Καια 99,9 % το νεότερο μοντέλο είναι καλύτερο και ομορφότερο από το παλαιότερο.....
Τι κατανάλωση έχει αυτόν το καιρό η μαύρη καλλονή σου?
0 !!!! το σκούτερ μου όμως γύρω στο 3,5
-
Αμφισβητείτε
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κακώς. Οι Αμερικάνοι, Αυστραλοί, Νοτιοαφρικάνοι καλύτεροι είναι?!Αυτοί δεν εχουν ροπη προς τον βλαχοδημαρχισισμο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κακώς. Οι Αμερικάνοι, Αυστραλοί, Νοτιοαφρικάνοι καλύτεροι είναι?!
Αυτοί δεν εχουν ροπη προς τον βλαχοδημαρχισισμο
Δεν τους ξέρεις μάλλον ...
-
Και όμως τους ξέρω
-
Πέρα πάντως απο την πολυλογία όλων μας για το παρόν αλλά και το μελλοντικό μοντέλο εδω και 2 σελίδες, εκεινο που φαινεται ως σίγουρο είναι ότι το 2023 ... κάπως έτσι θα φαινεται το αμαξι στην κορνίζα!!! Και σε εκεινη την θέση του γκαράζ θα το βλέπω. Ελπίζω χωρίς σκόνη και αράχνες!!!
Uploaded with ImageShack.usΕχω βεβαια και την ανησυχία μου αν θα υπάρχει τοτε βενζίνη ή θα πρέπει να έχω και κανένα λευκό μικρό Τoyota με την πρίζα στο πλάι...
-
Ωραιο αμαξακι το QQ.Προσφερει πολλα σε λογικη τιμη.Χωρους με λογικες διαστασεις,καλες επιδοσεις με οικονομια.Σεβαστες εκτος δρομου δυνατοτητες με καλη τετρακινηση και 20cm αποσταση απο το εδαφος...Καλη αξιοπιστια χωρις σοβαρες βλαβες.
Δικαιολογημενη η επιτυχια του... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Προσφερει πολλα σε λογικη τιμη.Χωρους με λογικες διαστασεις,καλες επιδοσεις με οικονομια.Σεβαστες εκτος δρομου δυνατοτητες με καλη τετρακινηση και 20cm αποσταση απο το εδαφος...Καλη αξιοπιστια χωρις σοβαρες βλαβες.
Δικαιολογημενη η επιτυχια του...Στο 'λογικη τιμη' θα διαφωνησω λιγο... 24.500 € δωσαμε για το acenta s. Δεν ξερω αν φταιει η γενικοτερη οικονομικη κατασταση αλλα θεωρω οτι θα μπορουσε να ταν ενα χιλιαρικο παρακατω. Ουσιαστικα τον dci
πλερωνεις και την σιγουρη αντιπροσωπεια (απο τον Θεοχαρακη το πηραμε).
Θα εγραφα κι αλλο αλλα ειναι Παρασκευη βραδυ και βαριεμαι.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στο 'λογικη τιμη' θα διαφωνησω λιγο... 24.500 € δωσαμε για το acenta s. Δεν ξερω αν φταιει η γενικοτερη οικονομικη κατασταση αλλα θεωρω οτι θα μπορουσε να ταν ενα χιλιαρικο παρακατω.Το 2010 το 1,6 μου κοστιζε οσο μια 116. Ηταν και είναι 'υπερτιμημένο'. Και μαλλον ολη αυτη η κατηγορία αφού και ο ανταγωνισμός έτσι λειτούργησε. Στις ιδιες τιμές έπαιξαν και ASX, Yeti, Sportage κλπ.
ΥΓ. Γιώργο υπολογισε και το χάσμα των 2000€+ απο την βασική Action στο AcentaS. Τόσο μου κοστισε εμένα το ESP ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Uploaded with ImageShack.usΕχω βεβαια και την ανησυχία μου αν θα υπάρχει τοτε βενζίνη ή θα πρέπει να έχω και κανένα λευκό μικρό Τoyota με την πρίζα στο πλάι...
Eγώ βλέπω ένα μεγάλο απόθεμα ξύλων στο parking σου
Ετοιμάζεσαι να του βάλεις ατμομηχανή; -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Προσφερει πολλα σε λογικη τιμη.Χωρους με λογικες διαστασεις,καλες επιδοσεις με οικονομια.Σεβαστες εκτος δρομου δυνατοτητες με καλη τετρακινηση και 20cm αποσταση απο το εδαφος...Καλη αξιοπιστια χωρις σοβαρες βλαβες.
Δικαιολογημενη η επιτυχια του...Στο 'λογικη τιμη' θα διαφωνησω λιγο... 24.500 € δωσαμε για το acenta s. Δεν ξερω αν φταιει η γενικοτερη οικονομικη κατασταση αλλα θεωρω οτι θα μπορουσε να ταν ενα χιλιαρικο παρακατω. Ουσιαστικα τον dci
πλερωνεις και την σιγουρη αντιπροσωπεια (απο τον Θεοχαρακη το πηραμε).
Θα εγραφα κι αλλο αλλα ειναι Παρασκευη βραδυ και βαριεμαι..Εχει και 3 χρονια εργοστασιακη εγγυηση ενω υπαρχει και η 1,5 dci ,η οποια ειναι και φθηνοτερη.
Εγω οταν ειχα ρωτησει το καλοκαιρι μου ειχαν κανει πολυ καλη εκπτωση για το 1,6 dci 4x4.Βγηκε καπου 25500.Τη θεωρω πολυ καλη τιμη για diesel &4x4.
To μονο που του λειπει ειναι ενα αυτοματο κιβωτιο στους diesel,ελπιζω να μπει το διπλου συμπλεκτη της renault στο νεο και λιγο καλλιτερη ποιοτητα στα πλαστικα του εσωτερικου. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Eγώ βλέπω ένα μεγάλο απόθεμα ξύλων στο parking σου
Ετοιμάζεσαι να του βάλεις ατμομηχανή;Παναγιώτη διπλή έννοια! Αυτοκίνητο από τζάκι ή... σωστά! Ατμομηχανή. Οικονομική λύση!
Sent from my MT27i using Tapatalk -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω οταν ειχα ρωτησει το καλοκαιρι μου ειχαν κανει πολυ καλη εκπτωση για το 1,6 dci 4x4.Βγηκε καπου 25500.Τη θεωρω πολυ καλη τιμη για diesel &4x4.
To μονο που του λειπει ειναι ενα αυτοματο κιβωτιο στους diesel,ελπιζω να μπει το διπλου συμπλεκτη της renault στο νεο και λιγο καλλιτερη ποιοτητα στα πλαστικα του εσωτερικου.μ' αυτα και μ' αυτα λοιπον πλησιαζουμε τα 30 χιλιαρικα...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
ΑμφισβητείτεΕχεις δικιο , μπερδεύομαι........
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)