-
η ραδιοφωνική διαφήμιση που έχω ακούσει λέει απο 26/2 στις εκθέσεις
-
-
Είδα ένα ασημί στο δρόμο σήμερα! Πωλείται κανονικά;
-
Απο δευτερα στις εκθεσεις,πως σου φανηκε στο δρομο?
-
Ο χρήστης ironman έγραψε:
Απο δευτερα στις εκθεσεις,πως σου φανηκε στο δρομο?Μεγάλο... χμμμ...και δείχνει ακριβό! Δε μου αρέσουν αυτά τα αυτοκίνητα οπότε η γνώμη μου μάλλον δεν έχει μεγάλη αξία...
-
Ρε παιδιά πώς διαβάζετε αυτό το Qas-πράμα;
Αν είχε και ένα Τ θα ήταν ακόμα καλύτερο (Κατ-σκάει)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Ρε παιδιά πώς διαβάζετε αυτό το Qas-πράμα;Αν είχε και ένα Τ θα ήταν ακόμα καλύτερο (Κατ-σκάει)
''Κατσ-και'' θα είναι ψιλο-άσχετο, θα θυμίζει το slogan του 'κεραυνού' Μακουήν (έχει δει κανείς το 'Cars';)
Πάντως αν κανείς πάρει στα σοβαρά την προωθητική εκστρατεία της νισάν θα πιστέψει ότι το αντικείμενο είναι η Σφραγίδα της Αποκάλυψης στην αυτοκίνηση, αν είιιναι δυνατόν
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Πάντως αν κανείς πάρει στα σοβαρά την προωθητική εκστρατεία της νισάν θα πιστέψει ότι το αντικείμενο είναι η Σφραγίδα της Αποκάλυψης στην αυτοκίνηση, αν είιιναι δυνατόν
ξέρεις απο πότε έχουν να προωθήσουν mainstream όχημα?
τους βγήκε μαζεμένο -
Τον αδερφό του Saddam δεν έλεγαν έτσι ;;
-
Το ειδα σημερα σε αντιπροσωπεια,με μια πρωτη ματια φαινεται ενδιαφερον,η εκδοση που ειδα ειναι η πλουσια και κοστιζει 21.500 χωρις μεταλλικο χρωμα πινακιδες και τελη,μου αρεσαν οι χωροι του 4 ενηλικες καθονται ανετα,τωρα ασ περιμενουμε κανα τεστ και αλλες γνωμες και βλεπουμε
-
Το ειδα σημερα σε αντιπροσωπεια,με μια πρωτη ματια φαινεται ενδιαφερον,η εκδοση που ειδα ειναι η πλουσια και κοστιζει 21.500 χωρις μεταλλικο χρωμα πινακιδες και τελη,μου αρεσαν οι χωροι του 4 ενηλικες καθονται ανετα,τωρα ασ περιμενουμε κανα τεστ και αλλες γνωμες και βλεπουμεΞέρουμε τιμή για το πλούσιο 2.0 4χ4 ?
-
Και εγώ είδα...μαύρο και μολυβί. Όντως φαίνεται μεγάλο και ακριβό...μήκος πόσο έχει;
Γενικά, πάντως, θετική εντύπωση!
-
Οι τιμες για το διλιτρο 4χ4 ξεκινανε απο 25.350 εως και 31.250 οσο για το μηκος ειναι στα 4,30
-
Οι τιμες για το διλιτρο 4χ4 ξεκινανε απο 25.350 εως και 31.250 οσο για το μηκος ειναι στα 4,3031.250 Πλάκα κάνει ο Αθεοαχαράκης
-
http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Qashqai ... #topOfPage
2.0 4x4 25.350 - 31.940 Euros !!! Δεν είμαστε καλά! Δηλ. μία μεσαία λύση από πλευράς εξοπλισμού είναι στα 28.450 για το βενζινοκίνητο!
Αναρωτιέμαι πόσο θα χρεώνει το diesel...
-
Πάμε κατασκευαστές
-
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Qashqai_pricelist?OpenForm&displayAll#topOfPage2.0 4x4 25.350 - 31.940 Euros !!! Δεν είμαστε καλά! Δηλ. μία μεσαία λύση από πλευράς εξοπλισμού είναι στα 28.450 για το βενζινοκίνητο!
πολύ πιο ακριβό από το xtrail... μέχρι να έρθει το suv της vw οπότε θα αρχίσουν οι εκπτώσεις
-
Γιατί μου μυρίζει βατόμουρο 2007, ειδικά το 1,6
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Qashqai_pricelist?OpenForm&displayAll#topOfPage
2.0 4x4 25.350 - 31.940 Euros !!! Δεν είμαστε καλά! Δηλ. μία μεσαία λύση από πλευράς εξοπλισμού είναι στα 28.450 για το βενζινοκίνητο!
πολύ πιο ακριβό από το xtrail... μέχρι να έρθει το suv της vw οπότε θα αρχίσουν οι εκπτώσεις
λες ;
-
Oι Photo το αδικουν,επειδη το ειδα απο κοντα και μπηκα μεσα κιολας στην πλουσια εκδοση του 1.6 ειναι ανετο για 4 ενηλικες και απο εξοπλισμο δεν του λειπη τιποτα,τωρα ι τιμη για την εκδοση που ειδα ειναι στα 22.500 περιπου με το κλειδι στο χερι,για το διλιτρο δεν ενδιαφερομαι μια και οντως παει πολυ αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι πιο ομορφο απο το xtrail
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)