-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είμαι στα 382 χλμ πολης με ΜΩΤ 23 χλμ και 9,6 lt.Να' σαι καλά Κωστα που το ποσταρες γιατί ειχα αρχισει να ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα με την καταναλωση στο δικο μου, μου φαινονταν καπως αυξημενη
Σε ένα μηνα κλεινει χρονο, οπου να'ναι θα γινει το πρωτο service. Λαδάκια φιλτρα θα αλλάξω και κατι ψιλοτριξιματα θα τους πω να κοιταξουν. Κατά τ' αλλα ολα δειχνουν ΟΚ -
Κοιτα να δεις .... έχεις απόλυτο δικιο αλλά..... πολλοί εδώ μέσα μου την έχουν πει ότι για να πετυχαίνω αυτήν την κατανάλωση (ενδειξη 5,8 και πραγματική 6,3) πάω σαν κότα , το αμάξι σέρνεται... κ.λ.π. πως σέρνεται αφού από τα 23000 χιλιόμετρα που έχω και τα 20.000 είναι τα καθημερινά μου εδώ στη Σάμο έχω διπλάσια ταχύτητα από αυτούς που κινούνται σε πολεις. Τα υπόλοιπα 3000 χιλιόμετρα είναι σε ταξίδια με ΜΩΤ 90 και πάνω....
Στην Αθήνα για καμιά 500 αρια χιλιόμετρα είχα ΜΩΤ 20..... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Κοιτα να δεις .... έχεις απόλυτο δικιο αλλά..... πολλοί εδώ μέσα μου την έχουν πει ότι για να πετυχαίνω αυτήν την κατανάλωση (ενδειξη 5,8 και πραγματική 6,3) πάω σαν κότα , το αμάξι σέρνεται... κ.λ.π. πως σέρνεται αφού από τα 23000 χιλιόμετρα που έχω και τα 20.000 είναι τα καθημερινά μου εδώ στη Σάμο έχω διπλάσια ταχύτητα από αυτούς που κινούνται σε πολεις. Τα υπόλοιπα 3000 χιλιόμετρα είναι σε ταξίδια με ΜΩΤ 90 και πάνω....
Στην Αθήνα για καμιά 500 αρια χιλιόμετρα είχα ΜΩΤ 20.....Για τον απλούστατο λόγο ότι αν πηγαίνεις με 50-60 με 5η σε ανοιχτό δρόμο και βγάζεις ΜΩΤ 40 δεν καις τίποτα! Ενώ αν είσαι με 1η-2α στην πόλη μέσα και βγάζεις ΜΩΤ 25, ΦΥΣΙΚΑ και καις πολύ περισσότερο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Αθήνα για καμιά 500 αρια χιλιόμετρα είχα ΜΩΤ 20.....Για τον απλούστατο λόγο ότι αν πηγαίνεις με 50-60 με 5η σε ανοιχτό δρόμο και βγάζεις ΜΩΤ 40 δεν καις τίποτα! Ενώ αν είσαι με 1η-2α στην πόλη μέσα και βγάζεις ΜΩΤ 25, ΦΥΣΙΚΑ και καις πολύ περισσότερο!
Ναι όλα καλά και δεκτά το αποτελεσμα είναι ότι είμαι ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Είμαι στα 382 χλμ πολης με ΜΩΤ 23 χλμ και 9,6 lt.
Να' σαι καλά Κωστα που το ποσταρες γιατί ειχα αρχισει να ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα με την καταναλωση στο δικο μου, μου φαινονταν καπως αυξημενη
Σε ένα μηνα κλεινει χρονο, οπου να'ναι θα γινει το πρωτο service. Λαδάκια φιλτρα θα αλλάξω και κατι ψιλοτριξιματα θα τους πω να κοιταξουν. Κατά τ' αλλα ολα δειχνουν ΟΚΠαναγιώτη όσες φορές το παρακολούθησα με μονο πολη ειμαι στο 9,5 με 9,7 και μεικτη (με κανενα ταξίδι αν προκείψει) παω στα 8,7 με 8,8.
Λιγότερα ... δεν του παει του ποδιού μου!!! Ευκολα δε ... το συζηταω για παραπανω!!! -
Πέρσι που εφτασαν στο 1.000.000στό QQ υπήρξε το παρακατω στην Βρετανική Πρωθυπουσργική κατοικία ...
Πανέμορφο customised με την Union Jack Livery!!!
-
Πάντως θάθελα για το καλοκαίρι ένα ΚΑΣΚΑΙ μηχανάκι!!!!
-
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις-εμπειρίες
πως συγκρίνετε το 4χ4 1,6D με το XTrail για off road ? Σε απόσταση απο έδαφος και 4χ4 τα ίδια δεν είναι?
Το δικίνητο 1,6 σας έχει βοηθήσει να βγείτε κάπως έξω από δρόμους? Η τιμή 16.000 που διαφημίζουν πρέπει να είναι αρκετά καλή. -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
........... Η τιμή 16.000 που διαφημίζουν πρέπει να είναι αρκετά καλή.Η τιμή είναι πολύ καλή πάντως........ το 4x2 1.6 Action 19660 κάνει!!!!!!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=599
Αλλά η διαφήμιση λέει 16000
-
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις-εμπειρίες
πως συγκρίνετε το 4χ4 1,6D με το XTrail για off road ? Σε απόσταση απο έδαφος και 4χ4 τα ίδια δεν είναι?
