-
O 1,5d κινεί από Micra και Note μέχρι Qashqai+2. Η διαφορά βαρους και μόνο νομίζω πως αρκεί για να δώσει διαφορά στην κατανάλωση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.... αγλέωρα........Ο αγλέωρας είναι ένα σιχαμερό φυτό που για να το φάει κανείς πρέπει να έχει φτάσει στα όριά του οπότε 'έφαγε (μέχρι και) τον αγλέωρα.'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
καλο χρυσο και αγιο αλλα οτιδηποτε πανω απο 20 με 22 χιλιαρικα πιστευω οτι αρχιζει και τσιμπαει για τα-πλεον- οικονομικα μας δεδομενα. ειτε θα μπεις με 350 με 400 ευρω μηνιατικο για 5-6 χρονια, ειτε θα πρεπει να εχεις να δωσεις κανα 10ρικο μπροστα για να πεσει η δοση (και οι τοκοι). τι να πω....
Για να την βρίσκει καλή τιμή, σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα. Ας μη κρίνει ο καθένας με τα δικά του κριτήρια.
Εκτός και αν αναφέρεσαι στον εαυτό σου σαν υποψήφιος αγοραστής, οπότε αποσύρω το άνωθεν σχόλιο.
Σαφως και δεν μπαινω στην τσεπη του καθενα, απλως καταθετω την γνωμη μου συμφωνα και με την κατασταση που επικρατει πλεον στην χωρα μας. 26-27 χιλιαρικα δεν τα λες και λιγα...
-
Mε τους μισθούς πλέον που ακούγονται ή δίδονται ακόμα και το Pixo των 9.999€ ακριβό είναι αν δεν υπάρχει διαθέσιμο κεφαλαιο εστω κατα ένα μερος.
Από εκεί και πέρα μια τετοια τιμή για ένα δυνατό 1600άρι diesel σε έκδοση με πολύ καλο εξοπλισμό, την τετρακίνηση και τα λοιπά χαρακτηριστικά του Qashqai είναι αρκετά καλή. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Mε τους μισθούς πλέον που ακούγονται ή δίδονται ακόμα και το Pixo των 9.999€ ακριβό είναι αν δεν υπάρχει διαθέσιμο κεφαλαιο εστω κατα ένα μερος.
Από εκεί και πέρα μια τετοια τιμή για ένα δυνατό 1600άρι diesel σε έκδοση με πολύ καλο εξοπλισμό, την τετρακίνηση και τα λοιπά χαρακτηριστικά του Qashqai είναι αρκετά καλή.these are my thoughts
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
.................. και κατα το 2022 ... το ξανασυζητάμε!Ισως και αργότερα........
-
Μετά από 4000 χλμ αλλάχτηκαν για τρίτη (δευτερη καλή) τα λάδια και το φίλτρο λαδιού (για δευτερη φορά). Ξανά πλεον κανονικά στα χιλιομετρικά/χρονικά διαστηματα.
Χθες με βροχή και με τα ζώα της Κυριακής αναμεσα έδειξε ποσο καλό πατημα έχει σε βρεγμένο, σε μαζεμένα νερά κλπ, νεύρο στην επιτάχυνση, πολύ καλά φρένα και ... τελεια εμφάνιση (μην το ξεχνάμαι και αυτό! ).
Ολά καλά πλέον. Το αμαξι 'πετάει'! -
Καλά έπλυνες το αμάξι και μετά το έβγαλες έξω με τη βροχή?????
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καλά έπλυνες το αμάξι και μετά το έβγαλες έξω με τη βροχή?????Ναι ρε γαμώτο αλλα δεν πειράζει! Θεικό και στυλάτο ακόμα και βρώμικο!
(Βασικά ήθελα να φύγει απλώς η παλιά βρωμιά και να καθαρίσουν τα inox ). Σήμερα παλι βρώμικο είναι!Ασε που χθες συνέβη απο τον συνεπιβάτη μου το εξής αδιανόητο! Τίναξε τα παπούτσια του στις μπάρες για να μην λερώσει μέσα τα πατακια ... Αν είναι δυνατόν! Λερωνουν μωρέ τις inoχ μπάρες αντι τα πατάκια?
-
Χαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι ρε γαμώτο αλλα δεν πειράζει! Θεικό και στυλάτο ακόμα και βρώμικο!
(Βασικά ήθελα να φύγει απλώς η παλιά βρωμιά και να καθαρίσουν τα inox ). Σήμερα παλι βρώμικο είναι!Ασε που χθες συνέβη απο τον συνεπιβάτη μου το εξής αδιανόητο! Τίναξε τα παπούτσια του στις μπάρες για να μην λερώσει μέσα τα πατακια ... Αν είναι δυνατόν! Λερωνουν μωρέ τις inoχ μπάρες αντι τα πατάκια?
κωστα πως και δεν τον πεταξες κατω? εισαι παντως σκετη διαφημιση της nissan!!!!!!
υ.γ. αν θες να σου στειλω με π.μ. ενα καλο πλυντηριο προς ωραιοκαστρο που ειναι παμφθηνος και καλος.
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Ναι ρε γαμώτο αλλα δεν πειράζει! Θεικό και στυλάτο ακόμα και βρώμικο!
κωστα πως και δεν τον πεταξες κατω?
Επειδή με αγαπάει...
-
brolove
-
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
... εισαι παντως σκετη διαφημιση της nissan!!!!!!Μπα!!! Τραγική η πορτοκαλί οθόνη του cd player αν δεν βλέπεις κοντά. Το ίδιο και στο αντίστοιχο του Micra. Ισως με bold να γινόταν κατι!!!
ΥΓ.Μεταξύ μας ... τα inox και εξωτερικά και εσωτερικά δημιουργούν αντανακλάσεις ... επειγόντως βροχή και αν γίνεται λασποβροχή παρακαλώ!!!
-
Πάλι τα ίδια σήμερα.... χιόνια....
-
Ατέλειωτος αυτός ο κωλόκαιρος!!!!
-
Χθες το απόγευμα ο cosneo άλλαξε τα λάδια, επιτέλους ο κινητήρας επέστρεψε στα καθιερωμένα του στάνταρντς.
-
Αληθές, λειτουργεί σαν καλολαδωμένος αργαλειός και η διάφορα φαίνεται μέχρι εδώ πάνω.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάλι τα ίδια σήμερα.... χιόνια....
Παντώς καιρού τα καμαρια μας!!!
Uploaded with ImageShack.us
Χθες το απόγευμα ο cosneo άλλαξε τα λάδια, επιτέλους ο κινητήρας επέστρεψε στα καθιερωμένα του στάνταρντς.
Ναι! Βεβαίως! ΜΟΥ άλλαξα λάδια!
Pm την διεύθυνση σου να σου στείλω τον λογαριασμό!Αληθές, λειτουργεί σαν καλολαδωμένος αργαλειός και η διάφορα φαίνεται μέχρι εδώ πάνω.
Sent from my GNex using smoke signals.Ναι! Βεβαίως! Εμφανέστατη η άψογη λειτουργεία ΜΟΥ!
Pm την διευθυνση σου να σου στείλω το υφαντό!!!Runflat λάστιχα θέλω τελικά! Από κάπου χάνω!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)