-
Γεια σας.Με ενδιαφερει το qq στην διλητρη πετρελαιοκινητη εκδοση του.Εδω και καιρο εχω ξεσκονισει το διαδυκτιο και καθε σας προτροπη-συμβουλη σιγουρα θα βοηθησει.Στα μειον οτι δεν υπαρχει αμαξι για TEST DRIVE που σημαινει οτι θα γινει το 1.6 εστω για την εικονα του αυτοκινητου.Δευτερο μειον η παραδοση 4-5 μηνες.
-
Δες αν μπορείς να βρεις test drive τουλάχιστον το 1,5d. Πως μπορείς οδηγώντας το 1,6 να έχεις εικόνα του 2λιτρου diesel?
2λιτρα testdrives ποτέ δεν υπήρξαν εκτός από ίσως κάποια ιδιόκτητα (προf/l) των εμπόρων της επαρχίας. Έτσι είχα βρει εγώ πριν δυο χρόνια βενζινοκίνητο 2λιτρο εδω στην Θεσ/νίκη για μια μικρή βόλτα (και τα υπόλοιπα εκτός συμπεριφοράς, δηλαδή 4κίνηση, μηχανικά κλπ με ένα XTrail).H αναμονή για 2λιτρο ... αναμενόμενη!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ευτυχώς ο οδηγός πήγαινε νορμάλ και όχι με 100...
Τελικά αναγκάζομαι να συμφωνήσω τα 100 είναι μικρή ταχύτητα, ανακαλώ λοιπόν και θεωρώ ότι τα 200 είναι μια νορμάλ ταχύτητα!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ευτυχώς ο οδηγός πήγαινε νορμάλ και όχι με 100...
Τελικά αναγκάζομαι να συμφωνήσω τα 100 είναι μικρή ταχύτητα, ανακαλώ λοιπόν και θεωρώ ότι τα 200 είναι μια νορμάλ ταχύτητα!!!!!
Με 100 χλμ στην Εθνική Οδό το σίγουρο θα ήταν ότι θα μας έπαιρνε ο ύπνος ενώ δεν ξέρω κατα πόσο και ασφαλές είναι να πηγαίνει κάποιος με 100 σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας! Δύσκολο σε ατέλειωτες ευθείες να πηγαίναμε με 100.
Σϊγουρα πάντως η χαμηλή ταχύτητα είναι και πιο οικονομική.Εξάλλου όταν το QQ προσφέρει παραπάνω γκάζι από τα 100 δύσκολα κρατιέται!
-
Σιγά το αγρίμι
Όχι με 200 ρε παιδιά, θα σκοτωθούμε. Αργά και δεξιά (TM).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά το αγρίμιΌχι με 200 ρε παιδιά, θα σκοτωθούμε. Αργά και δεξιά (TM).
Για την σχέση 100 χλμ με όφελος την κατανάλωση και 140 χλμ με όφελος την πιο γρήγορη κίνηση λέμε.
Τα 200 δεν ξέρω αν τα πιάνει και μάλλον δεν θα το μάθω ποτέ! Η σχέση μου πλέον με το QQ μετά απο 2 ταξίδια έφυγε από το πληθυντικό και πήγε στον ενικό ερωτικό με γλυκόλογα ... και το 'γρήγορα' (του τύπου 'γρήγορα να τελειώνουμε' ή 'αντε κάνε γρήγορα') δεν ταιριάζει σ'αυτη την σχέση!!! (Αν και υπάρχει άλλο σχετικό topic περι σχέσεων ... είμαστε στο 'τι όμορφα που προχωράς γλυκιά μου, πόσο σε ομορφαίνει ο ήλιος που λούζει την λαμαρίνα σου, τι όμορφα που κουνάς το σώμα σου στις λακούβες κλπ! Το συζητάμε δηλαδή! Όχι ... βουβό!) -
Απαιχτος
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
τι όμορφα που προχωράς γλυκιά μου, πόσο σε ομορφαίνει ο ήλιος που λούζει την λαμαρίνα σου, τι όμορφα που κουνάς το σώμα σου στις λακούβες κλπ!Αχ κάτι τέτοια έλεγα κι εγώ στη Laguna που είχαμε και να τα φιλάκια στα τιμόνι όταν ήταν καλό κορίτσι
(αυτό για τα φιλάκια μην το πάρετε και τοις μετρητοίς ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
τι όμορφα που προχωράς γλυκιά μου, πόσο σε ομορφαίνει ο ήλιος που λούζει την λαμαρίνα σου, τι όμορφα που κουνάς το σώμα σου στις λακούβες κλπ!
