-
Νέα δεδομένα δεν υπάρχουν ούτε ανατροπές ούτε και πραξικοπήματα. Η αρχή λειτουργίας των κινητήρων είναι ίδια παντού ανεξάρτητα απο το πώς εμφανίζεται η κατανάλωση στον υπολογιστή ταξιδιου.
Όταν είσαι σταματημένος και είσαι στο ρελαντί η κατανάλωση είναι ίδια με αυτή με το να κατεβαίνεις με νεκρά μια κατηφόρα, που είναι λάθος ανεξάρτητα από το αν καίς ή όχι παραπάνω. Η μπάρα ασπρίζει γιατί θεωρεί πως καίς πολύ αφού δεν κινείσαι οπότε η στιγμιαία σου εκτοξεύεται σε αντίθεση με την κατηφόρα που καίς λίγο για να διατηρείται αναμμένη η μηχανή αλλά ταυτόχρονα διανύεις και κάποια απόσταση οπότε η στιγμιαία σου είναι είναι μικρή.
Είμαι κατανοητός; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είμαι κατανοητός;Ναι!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως παιδιά στο κασκάι ο η ενδειξη του υπολογιστή είναι μια μπάρα ! Δεν έχει στιγμιαίες μετρήσεις όπως σε άλλα αμάξια π.χ 0,2 , 3,4 9,5 αλλά ανεβαίνει η μπάρα στην κατανάλωση έχοντας χρώμα άσπρο!!!!Κώστα έχω την εντύπωση πως μέσα στα διάφορα που δείχνει το trip computer υπάρχει και ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης. Νομίζω την έχω δει!
Υπάρχει περίπτωση οι εκδόσεις Action και Acenta να έχουν διαφορετικό trip computer? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κώστα έχω την εντύπωση πως μέσα στα διάφορα που δείχνει το trip computer υπάρχει και ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης. Νομίζω την έχω δει!1)Στα διάφορα;;;; Δηλαδή;;;;
Τι άλλο κάνει!!!!!
2)Τι σημαίνει ΄΄Νομίζω την εχω δει΄΄ Την εχεις δει ή οχι ; -
- Στο trip computer δεν δείχνει μόνο την μπάρα με την μέση κατανάλωση. Με τον ένα διακόπτη μέσα στο ταμπλό αλλάζουν οι ενδείξεις. Δείχνει και άλλα όπως υπόλοιπο χιλιομέτρων, χρονόμετρο, driving distance (όπως γραφει στην φωτο) κλπ.
Κάπου μέσα σ' αυτές τις ενδείξεις υπάρχει και ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης. - 'Νομίζω' διότι δεν ξέρω αν την στιγμιαία την δει στο trip computer του Micra ή του QQ. Τελευταία φορά που πείραξα αυτούς τους διακόπτες στο ταμπλό για να αλλάξω την ώρα ... μηδένησα τα πάντα. Δεν είμαι και ο καλύτερος για να το ψάξει. Εξάλλου εδώ που είμαι κάνει πολύ κρύο, φοράω φόρμα και ΔΕΝ παω έξω να το δω ΤΩΡΑ!
- Στο trip computer δεν δείχνει μόνο την μπάρα με την μέση κατανάλωση. Με τον ένα διακόπτη μέσα στο ταμπλό αλλάζουν οι ενδείξεις. Δείχνει και άλλα όπως υπόλοιπο χιλιομέτρων, χρονόμετρο, driving distance (όπως γραφει στην φωτο) κλπ.
-
Μη με φατε αλλα το καντραν δεν Golfιζει λιγο?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μη με φατε αλλα το καντραν δεν Golfιζει λιγο?Πολύ!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ωραία διαδρομή!
Να την υιοθετήσει η NISSAN ως πίστα δοκιμών , πιστεύω μπορεί να πέσει και άλλο η κατανάλωση! -
-
-
Κούκλοι οι Qashqαροι
Cosneo πως τοπ βάζει εκεί με τόσες κολόνες γύρω.Εννοώ δεν φοβάσε τόσους ελιγμούς για να φτάσεις να μπεις -
Τι σύμπτωση οι πινακίδες μας γράφουν το όνομά μας
Το δικό μου εικονίζεται στην αυλή του σπιτιού μου στους Αγίους Τόπους (Νομός Ηλείας) , και είναι άπλυτο για αρκετούς μήνες και φαίνεται ψιλοπλυμένο !!!!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Cosneo πως τοπ βάζει εκεί με τόσες κολόνες γύρω.Εννοώ δεν φοβάσε τόσους ελιγμούς για να φτάσεις να μπειςΕκεί ... έδωσα 70€ στα Chips Away!
Είναι στο παρκινγκ των γονιών μου. Σε τόσο λευκό τοπίο ... το πάτωμα με το ταβάνι δεν ξεχωρίζει!
Στο δικό μου χειρότερα είναι αλλά τα καταφέρνω καλύτερα! -
-
-
-
-
-
Κώστα, απλά ... πανέμορφο!!!
Σήμερα το QQ έκανε το παρθενικό του μεγάλο ταξίδι εκτός πόλης (και γκαράζ!!!), 700 χιλιόμετρα Εγνατίας Οδού. Από το 9,4 που έδειχνε η ένδειξη του , γύρισε με 8,8 με ταχύτητες σχεδόν στο +10 των ορίων. Να δω τώρα τι θα κάνει που θα ξανακινηθεί στην πόλη.
Το cruise control με ενθουσίασε. Ξεκουράζει!
Μου άρεσε το αμάξι στο ταξίδι. Είχε πολύ καλή συμπεριφορά αφού κινήθηκε σε ένα πλαίσιο θερμοκρασιών και καταστασης δρόμου (πάγου, βρεγμένου, στεγνού, με αλάτι κλπ) από -4 έως +18 και λίγο θόρυβο (κύλησης από τις ρόδες και όχι από τον κινητήρα). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα το QQ έκανε το παρθενικό του μεγάλο ταξίδι εκτός πόλης (και γκαράζ!!!), 700 χιλιόμετρα Εγνατίας Οδού. Από το 9,4 που έδειχνε η ένδειξη του , γύρισε με 8,8
700 χιλ, έπρεπε να το μηδενίσεις για να δεις και εσύ αλλά και να μας πεις κατανάλωση εθνικής!!!!!!
Καλό έ;;;;;; (Το ταξίδι στην εθνική εννοώ)
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)