-
Εμενα σημερα αρχισε να μου δειχνει ενα ωραιο... 8,8!!! Μου φαινεται πως εχω μπει σε πορεια ανοδου...
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Εμενα σημερα αρχισε να μου δειχνει ενα ωραιο... 8,8!!! Μου φαινεται πως εχω μπει σε πορεια ανοδου...Παναγιωτη αστο να ανοιξει 'ανθρωπινα' και μετα θα προσαρμοστει σε συνθηκες και τροπους οδηγησης.
Κωστα στατιστικα στοιχεια σε λιγοτερα 1000 χιλιομετρων δεν ειναι και τοσο απολυτα. Δυο ανεβοκατεβασματα μου απο το γκαραζ ... 20 λιτρα μου εδιξαν καποτε!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κωστα στατιστικα στοιχεια σε λιγοτερα 1000 χιλιομετρων δεν ειναι και τοσο απολυτα.
Βέβαια , συμφωνώ απόλυτα !!! Στα 250 που είμαι σήμερα έχω μια ενδειξη για την κατανάλωση όχι απόδειξη!!!!! Ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλω μετά τα 1000 χιλιόμετρα!!!!!!!!!!
-
** costaslio,** σου κολλάει στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο''1/!''. Ρίχτου σπρέυ αέρα.
-
Εμενα σημερα αρχισε να μου δειχνει ενα ωραιο... 8,8!!! Μου φαινεται πως εχω μπει σε πορεια ανοδου...Kάποιος σου βάζει σακιά με πατάτες στο πορτμπαγκάζ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμενα σημερα αρχισε να μου δειχνει ενα ωραιο... 8,8!!! Μου φαινεται πως εχω μπει σε πορεια ανοδου...
Kάποιος σου βάζει σακιά με πατάτες στο πορτμπαγκάζ.
Αν τον πιάσω στα χέρια μου θα τον κάνω... πουρέ
-
Μ'αρέσεις
-
Kάποιος σου βάζει σακιά με πατάτες στο πορτμπαγκάζ.
Αν τον πιάσω στα χέρια μου θα τον κάνω... πουρέ
Κρατα λίγες για το τηγανι ή έστω για ένα φτωχικό ογκρατέν! Ο πουρες ... νοσοκομειακό φαγητό μου θυμίζει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κρατα λίγες για το τηγανι ή έστω για ένα φτωχικό ογκρατέν! Ο πουρες ... νοσοκομειακό φαγητό μου θυμίζει! -
Ο χρήστης botanic έγραψε:
Οραίο το Qashqai..Ωραίο το Qashqai. Με το 'Οραίο' μας το κάνεις λίγο άσχημο...
-
Και επιτέλους το ρολοι του QQ απο σήμερα δείχνει σωστή ωρα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:lol: Και επιτέλους το ρολοι του QQ απο σήμερα δείχνει σωστή ωρα!!!Δεν ηξερες πως το γυριζουν στην Θερινη ???
-
Γιώργο την τελευταία φορά που το προσπάθησα (τον Μαρτιο) ... μηδένισα όλο το trip computer ... ώρα δεν άλλαξα!
Μια κίνηση που γίνεται δυο φορές το χρόνο, δύσκολα να την αποστηθίσω και δεν είχα και σκονάκι!
Πιο ευκολο μου φανηκε να προσθέτω +1 ωρα ... σ' αυτη που έβλεπα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιώργο την τελευταία φορά που το προσπάθησα (τον Μαρτιο) ... μηδένισα όλο το trip computer ... ώρα δεν άλλαξα!
Μια κίνηση που γίνεται δυο φορές το χρόνο, δύσκολα να την αποστηθίσω και δεν είχα και σκονάκι!
Πιο ευκολο μου φανηκε να προσθέτω +1 ωρα ... σ' αυτη που έβλεπα!Eλα ρε συ... πανεύκολο!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πιο ευκολο μου φανηκε να προσθέτω +1 ωρα ... σ' αυτη που έβλεπα!Αυτο το παθαινω με την ενδειξη για την αλλαγη λαδιων, το ρολοι ειναι ομως πιο απλο.
-
Τώρα που πήρε Android θα τα καταφέρει ο Cosneo. Ίσως τον πείσω να διαβάσει και το Μάνιουλ του QQ...
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Πιο ευκολο μου φανηκε να προσθέτω +1 ωρα ... σ' αυτη που έβλεπα!Αυτο το παθαινω με την ενδειξη για την αλλαγη λαδιων, το ρολοι ειναι ομως πιο απλο.
Και εγώ το ίδιο Γιώργο, συνήθως παταω 2-3 συνδιασμούς στην τύχη μέχρι να πετύχω το μενού για τον μηδενισμό των service...!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1
225 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,2 !!!!!!
325 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,4 !!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1
225 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,2 !!!!!!
325 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,4 !!!!!
400 με 5,4 !!
-
Μετα απο μια εκπληκτική MB E250 ... ομολογώ πως με ενθουσιάζει ακόμα το QQ μου.
Όμως! Το έκαναν που το έκαναν 2κίνητο ... δεν μπορούσαν να το κάνουν πισωκίνητο ρε γαμώτο!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)