-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Dodge Caliber
Απο όταν βγήκε το κασκάι δεν περνάει από το μυαλό σου να διώξεις το Dodger Caliber και να πάρεις ΚΑΣΚΑΙ;
Εσύ αν ήσουν κατοχος μιας φάρμας με 150 ζώα, θα αποφάσιζες να σκοτώσεις τα 35 και να μείνεις με τα 115 ... που θεωρείς ίσως -υποκειμενικά- πιο όμορφα?
Θα το σκεφτεί σε μια επόμενη γενιά QQ που θα είναι 1,6Τ με 200 άλογα! -
Aπό το 2006 είχαν πει ότι θα βγει το QQ, είχαν βγει και κάποιες φωτό και ήμουν στην αναμονή. Και το καλοκαίρι του '06, όπως προείπα, με το που είδα το Caliber, το πήρα. Και δε το μετάνιωσα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Dodge Caliber
Απο όταν βγήκε το κασκάι δεν περνάει από το μυαλό σου να διώξεις το Dodger Caliber και να πάρεις ΚΑΣΚΑΙ;
Εσύ αν ήσουν κατοχος μιας φάρμας με 150 ζώα, θα αποφάσιζες να σκοτώσεις τα 35 και να μείνεις με τα 115 ... που θεωρείς ίσως -υποκειμενικά- πιο όμορφα?
Θα το σκεφτεί σε μια επόμενη γενιά QQ που θα είναι 1,6Τ με 200 άλογα!Μα είπα περί ορέξεως..... αλλά .... όσο περισσότερα άλογα έχεις τόσο περισσότερο σανό θές!!!!!!!!
-
Αυτό μετα 1800cc και 150 άλογα, είναι μεγάλη αλήθεια. Μιλούσα με κατόχους QQ σε ένα ταξίδι προς Σπάρτη (στο Αρτεμίσιο) και μου έλεγαν ότι ήθελαν λίγη παραπάνω δύναμη. Αλλά οκ, περί ορέξεως όπως σωστά είπες... Όπως και η υποκειμενικότητα στην ομορφιά.
Αν βγει ποτέ 1.6Τ σίγουρα θα είναι φοβερή επιλογή, αλλά αν ήταν να πάρω ίδιου στυλ αυτοκίνητο, θα έπαιρνα το SRT-4 (βέβαια 2400cc και 300 άλογα). Το επόμενο μου θα είναι πάλι Dodge, μιας και είμαι λάτρης της μάρκας αυτής (έχω οδηγήσει RAM και Charger).
-
Dodge Caliber
Θα το σκεφτεί σε μια επόμενη γενιά QQ που θα είναι 1,6Τ με 200 άλογα!Μα είπα περί ορέξεως..... αλλά .... όσο περισσότερα άλογα έχεις τόσο περισσότερο σανό θές!!!!!!!!
Αυτό με το σανό κι αν είναι υποκειμενικό. Στη Σάμο, που έχεις απίστευτες καταναλώσεις για Αθήνα, είσαι στα ίδια επίπεδα με φίλο που έχει Caliber και μένει έξω από την Πάτρα. Όταν είχες έρθει στο Περιστέρι και η κατανάλωσή σου ήταν κοντά στο 9 (αν θυμάμαι καλά), ήσουν πιο ψηλά από τη δική μου κατανάλωση που μένω Ελευσίνα και είμαι συνέχεια στην Αθήνα (Αττική οδό, Καβάλας, κτλ).
-
Εγώ πάλι δεν θα έπαιρνα αμάξι με πολλά άλογα λόγω κόστους βενζίνης , έχω και άλλα πράγματα να κάνω στην ζωή μου από το δίνω πολύ χρήμα στο αμάξι!!!!!
Το qq μου είναι υπεραρκετό!!! Τώρα τους ξέρω τους πιό πιτσιρικάδες συνήθως που θέλουν αμάξι με πολλά άλογα , αλλά όταν πληρώνουν οι ίδιοι βενζίνες αμάξι σπίτια οικογένεια για να τους δω..... που λένε διάφορα αλλά φεύγουν από το σπίτι των γονιών στα 40.............
Εγώ έφυγα στα 19!!!!!!!!
