-
Καλορίζικο το θηρίοοοοο
Κυβικά μοτερ κλπ παρακαλω -
1,6 dci!!
-
Καλώς να το δεχτείτε Γιώργο. Πηγαίναμε κι εμείς για 4κίνητο dci, αλλά τελικά είπαμε να κινηθούμε πιο οικονομικά.
Περιμένουμε review άμα τη παραλαβή του.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
1,6 dci!! -
Ελα ρε? 1,6 dci AcentaS?
Εκπληκτικό!Με το καλό Γιώργο!
-
Καλοριζικο και καλοτάξιδο focusman..!!!
Καλως ήρθες και συ στη συμμαχια, το ξερω οτι δεν μπορουσατε να αντισταθειτε στην γαλλικη υπερτεχνολογια που κουβαλαει το qashqai.. -
Σας μερσω πολυ, ολους!!!
Απορια: Το ηχοσυστημα της AcentaS ποσα ηχεια εχει? 4 ή 6? -
1,6 dci!!ελα λεγε...
ποσο ψηστηρι επεσε στον father για να παρετε τελικα το 16αρι αντι για το -πφφφ- 15αρι..? -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
1,6 dci!!
ελα λεγε...
ποσο ψηστηρι επεσε στον father για να παρετε τελικα το 16αρι αντι για το -πφφφ- 15αρι..?Κι ομως... Εγω για το 15αρι ελεγα να παει.. Μετα ομως οδηγησε τον 16αρη κι αλλαξε γνωμη..
-
Απορια: Το ηχοσυστημα της AcentaS ποσα ηχεια εχει? 4 ή 6?Εχω την εντυπωση 4.
Τα 6 τα ειχαν οσο ειχαν εκεινο το εκπληκτικο 6δισκο ...
1,6 dci!!
ελα λεγε...
ποσο ψηστηρι επεσε στον father για να παρετε τελικα το 16αρι αντι για το -πφφφ- 15αρι..?Κι ομως... Εγω για το 15αρι ελεγα να παει.. Μετα ομως οδηγησε τον 16αρη κι αλλαξε γνωμη..
Εγω παντως την αισθηση του 6ταχυτου στο 1,5 θα την προτιμούσα απο την καλύτερη τελική του 1,6.
Φυσικά ο 1,6 είναι πολύ πιο συγχρονος πλέον του 1,5 και του χαρίζει πολύ καλές επιδόσεις! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απορια: Το ηχοσυστημα της AcentaS ποσα ηχεια εχει? 4 ή 6?
Εχω την εντυπωση 4.
4?? Το Focus ειχε 8, η Octavia 6 και τωρα θα εχουμε 4? Ελεος.. Ελπιζω να εχει θυρα usb και bluetooth.
-
4?? Το Focus ειχε 8, η Octavia 6 και τωρα θα εχουμε 4? Ελεος.. Ελπιζω να εχει θυρα usb και bluetooth.Ναι. Έχει και τα δύο και το bt είναι εκπληκτική 'γκατζετιά'!
Γενικά σε ποιοτητα ηχοσυστήματος αλλά και ήχου δεν υστερεί. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
4?? Το Focus ειχε 8, η Octavia 6 και τωρα θα εχουμε 4? Ελεος.. Ελπιζω να εχει θυρα usb και bluetooth.
Ναι. Έχει και τα δύο και το bt είναι εκπληκτική 'γκατζετιά'!
Γενικά σε ποιοτητα ηχοσυστήματος αλλά και ήχου δεν υστερεί.Παλι καλα γιατι με αγχωσε ο πατερας μου, λεγοντας και με υφος σιγουριας κιολας οτι δεν εχει bt...
Μαλλον μαυρο θα ειναι!
-
Μια χαρά! Οτιδήποτε εκτος απο τα γαλαταδικα άσπρα ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απορια: Το ηχοσυστημα της AcentaS ποσα ηχεια εχει? 4 ή 6?
Εχω την εντυπωση 4.
Αν και στο 6δισκο λειπει η εισοδος usb και η δυνατοτητα αναπαραγωγης mp3 σαν μηχανημα ειναι καλο,
εχει τελειο bt, πολυ καλο ραδιο και καλο ηχο, προβλημα υπαρχει στα ηχεια που ειναι φτηνα blaupunkt,
εγω αλλαξα τα τεσσερα ηχεια και αφησα τα ιδια τουιτερ, με πολυ καλο αποτελεσμα. -
το οτι δεν εχει δυνατοτητα αναπαραγωγης mp3 δεν μου φαινεται και πολυ καλο.
καλα ουτε και στο f/l δεν το εβαλαν σαν... αναβαθμιση?!εδω που τα λεμε και το usb ειναι εξισου χρησιμο αν οχι χρησιμοτερο οπου... ουτε αυτο εχει!
δεν ξερω βεβαια για τις αλλες εκδοσεις αλλα απ΄οτι καταλαβαινω αυτη ειναι απο το καλο ραφι... -
Σαφως και οι δυο παραπανω ελλειψεις ειναι σημαντικες ειδικα στην τιμη και την κατηγορια του αυτοκινητου,
απλα επειδη εγω ακουω σχεδον αποκλειστικα ραδιο δεν εχω προβληματιστει,
για αλλους ομως φιλους οι ελλειψεις ειναι αδικαιολογητες. -
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Μια βοηθεια παρακαλω.Ο πατερας μου εχει το 1.6dci εδω και 2 μηνες περιπου.Πριν λιγες μερες ειπα να τσεκαρω τη σταθμη του λαδιου και αντιμετωπισα το εξης θεμα:Δεν καταλαβα που βρισκεται η σταθμη στον μεταλλικο δεικτη!!Εννοειται οτι το σκουπισα,το ξαναβαλα,το εστριψα υπο ολες τις δυνατες γωνιες αλλα ακρη δεν εβγαλα!Παιζει να ειναι τοσο διαφανο και διαυγες που να μη φαινεται?Διαρροη δεν υπαρχει και ουτε θελω να φανταστω οτι το εκαψε με 1600χλμ μονο...Σημειωνω οτι ο daddy θεωρει αδιανοητο να επισκεφθει το σuνεργειο πριν το προβελεπομενο ετησιο service εστω και για ενα τσεκαρισμα για σιγουρια...Το μανουαλ δεν εχει φωτο πως πρεπει να το ελενχεις;
-
Σε 1600 χλμ παίζει να είναι ακομα τόσο διάφανο που να μη φαίνεται
Δοκίμασε να το κάνεις ψιλοαπόγευμα και να φωτίζεις με άλλο μέσω τη βέργα.Συνήθως τότε φαίνεται ακριβώς η στάθμη καθώς το λαδι γυαλιζει πάνω στη βέργα.
Btw δεν νομιζω να έχει κατεβασει ένα λιτρο λαδι σε 1600 χλμ -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σε 1600 χλμ παίζει να είναι ακομα τόσο διάφανο που να μη φαίνεται
Δοκίμασε να το κάνεις ψιλοαπόγευμα και να φωτίζεις με άλλο μέσω τη βέργα.Συνήθως τότε φαίνεται ακριβώς η στάθμη καθώς το λαδι γυαλιζει πάνω στη βέργα.
Btw δεν νομιζω να έχει κατεβασει ένα λιτρο λαδι σε 1600 χλμΛες να ζηλεψε το premium Vag group??
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)