Το δικίνητο 1,6 σας έχει βοηθήσει να βγείτε κάπως έξω από δρόμους? Η τιμή 16.000 που διαφημίζουν πρέπει να είναι αρκετά καλή.Το XTrail ειναι πιο ανετο εκτος δρόμου. Πιο μαλακό και με μεγαλύτερη διαδρομή στην αναρτηση του. Απο την αλλη ο μακρύς πισω προβολος του ίσως δημιουργήσει καποιο θεμα. Το QQ είναι σκληρότερο (και ειναι και μικρότερο σε μηκος). Τα όρια και στα δυο τα θέτουν τα ασφαλτινα λαστιχα ενώ σε αποσταση απο το έδαφος ειναι τα ίδια. 20 εκατοστά.
Αυτη ειναι και το βασικό ατου του 2κινητου. Η αποσταση απο το έδαφος. Το δικο μου έχει παει σε χωματινη διαδρομή (κατηφορικό/ανηφορικό στην επιστροφή μονοπάτι με χωμα και πετρες) ακολουθώντας RAV4 και τα καταφερε. Μια ανασφάλεια δημιουργει σε ψιλή αμμο. Εκει αν ειναι μαλακή και ψιλή η αμμος μαλλον θετει και τον τερματισμο του 2κινητου σε εκτος δρομου διαδρομή............ Η τιμή 16.000 που διαφημίζουν πρέπει να είναι αρκετά καλή.
Η τιμή είναι πολύ καλή πάντως........ το 4x2 1.6 Action 19660 κάνει!!!!!!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=599
Αλλά η διαφήμιση λέει 16000Ετσι λεει η διαφημιση. http://www.nissan.gr/#crossover/range/qashqai
Δεν περιλαμβάνει φυσικά εξτρα χρεώσεις (μετ. χρωμα, τελη, πινακίδες κλπ που τα υπολογίζω κανενα 800€ περίπου. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αυτό της προσφοράς βλέπω δεν έχει ESP. Όσοι έχετε, το έχετε ενεργοποιήσει ποτέ σε στροφή, ή με ένα ψηλό αυτοκίνητο δεν τολμάς να πας τόσο γρήγορα ώστε να σου χρειαστεί? -
Αυτό της προσφοράς βλέπω δεν έχει ESP. Όσοι έχετε, το έχετε ενεργοποιήσει ποτέ σε στροφή, ή με ένα ψηλό αυτοκίνητο δεν τολμάς να πας τόσο γρήγορα ώστε να σου χρειαστεί?Αν εισαι πυροβολημενος μπαινει και μαλιστα πολυ ευκολοτερα απο τα κανονικα αυτοκινητα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αυτό της προσφοράς βλέπω δεν έχει ESP. Όσοι έχετε, το έχετε ενεργοποιήσει ποτέ σε στροφή, ή με ένα ψηλό αυτοκίνητο δεν τολμάς να πας τόσο γρήγορα ώστε να σου χρειαστεί?Αν εισαι πυροβολημενος μπαινει και μαλιστα πολυ ευκολοτερα απο τα κανονικα αυτοκινητα.
'Πολύ ευκολότερα'? Στο QQ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
'Πολύ ευκολότερα'? Στο QQ?
υψηλοτερο κεντρο βαρους?
-
Προφανώς.
-
Προφανώς.Και επιμένω! Στο QQ που έχει υψηλότερο κεντρο βαρος, 'πολύ ευκολοτερα'?
Εχω την εντυπωση πως το έχεις οδηγήσει!Μια 'κάπως' αισθηση ειναι βεβαια απο τη ψηλή θεση οδηγησης, οτι καταλαβαινει ο οδηγός ότι ειναι πιο ψηλά απο τα συμβατικά αμαξια αλλά ...
Τεσπα. Το όλο στησιμο του αυτοκινήτου, αναρτηση, ελαστικά κλπ δίνουν μια αισθηση ασφάλειας και κρατηματος στο δρόμο ιδια με καλύτερα μικρομεσαία συμβατικά αυτοκίνητα. Μια βόλτα δε με ASX και IX35 μπορούν να δίξουν και την διαφορά με το QQ.
-
Επειδή το έχω οδηγήσει το λέω Κώστα. Λογικό είναι να έχει μεγαλύτερη μεταφορά βάρους από ένα αντίστοιχο χαμηλό. Δεν είπε κανείς ότι είναι βάρκα.
-
Προφανώς ειναι η ψηλή θεση οδηγησης τελικά που δημιουργεί ανασφάλεια.
Βαρκα δεν ειναι!
Η ενεργοποιηση όμως του ESP έχει να κανει με την απωλεια της ευσταθειας του. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια ευκολία σε αυτο σε σχέση με τα συμβατικά. Ακομα και το ψηλοτερο, μακρύτερο και βαρυτερο QQ.
Με το στησιμο που έχει το QQ το ESP θα ενεργοποιηθεί σε ίδιες συνθήκες με αλλα καλοστημένα μικρομεσαία!
Ο 'πυροβολιμένος' θα βγαλει εκτος δρομου και γραμμής ... οτιδήποτε! -
Δεν ειναι βαρκα.... Ειναι σκουνα!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν ειναι βαρκα.... Ειναι σκουνα!!!Απο το 0,40 και μετα ... με πολλά φιλιά!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)