Αν έμενα μόνιμα Αθήνα δεν θα έπαιρνα το qq θα είχαμε μόνο το 107 της συζύγου!!!!!! -
costaslio δεν λέω το αντίθετο, σου είπα ότι αν έπαιρνα του ίδιου στυλ αυτοκίνητο και ότι όταν αλλάξω το υπάρχον. Μέχρι τώρα με βολεύει απίστευτα και θα το χαρώ για πολύ ακόμα. έχω φύγει από την ηλικία με τα πολλά άλογα (δεν ήμουν τρελαμμένος πιτσιρικάς) και φυσικά στα 33 μου δε θα μπορούσα να μένω με τους γονείς μου (είμαι στο εξωτερικό βλέπεις)
-
Φίλος με Caliber, ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μέση ταχύτητα 90km/h (Στο σύνολο σχεδόν της διαδρομής (5 ώρες περίπου). Υπήρχαν και μεταβολές, κατηφόρες 120-130 χιλ./ώρα, ανηφόρες 85-90 χιλ./ώρα, ευθείες 90-100 χιλ./ώρα). Κατανάλωση 5.4lt/100km
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Εγώ το ανώτερο που είχα ήταν 8,2lt και το κατώτερο (για μια φορά στη ζωή μου) 6,7lt. Συνήθως 'παίζω' στο 7,2 και 7,3.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
costaslio δεν λέω το αντίθετο, σου είπα ότι αν έπαιρνα του ίδιου στυλ αυτοκίνητο και ότι όταν αλλάξω το υπάρχον. Μέχρι τώρα με βολεύει απίστευτα και θα το χαρώ για πολύ ακόμα. έχω φύγει από την ηλικία με τα πολλά άλογα (δεν ήμουν τρελαμμένος πιτσιρικάς) και φυσικά στα 33 μου δε θα μπορούσα να μένω με τους γονείς μου (είμαι στο εξωτερικό βλέπεις)Προς Θεού δεν ελεγα για σένα όσον αφορά το πιτσιρικάδες και τα πολλά άλογα!!!!
Ούτε για την εγκατάλειψη της πατρικής εστίας!!!!! -
-
Βλεπω στο site της nissan οτι ολες οι εκδοσεις μεχρι και την acenta εχουν πλεον 4 ηχεια. Τι ακριβως εχει συμβει; Καταργηθηκαν εντελως τα τουιτερ(?) ή ενσωματωθηκαν στα ηχεια των πορτων; Αν μπορει καποιος που εχει παραλαβει με τον κινητηρα euro 5 (117 HP) ή ο φιλος ο Costaslio που εχει το action (με 4 ηχεια και αυτη η εκδοση) ας με ενημερωσει τι εχει γινει και 'τι ακουει' απο υψηλες συχνοτητες (πριμα).
Ευχαριστω.
Υ.Γ. μου φαινεται περιεργο αλλα το QQ euro 5 δεν υπαρχει πουθενα σε καμμια εκθεση της nissan για test drive, τουλαχιστον στην Αθηνα, οπου εχω τηλ. σε ολους. Μαλιστα καποιος πωλητης μου προτεινε να νοικιασω ενα 'για να δω πως παει'!!!
Τι γινεται βρε παιδια, απο τι μια παραπονιουνται για πτωση στις πωλησεις και απο την αλλη δειχνουν τετοιο αντιεπαγγελματισμο; -
Από κατοχο Euro5 σε άλλο φορουμ έχω διαβάσει ότι το Acenta του έχει 6 ηχεία και όχι 4 όπως λέει η σελίδα και ότι η αλλαγή που έγινε είναι στην μονάδα ήχου που σταματησε το 6δισκο cdplayer και μπήκε το Mp3 player +usb που υπάρχει στην αντίστοιχη έκδοση του Juke.
Στην αγγλική σελίδα που η έκδοση Acenta είναι ίδια εξοπλιστικά με την 'ελληνική' αναφέρει 6 ηχεία. (Μάλλον τυπογραφικό λάθος έχει η ελληνική σελίδα).Και εδω πάνω δεν έχω δει Euro5 ούτε test drive, ούτε καν εκθεσιακό.
Πριν καμιά εβδομάδα είδα καινούριο με χαρτινα νούμερα αλλά πρέπει να ήταν το Euro4 διότι δεν είχε την κοντή κεραία του Juke αλλά την μακριά σαν την δική μου. (Πρέπει να είναι και η μοναδική εξωτερική διαφοροποιηση μεταξύ Euro4 και Euro5). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από κατοχο Euro5 σε άλλο φορουμ έχω διαβάσει ότι το Acenta του έχει 6 ηχεία και όχι 4 όπως λέει η σελίδα και ότι η αλλαγή που έγινε είναι στην μονάδα ήχου που σταματησε το 6δισκο cdplayer και μπήκε το Mp3 player +usb που υπάρχει στην αντίστοιχη έκδοση του Juke.
