-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
82 ευρώ δια 1,34 το λίτρο ίσον 61 λίτρα
Τί οδηγείς και καταναλώνει την ίδια ποσότητα βενζίνης;
Εδώ που ειμαι το ντιζελ έχει 1,45 και η βενζίνη 1,78
qq 1,6 βενζινη
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
..............με τις καταναλωσεις που γραφεις, αν ειχες ντιζελ κατω απο 5λιτ/100χλμ θα ησουν.Είσαι απόλυτα σίγουρος;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
900χλμ τον μήνα κάνεις;
Ακριβώς ! Στους 34 μηνες που έχω το αμαξι έχω 30658 χιλιόμετρα
-
Δεν κάνω 900χλμ το μήνα. Σε σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει 18000 χλμ και συνήθως κινούμαι Π. Φάληρο - Μαρούσι από κέντρο με μέση κατανάλωση σύμφωνα με το trip computer στα 6,3 l/100km
Ενδεικτικά το ALTEA 1.6 που είχα πρίν στην ίδια διαδρομή εντός πόλης ήταν στα 10+ λίτρα
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
............... με μέση κατανάλωση σύμφωνα με το trip computer στα 6,3 l/100kmΕμένα γραφει 6,2 !!! Εαν έκανα την ίδια διαδρομή με σένα θα έγραφε 8,5 !!!!
Αρα εαν ήμουν αθηνα θα έκανα απόσβεση σε 2 χρονάκια , εδώ όμως σε 18,5
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
..............με τις καταναλωσεις που γραφεις, αν ειχες ντιζελ κατω απο 5λιτ/100χλμ θα ησουν.
Είσαι απόλυτα σίγουρος;;;;;;;;;;;;;
Μπορει και παρακατω ελαφροποδαρε
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
..............με τις καταναλωσεις που γραφεις, αν ειχες ντιζελ κατω απο 5λιτ/100χλμ θα ησουν.
Είσαι απόλυτα σίγουρος;;;;;;;;;;;;;
Μπορει και παρακατω ελαφροποδαρε
Δεν έχω δουλέψει πετρέλαιο εαν ειναι σαν τη βενζίνη (που δε το νομιζω) θα έκανα γύρω στο 4 λ/100χ
-
Κανοντας ενα ξεψαχνισμα στο φουμπου ανακαλυψα οτι πριν απο 3μιση χρονια ειχα γραψει το εξης σε κατασταση 'Δεν αντεχω αλλα Qashqai στους δρομους!!'
Προσεχετε λοιπον τι λετε!! Η ζωη (μαζι μ'αυτον που τους βλεπει) κανει κυκλους!!
-
+1
Στο παρόν τοπικό προ της 9/10/2010 έχω γράψει (τα) χειρότερα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+1
Στο παρόν τοπικό προ της 9/10/2010 έχω γράψει (τα) χειρότερα!Ξενύχτης;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κανοντας ενα ξεψαχνισμα στο φουμπου ανακαλυψα οτι πριν απο 3μιση χρονια ειχα γραψει το εξης σε κατασταση 'Δεν αντεχω αλλα Qashqai στους δρομους!!'Προσεχετε λοιπον τι λετε!! Η ζωη (μαζι μ'αυτον που τους βλεπει) κανει κυκλους!!
Λες να δουλευει;
Let's try:
Δεν θα αντεξω ποτε να οδηγω καθημερινα μια δικη μου Alfa Romeo 4C!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κανοντας ενα ξεψαχνισμα στο φουμπου ανακαλυψα οτι πριν απο 3μιση χρονια ειχα γραψει το εξης σε κατασταση 'Δεν αντεχω αλλα Qashqai στους δρομους!!'Προσεχετε λοιπον τι λετε!! Η ζωη (μαζι μ'αυτον που τους βλεπει) κανει κυκλους!!
Xμμμ... Τα ίδια είχε πει και ένας γείτονας μου όταν είδε το δικό μου στο γκαράζ. 'Και συ Qashqai, αμάν βρε παιδάκι μου με αυτά τα... τζιπ '
Ένα χρόνο μετά πήρε και αυτός το 1.6 diesel...
Tώρα πλέον αποτελούν το πιο ταιριαστό ζευγάρι του γκαράζ -
Φίλτρο βενζίνης έχει το κασκάι;;;
-
Φίλτρο βενζίνης έχει το κασκάι;;;Πάει μαζί (ενσωματωμένο) με την αντλία βενζίνης, οπότε είναι κάτι που δεν το αλλάζεις στην τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Πάει μαζί (ενσωματωμένο) με την αντλία βενζίνης, οπότε είναι κάτι που δεν το αλλάζεις στην τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου.
aaaaaaaaa............... kai πότε το αλλάξεις;;;;; και πως ακριβώς είναι ;;;;;;;;;;;
-
Πάει μαζί (ενσωματωμένο) με την αντλία βενζίνης, οπότε είναι κάτι που δεν το αλλάζεις στην τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου.
aaaaaaaaa............... kai πότε το αλλάξεις;;;;; και πως ακριβώς είναι ;;;;;;;;;;;
Δεν το αλλάζεις .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν το αλλάζεις .
ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Δεν το αλλάζεις .
ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Στο βιβλίο συντήρησης λέει αλλαγή;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν το αλλάζεις .
ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Στο βιβλίο συντήρησης λέει αλλαγή;
Δε διαβάζω το βιβλιαράκι γιαυτό ρωτώ εσάς!!!
ΥΓΤο βιβλιαράκι είναι ΣΑΜΟ και εγώ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ο Απρίλης έχει πολλά ματσάκια!!!!
-
Δε διαβάζω το βιβλιαράκιΓνώρισμα των κατόχων QQ αυτό.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)