-
Δε ξέρω τι ηχοσύστημα έχει το QQ, αλλά κοίτα για κάποιο 2-din μηχάνημα. Πολλές λειτουργίες, αισθητικά όμορφα, ποικιλία σε τιμές, κτλ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω! Και εγώ αυτό ήξερα. Μόνο τα ηχεία θα χρησιμοποιεί! Ακουγα με 'γυναικεία' φωνή από τα ηχεία να μου λέει στην αρχή το όνομα του φακέλου και μετά κάποια τραγούδια να μην τα παίζει και κάποια να τα 'πηδάει' σαν να πηδάει η βελόνα σε πικαπ!
εξορκισμός μήπως?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί να δείχνουν aftermarket!Μα η νισσάν δεν κατασκευάζει ζάντες!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Γιατί να δείχνουν aftermarket!
Μα η νισσάν δεν κατασκευάζει ζάντες!!
'Εκ του εργοστασίου' είπα όχι 'εκ παραγωγής'.
Και τις δικές μου δεν τις έφτιαξαν εκεί στο εργοστασιο, αλλά έτσι βγήκε το αμάξι από το εργοστασιο!
Και μπορεί και ο προμηθευτης τους να είναι χειρότερος ή και ανώνυμος από τις aftermarket που υπάρχουν στην αγορά!
Καθαρά θέμα εικόνας και όχι ποιότητας. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
αλλά έτσι βγήκε το αμάξι από το εργοστασιο!Σε αυτό μην είσαι και τόσο σίγουρος!!!!! Εδώ όλα τα γιαπωνέζικα ηλεκτρονικα (κομπιουτερ κ.λ.π.)είναι ταιβανέζικα, μαλαισιανά κ.λ.π.!!
(επίσης το ίδιο DVD είναι μάρκα σόνυ , φίλιπσ , χιουντάι κ.λ.π.)
Και μένα από το εργοστάσιο (η επίσημη αντιπροσωπεία είναι παρακλάδι του εργοστασίου) έτσι βγήκε!!!!
Μόλις ξεκόλλησα με δυσκολία τα πλαστικά της ζάντας από μέσα είχα ένα τσίγκινο που είχε ανάγλυφο το σήμα της νισσάν επάνω , όπως το πάλευα τελείως τυχαία με ακόμα πιό δυσκολία βγήκε και αυτό με αποτέλεσμα να φανεί αυτή η μάρκα της ζάντας!!!!
Δεν το ξανασκαλιζω διότι εκεί που λέει στον κινητήρα Νισσάν θα δω από μέσα κανένα ..... μάρκα με έκαψες και ... θα στεναχωρηθώ!!!! -
-
Κώστα, το έχεις πάει πουθενά εκτός δρόμου?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κώστα, το έχεις πάει πουθενά εκτός δρόμου?Οχι!!!!! Τρελλός είσαι;;;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Οχι!!!!! Τρελλός είσαι;;;;;;
Έλεγα λόγω του Terios που είχες μήπως δοκίμασες καθόλου χώμα!
Σε χωμάτινο μονοπάτι με χόρτα και πέτρες το πήγα πάντως. Το ότι είναι ψηλό και τα πάντα περνάνε από κάτω δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Με χαμηλή ταχύτητα δεν δείχνει να διαφωνεί στο χώμα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε χωμάτινο μονοπάτι με χόρτα και πέτρες το πήγα πάντως. Το ότι είναι ψηλό και τα πάντα περνάνε από κάτω δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Με χαμηλή ταχύτητα δεν δείχνει να διαφωνεί στο χώμα.Επειδή το τέριος το είχα βάλει μέχρι και σε αυτοσχέδια τοπική πίστα 4χ4 με λάσπες, και γενικότερα από τις εκτός δρόμους διαδρομές είχα αλλάξει σκισμένα λάστιχα ,αμορτισέρ, ακρόμπαρα, συνεμπλόκ και διάφορα άλλα , το κασκάι μόνο.... σαλόνι!!!! χαχαχχααχαχααα!!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε χωμάτινο μονοπάτι με χόρτα και πέτρες το πήγα πάντως. Το ότι είναι ψηλό και τα πάντα περνάνε από κάτω δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Με χαμηλή ταχύτητα δεν δείχνει να διαφωνεί στο χώμα.Εγώ με το Caliber (που είναι ισοϋψή με το QQ) πηγαίνω σε χώμα και όχι με χαμηλές ταχύτητες Δε νοιώθει λέμε
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εγώ με το Caliber (που είναι ισοϋψή με το QQ) πηγαίνω σε χώμα και όχι με χαμηλές ταχύτητες Δε νοιώθει λέμεΑρχή είναι ακόμα και η σχέση μου με το QQ είναι στο πληθυντικό. 'Θα με πάτε στην δουλειά', 'θα σας βάλω βενζίνη' κλπ!
Κάτσε να φτάσουμε στον ενικό και ... !!! -
Μόνο που το φαντάζομαι να το λες live...
-
ααα μεταξύ δεν είχαμε ντροπές, περάσαμε στο ψητό απ'την αρχή (μιας και το πήρα καλοκαίρι του '06) όταν βγήκε στην αγορά
-
Παιδια, ποιος τον πιανει τον Cotaslio με τετοια ομαδαρα!!! Ατρομηταρααααα!!! Κυπελοοοοο!!!
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Παιδια, ποιος τον πιανει τον Costaslio με τετοια ομαδαρα!!! Ατρομηταρααααα!!! Κυπελοοοοο!!!Κασκάι και Κύπελλο!!! οεο οεο οεο!!!!
-
Sorry guys αλλά αυτή τη φορά ο νικητής θα είναι ο Dodger - ΑΕΚ (Caliber και Κύπελλο)
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Dodger CaliberΑπο όταν βγήκε το κασκάι δεν περνάει από το μυαλό σου να διώξεις το Dodger Caliber και να πάρεις ΚΑΣΚΑΙ;
-
Για QQ πήγαινα και μια μέρα πέρασα από μια αντιπροσωπεία της Chrysler και με το που είδα το Caliber, έκλεισα test drive και μετά από 2 μέρες το αγόρασα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Για QQ πήγαινα και μια μέρα πέρασα από μια αντιπροσωπεία της Chrysler και με το που είδα το Caliber, έκλεισα test drive και μετά από 2 μέρες το αγόρασαΜα... το πήρες το 2006 ενώ το qq βγήκε το 2007!!!!!!!!!
Βέβαια .... περί ορέξεως...........
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)