Στην αγγλική σελίδα που η έκδοση Acenta είναι ίδια εξοπλιστικά με την 'ελληνική' αναφέρει 6 ηχεία. (Μάλλον τυπογραφικό λάθος έχει η ελληνική σελίδα).Και εδω πάνω δεν έχω δει Euro5 ούτε test drive, ούτε καν εκθεσιακό.
Πριν καμιά εβδομάδα είδα καινούριο με χαρτινα νούμερα αλλά πρέπει να ήταν το Euro4 διότι δεν είχε την κοντή κεραία του Juke αλλά την μακριά σαν την δική μου. (Πρέπει να είναι και η μοναδική εξωτερική διαφοροποιηση μεταξύ Euro4 και Euro5).Για τα ηχεια μαλλον εχεις δικιο. Το θεμα ειναι οτι για test drive δεν εχουν ουτε καν το f/l euro 4 σαν το δικο σου φιλε Cosneo... Παντως αν δε το οδηγησω - εστω και σαν ενοικιαζομενο, αν το βρω σε f/l - δεν το αγοραζω. Στo προ f/l που ειχα οδηγησει δε μου αρεσαν: αντιδρασεις πισω αναρτησης, επιλογεας ταχυτητων και καποια ψιλοτριξιματα απο διαφορα σημεια του εσωτερικου. Το αμαξι εκεινο ειχε 32000 χλμ.
-
Εδώ πάνω το έχουν όλοι το f/l (στην Euro4 όμως εκδοχή) διαθέσιμο για test drive.
-
Γειά σας παιδιά!!!!! Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας διότι νομίζω ότι είμαι μάρτυρας ιστορικών ρεκόρ οικονομίας!!!! Λεγοντάς σας τα στοιχεία που έχω ίσως το ακούσει η Νισσάν και προβεί σε δικές της ενέργειες!!!!
Εχω κάνει 12.500 χιλιόμετρα και για τα τελευταία 1.300 χιλιόμετρα που έχω μηδενίσει το τριμ κοντρόλ μου γράφει σταθερά κατανάλωση 5,9 αλλά... δεν είναι όμως αυτό το ιστορικό γεγονός αλλα το παρακάτω ! Πάντα γεμίζω το ρεζερβουάρ βενζίνη αλλά ποτέ δεν είχα δει τον δείκτη να είναι λίγο πάνω από την μέση και ο χιλιομετρητής να δείχνει 524 χιλιόμετρα!!!!!!!
Ναι πάω για τρελλά ρεκόρ, αλλά αυτό θα το μάθετε και θα το μάθω σε κανά μήνα αφού την τετάρτη φεύγω ταξιδάκι στην Αθήνα με το σκουτεράκι μου!!!!!!!
524 χιλιόμετρα και ο δείκτης βενζίνης πάνω από την μέση!!!!!!!!!!! -
Καλά φτερό έχεις στο πόδι σου
-
Δεν έχω λόγια!
Στα 800 χλμ με τα μισά Εγνατία Οδό και τα άλλα πόλη είμαι στο 8,5.
Αυριο μηδενίζω για Θεσσαλονίκη-Βόλο να δω με cc και εκτός πόλης τι θα βγάλει.Εδώ και μια εβδομάδα είχα και ένα δράμα! Για να μην χαλάσω τα στατιστικά μου -αφού δεν θυμάμαι πως αλλάζει- το προηγούμενο Σάββατο δεν άλλαξα την ώρα σε θερινή και θα γίνει αυριο μαζί με τους άλλους μηδενισμούς.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν έχω λόγια!
Αυριο μηδενίζω για Θεσσαλονίκη-Βόλο να δω με cc και εκτός πόλης τι θα βγάλει.Μηδένισε και μη πας πάνω από 100!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δεν έχω λόγια!
Αυριο μηδενίζω για Θεσσαλονίκη-Βόλο να δω με cc και εκτός πόλης τι θα βγάλει.Μηδένισε και μη πας πάνω από 100!!!!!!!!!!!!!!!
Ψιτ, φίλος... θέλουμε να φτάσουμε στο Βόλο για τη συνάντηση Κυριακή, όχι Δευτέρα! Μη του λες τέτοια!
Αύριο πάντως θα έχω εμπειρία ταξιδίου με το QQ και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχω λόγια!
Ψιτ, φίλος... θέλουμε να φτάσουμε στο Βόλο για τη συνάντηση Κυριακή, όχι Δευτέρα! Μη του λες τέτοια!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)