Αχ κάτι τέτοια έλεγα κι εγώ στη Laguna που είχαμε και να τα φιλάκια στα τιμόνι όταν ήταν καλό κορίτσι
(αυτό για τα φιλάκια μην το πάρετε και τοις μετρητοίς )Και στο Megane έτσι ήταν! Μόνο όταν πήγαινα για σέρβις ... το χούφτωμα με μπέρδευε λίγο στους ρόλους και στα φύλα!!!
-
-
-
Τα 100 είναι πολλά για αυτόν τον δρόμο. Μη τρέχεις τόσο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα 100 είναι πολλά για αυτόν τον δρόμο. Μη τρέχεις τόσο!!!O costaslio παιζει και ταβλι επειδη ξερει αυτους τους δρομους και δεν το παταει γιατι γλυστρανε τα πουλια,
αλλα δεν το λεει. -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Με 100 , χαλαρά και όμορφα!!!! Με το αμάξι του πατέρα πήγα - ήρθα όμορφα στο χωριό !!!! (Αγιοι Τόποι : Ολγα και Ζαχάρω Ηλείας)ΥΓ: Δεν πήγα με το κασκάι διότι εκτός Σάμου..... καίει!!!!!
Τα 100 είναι πολλά για αυτόν τον δρόμο. Μη τρέχεις τόσο!!!
Κώστα είπαμε οικονομία αλλά θα το μπουκώσεις το αυτοκίνητο
-
Το QQ δοκίμασε την τύχη του και αυτή την φορά στην Εγνατία Οδό ... ως την Φλώρινα!
Τελική διαπίστωση ... λιγότερο απο 130, 140 δεν μπορεί να πάει! Δεν είναι του χαρακτηρα του! Βαριέται! Και καιει σταθερά 7,8 λίτρα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το QQ δοκίμασε την τύχη του και αυτή την φορά στην Εγνατία Οδό ... ως την Φλώρινα!
Τελική διαπίστωση ... λιγότερο απο 130, 140 δεν μπορεί να πάει! Δεν είναι του χαρακτηρα του! Βαριέται! Και καιει σταθερά 7,8 λίτρα.Καλώς ήρθες Κώστα!!!
-
Καλως σε βρήκα φίλε!
-
καλησπέρα Κώστα , καιρό έχουμε να τα πούμε , τι κάνει η οικογένεια και ο Κάσκαρος?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
καλησπέρα Κώστα , καιρό έχουμε να τα πούμε , τι κάνει η οικογένεια και ο Κάσκαρος?Ολοι τους είναι καλά!!!!!!!
-
Να ευχηθώ και στο τοπικό του αμαξιού μου!
Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα στους κατόχους και στις οικογένειες τους!Προχθές τοποθέτησα το κατσίκι (πολύ καλά πακεταρισμένο) στο κάθισμα του συνοδηγού και άρχισε να χτυπάει ο ήχος για την ζώνη. Του είπα (του αυτοκινήτου) 'δεν υπάρχει λόγος, ήδη πεθαμένο είναι και δεν κινδυνεύει' αλλά εκείνο επέμενε!!! Θέλει τους επιβάτες του απόλυτα ασφαλείς σε όποια κατασταση βρίσκονται! Την ευθύνη ως υπαίτιο δεν την δέχεται!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)